Marco de Wit 15 lokakuun, 2022

 

Laiton Lehti on pitkään ollut epätoivoissaan Suomen kansallismielisen kentän tilasta, koska se on jakautunut hysteerisiin natottajiin ja putinisteihin. Kukaan ei enää muista, että on kolmaskin vaihtoehto: Täysi itsenäisyys ja puolueettomuus.

 

Osittain tämä varmasti johtuu siitä, ettei itsenäisen ja puolueettoman Suomen puolesta enää taistele juuri yksikään kansallismielinen intellektuelli. Tämän huomaa varsinkin kansallismielistä ”älykkölehteä” eli Sarastus-lehteä lukiessa.

 

Toisaalta tämä ei ehkä ole ihme, kun lehden päätoimittajan Timo Hännikäisen jutut ovat tätä tasoa:

 

 

 

Kansallismielisessä kentässä twiittiä pidettiin loistavana, koska homo- ja muut pervojutut ovat niin rohkeita.

 

 

 

 

Tuskin ketään yllättää, että Sarastus-lehden älyllinen laatukin on romahtanut. Kyse ei ole vain siitä ikivanhasta ongelmasta, ettei Sarastus-lehti suostu kunnolla analysoimaan kahden maailman vaarallisimman ryhmän eli pankkiirien ja sionistien tekosia. Kyse on siitä, että Sarastus-lehden argumentaation taso laskee entisestään kuin lehmän häntä heidän yrittäessä venäjävihassaan epätoisesti vähätellä länsiblokkia johtavien pankkiirien ja sionistien vaarallisuutta ja pahuutta.

 

Tässä järkyttävä sitaatti päätoimittaja Hännikäisen kääntämästä ja Sarastus-lehden julkaisemasta jutusta:

 

Näyttää siltä, että sotilasliittoon kuuluminen ei vaikuta maan omaan kulttuuriin niin kauan kuin sen ei anna vaikuttaa. Nato piittaa vain sotilaallisesta osallistumisesta liiton toimintaan.

 

Kuvassa linkki Sarastus-lehden juttuun

 

 

Mietipä millä älyllisellä tasolla täytyy olla, että kirjoittaa tai varsinkin kääntää ja julkaisee tuollaisen väitteen Sarastus-lehdessä. Toisaalta tuotahan mieltä on myös älypuolue persujen johtokin. Nato on kuulemma oikeuden ja vapauden puolesta taisteleva hyväntekeväisyysjärjestö. Sitä dominoiva USA ja sen tiedustelupalvelu CIA ei ikinä yrittäisi manipuloida Naton jäsenmaita mihinkään suuntaan.

Naton jäsenyys on täysin riskitöntä, joten mitään hyöty- ja haitta-analyysejä ei tarvitse tehdä!

 

 

Jani “Ukraina Ensin” Mäkelä vs. Niko Kauko: Suomen upottava läntisen laivan mukana?

 

 

Sarastus-lehden tyhymyys on kuitenkin paljon vakavampaa kuin persujen tyhmyys. Persut ovat Nato-agenttien johtamia ja heidän tyhmät ja sivistymättömät kannattajansa on helppo aivopestä natottajiksi harhaisilla väitteillä ja älyllisesti ala-arvoisilla argumenteilla. Sarastuksen porukalta kuitenkin odottaisi enemmän, koska siellä ihan oikeasti ollaan tietoisia faktoista eli historiasta ja maantiedosta.

 

Vähintäänkin Sarastukselta odottaisi hyötyjen ja haittojen punnitsemista. Looginen kansallismielinen natottaja voisi sanoa esimerkiksi seuraavaa:

 

Nato ja varsinkin sitä johtava USA on suuri uhka Suomen itsenäisyydelle ja jopa Suomen kansan olemassaololle, mutta Venäjä on vieläkin suurempi uhka!

Niinpä pitää liittoutua Naton ja sitä dominoivien juutalaisten sionistien kanssa varsinkin, kun ne ehkä pystyvät sodan ja Venäjän juutalaisten oligarkkien avulla tuhoamaan Venäjän moniin pieniin palasiin.

Tämän jälkeen voidaan sitten erota Natosta ja tehdä Suomesta aidon itsenäinen maa.

 

Toisaalta noin YKSIKÄÄN kansallismielinen ei uskalla sanoa, koska se herättäisi heti liian monia kysymyksiä. Jotkut jopa saattaisivat kysyä sen ydinkysymyksen: Onko USA sionistien dominoima suvakki-imperiumi, joka sotakoneellaan ryöstää, mädättää ja tuhoaa muut kansat? Katsotaan:

 

USA:n imperialismi

Monet kansallismieliset ja nyt jopa myös Sarastus-lehti jatkuvasti vähättelevät *********** ja sionistien johtaman USA:n muodostamaa uhkaa Suomelle. Tämä on käsittämätöntä, koska Sarastus-lehti taatusti tietää valtaeliittiä ja varsinkin USA:ta hallitsevien pankkiirien että sionistien vallasta. Sarastus-lehdessä taatusti tiedetään kuinka ne ovat pyrkimässä maailmanherruuteen eli hegemoniaan seuraavilla keinoilla:

 

1. Talous: Rahakone rahoittaa valtaeliittiä, mutta romahduttamassa maailmantalouden

USA:n ja Britannian wasp- ja juutalaispankkiirien luoma ja johtama rahakone eli vähimmäisvarantopankkijärjestelmä ja sitä tukevat petrodollarijärjestelmä ja eurojärjestelmä tuottavat valtaeliitille valtavasti rahaa, jolla se voi myös rahoittaa USA:n sotakonetta. Käytännössä koko muu maailma rahoittaa sekä läntistä talous- että sotaimperialismia olemalla pakotettuja käyttämään dollareita maailmankaupassa ja pankkien varantoina.

 

Kansallismieliset älyköt jostain syystä vierastavat taloustiedettä, joten toistetaan: Keinotekoinen dollarikysyntä mahdollistaa valtavien dollarimäärien luomisen tyhjästä. Tämä on ihan sama juttu kuin alkaisit tekemään paperilappusia ja sitten pakottaisit kaikki vaihtamaan niitä hyödykkeisiin eli tavaroihin ja palveluihin. Näin muut elättäisivät sinua, koska voit elää paperilapuillasi eli käytännössä VEROTAT koko maailmaa aivan samoin kun USA ja Britannia tekevät dollareilla ja punnillaan.

 

Samalla tuplahuijaukseen eli vähimmäisvarantoihin ja petrodollariin perustuva luonnoton rahakone on kuitenkin niin romahdusaltis, että koko maailmantalous voi romahtaa minä hetkenä hyvänsä. Tällöin tietysti eniten kärsisi maailmankaupasta erittäin riippuvainen Suomi varsinkin, kun se on kansalismielisten älykköjen hurratessa ihan itse ampunut jalkaansa lopettamalla idänkauppansa.

 

Vielä enemmän Suomi kärsisi, jos se on ehtinyt liittyä Natoon isottelemaan Venäjälle. Talousromahdus voisi nimittäin helposti kaataa koko Naton, jolloin Suomi jää yksin tökkimänsä karhun armoille.

