Marco de Wit 17 lokakuun, 2022

 

Suomen kansallismieliset eivät ole koskaan olleet Suomi Ensin -periaatteen takana. Päinvastoin. Suvakkien tavoin he ovat ihan innoissaan luopumassa itsenäisyydestä ja lähettämässä rahaa toisiin maihin. Tosin kansallismieliset menevät vieläkin pidemmälle lähjoittaen Suomen rahojen lisäksi myös Suomen aseet.

 

Eivät edes suostu kertomaan missä se raja menee. Miksei? No, koska mitään rajaa ei ole! Itse asiassa tätä vauhtia monen länsimaan kassat ja jopa asevarastot alkavat jo olla tyhjiä! Monessa maassa ollaankin jo alettu nikottelemaan Ukrainan jatkuvasti lisääntyville vaatimuksille. Siis paitsi Suomessa, jossa kansallismielisetkin saavat perverssiä nautintoa oman taloutensa ja maansa tuhoamisesta. Tekee niin hyvää uhrautua muiden puolesta!

 

 

 

 

Laiton Lehti on kertonut tämän suomalaisen uhrautumisvimman johtuvan suomalaisten suhteellisesti voimakkaammasta suomalais-ugrilaisesta metsästäjä-keräilijätaustasta, jossa yhteisöllisyys on kommunistisempaa ja rajat häilyvämpiä. Eli ei ole niin selkeää omistusoikeuden käsitettä kuin maanviljelyskulttuureissa. Suomalaisille ei siis ole yhtä selvää, että tämä on minun/meidän maa/omaisuus ja tuo on sinun. Niinpä suomalaiset hyväksyvät paljon helpommin myös kaikenlaisen verotuksen, säätelyn ja kehitysavun kuin muut kansat.

 

Tämän takia myös suomalaiset miehet alistuvat niin helposti äärifeministeille.

 

Miksi Suomessa on satanistinen feministihallitus? Tohtori Dutton: Suomalaiset uskovat helposti noitia!

 

 

Suomessa poliitikkojen on siis aina helppo vedota siihen, että joku muu tarvitsee rahjojasi enemmän kuin sinä itse!

 

Samasta syystä poliitikkojen ja varsinkin (vale)kansallismielisten poliitikkojen on helppo selittää, että meidän pitää vaarantaa koko Suomen turvallisuus muiden auttamiseksi. Suomen pitäisi siis sotkeentua Itä-Euroopan ja jopa Aasian ikuisiin verikostoihin, koska Suomen pitää auttaa pieniä kansoja.

 

Kääntäen tästä myös seuraa, että suomalaiset myös helpommin uskovat muiden tarpeen tullen auttavan myös Suomea. Moni kansallismielinen ihan tosissaan kuvittelee, että Länsi-Euroopan valtiot uhraisivat itsensä konkurssille ja jopa ydinsodalle puolustaakseen Suomea. Niinpä monet naivit suomalaiset myös haluavat innokkaasti Natoon.

 

Suomalaisten kansallismielisten ja suvakkien logiikka on siis TÄSMÄLLEEN samanlainen. Eli yhtä harhainen. Betamiehet ja feministit ovat kirjaimellisesti samasta puusta veistetty.

 

Betamiehet tilanneet tuplahinnat ja kylmät suihkut kaikille!

 

 

Amerikkalaiset ovat puolestaan pääosin indoeurooppalaisia maanviljelyskansoja ja varsinkin ”viikinkien” jälkeläisiä eli germaaneja (Englanti, Saksa, Alankomaat, Ruotsi), joilla omistusoikeuden käsite on hyvin selkeä. Tämän vuoksi germaanit myös pystyivät luomaan ensimmäisen ja ainoan korkeasivilisaation, joka pelasti maailman Malthusin loukosta.

 

Valkoinen sivilisaatio

 

 

Toisaalta germaaneilla, kuten varsinkin viikingeillä on voimakas kyky kaksoisstandardiin eli laajentaa omien omistusoikeuksiensa rajoja tinkaamalla, valloittamalla ja ryöstelemällä jonkun moralistisen tekosyyn varjolla. Tämä on tietysti ihan luonnollista, koska germaaneilla on ollut aina eugenistinen kulttuuri ja korkea älykkyysosamäärä, jolla he ovat pystyneet aina kääntämään kaikki sopimusneuvottelut itselleen myönteisiksi. Itse asiassa germaanit ovat niin vakuuttuneita ylemmyydestään, että valkoisen/germaanin vastuun takia ovat valmiita ”pelastamaan”  koko maailman.

