Marco de Wit 18 lokakuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tästä tuli jälleen pitkä juttu, joten tässä tiivistelmä:

 

Päätoimittaja Timo Hännikäisen ja Sarastus-lehden porukan mukaan venäläiset ja muslimit syyllistyvät monenlaisiin kauheisiin asioihin, kuten pedofiilirinkeihin, terrorismiin, false falgeihin ja proxysotiin, mutta EIVÄT sionistit.

 

Jo pelkkä sionistien epäileminen on merkki mielisairaudesta. Missään nimessä sionistit EIVÄT ole sekaantuneet ainakaan seuraaviin alla olevassa jutussa käsiteltäviin asioihin:

1. Pedofiiliringit
2. Juutalaisoligarkit
3. NWO
4. 911-iskut
6. Pearl Harbor
7. Lusitania
8. Feministihallitus

 

Hännikäisen mukaan USA ja Israel eivät missään nimessä käyttäisi suomalaisia proxysotijoina! Tai vaikka käyttäisivät, niin sehän olisi ihan hyvä juttu. Suomalaisten pitää tehdä osansa taistelussa hyvyyden puolesta pahuutta vastaan! Tämä kuva on törkeä antisemiittinen vihakuva:

 

 

 

 

Jutun pidempi versio:

 

Laiton Lehti kertoi pari päivää sitten miten Sarastus-lehden päätoimittajasta on tullut natottaja, joka sulkee silmänsä Naton arvomädännäisyydeltä ja terrorioperaatioilta.

 

Sarastus-lehti ja sen päätoimittaja Timo Hännikäinen vähättelevät Naton suvakkiongelmaa!

 

 

Laiton Lehti epäili Hännikäisen vähättelevän lännen mädännäisyyttä kahdesta syystä:

 

1. Hännikäinen toivoo olevansa homo, joten lännen pervoarvotkaan eivät tietysti silloin tunnu niin pahoilta. Mitähän Suomen itsenäisyyden alkuaikojen kansallismieliset olisivat sanoneet Hännikäisen kaltaisista betamiehistä?

 

 

 

2. Hännikäinen pitää pervojutuista. Urheana sohvasoturina hänkin ottaa osaa sotaan pervo-ottein.

 

 

 

Nyt on lisäksi selvinnyt, että Hännikäinen näkee joka puolella myös antisemiittejä. Hän nimittäin twiittasi seuraavasti:

 

 

 

Mielenkiintoinen reaktio.

 

Nato

Hännikäisen mielestä Suomelle täyttä itsenäisyyttä ja puolueettomuutta vaativat ovat putinisteja. Oikea kansallismielisyys on sitä, että nuoleskellaan Natoa, sionisteja ja pervoja. Samalla Hännikäisen logiikalla pervokieli ja homoilu on tietysti sitä oikeaa konservatiivisuutta.

 

Ei ihme, että Hännikäinen ihailee myös Ukrainan homoilevaa juutalaispresidentti Zelenskyä.

 

 

 

 

Nähtävästi Hännikäinen raivostui siitä, että Laittoman Lehden mukaan Venäjä tulee jyräämään Ukrainan. Natottajien mielestä realismihan on nykyään putinismia. Hännikäinen ei halua ymmärtää, että Venäjä parhaillaan lähettää rintamalle satoja tuhansia lisämiehiä. Lisäksi Venäjä omaa valtavan ohjus- ja tykistöylivoiman sekä tietysti taktisia ydinaseita.

 

Varmistaako osittainen liikekannallepano Venäjälle voiton Ukrainan sodassa? Totta kai!

 

 

Toisaalta ei sotavoimalla ole mitään merkitystä, vaan sillä mitä Suomen iltapäivälehdistö sanoo.

 

 

Niinpä Hännikäinen tosissaan luulee, että monta kertaa pienempi Ukraina tulee voittamaan suuren Venäjän. Tosin hän ei osaa selittää miten tämä temppu voisi edes teoriassa onnistua. Pahinta kuitenkin on, että Hännikäinen näyttää luulevan Suomenkin voivan päihittää Venäjän!

 

Ei ihme, että sotahullut natottajat ja suvakit ovat nykyään samaa porukkaa. Pelkkä toivominen, hullu uho ja mediapeli kuulemma riittää. Mielenkiintoista nähdä mitä Hännikäinen sitten selittää, kun todellisuus iskee ja Venäjä jyrää Ukrainan. Luultavasti tekee samaa kuin mitä suvakit eli uhriutuu. Todellisuus on niin kauhian epäreilu!

 

Miksi juutalainen Zelensky huijaa helpommin suomalaisia kuin amerikkalaisia? Albionin siemenet selittää?

 

 

Sionistit

Hännikäinen pitää siis sionisteja viattomina Laittoman Lehden jutussa mainittuihin false flag terrori-iskuihin. Hänen mielestä on myös aivan hullua puhua sionistien johtamista NWO:sta, pedofiiliringeistä ja juutalaisoligarkeista.

 

Eihän se niin vakavaa, vaikka sionistit mädättävät valkoista kulttuuria ja yhä uudelleen syöksevät valkoisia veljessotiin ja jopa ydinsotaan. Kunnon sivistynyt humanisti ei juutalaisista ja sionisteista puhu. Onhan paljon sivistyneempää vihata venäläisiä, palvoa juutalaisia, himonatottaa ja haaveilla kaverien kanssa homoilusta. Se on sitä oikeaa konservatismia ja kansallismielisyyttä!