 

Tässä vaiheessa Sarastuslaisetkin vain toteaisivat: No, huono tuuri, että jäätiin ihan yksin. Kukapa olisi osannut arvata…

 

Talousromahdus alkoi: USA:n talous alamäessä! Nato hajoamassa?

 

 

2. Politiikka: Pankkitukiautomaatti luotava uudella globalistisella maailmanjärjestyksellä (NWO)

Läntinen raha- ja talousjärjestelmä ovat niin romahdusalttiita, että romahduksen estääkseen USA:n ja Britannian on PAKKO luoda yhä suurempia pankkitukiautomaatteja yhä suuremmilla raha-, talous- ja poliittisilla liitoilla. Tämän takia luotiin ensin USA ja paperidollari, sitten BIS ja YK sekä lopulta EU ja paperieuro.

Kansainvälistä pankkitukiautomaattia ei nimittäin voi pitää kasassa ilman raha-, talous- ja lopulta myös poliittista valtioliittoa. Pelkkä rahakoneen olemassaolo siis käynnistää automaattisen näkymättömän negatiivisen käden, joka ohjaa/kannustaa/insentivisoi taloutta ja politiikkaa kohti sentralisaatiota eli yhä suurempia taloudellisia ja poliittisiin kartelleja.

 

Ainoa keino pelastaa maailma: Antaa pankkien kaatua

 

 

3. Sotavoima: U$raelin tuhottava globalismin (NWO) vastustajat

Näkymätön negatiivinen käsi ei ole kuitenkaan kaikkivoipa. Monet valtiot ja kansat eivät nimittäin suostu alistumaan USA:n dollari-imperialismin alle. Mitäs sitten tehdään? Jos yksikin valtio tulee taloudellisesti niin itsenäiseksi, että luopuu vähimmäisvarantopankkijärjestelmästä tai edes irtaantuu petrodollarijärjestelmästä, niin koko läntinen korttitalotalous voi romahtaa!

 

Niinpä rahakone tarvitsee suojelijakseen sotakoneen, jolla tuhotaan kaikki dollari-imperialismin vastustajat. Sotakone tuli sitäkin tarpeellisemmaksi, kun ylivelkaantuntu USA luopui kultakannan viimeisistäkin jäänteistä 1970-luvulla. Moni maa oli irtaantumassa USA:n dollarikannasta. Ei kuitenkaan hätää. Rahakoneesta eniten hyötyvät USA ja Israel liittoutuivat Saudien kanssa luoden U$Sraelin, joka johtaa petrodollarijärjestelmää ja sitä suojelevaa Natoa.

 

Aina kun joku valtio on yrittänyt haastaa tai irtaantua läntisen hegemonian ja talousimperialismin otteesta, niin vastustaja on tuhottu U$Sraelin sotakoneella. Viimeisimpiä esimerkkejä tietysti dollarista luopunut Husseinin Irak ja kultakannasta puhunut Libyan Gaddafi.

 

 

 

Six Steps To Global Hegemony. How U$Srael Rules The World

 

 

4. Kulttuuri: Levitettävä kulttuurimarxismia globalismin lisäämiseksi

Yhä suuremmat pankkitukiautomaatit edellyttävät yhä suurempia raha-, talous-, sotilas- ja poliittisia liittoja, jotka puolestaan edellyttävät kulttuurimarxismia eli valkoisten heteromiesten demonisointia, vainoa ja heidän perheidensä tuhoamista atomistisiin palasiin. Talouseliitin siis KANNATTAA rahallisesti tukea kulttuurimarxisteja, koska se varmistaa heidän voittonsa. Tämän takia biljonäärit, pankit ja suuryritykset tukevat kulttuurimarxismia.

Tosin tämän taloudellisen motiivin lisäksi on vielä monien juutalaisten halu entisestään voimistaa kulttuurimarxismia seuraavin keinoin:

 

a) Juutalainen mediavalta

Juutalaiset ovat jo pari sataa vuotta dominoineet lehti- ja kirjakustantamoita sekä TV-kanavia ja elokuvastudioita. Kaikki eivät ainakaan ennen olleet sionistisia, mutta eivät myöskään suostuneet kritisoimaan Israelia ja sionistien törkeyksiä. Päinvastoin. Juutalaiset esitetään mediassa aina ikuisina uhreina ja pyhimysmäisinä sankareina samalla, kun juutalaisten vihollisia arabeista ja saksalaisista venäläisiin demonisoidaan täysin palkein.

Suurin pahis on kuitenkin valkoinen konservatiivinen heteromies, joka taatusti hautoo antisemiittisiä ja patriarkaalisia ajatuksia levittäen niitä perheeseensä ja yhteiskuntaan.

 

Juutalainen mediavalta

 

 

Juutalaista mediavaltaa vastaan on ollut vaikea taistella, koska kansallismieliset eivät suostu puhumaan siitä. He kyllä valittavat kovasti median sisällöstä, mutta eivät uskalla sanallakaan puhua kuka sitä sisältöä luo ja miksi. Onneksi kuitenkin muutamat valkoiset miehet ovat pystyneet luomaan omat filmituotantoyhtiönsä ja taistelleet kulttuurimarxismia vastaan.

 

 

Clint Eastwood 92 vuotta. Taistelee edelleen kulttuurimarxismia vastaan!

 

 

b) Juutalainen akatemiavalta

Juutalaiset dominoivat eliittiyliopistoja, kuten Ivy League -yliopistoja. Tämä yhdistettynä juutalaisten mediavaltaan on tehnyt kulttuurivallankumouksen järjestämisen suhteellisen helpoksi varsinkin, kun monet juutalaiset oikeasti vihaavat valkoisia konservatiivisia heteromiehiä peläten heidän jälleen nousevan juutalaisia vastaan.

 

Supertaboo: Dr. Edward Dutton interviews Kevin MacDonald

 

 

c) Vähemmistökoalitio

Pankkivallan rahoittamalla akatemia- ja mediavallaan monet juutalaiset saivat haltuunsa demokraattipuolueen ja rakensivat sen ympärille laajan vähemmistökoalition, joka pyrkii maksimoimaan äänisaalistaan luomalla kulttuurimarxismilla yhä enemmän vähemmistöjä. Samalla juutalaiset uuskonservatiivit ottivat haltuunsa sekä perinteiset konservatiivijärjestöt että republikaanipuolueen liberalisoidakseen niitä. Juutalaisten voimaa lisäsi vielä entisestään se, että suurin osa puolueiden rahoittajista on juutalaisia tai heidän läheisiä liittolaisiaan.

Sama kuvio on tietysti myös ollut Euroopassa, jossa juutalaiset dominoivat ensin vasemmistopuolueita ja lopulta myös (uus)oikeistopuolueita.

 

 

 

d) Suvakkiaalto

Obaman kaudella juutalaiset saivat niin suuren vallan, että pystyivät kiihdyttämään kulttuurivallankumousta massiivisella suvakkiaallolla. Tämä aalto on nyt tullut myös kansainväliseksi USA:n ja Naton johdolla niiden pyrkiessä painostamaan, saartamaan ja tuhoamaan kaikki konservatiiviset voimat ja varsinkin yhä konservatiivisemmaksi muuttuneet Venäjän ja Kiinan. Ei siis ihme, että suvakit ja varsinkin feministitoimittajat nykyään vihaavat Venäjää sydämensä pohjasta.

