Free speech 13 lokakuun, 2022

 

 

Suvakkiaallossa on yksi hyvä puoli: Valkoiset miehet ovat vihdoin alkaneet heräämään siihen tosiasiaan, että he ovat toisen luokan kansalaisia.

 

1. Syrjintä

Valkoisia mehiä saa ihan virallisestikin syrjiä työhönotossa eli naisilla on monissa ammateissa ohituskaistat.  Tätä kutsutaan ns. positiiviseksi syrjinnäksi.

 

2. Ryöstö

Varsinkin valkoisilta miehiltä saa avioeron aikana ryöstää suuren osan heidän omaisuudestaan.

 

3. Demonisointi

Valkoisia miehiä demonisoidaan sekä kouluissa, virastoissa, yrityksissä että varsinkin yliopistoissa ja valtamediassa.

 

4. Lasten kidnappaus

Kaiken kukkuraksi valkoisilta miehiltä kidnapataan helposti heidän lapsensa ensin psyykkisesti feministiopettajien toimesta lasten aivopesulla ja jopa leikkelyllä. Tämän jälkeen lapset myös helposti kidnapataan avioeron tai huostaanoton yhteydessä. Opettajat, sossut ja tuomarit eivät nimittäin pelkää valkoisten miesten reaktiota samalla tavalla kuin mustalaisten tai muiden tummien miesten reaktioita.

 

Kaiken tämän jälkeen valkoinen mies on sitten ihan yksin, koska kukaan ei auta. Edes yksikään puolue ei Suomessa enää uskalla nousta feministejä vastaan. Niinpä feministien on todella helppo suhtautua törkeän halveksuvasti valkoisiin miehiin. Yhtenä esimerkkinä yliopiston dosentti Tuija Saresma.

 

 

 

Mutta miksi sitten feministit vihaavat valkoisia miehiä niin paljon?

 

1. Vallanhalu

Naiset ovat geneettisesti ohjelmoitu vallanhimoisiksi, joten tietysti he haluavat ohituskaistoja ja monia erioikeuksia. Naiset ovat nykyään jo enemmistönä monessa valtakeskuksessa, kuten Suomen hallituksessa, yliopistoissa ja tuomioistuinalaitoksessa. Totta kai naiset sitten myös käyttävät näissä valtaansa edistääkseen omia etujaan. Eli mädättävät kyseiset laitokset.

 

 

2. Kulttuurivallankumous

Eräs tietty porukka haluaa vahvistaa omaa valtaansa kääntämällä kaikki valkoisia miehiä vastaan aina naisista, lapsista ja ns. vähemmistöistä alkaen.

 

 

3. Vanheneminen ja lihominen

Naiset on geneettisesti ohjelmoitu pitämään omaa ulkonäköään erittäin tärkeänä asiana. Naiset, jotka kivikaudella yrittivät olla hyvän näköisiä saivat keskimäärin enemmän lapsia, joten ulkonäkökeskeiset geenit levisivät ja muuttuivat hyvin voimakkaaksi. Niinpä naisille on valtava ahdistus tajuta sekä vanhenevansa että lihovansa.

 

Jotkut naiset ymmärtävät, etteivät voi mitään vanhenemiselle ja lihomiselleen. Niinpä heillä on kaksi strategiaa: Ensinnäkin he yrittävät hidastaa vanhenemista ja lihomista terveillä elämäntavoilla. Toiseksi he yrittävät luoda jo nuorena tiiviin suhteen mieheensä sekä kompensoida ulkonäön heikkenemistä kehittämällä omaa luonnettaan ja viisauttaan.

 

Jotkut naiset eli feministit ottavat kuitenkin käyttöön toisen strategian: He yrittävät MUUTTAA ihmisten kauneuskriteereitä. Feministit ihan tosissaan luulevat, että kauneuskin on vain subjektiivinen mielipidekysymys. Jos valtamedia, koulut ja tutkijat tarpeeksi ihannoivat lihavia, niin kauneuskriteeritkin muuttuvat. Jos vain miehetkin painostetaan näkemään lihavat kauniina, niin miehet ihastuvat lihaviin naisiin!

 

Lisäksi kauneuskriteerien muuttumista edistää monikulttuurisuus, koska ensinnäkin monissa mustissa maissa ollaan totuttu lihaviin naisiin. Toiseksi kehitysmaiden miehillä on insentiivi kohdella lihavia valkoisia naisia paremmin. Niinpä monikulttuurisuuskin parantaa naisten asemaa ja mielenterveyttä.

 

Professori Laura Kolbe todistaa? Rupsahtaminen tekee naisista suvakkeja?