 

Hännikäisellä ja Sarastus-lehdellä on myös omituinen kaksoisstandardi. He näkevät kaikkialla venäläisten agentteja ja juonia, mutta kieltäytyvät puhumasta Naton ja Mossadin agenteista ja juonista. Siis vaikka idän ja lännen välissä olevana maana Suomi on varmasti sekä idän että lännen vaikutusoperaatioiden kohteena. Sekä itä että länsi yrittää saada Suomesta proxysotijaa. Ai niin, itä on paha ja länsi hyvä, joten turha huolehtia Naton ja Israelin operaatioista.

 

 

 

 

Tilanne on siis vieläkin pahempi kuin Laiton Lehti pystyi kuvittelemaankaan. Hännikäinen ei pelkästään kieltäydy tutkimasta Naton ja sionistien rikoksia, vaan kieltäytyy ajattelemastakin koko asiaa. Hännikäisen mukaan kaikkien Natoa ja sionisteja laajasta false flag -terrorismista syyttävien täytyy olla hulluja.

 

No. Annetaan sitten lähteet, vaikka Hännikäinen ja Sarastusporukka eivät suostukaan Naton ja sionistien rikoksia tutkimaan:

 

1. Pedofiiliringit

Hännikäisen mukaan on kauheaa syyttää sionisteja pedofiilirinkien pyörittämisestä. Kyse on vain harhaisista kuvitelmista.

 

No, entäs Epstein-skandaali? Olisi mielenkiintoista kuulla mitä mieltä Hännikäinen on Mossad-yhteyksiä pursuavien juutalaisten Jeffrey Epsteinin ja Ghislaine Maxwellin pyörittämästä pedofiiliringistä, johon sotkeutui kymmeniä politiikan, talouden ja tieteen vaikuttajia. Uhrien tekemistä paljastuksista huolimatta yhtäkään näistä ei ole tuomittu tai edes tutkittu.

 

 

 

Herää myös kysymys miksi Hännikäisen ja Sarastusporukalla on niin massiivinen kaksoisstandardi? Miksi heidän mielenkiintoa herättävät islamistien pedoringit, muttei ollenkaan sionistien pedoringit?? Miksei kiinnosta, vaikka päivänselvä Mossadin juutalainen agentti jäi kiikkiin eliitin pedoringin pyörittämisestä? Eikö kiinnosta edes se, että uhreina oli nimenomaan ”shiksoja” eli valkoisia tyttöjä? No, ei tietenkään kiinnosta, koska sehän olisi antisemiittistä.

 

 

Suomen juutalaismiljonäärit tukeneet Epsteinin pedorinkiä?

 

 

2. Juutalaisoligarkit

Laiton Lehti arvasi, ettei Hännikäinen suostu puhumaan sionistien pedoringeistä ja niitä johtaneesta juutalaisoligarkki Jeffrey Epsteinistä. Yllätys oli sen sijaan, että Hännikäisen mielestä kaikista muistakin juutalaisoligarkeista puhuminen on turhaa. Ei sillä niin väliä, että 90-luvulla juutalaisoligarkit ryöstivät Venäjän ja edelleen ryöstävät Ukrainaa.

 

Hännikäisellä ja Sarastus-lehdellä on siis jälleen massiivinen kaksoisstandardi. He ovat äärimmäisen huolissaan venäläisten taloudellisesta vaikuttamisesta ja venäläisoligarkeista, muttä heitä ei ollenkaan kiinnosta USA:aa, Venäjää ja Ukrainaa pitkälle pyörittävät juutalaisoligarkit.

 

Valta- ja vaihtoehtomediat eivät uskalla kysyä: Kaatavatko Venäjän juutalaiset oligarkit Putinin?

 

Samalla kaksoisstandardilla Hännikäinen ja Sarastus-lehti ovat hyvin huolissaan, että venäläiset ja venäläisoligarkit liittoutuvat lännen äärioikeiston kanssa. Samalla he eivät ole tippaakaan huolissaan, että sionistit ja juutalaisoligarkit liittoutuvat idän natsien ja fasistien kanssa. Hännikäinen näyttää jopa pitävän mahdottoman ajatusta, että Ukrainan juutalaisoligarkit olisivat nyt liitossa natsien kanssa. Siis vaikka Laittoman Lehden jutussakin mainittu israelilais-ukrainalainen juutalainen oligarkki Igor Kolomoisky on rahoittanut Azov-pataljoonaa ja Donbassin siviilejä pommittavia natseja ja fasisteja!

 

No, ehkei se Hännikäisen mukaan aukottomasti todista sionistien ja natsien liitosta Ukrainassa. Ehkä juutalaiset ovat tunnettuja viholliseni vihollinen on ystäväni -strategiasta, mutta Haavra-sopimus oli vain yksittäistapaus aivan kuten Israelin liitto Saudien ja Syyrian sunnijihadistien kanssa. Eivät juutalaiset ja sionistit liittoutuisi natsien kanssa verivihollistaan Venäjää vastaan.

 

Rothschildit Ukrainan sodan takana? Sionistit ja natsit Naton liittolaisia??

