Marco de Wit 18 lokakuun, 2022

 

Laiton Lehti kannattaa Suomelle puolueettomuutta. Tämän takia Laiton Lehti ei fanita sen enempää Venäjää kuin Ukrainaakaan. Toisaalta samalla on kuitenkin tärkeä ymmärtää sotaa ja tutkia voisiko se levitä Suomeen.

 

Niinpä Laittoman Lehden analyysit perustuvat offensiiviseen realismiin, joka puolestaan perustuu pitkälti maalaisjärkeen. On helppo nähdä, että Venäjä tulee voittamaan Ukrainan.

 

Kenellä paras strategia: Hitlerillä, Putinilla, Bidenillä vai Rothschildeillä? Osa 2. Putin

 

Valtamedia on kuitenkin toista mieltä.

 

 

Geopolitiikan aakkoset ovat siis natattojille täysin tuntematomia! Miten se on mahdollista? Koska useimmat natottajat eivät tunne edes maantieteen ja geopolitiikan perusfaktoja. Niinpä valtamedia voi helposti huijata heitä varsinkin, kun Ukrainan hyökkäysvoimaa voi tietysti VÄLIAIKAISESTI voimistaa muutamalla jipolla:

 

1. Ukraina voi mobilisoida nopeammin

Ukraina mobilisoi heti sodan alussa satoja tuhansia miehiä ja sai väliaikaisen miesylivoiman. Venäjä on voimistanut hyökkäysarmeijaansa vain askel askeleelta, koska ei ole halunnut pelästyttää sen enempää taloutta kuin liittolaisiaan. Putin määräsi osittaisen liikekannallepanon vasta sitten, kun suurin osa maailmaa ei ollut liittynyt talouspakotteisiin.

 

2. Ukraina voi saada tukea Natolta

USA ja Israel käyttävät Ukrainaa sijaissotijana lahjoittamalla sille paljon aseita ja rahaa jopa yli 60 miljardin edestä. Kyseessä on tietysti valtava summa, jolla Ukraina epäilemättä pystyy sotimaan useamman kuukauden, mutta mitäs sitten? Kuka uskoo lännen veronmaksajien katsovan tuollaista kovin kauaa? Tai armeijoiden, jotka nyt jo valittavat asevarastojensa tyhjentyvän.

 

 

Ukrainaa voidaan siis voimistaa keinotekoisesti ja väliaikaisesti. Ongelmana on silti, ettei Ukraina voi ikinä tulla yhtä voimakkaaksi kuin Venäjä varsinkin, kun Venäjä lähettää nyt rintamalle satoja tuhansia lisäsotilaita. Niinpä ainoa keino pelastaa Ukraina on heikentää Venäjän voimaa keinotekoisesti kolmella praxeologisella kategorialla: taloudellisesti, poliittisesti tai sotilaallisesti.

 

1. Venäjää voidaan yrittää kampittaa taloudellisesti

Pakotteilla voidaan yrittää romahduttaa Venäjän valuutta ja ulkomaankauppa. Tämä ei kuitenkaan ole onnistunut eikä ole koskaan voinutkaan onnistua siitä yksinkertaisesta syystä, että Venäjä on maailman suurin raaka-ainekauppa. Näin sen tuotteilla on varma kysyntä myös etelässä ja idässä. Näinollen läntiset pakotteet eivät tule kaatamaan tai edes merkittävästi heikentämään Venäjää, joskin ne voivat kaataa korttitalomaisen läntisen kasinotalouden. Luonnollisesti pahiten kaatuu länsikaupasta hyvin riippuvainen Suomi varsinkin, kun se on ampunut jalkaansa lopettamalla idänkaupan.

 

Venäjän taloutta tulee entisestään auttamaan hyvin maltilliset palkankorotukset ja jopa palkanalennukset. Päinvastoin kuin länsi, niin Venäjä pystyy kontrolloimaan työmarkkinoitaan. Venäläiset ovat myös taloudenpidossaan huomattavasti joustavampia kuin länsimaalaiset, joille pienikin elintason lasku on suuren porun paikka.

 

Laiton Lehti kertoi Venäjän talouden vahvuudesta jo keväällä. Nyt myös läntiset lähteet ovat samaa mieltä. Suomessa asiasta ollaan tietysti hiirenhiljaa.

 

Venäjän vastaiset pakotteet epäonnistuneet. Kiina, Intia ja enemmistö maailmasta tulleet Venäjän tukijoiksi!

