18 thoughts on “Päivän kuva: Suomen talous

 1. Bimbot olivat tuossakin haaksirikossa ohjaimissa. Vaikuttaa jotenkin tutulta. Sovitaanko jatkossa näin, että kun joku käsittelee työssään pikkurahoja, sitä ei
  päästetä valtion rahoista päättämään. Onhan tuo aivan karmeaa… Sitä paitsi täystuhohallituksen naisilla on aivan karmeat hampaat.

  1. Kaikki valtaan päästetyt ovat käytännössä vihollisia ja pettureita. Ei siellä ole ketään rehellistä ihmistä, joka ajaisi oman kansansa asioita. Oli se sitten Marin tai joku muu. Vallassa olevat eivät ole mitenkään erityisen älykkäitä. Riittää, että olet rikollinen, tunteeton, häikäilemätön ja kylmä ihminen. Siinä se salaisuus valtaan pääsyyn ja statuksen saantiin.

  2. Meinasin just sanoa että taloudellinen tuho olisi vielä jotenkin hyväksyttävissä jos hallituksemme olisi edes muodollisesti pätevät. Mutta ei. Surgasmi koittaa joka kerta kun ne näkee.

 2. 300 vuotta sitten joku ruotsalainen toi Suomeen ruotsalaisen keksinnön: savupiipun. Metsästä keräilijät eivät sitä itse tajunneet. Siitä lähtien metsästä keräilijä suomalaiset ovat katselleet ruotsalaisia itseään ylempänä olevina neroina. Itse kun eivät uskalla keksiä mitään etteivät riko tasapäisyyden lasikattoa. Marin ja kaikki täystuhohsllituksen ministerit ovat typerien savupirttiläisten perillisiä, mutta eivät ne olekaan muuta perineet kuin geneettisen typeryyden.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009104195.html

  Säästä laskuissa kuin savupirttiläinen.

  1. Uunin tai takan piippu ei ole ruotsalainen keksintö. Piippu tunnettiin jo Rooman valtakunnassa. Länsisuomen ensimmäiset piiput ovat peräisin 1400 – 1500l. Itäsuomessa oli pitkään savupirtti asumistalona. Savupirtti oli huonekorkeudelta n. 4,2 metriä korkea ja savu poistui katon reiästä, lakeisesta. Savupirtin lämpötalous oli parempi kuin piipullisen rakennuksen.

   1. Ihme, kun nokinaamat eivät saaneet tulipaloa aikaiseksi. Tulipalo saa alkunsa palokaasujen räjähdyksestä.

   2. Varma tapa polttaa savupirtti on tehdä savureikä KATTOON.
    –   Nykyään koneellisen ilmastoinnin poistoaukko tehdään usein kattoon, mikä on SUURI VIRHE.

    Savureikä tehdään seinään, puolisen metriä katon alapuolelle.
    –   Näin kattoon kertyy paksu savukerros, jonka sisällä ei mikään pala johtuen hapen puutteesta.

  1. Kusi on aina pysynyt lasisessa ”akvaariossaan”! Juutalainen ulkoministeri Eljas Erkko (1895-1965) perujuutalaisella kaikkitieväädyllään vei Suomen v. 1939 Talvisotaan kohtelemalla Neuvostoliiton erikoislähettiläs Jartsevia kuin ”halpaa makkaraa”. Hallituksen istunnoissa tuo ”atlantisti” pauhsi suuri suisesti kuinka Yhdysvallat kyllä auttaa, jos Neuvostoliitto hyökkää Suomeen. Niinpä! Yhdysvaltain presidentti Theodor Roosevelt piti tunteikkaan palouheen sodan sytyttyä Suomen puolesta, mutta Yhdysvallat kieltäytyi myymästä Suomelle aseita, vaikka sitä kuinka rukoiltiin. Yhdysvallat ei halunnut pilata suhteitaan Neuvostoliittoon aseistamalla jotain ”kärpäsen paskaa” kartalla. Ja kun sota sitten syttyi uljas ulkominteri Eljas Erkko otti välittömästi hatkat kuin entinen iltalehden ”sotakirjeenvaihtaja” kaikkine kummilusikoineenkin plaanaten Tukholmaan pakoon. Suomen Marsalkka Mannerheim sanoi, että ”Tämä sota on Erkon sota!!!” Ja toiset hyväkkäät hiihtelivät vesikelkalla rannikolta nk. ”Uumajan lohkolle!!!”

