Marco de Wit 10 lokakuun, 2022

 

Evoluutiopsykologian mukaan sekä miehet että naiset ovat yhtä vallanhaluisia, mutta miehet toteuttavat sitä suoremmin kuin naiset.

 

Itse asiassa naiset pyrkivät saamaan valtaa monenlaisilla valheilla ja juonitteluilla. Tämän takia naiset myös enemmän esittävät viatonta, vaikka todellisuudessa ovat todella häikäilemättömiä.

 

Parhaiten tämä näkyy feministeissä, jotka jatkuvasti selittävät haluavansa tasa-arvoa ja rauhaa, vaikka oikeasti haluavat naisille etuoikeuksia hinnalla millä hyvänsä.

 

 

Feministien häikäilemättömyys on nyt hyvin tullut esille, kun ne ovat vielä sotahullumpia kuin kovimmat natottajatkaan. Feministit ovatkin liittoutuneet natsien kanssa ja ovat valmiita vaikka ydinsotaan tuhotakseen kaamean patriarkaalisen Venäjän.

 

 

Tämä näkyi järkyttävällä tavalla, kun toimittaja kysyi Sanna Marinilta miten ydinsota pitäisi estää. Sanna EI vastannut, että diplomatialla ja rauhanedellytyksiä lisäämällä, vaan LISÄÄMÄLLÄ sotaa.

 

Nähtävästi Sanna on valmis viemään Suomenkin ydinsotaan, jotta Ukraina voittaisi. Mikään muu kuin suvakkien tukeman Ukrainan voitto ei Sannalle käy. Siis vaikka se johtaisi lukemattomien viattomien ihmisten kuolemaan!

 

Katso myös kuinka tyhmältä Sanna näyttää ja kuullostaa. Kassatytön älykkyysosamäärä on oikeasti jossain sadan pisteen tuntumassa. Todellinen hyödyllinen idiootti. Eivät natottajat häntä muuten olisi pääministeriksi päästäneetkään.

 

 

 

 

Todellinen valtiomies eli Trump puolestaan korostaa rauhaa.

 

 

 

 

 

 

14 thoughts on “Suomen sotahullu feministinen pääministeri vs. Amerikan rauhanhaluinen MAGA-presidentti

 1. Marxilaiset feministit eivät halua vain läträtä kuukautisverellään, vaan myös aitoja veriuhreja. Poikalapsilta leikkaavat ( psyykkiset) kivekset ja vievät nuoret terveet miehet aina vaan uusiin WEF-porukan kehittämiin sotiin tapettavaksi.

 2. Marin on tyypillinen kaupunkilainen sukupolvensa edustaja, jonka aivot ovat saaneet kasvuvirikkeensä marxilaisuudesta ja Hollywoodin saastatuotteista. Äö on alle 85, luovuus ja valtiomiestaito nolla, tunneäly nolla, narsistisuus maksimi eli 100.

 3. Esinahattoman Klausin sätkynukeksi paljastunut Marin on myös verenhimoinen nato-murhaaja! Tietenkin on syytä muistaa, että pääministerimme fanittaa raivoisasti BLM-matuterrorismia ja apinaruttoa(lgbtq)!!! Ja tietenkin siitä, että juhlii jauhojengin kanssa, hyläten miehensä ja lapsensa!

  Miksi pääministerimme ei lähde häätämään Venäjän armeijaa pois Donbassista? Hän saisi varmasti hyviä taisteluvinkkejä kosher-Pekalta(Toveri)!!!

 4. Sota-Sanna on varmasti valmis jakamaan vaikka kaikki Suomen aseet Ukrainaan ja taistelemaan viimeiseen ukrainalaiseen ja suomalaiseen asti.

  1. Siksi olisi saatava rauha nopeasti Ukrainaan. Kohta kaikki Suomen perinteiset toimivat aseet ON ANNETTU ILMAISEKSI Ukrainan käyttöön. Tilalle tulee perkeleen kallista amerikkalaista elektroniikka-aseistusta joka ei toimi Suomen olosuhteissa. Sitten taistellaan koivuhaloilla. Pekka Toveri osaa riisua Suomen aseista ja nauraa matkallaan amerikkalaiseen pankkiin.

 5. Sannalla ei ole mitään kokemusta armeijasta. Ne ovat pahimpia sotahulluja, kuten Putin ja Zelenski, joilla ei ole armeijataustaa.

  Sanna on arabian kielellä ”pissanhaju”.

 6. No hei, jos maanpääliset saavutukset on viivakoodien luku ,bonuskorttien kysely ja eväinä tuplaäiskien kasvatus niin mitä voi odottaa? Toisaalta melkoinen standardiversio tämän päivän suomikalkkunasta: narsistinen,somettava feministi. Olisi kiinnostavaa tietää mikä tuossa on aikoinaan kelvannut äänestäjille?

 7. Onko hallitus tehnyt maanpetoksen ?

  Perustuslain mukaan:

  Sodasta ja rauhasta presidentti päättää eduskunnan suostumuksella.

  Osallisuudesta on esim rikoslaissa säädetty näin:

  Joka neuvoin, toimin taikka muulla tavoin auttaa…..

  Suomi on lähettänyt aseita ukrainaan, joten suomen voidaan katsoa olevan osallinen sotaan.

  Suomen voidaan nyt tulkita olevan sodan osapuoli eli olevan sodassa. Presidentti ja eduskunta eivät ole kuitenkaan tehneet perustuslain mukaista päätöstä että suomi olisi sodassa.

  Tekikö hallitus maanpetoksen lähettäessään aseita ukrainaan ?

  .perustuslaki

  8 luku

  Kansainväliset suhteet

  93 §

  Toimivalta kansainvälisissä asioissa

  . Sodasta ja rauhasta presidentti päättää eduskunnan suostumuksella.

  Rikoslaki

  5 luku

  Yrityksestä ja osallisuudesta

  6 § (13.6.2003/515)

  Avunanto

  Joka ennen rikosta tai sen aikana neuvoin, toimin tai muilla tavoin tahallaan auttaa toista tahallisen rikoksen tai sen rangaistavan yrityksen tekemisessä, tuomitaan avunannosta rikokseen saman lainkohdan mukaan kuin tekijä. Rangaistusta määrättäessä sovelletaan kuitenkin, mitä 6 luvun 8 §:n 1 momentin 3 kohdassa sekä 2 ja 4 momentissa säädetään.

  Yllytyksestä rangaistavaan avunantoon rangaistaan avunantona

 8. Venäjälle 300 kilometrin jne. ohjukset ja raketit ovat Ukrainan sodassa punainen lanka, jonka jälkeen se katsoo Yhdysvaltojen olevan suorassa sodassa Venäjän kanssa.

 9. Kommunistit, äärikurdit jne. ovat aina hokeneet rauha, rauha, rauha, kunnes ovat sitten päässeet valtaan ja on monesti alkanut lahtaaminen.

 10. H E L E V E T I N vaarallinen ÄMMÄ!!! Lisäksi hänen käytöksensä TÄYSIN ala-arvoista pääministerinä, jolta ulkomainen toimittaja kysyy ulkoploliittista lausuntoa USA:n feikki-presidentin lausuntoon. Mitä tulee Donald Trumpiin hän haluaa piutää ”Amerikan suurena” eikä ydinsodassa täysin tuhoutuneena hautausmaana!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*