Kaiken kukkuraksi läntinen kulttuurimarxismi ja suvakkiaalto tulevat vain vahvistumaan, kun vähemmistöjen ja maahanmuuttajien lisääntyessä demokraattien ja muiden vasemmistopuolueiden valta kasvaa länsimaiden hallituksissa.

Jostain syystä Suomen kansallismieliset älyköt eivät kuitenkaan tajua vaaraa. Toisaalta jos olet itse pervo, niin ehkäpä suvakkiaalto ei ole niin pelottava. Tuskin on sattuma, että persujen Jussi Halla-aho nuorempana suunnittelu pornokaupan perustamista ja vanhempana petti vaimoaan todella törkeällä tavalla vuosien ajan.

 

Miksei Halla-ahon Natopersut välitä, vaikka Nato on kulttuurimarxistinen Soros-pankkiirien nyrkki?

 

 

5. Geenit: Valkoiset kansanmurhattava globalistisen NWO:n varmistamiseksi

Kulttuurimarxismi ei välttämättä aina riitä globalismin levittämiseksi, koska ainahan kansa voi herätä varsinkin lama-aikoina. Tehokkainta onkin kulttuurimarxismin ohella myös avata rajat ja kansanmurhata valkoiset luomalla yksinkertainen ja helposti manipuloitavissa oleva sekakansa. Tämä on helppoa varsinkin, kun monet valkoiset on toisaalta aivopesty ja toisaalta omaavat altruistigeenejä.

 

Jostain kumman syystä Suomen kansallismielisillä ei näytä olevan minkäänlaista hätätilaa. Ei vaikka Suomen kansa tuhoutuu silmiemme edessä taloudellisesti, psyykkisesti ja geneettisesti. No, ehkä kyse on suomalaisesta metsästäjä-keräilijätaustaisesta kansanluonteesta, jossa vaistomaisesti kuvitellaan voitavan aina paeta pahiksia syvemmälle metsään. Ei tässä mitään hätää ole ja sitä paitsi pitää nyt päästä rauhassa kaverien kanssa ryyppäämään ja pervoilemaan.

 

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

 

6. Sionistit yrittävät ottaa täysin haltuunsa U$Sraelin ja NWO:n

Sionistit pyrkivät entisestään voimistamaan ja radikalisoimaan noita viitta edellämainittua pitkälle automaattista taloudellista, poliittista, kulttuurista ja geneettistä prosessia: Ai miksikö? No, jotta Israelin ja sionistien valta maksimoituisi. (Tästä tuskin tarvitsee enempää kertoa, koska Sarastuksen porukka kyllä tietää, vaikka eivät asiasta uskallakaan puhua. Suomalaisille kansallismielisille saattaa olla mahdoton ajatus, että joillekin mikään ei riitä, vaan pyrkivät ihan maailmanvaltaan.)

Sionistit ovat liitossa waspien ja saudien kanssa, mutta juniorijäsenä ja hieman halveksittuna kolmantena pyöränä. Varsinkin David Rockefellerin kuoltua sionistit kyllästyivät junioriasemaan ja ovat nyt pyrkineet nousemaan valtaeliitin ehdottomiksi pomoiksi.

Sionistithan ovat hyviä, joten totta kai hyvien pitää päästä valtaan tehdäkseen koko maailman hyväksi puhdistamalla se kaikista sionistien kriitikoista ja muista antisemiiteistä.

 

Yleisteoria: Valtaeliitin sisällis- eli maailmansota alkoi. Venäjä hyökkää myös Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

 

Pahinta kuitenkin on, että juutalaisilla pankkiireilla oli alusta asti suuri rooli rahakoneen luomisessa. Niinpä se käytännössä rahoittaa sionisteja heidän pyrkiessään saamaan USA:n, Britannian, Naton ja KOKO globalistisen järjestelmän täysin käsiinsä. Nyt sionisteilla on jo pitkälle käsissään USA ja varsinkin sen ulkopolitiikka.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

USA:n ulkopolitiikan hallinta ei kuitenkaan riitä. Niinpä sionistit yrittävät nykyään täyttä maailmanvaltaa. Se kuitenkin edellyttää todella törkeitä otteita, jotta juutalaiset sionistit Rothschildien johdolla voisivat dominoida koko valtaeliittiä. Ei kuitenkaan hätää. Mossadin ja CIA:n kautta sionistit ovat pitkälle ottaneet myös haltuunsa:

 

 

a) Järjestäytynyt rikollisuus

Juutalaiset pitkälle loivat järjestäytyneen rikollisuuden eli Kosher Nostran italialaisten toimiessa vain apupoikina, vaikka juutalainen Hollywood tätä yrittääkin pimittää.

Mossad ja CIA johtavat edelleen maailmanlaajuista huumekauppaa rahoittaen sillä myös monia salaisia projektejaan. Tarvittaessa käyttävät järjestäytynyttä rikollisuutta myös ammattiliittojen hallintaan, vaalivilppiin, poliittiseen terroriin ja värivallankumousten järjestämiseen, kuten Ukrainassakin tapahtui.

 

 

 

b) ISIS- ja monet muut terroristijärjestöt

Israel ja sen vanhat liittolaiset saudit käyttävät ääri-islamisteja kaatamaan Israelia sotilaallisesti haastamaan pystyviä sekulaareja valtioita, kuten Irak, Libya ja Syyria. Ääri-islamismi on Israelin hajoita ja hallitse -ase.

Lisäksi Israelin yllyttämät sodat ja sisällissodat lisäävät islamistien siirtymistä Eurooppaan, jossa toisaalta valkoisten kansojen yhtenäisyys heikkenee ja toisaalta ääri-islamistiset terrori-iskut nopeuttavat sionistien johtaman globalistisen poliisivaltion rakentamista.

 

 

Klassikkoluento: Valtiot johtaa terroristeja

 

 

c) Pedofiili- ja muut satanistiset ringit

Uhreina ovat tietysti pitkälti valkoiset lapset ja nuoret, kuten nähtiin Epsteinin pedoringissäkin. Nykyaikana poliitikkoja ja muuta valtaeliittiä on vaikea kiristää, koska homous, syrjähypyt, yms. eivät enää ole suuria häpeän aiheita. Ainoastaan pedofilia ja muu satanismi on tarpeeksi tehokas kiristysväline.

 

 

Mossad järjestää 90% maailman terrorismista ja eliitin lapsiseksiringeistä?

 

 

d) Suuret false flag terrori-iskut

Tämän kaiken sionistit ovat tehneet toisaalta kiristääkseen ja toisaalta tuhotakseen vastustajiaan varsinkin, kun pystyvät pimittämään toimintaansa akatemia- ja mediavallallaan. Niinpä sionistit pystyvät nykyään hyvin pitkälle dominoimaan länsiblokkia ja manipuloimaan ihmisiä luomalla yhä suurempia false flag iskuja, kuten esim. Gladio-, 911, 7/7 ja Nordstream-iskut.