 

 

White Man’s Burden. Linkki Wikipediaan

 

 

Niinpä maailman ylivalta kuuluu germaaneille, jotka hyvyyttään ovat luovuttaneet osittaisia käyttöoikeuksia tyhmille ali-ihmisille.

 

 

Onka Britannia pahuuden imperiumi? Liechtensteinin ruhtinas Britannian oikea vapausmonarkki?

 

 

Germaanit keksivät aina jonkun tekosyyn miksi sinun maasi ja omaisuutesi itse asiassa kuuluukin heille. Jos loukkaat heidän johtamaansa (heidän) ”sääntöperusteista maailmanjärjestystä”, niin omaisuutesi voidaan takavarikoida.

 

Viikinki-germaanit olivat pääasiassa kauppiaita, mutta herkästi myös ryöstivät, jos kauppadiilit eivät olleet tarpeeksi hyviä. Ei siis ihme, että germaanit eivät pelkästään pelastaneet maailmaa, vaan myös lopulta valloittivat sen. (Tosin juutalaisten yllyttämänä ja manipuloimana.)

 

Oliver Stonen haastattelu: USA on maailman imperialistisin valtio

 

 

Britanniassa ja Amerikassakin hyvin huomaa germaanien törkeyden. Nimenomaan universalistiseen radikalismiin kallellaan olevat germaanit valloittivat Itä- ja Kaakkois-Englannin haluten senkin jälkeen valloittaa eli ”pelastaa” myös koko maailman, kun taas kelttiläisemmät ja siten myös konservatiivisemmat ja katolisemmat Länsi- ja Pohjois-Britannia eivät ole halunneet imperialismia, vaan saada olla rauhassa itsenäisinä ja vapaina.

 

Kelttien alkuperäinen alue. Linkki Wikipediaan

 

 

Rooman romahduttua germaani valloittivat koko Länsi-Euroopan, mutta geneettisesti varsinkin Itä-Englannin. Kuvassa linkki lähteeseen

 

 

Asterixissa on hauskasti popularisoitu roomalaisten, kelttien ja myös germaanien eroja.

 

 

 

 

 

Ihan samoin nimenomaan Itä-Englannista Amerikan pohjoisvaltioihin muuttuneet germaani-jenkit nimenomaan halusivat globaalia imperialismia eivätkä Länsi-Britanniasta Amerikan etelävaltioihin muuttaneet kelttiläiset. Nämä kelttiläiset muuten kohtelivat intiaanejakin paljon paremmin kuin pohjoisvaltiot.

 

Lopulta Amerikan pohjoisvaltiot eli germaanit/jenkit kuitenkin valtasivat etelävaltiot ja sitten jatkoivat maailmanvaltaan liittoutumalla juutalaisten kanssa ja teurastamalla intiaanit ja lopulta myös filippiinit ja loputtomat muut ihmisryhmät samalla, kun selittävät olevansa jalompia ja demokraattisempia. Tämä virsi jatkuu yhä tänä päivänä entistä voimakkaampana, joskin vain suomalaiset betamiehet uskovat koko virren.

 

Tiivistettynä:

 