 

 

Jos Hännikäinen suostuisi juutalaisista puhumaan tai edes ajattelemaan, niin hän ehkä lopulta myöntäisi hyvin suuren osan Amerikan, Venäjän ja Ukrainan miljardöörioligarkeista olevan juutalaisia. Hän ei vain halua tehdä tästä mitään johtopäätöksiä. Kysehän voi olla vain sattumasta eikä Israelin johtamasta sionistiverkostosta, jolla pyritään dominoimaan länsimaita ja varsinkin niiden ulkopolitiikkaa.

 

On myös ihan sattumaa, että juutalaisoligarkit ovat demokraattipuolueen suurimpia rahoittajia. Tällä ei ole mitään vaikutusta mihinkään tai ainakaan juutalaisen demokraatin Viktoria Nulandin ja tämän ISW:n juutalaisen Kagan-klaanin masinoimaan Ukrainan värivallankumoukseen ja sotaan. Juutalainen ISW on Suomenkin valtamedian päälähteitä, joten täytyyhän sen olla luotettava varsinkin Ukrainan sodasta raportoidessaan!

 

Eivät juutalaiset sentään hyväksikäyttäisi eurooppalaisia!

 

 

 

Olisi mielenkiintoista kuulla onko Hännikäinen ylipäätään suostunut lukemaan Mearsheimerin ja Waltin klassikokirjaa Israel Lobby, joka osoittaa sionistien pitkälle dominoivan USA:n ulkopolitiikkaa.

 

 

Professori Mearsheimer: Ukrainan sodassa ei ole geopoliittista järkeä. (Paitsi sionisteille!)

 

 

3. NWO

On ihan loogista, että jos Hännikäinen ei halua puhua sionistien ja juutalaisoligarkkien vallasta, niin ei hän sitten suostu puhumaan myöskään Israelin tukemien juutalaisoligarkkien askel askeleelta luomasta globalistisesta uudesta maailmanjärjestyksestä eli NWO:sta. Tosin olisi mielenkiintoista tietää miten Hännikäinen ajattelee globalismin syntyneen? Syntyikö se vain ihan itsestään?? Hännikäinen ja Sarastusporukka eivät suostu kertomaan. Koko juttu on heille täysi mysteeri. Sen he kuitenkin tietävät, ettei mitään globalistista NWO:ta ole olemassa ja vaikka olisikin, niin sionisteja ei saa syyttää.

 

Onhan ihan hullu ajatus, että juutalaispankkiirit pyrkisivät saamaan vähimmäisvarantopankkijärjestelmän haltuunsa samalla, kun rahoittavat puolueiden, akatemian ja valtamedian kaappausta. Ei sellaista voisi ikinä tapahtua. Professori Kevin MacDonaldkin on täysin mielisairas, kun kehtaa puhua juutalaisista.

 

Supertaboo: Dr. Edward Dutton interviews Kevin MacDonald

 

 

Laittoman Lehden jutussa korostettiin pankkiirien ja sionistien roolia eli romahdusaltis vähimmäisvarantopankkijärjestelmä ja sitä tukeva petrodollarijärjestelmä luovat pakottavan insentiivin lisätä toisaalta velkaantumista ja toisaalta sentralisaatiota eli raha-, talous- ja poliittisia liittoja, kuten USA (paperidollari), EU (euro), BIS ja YK monine järjestöineen. Sionistit tukevat ja kiihdyttävät tätä sentralisaatiota, koska se rahoittaa USA:n ja Israelin eli U$raelin sotakonetta, jolla tuhotaan Israelin vihollisia.

 

 

Six Steps To Global Hegemony. How U$rael Rules The World

 

 

Aina voi tietysti väittää, että ehkä sionistit ovatkin ihan viattomia maailmantalouden romahdusvaaraan. Mutta kun Hännikäinen ja Sarastusporukka eivät suostu puhumaan eivätkä edes uskalla ajatella koko asiaa. Tosin vaikuttaa myös vahvasti siltä, etteivät he oikeasti edes tiedä mikä on vähimmäisvarantopankkijärjestelmä. Tämä on hyvin yleistä humanistien keskuudessa. Suvakkien tavoin he pelkäävät taloustiedettä kuin ruttoa ja muutenkin vierastavat kaikkea systemaattista ajattelua. Laiton Lehti kuitenkin suosittelee Hännikäiselle johdantoa raha- ja pankkijärjestelmien saloihin.

 

Paras johdanto rahateoriaan: Mitä Valtio On Tehnyt Rahallemme?

 

 

Vielä pahempaa on, että suvakkien tavoin Sarastusporukka ja varsinkin Hännikäinen vierastaa jopa evoluutiopsykologian systemaattista soveltamista kansoihin ja niiden psyykkeeseen. Itse asiassa Sarastusporukka ja varsinkin Hännikäinen usein sivuuttavat tai jopa kiistävät kaikki sosiaaliset lainalaisuudet, koska onhan paljon hauskempaa esittää kaikenlaisia falsifioimattomia väitteitä ja loputtomia ympäripyöreitä pohdintoja.