Pahinta on, että nämä sionistien terrorioperaatiot muuttuvat vuosi vuodelta yhä törkeämmäksi ja murhaavimmiksi, koska edes valkoiset kansallismieliset eivät niitä uskalla kritisoida. Sehän olisi antisemitististä.

 

9/11 terrori-isku oli Israelin operaatio! Sionistipersut pimittää?

 

 

Viime vuosina tutkimustiedon lisäännyttyä ja monien juutalaistenkin kehuessa omia operaatioitaan monet kansallismieliset älyköt ovat vihdoin pitkin hampain suostuneet myöntämään sionistien ja Mossadin suuren roolin sotien, pedorinkien ja terrori-iskujen järjestämisessä, mutta ei se kuulemma ole niin vakavaa. Ihan hyvä vaan, että sionistit järkkäsivät Maine-, Lusitania-, Pearl Harbor-, Tonkin- ja lopulta 911-iskut, jotta saatiin Amerikka ”hyväksi maailmanpoliisiksi” taistelemaan äärimmäisen pahaa ja antisemiittistä Venäjää vastaan.

 

 

 

Niinpä ei ole ihme, että monet kansallismieliset eivät ollenkaan välitä nyt käynnissä olevasta farssin tasolle nousseesta sotapropagandasta, jossa Venäjää syytetään kaikista lännen ja Ukrainan päivänselvistä rikoksista atomivoimalan pommittamisesta aina Nordstreamin räjäyttämiseen.

 

Tosin viime aikoina moni kansallismielinen on vihdoin myöntänyt, että kyseessä ovat lännen ja Ukrainan operaatiot. Samaan hengenvetoon nämä samat kansallismieliset kuitenkin vähätelevät läntistä terrorismia. Ei se niin vakavaa ole, koska länsihän taistelee hyvyyden puolesta demonista Putinia vastaan.

 

Itse asiassa monet kansallismieliset suorastaan hurrasivat, kun USA räjäytti myös Nordstream-kaasuputken raunioittaen näin entisestään Euroopan taloutta. Näytettiin taas Putinille!

 

Kuka räjäytti Nordstream-kaasuputket? Venäjä, USA, Ukraina vai Puola?

 

 

Niinpä Sarastuskaan ei halua kertoa sionistien päivänselvistä proxyoperaatioista. Se ei ole uskaltanut kritisoida edes sionistien kahta viimeisintä ja vaarallisinta operaatiota:

 

A) Syyrian sota

Sionistit järjestivät ensin 911-iskut, jotta saisivat USA:n ja Naton tuhoamaan Israelin pahimmat vastustajat ns. terrorismin vastaisella sodalla. Ideana oli ajaa monet sotilaallisesti vahvat sekulaariset arabimaat, kuten Irakin, Libyan ja varsinkin Syyrian kaaokseen tukemalla ISIS:tä ja muita ääri-islamisteja. Suomikin on vuosia ollut sotilaillaan mukana tässä sionistien projektissa ilman, että Suomen kansallismielinen ”älymystö” olisi asiasta pitänyt meteliä tuomiten edes pedofiiliterroristit. Päinvastoin.

USA:n ja Naton terroristiliittolaisia on nimittäin päästetty joukottain myös Suomeen sekä itseaiheutetun matuaallon aikana että myös lähettämällä Suomen armeijan joukkoja HAKEMAAN pedoafgaaneja Afganistanista.

Tämäkään törkeä operaatio ei näytä häirinneen Suomen kansallismielisiä tai edes Sarastus-lehteä. Päinvastoin! Natoagentteja pitääkin auttaa.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

B) Ukrainan sota

Venäjä ja Kiina päättivät kuitenkin pelastaa Israelin verivihollisen Syyrian sionistien ja jihadistien kynsistä. Näin Syyria säilyi itsenäisenä ja tuli keskeiseksi osaksi yhä voimakkaampaa Shiia-puolikuuta.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Niinpä sionistit päättivät kostaa Venäjälle varsinkin, kun Putin on askel askeleelta heikentänyt Venäjän juutalaisoligarkkien valtaa. Niinpä nykyään Venäjää syytetään taas vanhaan malliin:

 

1. Venäjää syytetään antisemiittiseksi

Putin on puhunut kuinka juutalaiset dominoivat varhaista Neuvostoliittoa. Kaiken kukkuraksi Putin on myös kehdannut heittää ulos maasta monta juutalaisoligarkkia!

 

Valta- ja vaihtoehtomediat eivät uskalla kysyä: Kaatavatko Venäjän juutalaiset oligarkit Putinin?

 

 

2. Venäjää syytetään homo- ja transufobiseksi

Kaiken kukkuraksi Putin on muuttanut Venäjää yhä konservatiivisemmaksi ja ”homofobisemmaksi”. Sionistit ja siten tietysti myös Nato ovat tästäkin raivoissaan.

 

Nato: Venäjä on pahuuden valtakunta! Täynnä patriarkkaalisia homo- ja transufobeja!

 

 

3. Venäjää syytetään pridevastaisuudesta

Putin on kieltänyt Venäjällä pridemarssit sekä homo- ja transupropagandan. Tämä on tietysti saanut lännen raivoihinsa.

Jostain syystä Suomen kansallismielisiä ei näytä häiritsevän, että Nato tekee parhaansa suvakoidakseen koko Itä-Eurooppaa. Toisaalta jos itse haaveilet homostelusta, niin ehkä pridetys ja lasten seksualisointi tunnu niin vakavalta.

Jopa Puolaa, Viroa ja Ukrainaa on askel askeleelta mädätetty pridettämisellä. Kaikkia kolmea on lännen taholta painostettu todella paljon hyväksymään pervoilu. Vähitellen pervoilu onkin lisääntynyt varsinkin nuorten keskuudessa, jotka tietysti ovat se kansan tulevaisuus.

Pride-marsseja järjestetään nyt myös Virossa. Tänä vuonna ne laajenivat Tallinnan lisäksi myös aiemmin niin konservatiiviseen Tartoon. Tämä kaikki tietysti tapahtuu EU:n ja varsinkin USA:n yllyttämänä. Tässä USA:n suurlähetystö fanittaa Tarton p-marssia.

 

 

 

Alunperin Viroakin konservatiivisempi Puola on myös alistunut EU:n ja varsinkin USA:n painostuksen alla sallimalla pridemarssit. USA ja EU tekevät myös kaikkensa saadakseen liberaalit valtaan myös Puolassa. Tämä tuleekin pian onnistumaan, koska valtamedian ansiosta liberaaleilla on puolellaan kaupungit ja nuoret eli tulevaisuus.

 

Miksi Puola sallii Pride-marssit?

 

 

Sama kehityskulku myös Ukrainassa! Sielläkin pervoillaan yhä enemmän lännen yllyttämänä. Kuka uskoo, etteikö Natojäsenyys entisestään lisäisi kulttuurimarxismia myös Ukrainassa? USA taatusti vetoaisi entistä voimakkaammin ”ihmisoikeuksiin” aivan kuten ovat tehneet Natoon kuuluville, mutta EU:n ulkopuolelle jääneille Norjalle ja Turkille. (Itse asiassa tämä on yksi suuri syy miksi Turkki ja moni muu idän ja etelän maa on siirtynyt lähemmäksi Venäjää. Kuka nyt haluaisi liittoutua pervo-Naton kanssa.)