 

 

 

2. Venäjää voidaan yrittää kampittaa poliittisesti

Länsi voi yrittää järjestää Venäjällä värivallankumouksen. Tämä olisi ehkä ollut mahdollisuuksien rajoissa, jos Venäjän juutalaiset oligarkit olisivat ennen Ukrainan kriisiä yrittäneet saada takaisin 90-luvulla menettämänsä valtansa. Tämä ei ole kuitenkaan onnistunut eikä enää voi onnistua, koska Putinilla on kansan tuki ja hän on betonoinut valtaansa jo yli 20 vuotta. Lisäksi hän on vasta 70-vuotias eli hänellä on ainakin vielä 10 vuotta aikaa Venäjän johdossa.

Juutalaiset ovat niin heikoilla Venäjällä, että kapinoinnin sijasta monet ovat Ukrainan sodan aikana muuttaneet ulkomaille ja varsinkin Israeliin. Valtamedian mukaan tämä on ”aivovuotoa”, mutta tämä on juuri sitä hyvää aivovuotoa!

 

Valta- ja vaihtoehtomediat eivät uskalla kysyä: Kaatavatko Venäjän juutalaiset oligarkit Putinin?

 

 

3. Venäjää voidaan yrittää kampittaa uhkaamalla kahden rintaman sodalla

Venäjä voitaisiin sotilaallisesti saartaa joka ilmansuunnasta ja näin estää sen sota Ukrainan kanssa. Tämäkään ei kuitenkaan ole enää mahdollista varsinkaan sen jälkeen, kun USA kesällä uhkasi hyökätä Kiinan kimppuun Taiwania puolustaakseen. Näinollen on selvää, että Kiina ja Venäjä ovat taatusti sinetöineet liittonsa.

Tämä liitto vahvistaa Venäjää myös sotilaallisesti jo sillä tavalla, että Venäjä voi heikentää Kiinan rajalla olevia joukkojaan siirtäen niitä Ukrainan rintamalle.  Tällä tavalla Neuvostoliitto voitti aikanaan Natsi-Saksan, kun autistiset japanilaiset eivät suostuneet hyökkäämään miehittämistään Mongoliasta ja Manchuriasta.

Itse asiassa voi jopa olla, että Venäjä ja Kiina ovat jo sopineet Suomenkin tuhoamisesta!

 

Megadiili valmis? Hyökkääkö Venäjä Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

 

Suomalaisten kansallismielisten pitäisi muistaa, etteivät suuret maat välitä pienten maiden ongelmista. Esimerkiksi Kiina, Intia ja Brasilia EIVÄT tuominneet edes Ukrainan miehitettyjen alueiden liittämistä Venäjään. Kävi juuri kuten Laiton Lehti keväällä ennusti: Ignooraavissa eli tyhjää äänestäneissä maissa asuu ENEMMISTÖ maailman ihmisistä.

 

 

 

Venäjä voittaa

Venäjä on ainakin kymmenen vuotta valmistautunut Ukrainan sotaan pitäen samalla huolen että yksikään noista kolmesta kampittamistavasta ei toteudu kokonaisuudessaan. Venäjällä on siis riittävä taloudellinen ja sotilaallinen voima sekä poliittinen tahto voittaa Ukrainan sota. Tästä kertoo myös Venäjän osittainen liikekannallepano, jonka avulla Venäjä tulee Ukrainan rintamalla lisäämään joukkojaan 300 000 – 500 000 miehellä. Tämä on VALTAVA määrä.

 

Natottajat ovat kuitenkin niin mielisairaita, että kiistävät liikekannallepanon auttavan Venäjää!!! Yhtenä esimerkkinä Nato-agentti Jussi Halla-aho (nykyään Hullu-uho).

 

Mietipä millä tasolla Suomessa nykyään ollaan. Natottajat ovat vielä paljon hullumpia kuin suvakit kieltäen kokonaan elämän vaarallisimmatkin tosiasiat:

 

1. Mobilisointi

Ensinnäkin natottajat eivät välitä edes Venäjän osittaisesta liikekannallepanosta väittäen, ettei se kuitenkaan onnistu! Ja vaikka onnistuisi, niin venäläiset sotilaat eivät kuulemma suostu sotimaan!

 

2. Taktiset ydiniskut

Toiseksi natottajat eivät välitä edes Venäjän taktisista ydinaseista väittäen, ettei Venäjä uskalla niitä käyttää. Ja vaikka käyttäisi, niin ei se niin vakavaa ole!