  1. ”Älykkäät” ovat aina olleet mädättäjiä, pettureita ja kansan, sekä rodun vihollisia. Yliopistot ja korkeakoulut ovat pahuuden temppeleitä, josta he levittävät mätää ja pahuutta terveiden ja normaalien ihmisten keskuuteen. Kaikki nämä mädättäjät ja petturit pitää saada laillisesti ulos Suomesta.

 3. Suomen talous on laitettu menemään alas; ja meno senkun jatkuu !

  40 % dieselistä tulee Venäjältä; nyt se pitää pian kierrättää siionistien kautta ja sopiva 25 % provikka väliin !

  Mutta kaiken todellinen tarkoitus on saada Suomen kiinteä omaisuus EKP:n haltuun.

  2017 Suomen hallitus teki lain, jonka mukaan mökkien; asuinhuoneistoiden ja omakotitalojen panttikirjoja pankkien sijaan hallinnoi Turun maanmittauslaitos sähköisessä muodossa.

  Ja pankit härskisti käyttävät järjestelmää niin, että kun tölli on maksettu panttikirja jätetään pankin nimiin, koska pankki saa tällaista ”vapaata” panttikirjaa vastaan 7 kertaisesti sisäänottolainaa EKP:ta.

  Kun korkoa nostetaan pankit kaatuvat ja yhdessä yössä EKP omistaa puolen Suomea tyhjästä tehdyllä ”rahalla” !

  Näitä ”tyhjiä” panttikirjoja on ympäri Suomea ja lainan maksajille valehdellaan asioista !

  Nyt käykääpä pankkitunnuksilla katsomassa kuka sen ”velattoman” torpan todella omistaa ?

  Saatatte hämmästyä !

  Jokainen torppa halutaan ”vakuudeksi”; keinovalikoima on ällistyttävä: Paskalaki; energiatehokkuusdirektiivi; turpeen kielto; puun kielto; energian hinnan nostot ja lopulta sota ! ( Suomen miljoonien sotatarvikkeet jo räjäytetty taivaan tuuliin ja uusia tilattu !

  1. Eräs porukka tekee kaikesta kiinteästä omaisuudesta paperille irtainta omaisuutta. Joku muukin ottaa kaiken minkä irti saa, ei vain ” kasakka”.

  2. Olen saarnannut koko kesän että ihmiset kävisivät hakemassa sen panttikirjansa pois kun kerran pirtti on maksettu. Silloin ei kukaan pääse yllättämän ”omistusoikeudellaan”.

 4. Jos korot nousee 15% iin ja suomella velkaa 160 miljEdia, niin pelkkiin korkoihin menee 22 miljardia.

  Inflaatio on jo melkein 10%…

 5. Örähtelijä ja luuranko vievät Suomen alas kuilunreunalta kohtituhoaan. On vain makukysymys µiten se tehdään. Eli siinä ovat Suomen kansan vaihtoehdot! Kuollakko nain vai n oin!!!

 6. ”Herrat” ovat kansamme riistäjiä ja pahimpia vihollisiamme. He kouluttavat mädättäviä pappejaan yliopistoissa ja korkeakouluissa, joista nämä pahuuden papit tulevat levittämään mätää keskuuteemme ja lastemme mieliin. He vihaavat oikeaa valkoista Suomen kansaa ja valkoista rotua, sekä tekevät kaikkea niitä vahingoittavaa.

 7. Sascha Baron Coheniin meni mielenkiinto kun valitsi juutalaisena globalistien puolen ja raivokkaasti oli Trumpia vastaan. Tosin teki pilaa myös Amerikasta ja sen politiikasta yleensä eli ei nyt aivan mikään USA fanikaan.
  Loppujen lopuksi vaikka Borat- elokuvat ihan hauskoja olikin en näin jälki käteen ajateltuna ihan ymmärrä mikä niiden elokuvien pointti oli.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*