 

 

Nato ja EU painostavat Ukrainaa lisäämään pridetystä! Oikeisto hiljaa kaikkialla!

 

 

Ai mutta, EU ja USA ovat ihan eri asia kuin pelkkiin sotilasasioihin keskittynyt Nato. No miksi sitten Natolla on homo- ja transufobian vastaisia kampanjoita?

 

Natotransut hämmentävät ranskalaisia

 

 

USA ja sen johtamat Natojoukot tekevät myös parhaansa ”tasa-arvoistaakseen” Suomen puolustusvoimat. Miksi tämäkään ei näytä kiinnostavan Sarastusta ja muita ”älykkökansallismielisiä”?

 

Toisaalta jos haaveilet homoilusta, niin ehkä et niin paljon välitä Suomen armeijan mädättämisestä. Pääasia, että ollaan pervojen ja muiden suvakkien kanssa liitossa Venäjää vastaan.

 

USA “integroi” Suomen armeijaa Naton femakko- ja transujoukkoihin. Pekka Toveri innoissaan!

 

 

Vai onko vain kyse kansallismielisten tietämättömyydestä? Ehkä sensuuri on purrut eikä vastaan ole tullut herättäviä Natomeemejä.

 

Google sensuroi Pervo-Nato -meemejä?

 

 

 

Ukrainan värivallankumous

Putin on siis vastustanut sekä Israelin ulkopolitiikkaa että kulttuurimarxismia. Kaiken kukkuraksi Putin kehtasi rajoittaa juutalaisoligarkkien valtaa. Miten rangaista Putinia? Tietysti painostamalla varsinkin Bideniä ja juutalaisten dominoimaa demokraattipuoluetta laajentamaan Natoa ja sen aseita yhä lähemmäksi Venäjän rajoja.

Sekä Ukraina että Suomi on saatava Natoon ja täyteen USA:n tukikohtia. Niinpä sitten sionistit liittoutuivat Ukrainan natsien ja fasistien kanssa järjestäen 2014 vallankaappauksen Ukrainassa. Venäläiset sitten vastasivat miehittämällä Krimin ja tukemalla Donbassin venäjämielisiä kapinallisia.

Nyt kun todisteet sionistien johtamasta murhaavasta 2014 Ukrainan värivallankumouksesta ovat kiistämättömät, niin Suomen kansallismieliset vihdoin myöntävät asian. Samaan hengenvetoon he kuitenkin ilmoittavat, että vallankaappaus oli ihan hyvä juttu! Miten muuten päästä sionistien ja suvakkien kanssa sotimaan Venäjää vastaan?

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Ukrainan juutalaisoligarkit ja natsit/fasistit liitossa

Kaiken kukkuraksi sionistit nostivat Ukrainan johtoon yhä enemmän juutalaisia oligarkkeja, joiden rahoittamat natsit ja fasistit sitten pistettiin pommittamaan Donbassin siviilejä. Aika rohkeita natseja ja fasisteja, etteivät uskalla pysäyttää pervomarsseja, mutta uskaltavat teurastaa viattomia siviilejä.

 

No, pitää tietysti tehdä mitä heidän juutalais-israelilainen pomo Igor Kolomoisky sanoo.

 

Itse asiassa Ukrainan natsit ja fasistit ovat pommittaneet siviilejä jo 8 vuotta. Ukrainalla on kuitenkin otsaa väittää Venäjän pommittavan omaa väkeään! (Suomen kansallismieliset eivät tätä tietenkään usko, mutta ovat hiljaa antaen vihreiden suvakkiliittolaistensa demonisoida Venäjää mielipuolisella tavalla.)

 

Iltalehti ja Emil “Varastomies” Kastehelmi pimittävät Ukrainan pommittaneen siviilejä termiittiammuksilla!

 

 

Venäjä sitten yritti pysäyttää eskalaation ehdottamalla Ukrainalle puolueettomuutta, venäjänkielen sallimista ja Donbassin autonomiaa. Tähän ei suostuttu, jolloin Venäjä hyökkäsi Ukrainaan kiihdyttäen entisestään ikivanhaa koston kierrettä.

 

Tosin maaliskuussa Turkki melkein sai Ukrainan hyväksymään rauhan ja puolueettomuuden, mutta viime hetkellä sionistien kätyrit Boris Johnson ja Joe Biden käskivät Ukrainaa taistelemaan loppuun eli Ukrainan tuhoon asti asti. Juutalainen presidentti Zelenskin tietysti sitten teki työtä käskettyä.

 

Siinä pääpiirteissään koko juoni. Eli sionistinen juoni, jossa pääosissa on Israelin ja sionistien vallan lisääminen vaikka viimeiseen ukrainalaiseen!

 

Rothschildit Ukrainan sodan takana? Sionistit ja natsit Naton liittolaisia??

 

 

Proxy-ydinsota

Pahinta tässä kaikessa on, että kyse on PROXYSODISTA. Sionistien valta USA:n, Britannian ja muiden natomaiden ulkopolitiikkaan on niin suuri, että ne ovat kymmenien vuosien ajan voineet manipuloida ne hyökkäämään Israelin vihollisten kimppuun samalla ajaen länsimaita poliisivaltioon ja kansanmurhaan. Israelilla riskit ovat vähäiset, koska valkoiset maksavat lystin ja kärsivät sotien vaikutukset samalla, kun sionistit vain rikastuvat ja tulevat yhä mahtavimmiksi.

 

Itse asiassa Israelia ei edes rajoitettu ydinsotakaan juuri haittaisi, vaan päinvastoin hyödyttäisi. Jos Suomessa, Ukrainassa ja Taiwanin ympäristössä käytäisiin sotaa myös muutamilla taktisilla ydinaseilla, niin tämä olisi vain hyödyksi Israelille. Se olisi joka tapauksessa niin kaukana, etteivät Euroopan ja Aasian ydinlaskeumat sitä juuri haittaisi. Sen sijaan Euroopan ja mahdollisesti myös Venäjän ja Kiinan talouden raunioituminen olisi vain hyödyksi Israelille, koska se rajoittaisi niiden kykyä aktiiviseen ulkopolitiikkaan. Israelilla olisi vihdoinkin vapaat kädet Syyriassa ja Lähi-Idässä.

 

Israelille voisi olla erittäin hyödyllistä, jos se saisi ukrainalaiset ja suomalaiset kansallismieliset niin kovaan sotakiihkoon, että syttyy sota. Tällöin Venäjä ja USA voisit sotia muutamilla rajoitetuilla taktisilla ydiniskuilla. Tietysti vain Ukrainassa ja Suomessa, koska suurvallat eivät ikinä uskaltaisi tehdä taktisia ydiniskuja TOISTENSA maa-alueille.