1. Viikingit/germaanit (saksit, juutit, anglit ja myöhemmin vielä normannit)

 • valtasivat Englannin itäpuolen ja varsinkin Yorkin alueen
 • eugeniikka, vajaavaisten ja noitien eliminointi
 • korkea älykkyysosamäärä
 • universalismi ja siten tieteen ja omistusoikeuksien kunnioittaminen
 • yksilön itsemääräämisoikeus. Yhteiskunnassa vain lievää hierarkiaa. Sopimusvapaus kunniassa.
 • ahkeria ja hyviä kauppiaita, mutta myös kovia tinkaajia eli tarvittaessa valloittajia/ryöstäjiä
 • universalismi johti myös uskonnolliseen radikalismiin, jossa syntien poistaminen keskeisessä osassa
 • protestantismi, kalvinismi
 • Britannian sisällissodassa germaanit erittäin kurinalaisia ja voitokkaita keropäitä
 • restoraation jälkeen moni muutti Amerikan pohjoisvaltioihin
 • puhtaista germaaneista tuli puritaaneja, puoligermaaneista (Midland) pasifistisia ja libertaarisia kveekareita
 • puritaanien mielestä synnit poistettava kieltolailla, nykyään suvakismilla
 • jumalan valtakunta luotava maan päälle väkisin imperialismilla (puritaanit, suvakit) tai pasifismilla (kveekarit, hipit)
 • nykyään puhtaat germaanit demokraatteja ja puoligermaanit neolibertaareja
 • Amerikan alkuaikojen germaaneista kertoo dramatisoidusti mm. Salem TV-sarja

 

 

 

 

2. Keltit

 • Britannian länsipuoli (varsinkin Cornwall, Wales) ja pohjoispuoli (Skotlanti, Irlanti)
 • kelttejä ja Rooman ajan brittien jälkeläisiä
 • hierarkinen yhteiskunta
 • konservatiiveja ja (alkuperäisiä) jakobiitteja
 • katolisia tai anglikaaneja
 • Britannian sisällissodassa kuningasta kannattavia kavaljeereja
 • moni muutti Amerikan etelävaltioihin
 • Pohjois-Britannian väki Applachien alueelle ja länteen, jossa libertaarisia
 • Länsi-Britannian väki etelävaltioihin, jossa moni ryhtyi puuvillanviljelijäksi orjia käyttäen
 • etelävaltioissa erittäin luokka- ja rotutietoisia. Valkoisille vapaus, mutta mustille orjuus tai karkoitus
 • hävisivät sisällissodan
 • keltit nykyään republikaaneja ja paleolibertaareja
 • Trump puoliksi keltti ja pitkälti paleolibertaari
 • etelävaltioiden kelteistä kertoo mm. Tuulen viemää

 

 

 

 

Tästä Amerikan pohjois- ja etelävaltioiden erosta kertoo hyvin David Hackett Fischerin kirja Albion’s Seed. Toki se puhuu vain kulttuurista, koska ei uskalla yhdistää geenejä kulttuuriin. On kuitenkin ihan selvää, että Itä- ja Länsi-Britannia ovat geneettisestikin hyvin erilaisia luoden siten geneettisen eron myös USA:n pohjois- ja etelävaltioiden välille. Niiden välissä on sitten vielä toisaalta Keski-Englannin puoligermaanit ja toisaalta Pohjois-Britannain ja Pohjois-Irlannin alkuasukkaat, jotka ovat kaikista konservatiivisempia ja itsenäismielisimpiä lopulta muuttaen köyhille Appalachien alueille, josta vähitellen laajentuivat länteen luoden hyvin libertaarisen kulttuurin.

 

Hämmästyttävää on, että sekä Britannian että USA:n sisällissodan (War of Northern Aggression) rintamalinjat noudattelivat hyvin tarkkaan näitä geneettisiä rajalinjoja.

 

Onneksi Ron Unz on uskaltanut julkaista geneettisiä tutkimuksia. Tässä Albion’s genes -kartta. Sinisempi väri kuvastaa germaaneja (ei kuitenkaan ranskalaiset, jotka puoliksi kelttejä ja puoliksi germaaneja) ja punaisempi väri kelttejä.

 

Kuvassa linkki lähteeseen

 

 

Laittomalla Lehdellä onkin nyrkkisääntö: Geenit luovat kaiken mukaanlukien kulttuurin!

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Tästä kaikesta seuraa, että germaaneilla on suhteellisen voimakkaana Me Ensin -ajattelu. Suomessa kukaan ei uskalla edes nikotella, kun Ukrainan vaatimukset kasvavat kuukausi kuukaudelta. Amerikkalaiset ovat eri maata. Tässä näet miten oikea mies eli Tucker Carlson reagoi juutalaispresidentti Zelenskyn vaatimuksiin. (Onkohan Tucker skottien jälkeläinen? Keskimmäinen nimi on McNear)

 

Suomalaiset kansallismieliset varmaan päästävät housuihinsa tätä videota katsoessaan. Miten Tucker kehtaa puhua juutalaiselle pyhimykselle tuolla tavalla!