 

Kun vähät välittää tieteestä, niin humanistilla on vapaat kädet puhua sekavia eikä mistään puheistaan ja kirjoituksistaan tarvitse koskaan ottaa mitään älyllistäkään vastuuta. Omassa tekosivistyneessä maailmassa pohdiskelu on myös kätevää siinä mielessä, ettei tarvitse miettiä mitään konkreettisia valtarakenteita eikä siten varsinkaan pankkiirien, juutalaisten ja sionistien toimintaa.

 

Laiton Lehti suosittelee Sarastus-lehteä tutustumaan syvällisesti Kevin MacDonaldin tuotantoon ja Occidental Observer-lehteen. Tässä myös muita tarpeellisia lähteitä.

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

4. False flagit ja 911-iskut

Hännikäinen pitää hulluna syyttää Israelia ja juutalaisoligarkkeja USA:n ja länsimaiden manipuloinnista, joten on sitten ihan loogista, että hän pitää myös ihan hulluna syyttää sionisteja monista false flageistä. Tosin ei Hännikäinen näytä niistä syyttävän brittejä ja amerikkalaisiakaan. Hän ihan oikeasti uskoo viralliseen historiaan, jonka mukaan kaikki vain vainoavat niin viattomia Britanniaa ja USA:ta.

 

 

 

Erityisen hulluna Hännikäinen pitää sionistien syyttämistä 911-iskuista. Eihän sionistit suinkaan pyrkisi false flageillä yllyttämään länsimaita tuhoamaan Israelin vihollisia. Toki Israel on jäänyt kiikkiin monista false flageistään Lavon jupakasta (sionistien terrorismi on tietysti jupakka/affair) alkaen, mutta ei Israel sentään USA:ta vahingoittaisi.

 

Hännikäisellä ja Sarastusporukalla on jälleen massiivinen kaksoisstandardi. He pitävät kovaa ääntä muslimien terrorismista, mutta ei sanaakaan länsimaiden ja sionistien terrorismista. Lisäksi he uskovat Putinin järjestäneen kerrostaloräjähdykset ja muita false flagejä, mutta sionistit ja länsimaat eivät koskaan tekisi mitään sellaista!

 

Mutta entäs sitten WTC 7 romahdus? Siihen ei iskenyt yksikään lentokone, mutta silti se romahti kuin hallitussa purkuräjäytyksessä. Ei kukaan ole kehdannut syyttää siitä muslimiterroristeja. Eikö purkuoperaatio siis viittaa sisäpiirin operaatioon? (Inside job.)

 

Entä PNAC? Oliko ihan sattumaa, että sionistit olivat toivoneet Pearl Harborin kaltaista iskua, jotta saisivat USA:n ja lännen aloittamaan maailmanlaajuisen sodan terrorismia vastaan. Eli Israel yllyttää USA:ta tuhomaan kaikki pahimmat vihollisensa.

 

 

Kuvassa linkki PNAC-tiivistelmään

 

 

Hännikäisen mielestä on tietysti ihan mahdotonta ajatella, että sionistit olisivat järjestäneet koko 911-iskun, mutta miksi hän kieltäytyy ajattelemasta toistakin vaihtoehtoa? Eli, että Israelilla oli etukäteistietoa iskusta, mutta päätti pysyä hiljaa, jotta saisi USA:n tuhoamaan Israelin pahimmat viholliset. Ei. Sekin on ihan mahdotonta. Ei sionistit voi olla niin häikäilemättömän itsekkäitä!

 

9/11 terrori-isku oli Israelin operaatio! Sionistipersut pimittää?

 

 

Ehkä Hännikäinen ja Sarastuporukka uskaltaisivat tutkia sionistien roolia 911-iskuissa, jos tietolähteenä olisi juutalainen. Niinpä alla juutalaisen Ron Unzin erittäin looginen analyysi. Toisaalta onhan se mielisairauden merkki, jos kovasti epäilee sionisteja terrorismista. Vain muslimit syyllistyvät terrorismiin eivätkä suinkaan juutalaiset. Unzkin on tietysti self-hating eli itsevihaava juutalainen.

 

Kuvassa linkki kirjaan

 

 

 

6. Pearl Harbor

Hännikäisen mielestä on mahdotonta ajatella sionistien olevan toisen maailmansodan aikaisen Pearl Harborin iskun takana. Tämäkin on suuri yllätys. Tuskin enää yksikään historioitsija uskoo USA:n valheeseen pahojen japanilaisten provosoimattomasta hyökkäyksestä. Käytännössä kaikki myöntävät, että Japani ajettiin hyökkäämään öljysaarrolla.

 

Monet tutkijat myös myöntävät, että Rooseveltia varoitettiin japanilaisten todennäköisesti hyökkäävän Pearl Harbouriin. Tästä huolimatta Roosevelt ei tehnyt mitään hyökkäyksen ehkäisemiseksi, koska halusi mukaan maailmansotaan Britannian ja juutalaisten puolelle. Roosevelt oli tunnetusti hyvin britti- ja juutalaismyönteinen. Monien aikalaisten mielestä myös New Deal oli Jew Deal.

 

Onko siis Hännikäiselle ihan mahdoton ajatus, että juutalaiset tekivät kaikkensa Amerikan saamiseksi mukaan sotaan? Se ei kuitenkaan meinannut onnistua America First -komitean organisoiman vastustuksen takia. Niinpä juutalaisten ainoa keino saada Amerikka mukaan sotaan akselivaltoja vastaan oli takaoven kautta eli yllyttämällä Japani hyökkäämään Pearl Harbouriin. Tästä on hyvin yksityiskohtaisesti kertonut Robert B. Stinnett.