 

Sionistien onneksi Suomessakin on persujen ja Sarastusporukan kaltaisia sotahulluja sohvasotureita, jotka tekevät parhaansa sodan aikaansaamiseksi. Ei kuitenkaan hätää. Jo virkansa puolesta erittäin luotettava vakoilupäällikkö Pekka ”CIA” Toveri tietää, että Suomi kyllä päihittäisi Venäjän. Sitä paitsi Venäjä ei ikinä käyttäisi taktisia ydinaseita ketään vastaan. Ei ainakaan Pietarin portilla Venäjälle isottelevaa Suomea vastaan!

 

 

Pedonatottaja Pekka Toveri: Putin ei käyttäisi ydinaseita Nato-Suomea vastaan!

 

 

Tähän sitten joku Sarastuslainen voi sanoa:

 

Joo, onhan noi Syyrian ja Ukrainan sodatkin pitkälti sionistien juonia ja ydinsotakin saattaa olla lähellä, mutta nyt kannattaa silti liittoutua sionistien kanssa Venäjää vastaan! Näin saataisiin ehkä Venäjä pilkottua!

 

 

Yllättävän moni sivistynyt kansallismielinen on itsepäisesti tuota mieltä. No, se kuitenkin herättää seuraavat kolme lisäkysymystä:

 

 

1. Miten sionistien maailmanvalta hyödyttäisi Suomea?

Nyt sionistit hallitsevat pitkälti USA:ta ja varsinkin sen ulkopolitiikkaa. Näin he myös pitkälti hallitsevat Natoa. Miten suomalaisten taloudellinen, sotilaallinen, poliittinen ja kulttuurinen itsenäisyys lisääntyisi, jos sionistit ja juutalaisoligarkit hallitsevat myös Venäjää? Eivätkö sionistit ole nimenomaan pyrkineet jatkuvasti rajoittamaan länsimaiden eli myös suomalaisten itsenäisyyttä ja vapauksia?

 

Aitokansallismielinen kartta. Versio 1.2

 

 

Juutalaisten oligarkkien hallitessa Venäjää USA:n olisi helppo myös saartaa Kiina, purkaa BRICS ja alistaa arabimaat jopa OPEC mukaanlukien. Taloudellisen kilpailun vähentyessä USA:n ja EU:n liittovaltiot pystyisivät entistä enemmän riistämään kansalaisiaan samalla, kun molemmat olisivat vielä enemmän sionistien käsissä.

 

Eikö yksinapainen sionistinen maailmanvalta ja globalistinen poliisivaltio vain nopeuttaisi kulttuurivallankumousta ja valkoisten tuhoutumista? Jos ei, niin miksei?

 

 

2. Miksei voi pysyä puolueettomana?

Tässä vaiheessa Sarastuslaiset sitten syyttävät kyselijää antisemitismistä tai vaikenevat. Juutalaisia kuin kukkaa kämmenellään pitävien kansallismielisten kannattaa kuitenkin muistaa, että on sitten mitä tahansa mieltä sionisteista, niin se ei muuta yhtä asiaa: Suomen liittoutuminen USA:n ja siionistien kanssa ei varmastikaan ole ratkaiseva tekijä sionistien operaatioissa ja Venäjän pilkkomisessa. Miksei siis Suomi pysyisi vaan puolueettomana? Näin vältämme riskin Suomen joutumisesta suurvaltojen taistelu- ja ydinsotakentäksi.

 

Monet kansallismieliset ovat kuitenkin liian suuruudenhulluja kuvitellen Suomen voivan päihittää Venäjän. Tämä johtuu ainakin kolmesta asiasta:

 

a) Mannerheim

Sata vuotta sitten Suomella oli oikeasti tuhannen taalan tai jopa maailman pelastajan paikka. Jos Suomi olisi 1917-21 ottanut osaa Venäjän sisällissotaan, niin se olisi ehkä voinut saada Venäjän pilkottua. Sitä olisi silloin ehkä voinut yrittää, joskin suurin ongelma oli suomalainen kansanluonne. Mannerheimikin oli ihmeissään, etteivät hitaat suomalaiset saaneet edes Itä-Karjalaa vapautettua.

 

b) Talvi- ja jatkosota

Monet kansallismieliset ihan tosissaan luulevat, että II maailmansodassa Suomi voitti Neuvostoliiton. He kuitenkin unohtavat, että Venäjä olisi voinut miehittää Suomen, mutta halusi toisaalta pitää suhteita yllä länteen ja toisaalta halusi säästää joukkojaan Saksan valloittamiseen.

 

Nykyään on vielä hullumpaa kuvitella Suomen pystyvän sotilaallisesti päihittämään Venäjän, koska ensinnäkin Suomi on hyvin pieni kansa ja toiseksi Suomella ei ole edes taktisia ydinaseita. Niinpä on täyttä hulluutta isotella Venäjälle varsinkin, kun ollaan ihan Pietarin porteilla 150 miljoonaisen kansan seinänaapurina. Geopolitiikassa koko todellakin ratkaisee.

 

Ei ihme, että Paasikivi muistutti suomalaisia: Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku.

 

 

c) Liittoumanaivismi

Monet kansallismieliset myöntävät Suomen pienuuden, mutta näkevät sotilasliitot ratkaisuna. Kuulemma natomaat ovat valmiita uhraamaan taloutensa ja jopa koko kansansa ydiniskuille pelastaakseen suomalaiset mahdollisen Venäjän hyökkäyksen tullessa.

 

Todellisuudessa yksikään kansa (paitsi suomalaiset) ei ole niin tyhmä, että on valmis uhraamaan itsensä jonkun toisen kansan puolesta. Ei varsinkaan Natoa dominoiva USA. Sotilasliitossa jokainen pyrkii MAKSIMOIMAAN oman etunsa ja minimoimaan omat velvollisuutensa ihan samalla tavalla kuin talous- ja poliittisissa liitoissakin. Tyhmimmille ja naiveimmille on aina valmiina se maksajan ja kärsijän osa.

 

Jokainen sotilasliitto myös pyrkii estämään liiton hajoamisen ja heikkenemisen. Niinpä natokin tekee parhaansa vaikuttaakseen jäsenmaidensa sisäpolitiikkaan monenlaisilla agenteilla, lahjonnalla, poliittisella painostuksella, värivallankumouksilla ja jopa Gladion kaltaisilla terrorioperaatioilla. Naton eli varsinkin CIA:n ja Mossadin ehdoton prioriteetti on mädättää kaikki puolueet sekä soluttautumisella että monenlaisilla muilla operaatioilla. Tästä tietysti hyvinä tai siis karmeina esimerkkeinä kokoomus, SDP:n, persut ja SKE, kuten Laiton Lehti on vuosien ajan ainoana mediana kertonut.

 

Nyt kun Naton harjoittama persujen ja muiden puolueiden mädätys alkaa olla ilmiselvää, niin persut ja Sarastuslaiset eivät pidäkään sitä niin vakavana asiana! Hyvä vaan, että Nato manipuloi suomalaisia puolueita, koska Natohan taistelee hyvyyden ja totuuden puolesta.