 

Videossa on suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

 

 

21 thoughts on “Miksi juutalainen Zelensky huijaa helpommin suomalaisia kuin amerikkalaisia? Albionin siemenet selittää?

 1. Kyllä suomi hölmöt nyt sen ymmärtää että jos suomi lähettää kaikki rahat muille, niin suomen talous lähtee nousuun.

  Esim kun suomi lahjoitti miljardeja italiaan, niin italialainen mafioso on voinut ostaa saarioisen pizzan ja suomen talous on voinut sitten nousta.

 2. Tekee vain pahaa kuunnella rikollisia, sairaita, moraalittomia, huijaavan, varastavia ja sadistisia amerikkalaisia ja brittejä, jotka tuhosivat myös kauniin saksalaisen kansan. Nämä sairaat rikolliset pitää kaikki pistää tuomiolle.

  Tästäkin videosta huomaa taas heidän täysin sairaat kaksoisstandardit, että tämä on minun… itse asiassa tuo sinun on myös minun! Amerikkalaiset ja britit eivät ole koskaan olleet sopimuksien tekijöitä, vaan varkaita, ryöstäjiä, huijareita, murhaajia ja väärentäjiä. Täysin sairaita ja rikollisia eläimiä. Hyi vittu mitä eläimiä.

  1. Myös tavalliset amerikkalaiset ovat kärsijöinä. Muistatteko, kuinka viime vuonna Usan suurin pipeline ”hakkeroitiin”, ja amerikkalaiset saivat valtavia energialaskuja kylmiltä talvikuukausilta, puhuivat tonnien laskuista. Hakkeroinnista syytettiinn Venäjää, ja kalliista sähkönlaskuista Kiinaa, joka oli kuulemma ostanut kaikki sähköverkot Amerikassa, amerikkalaisten ”tietolähteiden” mukaan. Biden ilmoitti, ettei pipelinea saatu käynnistettyä hakkeroinnin jäljiltä, koska tietokoneet oli rikki. Amerikkalaiset kuitenkin osasivat itse kertoa, että sen pipelinen olisi saanut käynnistettyä myös manuaalisesti. Mutta näin ei siis tehty eikä asiasta Suomessa uutisoitu.

   Eli ihan samalla tavalla tämä Usan hallituksen toiminta, mitä nyt toteutetaan Euroopassa, kohdistuu tavallisiin amerikkalaisiin.

   Christian Nationalists of USA @CNofUSA

   Over THREE MILLION immigrants, mostly illegal, have entered the U.S. in the past 2 years alone.

   That is 1% (1 in 100) of the population, more people than many entire states, changed in just 2 years.

   If we do not shut down the border soon, we will lose our country forever.

   1. Amerikkalaiset kärsijöitä. No hahhah… ihmisiä on kyllä aivopesty niin pahasti ettei ole tosikaan. Amerikkalaiset ja britit ovat maailman toiseksi pahimpia uhriutujia ja valittajia, joilla on mielettömät kaksoisstandardit ja tähän heidän nykyinenkin elintaso perustuu häikäilemättömän, täysin sairaan ja sadistisen mielen lisäksi.

    Todellisuudessa amerikkalaiset ja britit ovat loisineet valtavan elintason muista ihmisistä ja muiden ihmisten työstä. Ihmiset eivät tajua miten amerikkalaisten ja brittien oma rahakone loisii valtavasti elintasoa muista ihmisistä ja he ovat itsekin huolissaan miten petrodollarille käy ja ovat aina ylpeästi ja avoimesti puolustamassa petrodollaria ja amerikkalaisten, sekä brittien loisimista muiden maissa.

    Nyt suomalaiset tuntevat huonoa omatuntoa muiden laiskempien ja huonommin menestyvämpien takia, mutta myös kun amerikkalaisilla ja briteillä menee välillä vähän huonommin. Metsästäjä-keräilijät ovat huolissaan aina kaikista muista ja ovat heittämässä viimeiset tahansa kaikille muille, mutta omien lasten, perheiden ja kansan kanssa ei ole niin väliä. Olette todellista syöpää suomalaiset.