 

Ehkäpä Hännikäinen ja Sarastusporukka uskaltaa kyseisen kirjan lukea, koska Stinnett pyytää anteeksi Rooseveltin juonien paljastamista ja samaan hengenvetoon kehuu kehuu tätä Pearl Harbourin ihmisten hengen uhraamisesta juutalaisten hyväksi. Toivottavasti Hännikäinen ja Sarastusporukka ei suunnittele samanlaista uhrautumista myös suomalaisille.

 

 

 

7. Lusitania

Hännikäisen mielestä on myös ihan hullua kuvitella, että sionisteilla olisi ollut sormensa pelissä amerikkalaisen matkustajalaiva Lusitanian uppoamisessa. Siis vaikka historioitsijat ovat nykyään yksimielisiä siitä, että Lusitanian uppoaminen oli brittien ja varsinkin Churchillin järjestämä operaatio. Salaa täytettiin Eurooppaan matkalla ollut matkustajalaiva sotatarvikeräjähteillä ja sitten yllytettiin Saksaa upottamaan se aselaivana, jotta voitaisiin syyttää saksalaisia viattomien matkustajien upottamisesta ja saada Amerikka mukaan ensimmäiseen maailmansotaan Britannian puolelle.

 

Kuvassa linkki suomenkieliseen Wikipedia-juttuun

 

Yhtä selviä todisteita ei tietysti ole sionistien roolista Churchillin Lusitania-operaatiossa, mutta miksi Hännikäiselle on mahdotonta ajatella sionistien tehneen diilin sionistimyönteisen Churchillin kanssa? Ensimmäisessä maailmansodassa brittien tärkein päämäärä oli saada USA Britannian ja sen liittolaisen Venäjän puolelle Saksaa vastaan. Tämä edellytti USA:n juutalaiseliitin ja varsinkin juutalaismedian tukea, jota se ei kuitenkaan suostunut antamaan varsinkin juutalaispankkiiri Jacob Schiffin tsaarivihan takia. Ainoa keino saada USA mukaan sotaan oli siis tarjota diiliä: Britannia antaa juutalaisille Palestiinan, jos he auttavat saamaan USA:n sotaan. Yksi osa tätä diiliä olisi tietysti myös ollut Lusitanian upottaminen ja sen avulla lietsoa amerikkalainen kansa Saksaa vastaan.

 

Näyttää kuitenkin siltä, että diili sopi vain sionistijuutalaisille ja tietyille juutalaissuvuille, kuten asekaupasta suunnattomia voittoja takoville Guggenheimeille. Schiff ei kuitenkaan halunnut diiliin mukaan. Hän nimittäin vihasi pohjattomasti venäläisiä ja varsinkin tsaaria, koska piti niitä antisemiitteinä. Tämän vuoksi juutalainen Schiff oli myös pitkälle rahoittanut Japanin sodan 1904-05, jotta Japani voisi heikentää Venäjää ulkopuolelta ja Trotski ja Lenin sisäpuolelta.

 

Niinpä hyvin todennäköisesti Palestiina ei Schiffille riittänyt, vaan hän vaati myös tsaarin päätä. Ensin britit eivät tähän suostuneet, mutta sodan mennessä huonosti he muuttivat 1916 mieltään ja diili syntyi. Tämän vuoksi sitten brittien ja ranskalaisten tiedustelu kaatoi oman liittolaisensa tsaarin ja järkkäsi osajuutalaisen Leninin perheystävän Kerenskin valtaan Venäjällä kuitenkin sillä ehdolla, että hän jatkaisi sotaa brittien puolella.

 

 

 

Tämä diili on käytännössä juuri se Hitlerin viittaama juutalainen puukonisku selkään eli keskellä maailmansotaa juutalaiset käytännössä loikkasivat Britannian ja ympärysvaltojen puolelle tuoden samalla myös Amerikan mukaan sotaan. Hitler ei kuitenkaan voinut asiaa suoraan selittää, koska oli hieman noloa myöntää juutalaisten olleen alussa nimenomaan Saksan ja Itävallan puolella ”antisemiittistä” Venäjää vastaan.

 

Ehkä tämä kaikki on Hännikäiselle liian spekulatiivista, koska sionistien ja brittien välistä diiliä ei kirjoitettu paperille. (Tosin Balfour-julistus/sopimus sentään kirjoitettiin.) Hännikäisen maailmassa vain venäläiset ovat kovia juonittelijoita syyllistyen vaikka mihin diileihin ja false flag-terrori-iskuihin. Juutalaiset eivät kuitenkaan koskaan tekisi mitään sellaista. Venäläisten toistuva epäileminen ja syyttäminen on rohkeaa ja viisasta, mutta juutalaisten toistuva epäileminen viittaa mielisairauteen.