 

 

TOP 3 Suomensyöjää: Niinistö, Lipponen, Putkonen myyneet Suomen globalisteille! Osa II: Paavo Lipponen-Ingman

 

 

3. Miksi uhrautua?

Pitää olla realisti ja elää nykyhetkessä eikä haaveilla Suur-Suomesta. Noin sata vuotta sitten maailma oli ihan eri paikka, koska ensinnäkin Venäjä oli maailmansodan jäljiltä täydessä hajaannuksen tilassa ja toiseksi siihen aikaan ei ollut ohjuksia ja ydinaseita. On siis äärimmäisen typerää ja vaarallista, että monet kansallismieliset intellektuellit sohvasoturit haluavat jopa näin ydinaseaikana TAAS sotkea Suomen suurvaltojen kiistoihin ja Itä-Euroopan loputtomiin verikostoihin.

 

Vielä hullumpaa on, että monet kansallismieliset haluavat tarjota Suomen ydinaseiden taistelukentäksi, jotta suomalaiset voisivat taistella viimeiseen mieheen pervojen, pankkiirien ja juutalaisten puolesta!

 

Ai niin. Nato on hyvyyden puolella pahaa Venäjää vastaan, joten Suomen on uhrauduttava ja tehtävä osansa.

 

 

Suomalaiset betamiehet

Lopulta herääkin kysymys, että miten natottajien logiikka eroaa suvakkien logiikasta? Ei mitenkään. Suvakitkin haluavat uhrata suomalaiset monenlaisten asioiden puolesta. Kyse onkin metsästäjä-keräilijätaustastan omaavan Suomen kansan naivismista ja varsinkin sen betamiesten psyykkisestä heikkoudesta. Ei ole sattuma, että vain Suomessa on ihan puhdas satanistinen feministihallitus.

 

 

Miksi suomessa satanistinen feministihallitus? Tohtori Dutton: Suomalaiset uskovat helposti noitia!

 

 

Kyse on siis loppujen lopuksi suomalaisten miesten itsetunnon puutteesta. He alistuvat etsien itselleen aina muiden tukea. Niinpä niin monille ei kertakaikkiaan tule edes mieleen, että Suomen pitäisi seisoa omilla jaloillaan itsenäisenä ja puolueettomana kansana kumartamatta ja pylistämättä kenellekään.

 

Metsäläisen naivistisen kansanluonteen omaavat suomalaiset ovat säilyneet kansana vain sattuman ja luontoäidin suojelemana. Jos edes kansallismieliset eivät ota järkeä käteen, niin se on pian Suomen kansan loppu. Ensin psyykkisesti, sitten taloudellisesti ja lopulta geneettisesti ja jopa fyysisesti.

 

 

Megadiili valmis? Hyökkääkö Venäjä Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

39 thoughts on “Sarastus-lehti ja sen päätoimittaja Timo Hännikäinen vähättelevät Naton suvakkiongelmaa!

 1. En puhu itsestäni. Ihmisississä on vain riittävän älykkö’äitä hmisiä, joilla olisi kykyä nähdä ei vain sen esillä olevan asian vaan katsoa sen yli nähdäkseen sen todellisen taustan. Ryssä viha on edelleen niin korkealla ja tarkoituksellisesti valtamedian aivopesun tuloksena ylös nostatettu, että suurin osa yksisilmäisistä ihmisistä lankeaa ansaan kuin mitä tyhmin kyyhkynen. Vain täydellinen tappio voi enää mitään ihmisten mielissä muuttaa. Suomen poliittisten päättäjien kaikilla sen tasoilla yhdessä valtamedian kiihotustyön ja silkkojen valheiden levittämisestä hyväuskoisen ja yksinkertaisten suomalaisten kansankerrosten keskuuteen on jo sinällään eräänlainen sotarikos, jossa tietpoisesti poliittinen eliitti ja sen kätyrinä toimiva valtamedia johtavat harhaan tämän jo ties kuinka moneen kertaan petetyn kansan vääruyydellä ja viekkaudella. Aivan kuten samaa yritti Punahilkka sadussa susi tehdä, mutta oikeutta tuolloin täynnä olevissa korkeanmoraalin saduissa paha sai aina palkkansa kuolemalla!!!

  1. Eivät nämä ihmiset ole mitään ”älykkäitä”, vaan idiootteja, mädättäjiä ja kansansa pettureita joka ikinen.

 2. Ei ole mitään valkoisia ”älykkäitä”. He ovat kaikki vihollisiamme, pettureita ja mädättäjiä. Heistä kaikki mätä ja pahuus on aina lähtenyt.

 3. Annettaan asekauppiaille pelkkiä dildoja enää myytäväksi. Voidaan sitten läpsytellä niillä kilpaa toisiamme, modernia ja kehenkään ei satu, tosi natomaista. Ja tehdään vielä loppupeleistä niin, että aanetaan juutalaisten hoitaa dildojen myynti niin niille ei tule paha mieli eikä tarvi muistutella antisemitismistä

 4. Jatkosodassahan Suomi pystyi Saksan hyökkäyksen ohessa valtaamaan itselleen Itä-Karjalan, mutta sitten lopulta Saksan kaaduttua ei Suomelle yksin jäänyt enään mitään mahdollisuuksia Neuvostoliittoa vastaan.

 5. No ihan hyviä näkemyksiä muuten, mutta Suomessa on erittäin paljon aito kansallismielisiä, jotka näkyvästi etenkin twitterin puolella ovat tuoneet esiin asiat joita Marco tässä perään kuuluttaa eli Eu ja Nato ero vaatimukset ja puolueettoman aseman suhteessa suurvaltoihin. Tuo joukko ei ole ihan vähäinen. Käsittääkseni esim. Patriootti-lehti on selkeästi natovastainen. Mika Aaltola, Pekka Toveri ja kumppanit alkavat olla jo yleisemmin naurunaihe. Massat toki ovat vielä valtiovallan kaitsettavissa.

  1. Hienoa, JOS aitokansallismielisiä löytyy. Voitko nimetä muutaman aktivistin tai median, jotka suostuvat julkisesti puhumaan sionistien proxy-sodista edes Syyrian ja Ukrainan sotien kohdalla? Luulisi jonkun suostuvan asiasta puhumaan, kun nythän Suomestakin on tulosssa sionistien proxysotija.

   Laiton Lehti on vuosien ajan yrittänyt löytää edes yhden, mutta ei ole vielä löytynyt.

   1. Eihän kukaan nyt aseta itseään naurunalaiseksi. Sinun kirjoituksesi ovat täynnä harhaisia ja mielikuvituksellisia väitteitä, joita et voi millään todistaa oikeiksi. Ei tosikansallismielinen ole naisten vihaaja, misogyyni, ennakkoluuloinen, joka näkee homoja, pedofiilejä joka puolella. Tosikansallismielinen puolustaa omaa maataan ja pitää muita demokraattisia maita tasa-arvoisina ja liittolaisina. Sinä et saa omalle agendallesi kuin marginaalisen kannatuksen hyväuskoisten keskuudessa.

    1. Mitä vikaa on homokriittisyydessä? Kyse on kuitenkin vain luonnonjärjestyksen vaalimisesta. Valitettavasti moni pedofiili on homo.

