5 thoughts on “Päivän video: Reaktio

  1. Voit kuitenkin olla varma, että nainen tulee itkien takaisin kerjäämään miestään takaisin ja roikkuu itku kurkussa jaloista. Naiset haluavat, että heille pidetään erittäin kovaa kuria ja näytetään kaapin paikka.

    1. Johtuneeko KOKAkolasta. Suomalaiset naisetkin tykkää hullunlailla KOKAkolasta ja siksi kehuskelevat miten hienoja miehiä etelän gigolot ovat. Ennenmuinoin mentiin etelään nauttimaan KOKAkolaa, mutta nyt sitä saa Suomestakin.

  2. Oikein ottaa riskiä suojavärisen kanssa, ai että kun ikkunat olisi hajonneet mutta vain jollain leikkikalulla lyö, niin mäkkäri olisi pistänyt lihaksi.

  3. https://youtu.be/bd-iGrFMgK0

    Viimeinen asia mitä nainen haluaa tehdä on ottaa avioero 40-vuotiaana. Nämä ovatkin usein nopean elämänhistorian strategian ihmisiä ja/tai tyhmiä naisia. Älykkäät ja kunnolliset naiset sitouttavat miehen voimakkaasti itseensä ja eivät ota idioottimaisia riskejä elämässään.

Comments are closed.