 

3. Sotilaallinen voima

Kaiken kukkuraksi natottajien mielestä sotilaallisesti paljon voimakkaampi valtio ei voi halutessaan voittaa sotilaallisesti paljon heikompaa valtiota! Kuulemma tahto on tärkeämpää kuin sotavoima. Ukrainalaisten taistelutahto on kuulemma niin voimakas, ettei venäläisillä ole mitään mahdollisuutta voittaa Ukrainaa!

 

Turha sanoa, mutta sanotaan kuitenkin: Tuollainen sota-analyysi on lastentarhatasoa. Ihan oikeasti suomalaiset natottajat elävät vielä pahemmissa harhamaailmoissa kuin suvakit. Natottajat ovatkin joko:

 

1. Tietämättömiä faktoista

2. Mielisairaita sekopäitä

3. Halla-ahon kaltaisia ostettuja Natoagentteja

 

 

Onneksi maailmalla ei olla yhtä typeriä ja mielisairaita. Alla olevissa videossa loistavasti maalaisjärkeä käyttämällä selitetään miten Venäjän osittainen liikekannallepano on todellinen gamechanger eli kääntää pelin/sodan lopullisesti Venäjän hyväksi.

 

Videoihin on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

14 thoughts on “Varmistaako osittainen liikekannallepano Venäjälle voiton Ukrainan sodassa? Totta kai!

 1. Kun Elon Musk eh­dot­ti Uk­rai­nal­le rau­han­neu­vot­te­lu­ja, uk­rai­na­lai­nen dip­lo­maat­ti vas­ta­si: «pai­nu vit­tuun!»
  –   Elon Musk Re­vo­king Uk­rai­ni­an Aid

  No, nyt kun Musk on pai­nu­mas­sa vit­tuun kaik­ki­ne sa­tel­liit­tei­neen, Pen­ta­gon on pol­vil­laan hä­nen edes­sään:
  –   «an­na meil­le mei­dän jo­ka­päi­väi­set Star­Link­kim­me!».

  Net­ti­kir­joit­te­luun Musk vas­ta­si:
  –   Nou­da­tam­me vain Uk­rai­nan vi­ral­li­sen edus­ta­jan suo­si­tus­ta.

  Pen­ta­gon ei ru­koi­le.
  –   On­ko tar­koi­tuk­se­na luo­da ku­lis­si sil­le po­liit­ti­sel­le so­ti­laal­li­sel­le pää­tök­sel­le, et­tä USA aseet, jois­ta yk­si on Star­Link, pois­tu­vat Uk­rai­nas­ta.
  –   Ne kor­va­taan Eu­roo­pan aseil­la, tai ai­na­kin niil­lä, jot­ka USA sa­la­kul­jet­taa Uk­rai­naan Eu­roo­pan kaut­ta.

  Mis­tä Star­Link -ju­pa­kas­sa oi­kein on ky­se? Ei ai­na­kann ra­has­ta.
  –   On huo­mat­ta­va, et­tä Elon Musk on Trum­pin lail­la val­ti­on ja Bi­de­nin ma­fi­an vi­hol­li­nen.
  –   Luo­daan­ko täs­sä «ta­paus­ta», jon­ka pe­rus­teel­la Musk voi­daan van­gi­ta, jos hän aset­tuu pre­si­dent­tieh­dok­kaak­si.

  1. Olet erehtynyt Muskin suhteen. Hän ei todellakaan ole mikään valtion vihollinen ja hyvä ihminen. Hän on rikas autisti, joka ajattelee koko ajan vain ja ainoastaan itseään. Hän kannattaa myös yksityisten pankkiirien rahakonetta ja Natoa, koska ne rahoittavat hänen valtavat projektinsa, joka on ainoa asia joka häntä kiinnostaa.

 2. Natottajat eivät tiedä mikä on Suomi, eivät tunne yhtään suomalaista, elävät jossakin virtuaalimielikuvitusmaailmassaan ja esiintyvät suurina asiantuntijoina valtavirtamedioissa.

 3. Toisten mielestä Venäjä on ollut koko ajan häviämässä mutta yllättävän hyvin se pärjää minusta. Varsinkin kun otetaan huomioon että vastassa on maailman suurin palkka-armeija BlackWater jonka omistaa Bill Gates. Sitten on toiseksi suurin palkka-armeija Dyncorp. Kasa kansainvälisiä palkkasotureita ja hirvittävä kasa rautaa NATo-mailta. Mutta myös operatiivista johtoa aina kenraaleihin asti.