     Tasa-arvo taas….ei kääpiö ole yhtä kyvykäs kuin normaali ihminen. Esim. koripallossa kääpiö on täydellinen farssi.
     Entäs läski femakkolesbo ja naisellinen, seksikäs kunnon nainen, joka on synnyttänyt miehellensä lapsia. Kumpi voittaa?

     1. Tasa-arvo tarkoittaa, että kaikki leikataan samanpituiseksi kuin pienin kääpiö, ettei kukaan loukkaantuisi.

    2. Kansallismielinen ja ”isänmaallinen” ovat kaksi eri asiaa. Keksit jostain omasta päästäsi, että kansallismielinen puolustaa omaa ”maataan”, on ”tasa-arvoinen” ja vielä LIITTOUTUU muiden maiden ja ryhmien kanssa. Mitä ihmeen roskaa tämä taas on? Taidat olla taas persujen mädättäjä.

 6. Samaan runkkurinkiin kuuluvat ”kielletyt kirjat” kauppias, Partisaani-pellet ja Sinimusta kansallis-sosialistinationalistidemokraatit, joita kohtaan joskus tunsin jonkinlaista kunnioitusta. Nykyään lähinnä halveksin koko sontaläjää joista on kuoriutunut puhdasverisiä siionistejä.

  1. Sama. Vituttaa ihan suunnattomasti että tuli allekirjoitettua sinimulkkujen korttikeräys.

   Pyydän anteeksi tekemääni virhettä.

  2. Niinpä.

   Vähissä on ne eliitille aidosti kiusalliset tahot, kun äkkiseltään tulee mieleen vain Paavo ja PVL…

 7. Hännikäinen ja Keronen on puheittensa perusteella todennäköisesti homoja! Hyh yäk!

  2014 Odessan verilöylymäinen massamurha on jotain käsittämätöntä. Jos fanittaa Ukrainaa ja valenatseja, niin silloin fanittaa myös siviilien massamurhaamista! Miksi päätekijöitä ei ole koskaan tuomittu? Onko heillä naton syytesuoja?

  Venäjän on tehtävä täydellinen denazifikaatio, muuten Odessan tapahtumat uusiutuvat!

  Olisiko Laittomalla Lehdellä aika tehdä artikkeli kyseisestä hirmuteosta?

 8. Sen muistan, että monokulttuuri FM
  oli tiinan taitojen ansiosta
  järjestellyt itsensä
  latvian ja valkovenäjän rajalle
  haastattelemaan pakolaisia,
  kun afganistanilaisia lennätettiin suomeen

 9. Juuri näiä syistä johtuen, olen irtisanoutunut ”kansallismielisestä toiminnasta” ja siirtynyt -70 luvun Kekkoslaiseksi. Nämä nykyiset ”kansallismieliset” ryhmät eivät pysty tekemään yhteistyötä keskenään, vaikka kaikki höpötttävät olevansa Suomen asialla.

  No, ehkä ne joskus oppii sen että ennenkuin kannattaa tukea naapurivaltioita ja lapioida rahaa sinne, niin sitä ennen pitää laittaa kotipesä kuntoon. Kukas muu meitä puolustaa jos me itse emme? Hevosenkyrpäkö?

  1. Elintaso on liian korkealla, kun meillä on varaa elättää kaiken maailman herraskaisia tyhjäntoimittajia työstä vapaissa palkkioviroissa.

   Menkää vattu oikeisiin töihin, joissa teidän tuottavuus ja hyöty on täsmällisesti mitattavissa tuotantoon sidotuilla mittareilla Tulos tai ulos. perkwle! Kunnon tuottaviin suorittaviin töihin tieteellisessä tuotannonohjauksessa, siis duunarihommiin. Siellä ne oikeat miehet ja naiset on.

  1. Laiha läskiperse ei tule sinne. Jos näkyisi niin kysykää Markuksen bisneksistä ja jauhotilanteesta ja mistä se naikkonen saa ohjeet sekä miksi sitä ei kiinnosta aikuisten asiat.

 10. Lots of people don’t know what happened yesterday. To put it simply, Biden has forced all Americans working in China to pick between quitting their jobs and losing American citizenship.

  @jordanschnyc 2.52 ip. · 14. lokak. 2022

  Vastauksena käyttäjälle @jordanschnyc

  Every American executive and engineer working in China’s semiconductor manufacturing industry resigned yesterday, paralyzing Chinese manufacturing overnight.

  Jordan Schneider
  Analyst at @rhodium_group on China and technology. ChinaTalk poadcast: link.chtbl.com_znJBJCk Newsletter: chinatalk.media Fellow: @cnasdc, Emergent Ventures

  https://mobile.twitter.com/jordanschnyc/status/1580889342402129921

  Voidaan kai unohtaa arvuuttelut, että Kiina toimisi jotenkin kimpassa USAn kanssa?

   1. Kohta aletaan tekemään samaa myös muualla, eli viedään kansalaisuuskin jos työskentelet ulkomailla, MUTTA huomatkaa, että globalistien rikolliseen mafiaan kuuluville kaikki on kuitenkin sallittua ja he kyllä saavat tehdä mitä vain!

   2. Totta kai Kiinan on järkevää tukea mitä tahansa läntistä imperiumia heikentävää toimintaa, kuten Bidenin ja Clintonien mafiaa.

   3. Kiinalaisten, japanilaisten ja amerikkalaisen/brittiläisen imperialistisen eläinsaastan täydellinen kimppa on lähes mahdoton jo geneettisistä syistä, sillä mongolidit vihaavat kaikkia ulkopuolisia, joka selittää osittain myös miksi Japani ei halunnut kunnon liittoa ei-mongolisen arjalaisen Saksan kanssa.

  1. ”Voidaan kai unohtaa arvuuttelut, että Kiina toimisi jotenkin kimpassa USAn kanssa?”

   Se minkä puolesta tämäkin episodi toimii, on yhden yhteisen maailman valuutan rakentamisen hyväksi.

   Se on sitten tulkintakysymys, keiden kaikkien katsoo olevan tuon projektin takana.

 11. Mitään ”intuellekteja” ei ole olemassa. He ovat kaikki pahimpia vihollisiamme, sekä kansamme tuhoajia ja mädättäjiä.

 12. Ei ole olemassa mitään ”intuellekteja” ja ”älykkäitä”. Tämä on valheellista ja perätöntä roskaa.

 13. Muutama elämän tosiasia:

  – Kaikki ”älykkäät” ja ”intuellektit ovat vihollisiamme, pettureita, hyödyttömiä, mädättäjiä ja heikkoja ihmisiä, joista ei ole oikealle kansallemme mitään hyötyä, eikä tule koskaan olemaan. He ovat vain pelkkä rasite ja riesa kansallemme, jotka ovat aina vihollisemme ja valtion puolella.

  – Suomen kansalla on vain toisensa, perheensä ja sukunsa. Kukaan muu ei heitä tule auttamaan ja tukemaan, eikä myöskään ”älykkäät” ihmiset. Suomalaiset ovat yksin toistensa kanssa. On vain tavalliset oikeat suomalaiset.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*