Marco de Wit 14 lokakuun, 2022

 

Ignore = sivuuttaa, ei huomata, ei välittää

 

Nainen kiukuissaan, ettei mies välitä/huomaa, ettei nainen välitä/huomaa.

 

Miehen näkökulmasta hyökkäys sisältää häirintää, kiusausta tai muuta aktiivista toimintaa. Naisen näkökulmasta hyökkäys tapahtuu silloin, kun jätetään rauhaan eikä huomioida.

 

Toisin sanoen naisen käsitys vapaudesta ja aggressiosta on kommunistinen eli sisältää ”positiivisen vapauden” eli saamisvapauden. Aggressiota on siis myös se, ettei saa jotain toisilta.

 

Miehen vapaus- ja aggressiokäsitys on puolestaan kapitalistinen eli sisältää vain ”negatiivisen vapauden” eli toimintavapauden. Aggressiota on vain se, ettei anneta käyttää omaa kehoaan ja omaisuuttaan sekä solmia vapaaehtoisia sopimuksia. Aggressiota ei siis ole, etteivät muut elätä sinua fyysisesti tai tue psyykkisesti.

 

Niinpä miesten valitus yleensä koskee sitä, että heitä on sensuroitu, verotettu tai muuten estetty tekemästä jotain rauhanomaista tekoa. Naisten valitus puolestaan koskee yleensä sitä, että heitä ei ole tarpeeksi autettu, ihailtu tai muuten huomioitu.

 

 

18 thoughts on “Sarjakuva: Naisen logiikka

 1. https://youtube.com/shorts/Kqxsgja2Z-c?feature=share

  Konservatiivinainen kertoo miten miehet usein valehtelevat saadakseen seksiä. Miehet valehtelevat ettei naisen seksikumppanien määrä tarkoita tai haittaa mitään, jotta mies saa vain seksiä naiselta. Miehet valehtelevat, että ei haittaa vaikka nainen olisi ylipainoinen, jotta mies saa vain seksiä naiselta. Miehet eivät kuitenkaan halua sitoutua pitkäaikaisesti naisiin jotka antavat helposti seksiä, koska hyville miehille tämä kertoo naisen heikosta luotettavuudesta ja uskollisuudesta, sillä nainen saattaa monesti maata helposti myös muiden miesten kanssa, sekä ei vaikuta hirveän kiinnostuneelta juuri hänestä. Naisten ei kannatakaan antaa seksiä ollenkaan ennen avioliittoa, jos haluavat vakuuttaa miehen sopivuudesta vaimoksi ja äidiksi, sekä naisen luotettavuudesta ja uskollisuudesta.

 2. https://youtu.be/YMoiefoSJQI

  Konservatiivinainen: Jos naisella on ollut vain yksi ainoa mies koko elämänsä aikana, hän on onnellinen sen yhden miehen kanssa, eikä ala vertailemaan häntä kaikkiin muihin seksikumppaneihin, vaan naisen yksi ainoa mies on naiselle kaikin puolin paras mies ja paras seksikumppani. Relativistiset naiset kuitenkin alkavat relativistisesti vertailemaan miestä kaikkiin muihin seksikumppaneihinsa ja ei lopulta osaa päättää, eikä osaa sitoutua, jos hän on maannut kymmenien ja satojen miesten kanssa.

 3. Naisen perusajattelu on usein satanistinen ja kommunistinen, kun taas miehen perusajattelu on luonnollista, tervettä, aitoa ja loogista. Tämän takia naisia ei pidä koskaan kuunnella.

  1. Ihmisestä on tehty uhanalainen laji naisen ja miehen vastakkain asettelulla?

   Onko ihmisenä olemisen taito unhdettu. Kuka on todellinen nainen tai mies 2022?

   Lasketaanko henkilö jolta puuttuu myötätunto, ihmiseksi?

   Korvaamaton käsikirja puuttuu, joka antaisi meille vankat neuvot siitä, kuinka tulla asiantuntijaksi kaikessa mitä ”oikean naisen tai miehen” pitäisi olla?

   Mitä Homo Sapiens Sapiens tähän sanoo. Ihminen joka tietää mitä tietää. Eli ihmisestä tuli ajatteleva persoonallisuus yksilö.

   Miten negatiivisesti Piikkiproteiini vaikuttaa ihmisen myötätuntoon 2020 – 2022?

 4. ”En huomioi sinua.”
  ”Minä sanoin…”
  ”En huomioi sinua!”
  ”Älä ole huomioimatta sitä, että en huomioi sinua!”

 5. Juu, ja naiselle tuntuu olevan todella tärkeää että se päätti suhteen. Ei mies. No, lopputuloshan on sama.

  1. Naisilla on aina tämä minä, minä, minä. Ei kun minä, minä. Muiden pitää järjestää kaikenlaisia kivoja puuhakerhoja, kivaa tekemistä ja antaa rahaa naiselle ja muille naisille. Heitetään kaikki rahat vain ulkomaille ja kaikille tulijoille, mutta ei omille lapsille ja perheille. Hävetkää kuvottavat lehmät mitä teette.

 6. Historiakatsaus vuodelta 2021. Tuollaistakin skitsot suunnittelevat:

  ”Työssäkäynti, koulumatkat, kaupassa ja apteekissa käyminen sekä ulkoilu sallittaisiin, vaikka liikkumisrajoitukset otettaisiinkin käyttöön
  Ylen tieto: Harkinnassa olevat rajoitukset perustuisivat perusoikeuksien tilapäiseen poikkeukseen, ei valmiuslakiin.”

  https://yle.fi/uutiset/3-11827408

 7. https://yle.fi/uutiset/74-20001377

  Satanistit kokoontuvat pilkkaamaan Jumalaa. Kansallismielistenkin keskuudessa esiintyy harhaoppia levittäviä ja Jumalaa pilkkaavia ihmisiä. Varsinkin ”älykkäät” mädättäjät ovat jo satoja vuosia pyrkineet levittämään satanismia, kuten ateismia, feminismiä ja sodomiaa, sekä muiden jumalien palvontaa.

 8. https://youtu.be/fSCY1xG8bIM

  Suurin osa nykynaisisista haluaa olla avoimesti lutkia ja eivät ymmärrä miksi miehet eivät halua lutkia kumppaneikseen. Naisten mukaan naisten seksikumppanien määrä on vain numero. Naisten mukana pyörivä homomies on samaa mieltä seksikumppanien määrästä.

  Tässä jälleen yksi esimerkki miten monien Naisten perusajattelu on satanistista ja luonnotonta, kun taas miehen ajattelu on luonnollista, järkevää, oikeaa ja loogista.

 9. https://youtu.be/HE7Y5WOKEHE

  Jopa Jordan Petersonille lasten leikkely, mädätys ja aivopesu on aivan liikaa. Siis jopa hänelle. Mutta suomalaisille nynnymiehille lasten leikkely ja aivopesu on aivan ok, koska auktoriteetit ovat oikeassa ja pitää luottaa auktoriteetteihin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*