  Voidaankin sanoa että Venäjää vastassa on NATO-joukot ja koko läntinen maailma aina EU:ta myöten. Mutta kun katsotaan tuloksia, niin mitä ne ovat saaneet aikaiseksi?

  Näillä spekseillä Suomi miehitetään päivässsä-parisssa.

  1. Todellisuudessa amerikkalaiset ja britit eivät tiedä oikeastaan sotimisesta yhtään mitään, kuten eivät Suomenkaan vammaiset ja idiootit ”upseerit”. Ihmiset eivät tunnu millään tajuavan tätä tosiasiaa.

   1. Eivät ne upseerit osaa mitään ja ovat saatanan rapakuntoisia juoppomulkkuja vielä. Kyllästetyllä kakkoskakkosella vaan hoitoa niille peräpukamiin kuten kaikille verinimijä mulkuille. Venäjältä ja Ukrainasta pitäisi sodan päätyttyä sata kenraalia laittaa roikkumaan teurastamon koukkuihin ja repiä suolet ulos pää alaspäin roikkuen.

 4. Että voisiko se levitä Suomeen? No ainakin Suomeen liikekannallepanoa paenneet nuoret miehet on nähty eri puolilla Suomea ostamassa maastokelpoisia kenkiä ja asusteita sekä veitsiä ym.

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/965b02f7-9be0-436c-820b-51ce65ded85e

  YLE myös uutisoi, että Ukrainan vastahyökkäys on hiipumassa, miksihän. Olisikohan syy siinä, että aseisiin kutsutut venäläiset ovat alkaneet saapua rintamalle.

  En tiedä, onko paras sanamuoto kutsua Suomen valtamedian uutisointia propagandiseksi vai naiiviksi vai onko ns suuri yleisö vain naiivia. Mutta tuntuu, että uutisissa yritetään myydä jokaista tuhottua panssarivaunua ja alasammuttua ohjusta Ukrainan voittona ja jokaista Venäjän käpykaartilaista merkkinä Venäjän hallinnon pikaisesta kukistumisesta tai ohjusiskussa kuolleita siviilejä Venäjän joutumisesta Nurnbergiin. Joka on vähääkään syvällisemmin perehtynyt vaikka talvi- ja jatkosodan historiaan tietää, että käpykaartilaisia oli myös Suomessa. Ja että siviilikohteita pommitettiin ja sotilaskohteita pommitettaessa osumaa saivat myös siviilikohteet. Ensimmäistä maailmansotaa kutsuttiin ensimmäiseksi totaaliksi sodaksi, koska käyttöön otettiin aseita, joiden tulilinjalle joutuivat myös siviilit ja toisaalta tiedotusvälineet tavoittivat ensimmäistä kertaa massat. Emme ole suinkaan palaamassa takaisin 1800-luvulle. Mutta koska Ukraina on maantieteellisesti kaukana ja poliittisesti aktiivinen on sukupolvi, joka tai edes jonka vanhemmat tai edes isovanhemmat eivät ole nähneet sotaa, meidät on helppo pitää kuplassa.

  1. Suuri yleisö on laiskaa ja medialukutaidotonta. Onhan selvää, että luku – ja kirjoitustaito koko ajan heikkenee.

 5. ”Suomalaisten kansallismielisten pitäisi muistaa, etteivät suuret maat välitä pienten maiden ongelmista. Esimerkiksi Kiina, Intia ja Brasilia EIVÄT tuominneet edes Ukrainan miehitettyjen alueiden liittämistä Venäjään.”

  En ymmärrä logiikkaa. Jos siis vaikka Brasilia välittäisi pienistä maista, niin sen olisi vai sillä perusteella kuulunut vastustaa Donbassin vapautumista Zelenskyn natsien ikeestä ja liittymistä Venäjään? Eikö asia ole päinvastoin?

  1. Esineiden internet viivästyy, kun ei sähkö riitä. Venäjää vituttaa sosiaalinen pisteytys js digivalvonta 24/7. Venäjä onkin yksilön puolella liberaalia sosialistista mätää demarifeministidiktatuuria vastaan, joka ei anna mitään vaihtoehtoja muuta kuin orjuuden ja kiihtyvän kurjistumisen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*