Free speech 12 lokakuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Ukrainalla ei ole mitään mahdollisuuksia voittaa sotavoimaltaan valtavasti suurempaa Venäjää varsinkin nyt kun se tekee satojen tuhansien sotilaiden liikekannallepanon.

 

Venäjän ylivoimasta kertoo myöskin kyky halutessaan tuhota Ukrainan infrastruktuuri ja siten myös Ukrainan asevoimien tärkein asia: Logistiikka.

 

Tästä nähtiin taas esimerkki toissapäivänä, kun Pekka ”CIA” Toverin äimistykseksi Venäjältä ohjukset eivät olleetkaan loppuneet.

 

 

Sergey “Armageddon” Surovikin komentamaan Venäjän joukkoja Ukrainassa: Iskut infrastuktuuriin alkoivat heti!

 

 

Tässä läheltä piti tilanne.

 

 

 

Pekka Toverin ja muiden natottajien jatkuvaksi hämmästykseksi Venäjältä eivät pommit loppuneet vieläkään, vaan eilen massiiviset pommitukset jatkuivat toista päivää.

 

Eihän tässä näin pitänyt käydä!

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Valtamediakin nyt myöntää Venäjän voiman ainakin pommituksissa, mutta samalla on unohtanut infrastruktuurivaurioiden tekevän Ukrainan vastahyökkäyksen jatkamisen hyvin vaikeaksi, ellei peräti mahdottomaksi. Tämä on Ukrainalle erittäin vakava juttu, koska sillä on enää muutama viikko aikaa hyökätä ennen kuin Venäjä saa kuskattua satoja tuhansia uusia sotilaita rintamalle. Itse asiassa Ukrainalla on vieläkin kovempi kiire, koska mutakausi on juuri alkamassa.

 

Kaiken kukkuraksi ukrainalaisten kiirettä lisää vielä se, että Venäjä on saartamassa Ukrainan tärkeintä avainkaupunkia, Bakhmutia.

 

Venäläiset motittamassa ukrainalaiset Bakhmutissa?

 

 

Verkko kiristyy Bakhutin ympärillä kirjaimellisesti joka päivä. Jos Bakhmut kaatuu, niin se saattaa käynnistää dominoefektin kaataen koko Ukrainan rintaman.

 

 

Venäläisten tai siis Wagnereiden eteneminen Bakhmutissa

 

 

Bakhmut on kirjaimellisesti kymmeinä kertoja tärkeämpi kaupunki kuin mitä Lyman tai muut Ukrainan viime aikojen kylävalloitukset. Tässä nähdään taas miten Venäjä ei käy mediasotaa, vaan oikeaa sotaa keskittyen tärkeimpien sotilaallisten kohteiden valtaamiseen. Juuri tämän takia valtamedia ja valtakunnanvalehtelija Pekka ”CIA” Toveri onkin hiiren hiljaa Bakhmutin tapahtumista.

 

 

 

4 thoughts on “Venäläiset lähellä saartaa ukrainalaiset Bakhmutissa! Synnyttää dominoefektin?

  1. Mihin utopiaan perustui ajatus, että Venäjä häviää sodan Syyskuun 2022 loppuun mennessä? Eikö yhdenkin kommentoijan pitänyt palata asiasta kertomaan Lokakuun alussa ja Marcon tehdä ylistysjuttu taktikosta? Miten ylipäätään voi hävitä, jos pitää neliötäkään vihollisen maasta hallussa? Poikkeuksena Suomi ainoana maana maailmassa, joka on pystynyt voittamaan Venäjän sekä luovuttanut 35th neliökm maata hävinneelle ja maksanut sotakorvauksetkin hävinneelle. Saas nähä tekeekö Ukraina lopulta Suomet.

  2. Tyhmyyden ja hulluuden sekoituksesta tulee kaikkein mielettömyyden huippu, joka saadaan aikaan valehtelemalla ITSELLEEN ja KANSALLE!!! Kun koko ajan vallinnut TOTUUS on pakko tulla lopulta esiin… Mitä sen jälkeen…

  3. Venäjähän vasta lämmittelee, sillä se ei näytä mm. sammuttaneen vielä Ukrainan infrastruktuuria nettihyökkäyksillä. Venäjä kuitenkin koko ajan suojelee myös teknologiaansa Natolta ja Israelilta, kuten Nato ja Israel tekevät samaa Venäjän suuntaan.

  4. Lämmitteli tai ei, niin tämä viedään loppuun asti. Venäjän alueet itsenäistyy, saavat öljytulot itselleen.

Comments are closed.