 

 

8. Feministihallitus

Oli helppo arvata, että Hännikäinen pöyristyy, kun kuulee Suomen hallitusta kutsuttavan satanistiseksi feministihallitukseksi. Hallituksesta pitää puhua kunnioittavasti! Ei se niin vakavaa, että feministihallitus kansanmurhaa Suomen moninkertaisesti ensin massamaahanmuutolla ja sitten vielä taloudellisesti ja lopuksi järkkää Suomen vielä suurvaltojen taktisten ydiniskujen kentäksi. Toisaalta ei se niin vakavaa olisi. Kyllä Suomi sen kestäisi. Vakavaa sen sijaan on, että jotkut haluavat rauhaa!

 

 

 

Ei myöskään ole niin vakavaa, että hallitus haluaa aivopestä (koulut ja valtamedia), kidnapata (sossut ja monet huostaanotot), murhata (liukuhihna-abortti) ja leikellä (pikkulasten transuleikkaukset) lapsia.

 

 

Herää kysymys, että mitä pervojen pitäisi lapsille tehdä ennen kuin Hännikäinen uskaltaisi kutsua edes pahimpia pervoja satanisteiksi? Toisaalta jos haaveilee homoilusta, niin ehkä satanistisista pervoista puhuminen tuntuu kovin suvaitsemattomalta.

 

Sairas transu tanssii lapsille kirjastossa

 

 

Nähdäänkö Hännikäinen seuraavaksi homo- ja dildomiesten kanssa pride-marssilla samalla tavalla kuin jotkut persukaverinsa? Ehkä marssivat vielä rinta rinnan Taposen kanssa?

 

Nähdäänkö ylikomisario Jari Taponen Pride-marssilla? Vai tanssiiko Drag Queeninä lapsille?

 

 

Tässäkin on siis jälleen massiivinen kaksoisstandardi. Hännikäisen mukaan venäläisiä saa kyllä kutsua vaikka miksi, mutta auta armias, jos kehtaat kutsua Suomen kansaa ja sen lapsia tuhoavia pervoja ja äärifeministejä satanisteiksi. Muistakaa, ettei se ole soveliasta!

 

Yksi asia on ainakin varma: Kansallismielisenä ja konservatiivisena esiintyvää Sarastus-lehteä ja sen päätoimittajaa Timo Hännikäistä ei juuri huoleta Suomen kansan ja varsinkaan lasten kohtalo. Päätoimittaja Hännikäinen nimittäin kertoo olevansa burgeri-inceli, joka ei pysty saamaan naisia. Ei siis ihme, ettei perheetön ja lapseton mies ole kovinkaan huolissaan valkoisten lasten ja perheiden kohtalosta.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Sarastus-lehden Timo Hännikäinen syyttää Laitonta Lehteä antisemitimistä! Hännikäisellä homokompleksi?

  1. Maksetun valeopposition Sarastus. Vai luuleeko joku, että tuollaisesta paskan lukemisesta kukaan maksaa tai joku yrittäjä ilmoittelee.

 1. Ei ole mikään sattuma, että tällaiset Hännikäiset ja Halla-ahot eivät arvosta mitään omaa valkoista kansaa, valkoisia suomalaisia lapsia ja perheitä. Kaikki suomalaiset naisetkin Hännikäinen haluaisi työskentelemään huorina, jotta hän ja muut betamiehet saisivat seksiä. Vähät väliä lapsista, perheistä, avioliitoista, seksuaalisesta moraalista ja arvoista! Koska valkoiset suomalaiset lapset, perheet, avioliitot ja seksuaalimoraali eivät kiinnosta, tietenkään myöskään kansan tulevaisuus ei kiinnosta!

 2. ”Ongelma ei ole se, etten olisi koskaan saanut, vaan että en ole saanut pitkään aikaan. Naiset vainuavat uskomattoman herkästi, että mies on puutteessa, eivätkä anna.”

  Siitä puhe mistä puute. Hännikäinen on oikeassa siinä, että naisten tutka paljastaa herkästi epätoivon, jolloin naiset eivät todellakaan halua miestä. Hännikäisen kannattaisi kehittää itseään ja olla olematta epätoivoinen naisen saamisen suhteen. Jos alat miehenä kerjäämään, kuolaamaan ja olemaan epätoivoinen, niin kukaan nainen ei halua sinua.

 3. Sekopäille ei tosiasioilla todistelu auta mitään, kun ei siellä linnunpöntössä mikään liiku. Lukekoot sen sijaan tieteellistä sotilaspoliittista julkaisua Iltalehteä.

  Oikeasti valtavirtamedia on propagandapalvelujen valheiden levittäjä. Usein valeuutisen tunnistaa siitä, että kerrotaan jokin väite ”juuri saadun tiedon mukaan”, mutta lähdettä ei kerrota. Tuoko on sitä luotettavaa ” tiedonvälitystä”? Ei, se on infovaikuttamista valeuutisilla ja lähdesuojan väärinkäyttöä.

  Palvelus ilotaloissa vastaisi naisilla miesten asepalvelusta Jännikäisen mielestä? Voisiko siitä kieltäytyä vai joutuisiko vankilaan? Entä olisiko miehilläkin mahdollisuus vapaaehtoiseen palvelukseen ilotaloissa? Vaihtoehdot olisivat ilotalo tai asepalvelus? Kuinka valinnanvapaus toteutuu? Entä itsemääräämisoikeus? Tuollaisia totalitaristit ovat, joita marxilaiset suvakkifeministit kasvattavat kehdosta mädätysyliopistoihin saakka. Sen jälkeen avautuukin palkkioeläkevirka mädätystehtävissä.