 

 

Tämä kaikki on johtanut erikoiseen ilmiöön treffimarkkinoilla ja treffisaiteilla: Valashyökkäykseen. Nämä ovat yllättävän yleisiä, koska SUURIN OSA naisista ei suostu laittamaan profiilikuvaan omaa vartalokuvaansa, vaan enintään kasvokuvansa. Suurin osa naisista ei myöskään suostu treffiprofiilissa kertomaan omaa painoaan. Samalla he kuitenkin kertovat olevansa hyvän näköisiä.

 

Mietipä sitä.

 

Mitähän naiset sanoisivat, jos suurin osa miehistä ei suostuisi kertomaan ikäänsä ja pituuttaan?

 

 

Valashyökkäys! Miksi naiset luulevat olevansa kauniimpia kuin ovatkaan? Pareton laki selittää!

 

 

Alfamiehiä naisten kaksoisstandardi ei tietysti haittaa, koska he eivät tietysti vastaa naiselle, joka ei vartalokuvaansa anna ja painoaan ilmoita. Pareton lain johdosta 80% miehistä ei kuitenkaan omaa moista mahdollisuutta. Heille tulee niin vähän treffimahdollisuuksia, että he joutuvat ottamaan riskin.

 

Niinpä sitten yllättävän usein käy kuten videossa näkyy. Tosin onneksi tässä tapauksessa nainen itkee, että mies karkasi viime hetkellä.

 

33 thoughts on “Yrittääkö valas saada sinua kiikkiin?

 1. Täytyy sanoa, että vartaloa näkemättä moni mies olisi narahtanut tällaiseen naiseen, mutta olisi kääntynyt takaisin ensikohtaamisella.

  1. Liian pitkä nenä ja kapeat kasvot. Kälättää liikaa ja muutenkin täynnä sitä itseään. Englanti on lisäksi ”total turn of”

  2. Omalla kohdallani ei olisi toiminut. M***ni ei vaan olisi riittävän pitkä.

 2. Bumble perustuu sille, että nainen tekee aina aloitteen, jolloin naisen löytämä mies oli todennäköisesti melko komea/rikas.

 3. Ei kannata nostaa esille Tampereen sekäpääpunikkiyliopiston salaliittoteoreetikkoja.

  Feminismi ja kommunismi ovat pahimpia salaliittoteorioita. Miehet muka riistävät naisia ja työnantajat työntekijöitä. Aikamme pahimpia harhakuvitelmia molemmat.

  Vielä elää punikismi Tampereella. Eikö mitään opittu siellä v. 1918?

 4. https://www.is.fi/jaakiekko/art-2000009112479.html

  Noora Räty: naisleijonat viettivät kiihkeitä öitä NORJALAISTEN JA TANSKALAISTEN kanssa Sotsin olympiakisoissa ( miksi ruotsalaiset eivät kelpaa?). Sukupuolta ei kerrota Tuokin todistaa, että naisten joukkueurheilu on pelkkää lesbojen touhua.

  Entä nyt kun transutkin kohta pääsevät mukaan naisten joukkueisiin? Kuka enää uskaltaa omia pikkutyttäriä laittaa mukaan joukkueurheiluun?

  Feminismi onkin transujen salaliitto normaaleja naisia ja tyttöjä vastaan. Aivovammaisia hulluja tehdään valtion sekopääyliopistoissa. Siksi kukaan älykäs ei mene kommunistien mädätysyliopistoihin eikä seurustele niissä opiskelevien kanssa.

  1. Naisten jääkiekko=lesbojen pillukiekkoa! Taas naisten jalkapallo on lesbojen pillupalloa! Hyh hyh!!!

  2. Nimenomaan. Naisurheilu on pelkkää lesboilua näissä miespainotteisissa lajeissa, eikä kukaan jaksa katsoa jotain naiskiekkoilua, naisjalkapalloa ja naisnyrkkeilyä jne. Mikseivät naiset vain voi olla naisia?

  3. Mies vastaa katukyselyyn:
   -”Tuetteko lesbolaisuutta?”
   -”Kyllä, joka kuukausi HD:nä!”

 5. Nythän uuden lain tultua voimaan miehet voi ilmoittaa olevansa naisia ja tällä konstillahan saadaan eri johtokunnissa naiskiintiöt täytettyä ottamatta niihin femakkoja. Eli tätä pitää käyttää femakkoja vastaan, mitäs keksivät.

 6. Naiset pyrkii saamaan lapsia jolloin mies jää helpommin suhteeseen ja lasten tulon jälkeen miesten testosteroni laskee, joten moni urheilija on syystäkin peli/harjoitus matkalla, taukolomat sitten eri asia eli olla kotona voi.