 3. Amerikkalaiset ja britit ovat laiskoja, rikollisia ja sairaita orja- ja huumekauppiaiden jälkeläisiä. Heillä on täysin sairas ja rikollinen orjanomistajien kulttuuri, jossa heidän ei itse tarvitse tehdä mitään, vaan muut kyllä aina elättävät heidät ja sen kun ottaa vain muilta. Mitään ei ole koskaan tarvinnut tehdä itse.

  1. Jenkit tappoivat kylmästi miljoonia intiaaneja melkein koko kansan sukupuuttoon. v. 1700 intiaaneja oli milkoonia enemmän kuin v. 2020. Jos jenkit päästetään maailmanherraksi, he tappavat kaikki muut sukupuuttoon.

 4. Lähettäkää meille 5 miljardia euroa talvella. Tarvitsemme 100 triplaseiskaa, 150 Himarsia ja 50.000 ammusta molempiin. Saatte suorittaa. Sodan alussa vaatimuslista oli tehty neuvostoaseista ja nyt ei kun jatkuu vain.

  Suomalaiset huorat kyllä lähettävät kaikki suomalaisten rahat joka puolelle maailmaa, sillä kyllä suomalaiset miehet maksavat ja suomalaiset miehet alistuvat suomalaisille huorille. Ei se ole keneltäkään pois. Ottakaa kaikki vain.

  Laiton Lehtikin vielä väittää, että yhteiskuntia johtavat ”älykkäät” ja muut ovat vain niin ”tyhmiä”. Ha ha. Juuri sen takia olemme ongelmissa kun seuraamme ja kuuntelemme kaikkia näitä vammaisia ”älykkäitä” idiootteja.

 5. Kuten nykyisinkin, eli ensin tarjotaan rahaa ja jos ei raha kelpaa, niin sitten aletaan kaikin eri tavoin tuhoamaan ja murhaamaan. Brittien ja amerikkalaisten esi-isät eivät todellisuudessa tienneet mitään sopimisesta, vaan se on aina ollut tätä mafiatouhua. Britit ja amerikkalaiset eivät ole täysin valkoisia, vaan osittain pohjois-afrikkalaisia ja lähi-itäläisiä, jotka ovat aina vihanneet valkoisia kansoja ja valkoista rotua.

 6. Luin ensin, että Albionin sieraimet. Odotin artikkelin sisältävän nenien mallinnoksia ja sierainten värinämittauksia. Voisiko artikkeliin tehdä jatko-osan, joka tutkivan journalismin pieteetillä ottaisi tarkasteluun nämä kysymykset?

 7. Rikollisten amerikkalaisten ja brittien sopimuksilla ei ole koskaan ollut mitään arvoa, sillä he ovat koko historian muuttaneet ja rikkoneet niitä jälkeen päin. Intiaanit olivat täysin oikeassa haukkuessaan valkoisia (eli käytännössä aina amerikkalaisia/brittejä). Intiaanien teurastamisen lisäksi he tekivät usein sopimuksia millä ei ollut mitään arvoa ja joita he usein rikkoivat, sekä jopa väärensivät sopimuksia, joilla varastivat maata intiaaneilta. Kaikin puolin todella sairaita, sadistisia ja rikollisia eläimiä ja roskajoukkoa. Heidän sopimuksiin ei voi koskaan luottaa, koska he rikkovat niitä aina ja huijaavat sinua.

 8. Suomen johdossa ja virkamiehinä tyypit, jotka monessa sukupolvessa eivät ole omistaneet esim. maata ja metsää. Pikkuporvarillisia kaupunkilaisia tai torpparien jälkeläisiä. Samanlaista geneettistä karttaa pitäisi tehdä suomalaisista. Varmaan Pohjanmaalla kaikista selvin ymmärrys yksityisomistuksesta vrt. kollektiivisempi esim. Savo?

 9. Esinahaton natsipresidentti huijaa kaikkia. Hänen vaalilupauksensa on jyrkässä ristiriidassa vallitsevaan tilanteeseen verrattuna. Hänen apurinsa Arestovich on todellinen superhuijari ja kokenut valehtelija!

  Onko ukrainalaisilla/esinahattomilla jokin valehteluun altistava geeni?!!