  Liian korkea elintaso edelleen. Ei olisi meillä enää varaa elättää tuollaisia politrukkeja. Menisivät rakentamaan sitä unelmayhteisöään Ukrainaan. Kohta se on ”ei mitään”- maa. Siellä saisivat sitten toteuttaa dystooppisia yhteiskuntaunelmiaan muiden globaalitotalitaristien kanssa.

 4. Hännikänen elää tavallaan vankina itsensä luomassa vankilassa nimellä Sarastus-lehti ja sen ajatuskuplissa.

  Vinkkiä voin kertoa että jos Hänniläinen näkisi visväsyylän, kondylooman, klamydian, tippurin ja kupan runtelemat huorien vitut, niin seksihalut menisivät vai ottaisiko hän ne kaikki taudit kantaakseen niitä munassaan?

 5. Nyt sen hokasin. Kun Suomi vielä joskus pääsee eroon eurosta, niin otetaan käyttöön EERO euron tilalle ja PENTTI sentin tilalle. Siirtyminen uuteen valuuttaan käy suvakeillekin sitten pienemmällä järkytyksellä.

  Perustelu: Aina feministit sortavat poikia ja miehiä, niin otetaan sitten uusien rahayksiköiden nimiksi perinteiset suomalaiset miehen nimet Eero ja Pentti.

 6. Ehkä hännikäistä repii se että Venäjä puolustaa vapaata demokratiaa eikä sionismi mahda sille yhtään mitään. Myös demkratia tuntuu olevan vaikea hyväksyä, silloin kun vapaat kansalaiset saavat äänestämällä päättää mihin valtioon kuuluvat. Ja jos maiden luonnonvaroja ei saada ilmaiseksi, pitää aloittaa ”demokratian puolustaminen”. Joka tarkoittaa sitä että aina sielä missä on amerikkalaisia, sielä soditaan.

  1. Miten ihmeessä voi väittää, että venäjä puolustaa vapaata demokratiaa? Vain täysin aivopesty ihminen tekee niin, ja joka ummistaa silmänsä niiltä tapahtumilta, joita Venäjällä tapahtuu. De witin kirjoitus pelkkä salaliittoteorioiden listaus vailla mitään omia ajatuksia. Suurin osa lähteistä on amerikkalaisia valkoista ylivaltaa ajavien ns. tiedemiesten ulosanneista. Tai sitten on luettu esim. Mersheimeria kuin piru raamattua. Duttonia ja Macdonaldsia ei paljoakaan noteerata tiedemaailmassa. Molempien ns. tutkimusten premissit ovat ennalta valitut ja loppu onkin sitten näiden hypoteesien kehäpäätelmäistä todistamista. Onko de wit lukenut yhtäkään Hännikäisen kirjaa? Epäilen. De wittiä vain ketuttaa Hännikäisen saama suurempi kannatus kansallismielisten keskuudessa ja hänen lukeneisuutensa ja sivistyneisyytensä, johon de wit ei milloinkaan yllä.

   1. ’De witin kirjoitus pelkkä salaliittoteorioiden listaus vailla mitään omia ajatuksia.’

    Mitä olisit kirjoittanut jos De Wittin kirjoituksessa EI olisi ollut mitään lähdeviittauksia?
    Teki niin tai näin, aina löytyy valittamista. Eikö ole hyvä että näkemyksiä perustellaan eri tutkijoiden teoksilla?

  2. Venäjä ja venäläiset eivät ole koskaan edes esittäneet ja väittäneet kannattavansa ja tukevansa demokratiaa. Tässä mielessä arvostan venäläisiä suoraselkäisyysestä. He eivät esitä olevansa jotain hyveellisiä ja muita parempia, kuten saastaiset ja sairaat ruotsalaiset, britit ja amerikkalaiset eläimet. Mukamas levittävät hyvää kaikkialle muualle ja ovat aina vain vapauttamassa kaikki muut, sekä sivistämässä, eli tuhoamassa kaikkia muita.

 7. Saas nährä miten Timppaa käsitellään tulevissa Vihapuhe/Monokulttuurijaksoissa kun ohjelman vetäjät ja vakiohousti tuntuvat olevan samaa mielipuolta mielipiteinensä kanssa. Taytyy sanoa että rähmät on lähtenyt silmistä kun katselee nykypersuja joista kuoriutunut himonatottajia, meikkaavia ja hameeseen pukeutuvia transuja. Mitä ihmettä Peltokangas tekee samassa ravintolassa Tynkkysen kanssa koska Tynkkynenhän harrastaa vähemmistö ravintoloita. Onko Maukastakin tullut homppeli. Täytyy todeta että persut on kaikista puolueista se häiriintynein ja ristiriitaisin jota ei voi muuta kuin halveksia takinkääntöjen mestarina.

  1. Perseenmyjä persut on ehdottomasti Suomen häiriintynein puolue. Ovat vieneet kansan kusettamisen aivan uudelle tasolle.

 8. Hännikäisellä kova naisentuska. Laskeskeli poikasena, että kannattaa mennä humanistisia tieteitä lueskelemaan, niin siinä samalla saisi viettää villiä poikamieselämää riettaiden opiskelijatyttösten kanssa, koska naissukupuolisia on suuri enemmistö. Taisi käydä niin, että yliopistossa olikin muunsukupuolisia, äärifeministejä ja lesboja. Nehän uhkaavat kenen tahansa nuoren miehen normaalia kehitystä ja ovat uhka mielenterveydellekin. Eipä käy kateeksi, vaan jopa säälittää.