  1. Valaiden kanssa alkaa kyllä niin kuvottamaan, että ei millään pysty lisääntymään heidän kanssaan, ei edes huvikseen.

 7. ”3. Vanheneminen ja lihominen”

  Tämä on tilanne jota moni nuorimies ei usko. On parempi katsoa aina äitiä niin tietää mihin suuntaan tytär ”kasvaa ihmisenä”. Ja vaikka tyttäret olisivat nuorina kuinka kauniita ja siloposkisia niin totuus on toinen.

  Ihon saa vanhennettua tehokkaasti auringonotolla jolloin jo kolmekymppisen ihoon tukee uurteita ja se muuttuu ”kuolleen kalan mahaksi”. Tupakointi lisää vanhemenista mutta todellinen virstanpylväs näisille näyttää olevan 45 ikävuoden ikä. Ja se oli sitten siinä. Sama mikä miehille tulee noin 60 ikävuoden kohdalla. Toki miehetkin lihoavat mutta testosteroni pitää huolen siitä että laihtumiseenkin on mahdollisuus toisin kuin naisilla. Alkanutta muutosta ei voi pysäyttää.

  No, niin tai näin… Missä ovat säikysilmäiset ja nauravaiset naapurintytöt nykyisin?

 8. Lihaville pitää järjestää missikisoja. Pidetäänhän kävelyssäkin nopeuskilpailuja. Kuka kuiskaa kovimmalla äänellä?

  1. Ei ole etuoikeus, vaan paljo työnteko on orjuutta. Joku muu saa hyödyn työstä, ei tekijä. Kiinnostaako olla orja? Suomalaisten kohdalla orjuus on byrokraattien ja puoluemafian palkkiovirkailijoiden elättämistä ankaran verovelvollisuuden kautta.

 9. Feministinaiset ja muut kansanpetturit tullaan muistamaan. Kaikkia meistä ette tule saamaan kansanmurhattua ja teidät tullaan todellakin muistamaan.

 10. On pelkkä valheellinen myytti, että naiset pitävät huolta geneettisestä laadusta. Se on miehet jotka pitävät huolta geneettisestä laadusta, rajoista, kansasta, rodusta ja nytkin yrittävät kaikin voimin etsiä harvoja hyviä naisia ja olla valitsematta huoria ja lutkia, joita on suurin osa suomalaisistakin naisista. Ne ovat miehet jotka yrittävät etsiä perhekeskeisiä ja uskovaisia kristittyjä naisia, kun useimmat suomalaiset naiset vain huoraavat ja lutkaavat.

 11. https://youtube.com/shorts/ztuoUK5UXXg?feature=share

  Konservatiivinainen kertoo kuinka hänellä on ollut useita naisia vieraina, joilta on kysytty suostuisitko luopumaan elintasostasi jos saisit kuitenkin kumppanuuden miehen kanssa, mutta pienemmällä elintasolla ja he ovat vastanneet, että eivät suostuisi.

  Varsinkin Suomessa naiset ovat täysin rahan ja materian perään ja he eivät näe miehessä mitään muuta kuin rahan. Eivät mitään muuta. Suomalaiset naiset ovat melkein kaikki pelkkiä arvottomia ja materialistisia katuhuoria.

 12. Miehet muuttuvat paljon tarkemmiksi naisten laadun suhteen jos heidät pakotetaan sitoutumaan vain yhteen naiseen. Samaan tapaan mitä enemmän naisilla on valinnanvaraa ja vapaita miehiä, sitä enemmän he haluavat harrastaa seksiä, jos suinkin voivat. Ehkäisy ja kulttuurivallankumous johtivat siihen, että naiset voivat harrastaa seksiä niin monen miehen kanssa kuin ikinä pystyvät, eivät häpeä mitään ja nussivat vain kaikkia mahdollisia miehiä mitä ikinä voivat. Valkoiset naiset ovat arvottomia ja likaisia.

 13. https://youtube.com/shorts/odUnqdE4iGE?feature=share

  Naiset panevat pahoja poikia 30-vuotiaaksi asti, saavat lapsia heidän kanssaan ja sitten 30-vuotiaana he alkavat etsimään tarpeeksi tyhmiä ja nössöjä betamiehiä, jotka elättävät pahojen poikien siittämät lapset. Älä ole yksi näistä typeristä elättäjämiehistä, vaan jätä nykyiset huorat.

 14. Miesten on YMMÄRRETTÄVÄ suojella itseään ja elämäänsä. Kun nuo samat naiset ovat pulassa ja vinkuvat tai ei. Älkää koskaan pilatko lopullista eroa heistä lankeamalla ritarillisuuteen. Vanhukset ovat eri asia. Ja pysykää kaukana hädässä olevasta lapsesta kadulla. Huomioi hätä, mutta delegoi auttaminen lähimmälle naiselle SINUSTA tehdä ”namu-setää”!!!

Comments are closed.