  Suvakit luulee, että (Z)elensky pelastaa heidät, mutta toisin kävi. Nyt lyödään viimeisiä nauloja ”liberaalin demokratian” arkkuun ja kyyti on kylmää!

 10. Ja mistäs zelensky ne energiatarpeensa ostais? Venäjältä? Heh heh….

  No joo. Olen kyllä ihmetellyt koko ajan kuinka tuo häviöllä oleva homo esittää vaatimuksia muille maille. Kuvitteleeko se tosiaan että se tai Ukraina on sillä tasolla että sillä on mitään mahdollisuuksia esittä mitään vaatimuksia?

  Polttakoot viljaa, niinhän suomalaisillekkin sanottiin. Ja ensi vuoden satoa suunniteltaessa, käykööt pellolla sarkojen välissä ulostamassa. Niinhän Suomessakin pula-aikoina.

 11. Mielestäni laitonlehti voisi muuttaa suomen perusteellisesti.

  1. Muuttaa suomen demokratiaksi. Demokratian tarkoitus on toteuttaa kansan tahtoa. Nyt suomessa on toteutettu kansan tahtoa 100 vuotta ilman että kansan tahtoa on koskaan kysytty. Kansan tahdon toteuttamisessa on myös epäonnistuttu. Laiton lehti voisi kysyä kansan tahtoa.

  2. Laitonlehti voisi kysyä yleisöltä ideoita suuriin asioihin. Esim miten saataisinnrauha, miten suominsaataisiin nousuun jne. Ja siten parantaa suomea.

 12. Amerikkalaisilla ja brittiläisillä sairailla saastoilla on kyllä oikeasti valtava kymmenien ja satojen vuosien korvaustaakka maksettavanaan lukuisille eri kansoille ja maille törkeistä ja sairaista rikoksistaan. Tämä on täysin totta. Yksi uhreista on Suomen valkoinen kansa, jota amerikkalaiset ja britit ovat sekä vainonneet, terrorisoineet, sekä ovat varastaneet suomalaisten kullat ja rahat. Amerikkalaisten ja brittiläisten taakka ei ole mitään roskaa, vaan heidät pitää oikeasti pistää maksamaan kaikki rikoksensa ja vahinkonsa takaisin.

 13. Ukrainalaisia on kirottu yli 40 miljoonaa ja kurdejakin useita kymmeniä miljoonia, eli heitä on monia ja kymmeniäkin kertoja enemmän kuin suomalaisia ja tästäkin huolimatta suomalaiset ovat aivan kiimassa lähettämässä vähät rahansa kaikille muille!

 14. Suomalaisilla miehillä ei ole mitään velvollisuuksia auktoriteetteja ja suomalaisia naisia kohtaan. Ns. ”älykkäiksi” kutsutut ovat hekin pelkkiä kansansa ja rotunsa pettureita.

 15. Voisiko siis olla, että todellisuudessa Demokraatit ovat siis niitä aitoja anglo-sakseja ja nyt he vain suojelevat itseään ja vertaan, sekä pelaavat kaikkia muita ryhmiä mm. toisiaan vastaan ja hyökkäämään tykinruokanaan kaikkialla muualle?!

 16. Laiton Lehtihän on tuonut usein esille omia ideoitaan, kuten totuuskomissiot ja kansantuomioistuimet, joissa tullaan tutkimaan kaikki mätä ja rikokset. Samoin koko hallinto, poliisi, puolustusvoimat jne. pitää hajottaa atomeiksi. Ihmisten pitää sekessoitua itsenäisiin ja pienempiin paikallisyhteisöihin jne. Oma valuutta ja keskuspankki pitää saada takaisin ja irrottautua nykyisestä riistokartellijärjestelmästä, sekä EU:sta, Natosta ja YK:sta. Kaikki nämä tuovat lopulta rauhan, sekä alkavat hitaasti nostaa suomalaisia ja heidän elintasoaan.

 17. Keskiajalla oli hyvin yleistä, että eri kansat vaativat ensin rahaa eri ryhmiltä ja jos ei rahaa tippunut, niin ryöstivät heidät. Saattoivat tulla suunnilleen joka vuosi vaatimaan rahaa tai heidät ryöstettiin ja tapettiin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*