  On se vaan niin ettei miehen kannata opiskella mädätysyliopistoissa. Menee joko teknismatemaattisille aloille tai suoraan duunarihommiin. Naisiakin saa paremmin, kun osaa korjata auton tai rakentaa talon eikä pyöri naisten hameenhelmoissa vinkuen huonoa naintionnea.

  1. Monet ”humanismia” opiskelevat ja suvakkimiehet ovat todellisuudessa epätoivoisesti pillun perässä.

 9. Monet kuvittelevat, että Venäjä on edelleen juutalaisbolshevistinen maailmanvihollinen eli Neuvostoliitto ja taas samaan hengenvetoon kuvittelevat, että Ukraina on jokin maan päällinen paratiisi ja ihmemaa. 2014 Odessan verilöylymäinen massamurha taas kertoo totuuden ukrainalaisten mielenlaadusta, joka on tietenkin vesikauhuinen verenhimo. Paras todiste ukrainalaisten vähä-älyisyydestä on se, että he pitävät erittäin verenhimoista ja sadistista sosiopaattia eli Banderaa suurena kansallissankarina! Naurettavin asia on se, että IDF koulutti azovin valenatseja.

  Tosin Suomessa taas sateenkaariväki pitää Jammu-setää pyhimyksenä ja marttyyrina!

  Jos artikkelissa oleva tieto, että Hännikäisellä ei ole naista eika perhettä viittaa siihen, että hän todellakin on homoseksuaali. Olisiko Hännikäisen aika kirjautua eheytyshoitoon?!!

 10. Hännikäinen tuntuu usein unelmoivansa olevansa homo. Tämä on jokseenkin ymmärrettävää varsinkin mieheltä joka on kertonut, että ei ole saanut ”pitkään aikaan”. Hännikäinen sitten unelmoi olevansa homo, jolloin elämä olisi ”yksinkertaisempaa”. Onhan se tämäkin selitys sille kun ei saa naisilta hirveän usein. Seksi tuntuu olevan jatkuvasti mielessä ja seksuaalinen moraali tuntuu olevan heikko.

 11. Laittomalle Lehdelle todella noloa kun ihmiset näkevät, että yhteiskuntaa ja maailmaa eivät hallitse väitetyt ”älykkäät”, vaan vammaiset idiootit, jotka ovat vain äärimmäisen epärehellisiä, itsekkäitä, röyhkeitä jne., jotka eivät tiedä mistään mitään. Siinä kaikki. Et tarvitse mafian pyörittämiseen mitään hirveän suurta älykkyyttä.

 12. Hännikäinen yrittää varmaankin tulla ulos kaapista vain ”toivomalla” olevansa homo ja, että ”homona olisi yksinkertaisempaa”, eli homona häntä ainakin pantaisiin ja hän pääsisi panemaan jotain. Hännikäisellä kaikki tuntuu pyörivän pelkän seksin ja panemisen ympärillä.

 13. Hännikäistäkin kiinnostaa lähinnä pääseekö hän panemaan tai paneeko joku häntä. Heteroilla kaikki on niin paljon ”monimutkaisempaa”, eli ihmiset eivät vain panemaan ja nussi toisiaan ja vieraita ihmisiä, toisin kuin joissain homopiireissä usein tehdään.

 14. Vilkaisin tuota Sarastus-lehteä ja Laittomaan Lehteen verrattuna oli todella ala-arvoista ja tylsää sontaa. Huomasi nopeasti, että sitä pitävät yllä diipadaapa-humanistit.

 15. https://www.thesun.co.uk/news/20135398/putins-city-killer-sub-spotted-miles-nato-border/

  Katsokaa kuinka lähellä Venäjä on meidän tukikohtiamme! Venäjän sukellusvene on VAIN 270 kilometrin päässä ”Naton rajasta”!

  Missä tämä sukellusvene sitten on? No Venäjän alueella lähellä fucking napapiiriä!

  Amerikkalaiset ja britit ovat todella sairaita, rikollisia ja sadistisia eläimiä, jotka eivät ole koskaan osanneet mitään muuta kuin elää muiden selkänahasta ja muiden työstä. Aina on pitänyt olla joku elättämässä heitä. Alkaa oikeasti vituttamaan tällaiset täysin sairaat, rikolliset ja laiskat orja- ja huumekauppiaiden jälkeläiset.

 16. Jos saat kutsun ylen studioon (haukkumaan Janitsikinia) silloin olet valeoppositio.

  Tuukka Kurulla(kin) oli teatteria Halla-ahon kanssa, ja jo aiemmin, kerrottiin Tuukan petturuudesta. Kevin Mcdonald on osa samaa jengiä, vaikka culture of critique upea kirja onkin. Jared Taylor, osa samoja huijareita, Junes Lokka jne. Tiina Wiik joka heitti aidon Ramzy Pauline bussin alle – myöskin huijari. Valkonationalisti ei voi olla (puoli) arabin kanssa naimisissa.

  Pysykää erossa näistä huijareista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*