Marco de Wit 19 lokakuun, 2022

 

 

Laittoman Lehden periaatteena on monen vuoden ajan ollut, ettei se kritisoi kansallismielisiä puolueita ennen vaaleja. Nyt erittäin tärkeät eduskuntavaalit ovat ovella eli 6 kuukauden vaalirauha on alkanut. Tästä huolimatta Laiton Lehti joutuu rikkomaan lupauksensa, koska SKE-sabotöörit ovat menneet kertomaan valheitaan peräti Ylen toimittajalle!

 

Mietipä: SKE-puolueen oikeudenkäynnit koostuvat puolesta tusinasta erillisestä oikeudenkäynnistä ja määrä kasvaa koko ajan. Eli koko oikeusprosessissa on 6 – 10 erää! Niinpä olisi järjetöntä joka erävoiton tai erätappion jälkeen yllyttää Ylen toimittajaa kirjoittamaan juttua SKE:n kiistoista. Ai miksikö? No, koska niin SKE:n maine mustataan suuren yleisön silmissä. Ei kukaan äänestä puoluetta, joka julkisesti Ylen sivuilla käy täyttä sisällissotaa vuodesta toiseen.

 

Tämän takia de Witin hallitus ei ole kertaakaan ottanut yhteyttä Ylen toimittajiin silloin, kun se on saanut erävoittoja. Vastapuolen sabotöörit toimivat kuitenkin päinvastaisella periaatteella ollen hiirenhiljaa erätappioistaan, mutta pitävät meteliä erävoitoistaan ottaen jopa yhteyttä Ylen toimittajiin. Näin he mustamaalaavat entisestään puolueen mainetta ja vieläpä juuri ennen eduskuntavaaleja.

 

Tässä uusin Ylen juttu:

 

JUTTU (Ei löydy enää. Onko poistettu? Jos löydät linkin, niin laita kommentteihin. Kiitos.)

 

 

Ylen juttu on ihan tärkoituksella täysin yksipuolinen, koska toimittaja ei suostunut kysymään mitään vastapuolelta eli de Witin hallitukselta! Törkein virhe jutussa on, että se pimitti sabotöörien hallituksen tulleen aiemmin LAINVOIMAISESTI MITÄTÖIDYKSI. Tätä kukaan ei kiistä, mutta toimittaja jätti sen tahallaan kertomatta. Tässä jutussa sitaatit tuomioistuimen päätöksestä.

 

 

Käräjäoikeus murskasi SKE-sabotöörit! KKO vältti uuden nolon tilanteen?

 

 

Eli Ylen toimittaja jättää kertomatta kaikista olennaisimman asian eli, että TUON kyseisen päivän 23.11.2019 MOLEMPIA kokouksia on vaadittu mitätöitäväksi. Eli osapuolet ovat vaatineet toistensa kokousta mitätöitäväksi. Vain sabotöörien tuolloisen kokouksen mitättömyys on vahvistettu eli saanut lainvoiman ja muut kokoukset ovat vielä monellakin tavalla tutkinnan alla. Eli jutussa koko pääpointti on käännetty päälaelleen, vaikka toki tarkka lukija huomaa, että oikeusjuttuja on useampia keskeneräisiä. Lisäksi uusiakin kanteita on helppo nostaa sabotöörien kaikkia vanhoja ja uusia kokouksia vastaan, koska sabotöörit ovat KAIKISSA kokouksissaan jättäneet kutsumatta paikalle monia kiistattomia jäseniä.

 

Jutussa ei myöskään sanallakaan kerrottu sabotöörien keissin absurdia luonnetta. He vetosivat omaan epäpätevyyteensä ja törkeyteensä. He selittivät, että koska heidän 23.11.2019 kokouksensa oli täysin virheellisenä ja jäseniä syrjivänä mitätöity, niin samana päivänä pidetty toinen syrjettyjen järjestämä kokouskin pitää mitätöidä! Siis vaikka kukaan ei edes väitä siellä jäseniä syrjityn eikä yksikään jäsen ole siitä kokouksesta valittanut. Mietipä sitä, vaikka toimittaja miettimistä yrittääkin estää pimittämällä tämän kuvion.

 

Osittain tämä kuvion pimittäminen saattaa johtua siitä, että se herättää kysymyksiä yhden erätuomarin toiminnasta. Ensinnäkin jutussa olisi pitänyt olla Tampereen asiallisin käräjätuomari, jota mm. Marco de Wit oli aiemmin ylistänyt. Tämä tuomari kuitenkin täysin yllättäen viime hetkellä vaihdettiin hyvin hermostuneeksi ja vihamielisen oloiseksi naistuomariksi.

 

Hämmästyttää myös miten eri tuomarit käyttävät täysin eri logiikkaa. Nyt tuon maagisen 23.11.2019 päivän kokoustapahtumia on tutkinut jo useampi tuomari ja jokaisella on täysin eri johtopäätökset!

 

Hiukan epäilyttävää, että aina kun toivottoman epäpätevät sabotöörit ollaan saamassa lopullisesti kiikkiin, niin sitten ilmestyykin jostain joku hämärä ullatustuomari pelastamaan heidät vähäksi aikaa. Herää ajatus pyritäänkö tässä kaikin keinoin pelaamaan aikaa ja estämään Marco de Witin pääseminen puoluejohtajana median ja varsinkin Ylen vaalitenttiin totuuksia laukomaan.

 

Vuonna 2019 Marco nimittäin meinattiin heittää ulos Ylen eduskuntavaalitentistä. (Sinimustien Tuukka Kurun kannattaa tosiaankin varoa seuraavassa tentissä.) Kaiken kukkuraksi Marco syyllistyi myös törkeään lookismiin!

 

Kuvassa linkki Suomen Kuvalehteen

 

 

Vai voisiko olla kyse vain pelkästä punatuomarien kostosta, koska Marco on paljastanut Tampereen punatuomioistuimesta monia mielenkiintoisia seikkoja. Kuten esimerkiksi sitä johtavasta laamannista. Mahdollisesti se on juuri laamanni, joka pystyy vaikuttamaan mikä tuomari ottaa minkäkin jutun.

 

(Btw, törkeää laamannia nuoleskellut toimittaja Antti Halonen on se sama tyyppi, joka tekee sairasta sotapropagandaa ja pyörittää äärinatottavaa Iltalehden valheellista sotastudiota yhdessä Rajat Kiinni FB-ryhmän aikanaan sabotöörimäisesti tuhonneen vihreän Emil ”Varastomies” Kastehelmen kanssa. Mielenkiintoinen kolmio vai mitä?)

 

Hupsista! Käräjälaamanni Antero Nuotto sikaili. Toimittaja Antti Halonen vähätteli!

 

 

Toistetaan siis koko kuvio: SKE-puolueen sabotöörit ovat tehneet kaikkensa massakarkoittaakseen isänmaallisia jäseniä ja estääkseen puoluetta pääsemästä vaaleihin. Tämän sabotöörit ovat tehneet seuraavilla tavoilla:

 

1. Mustamaalanneet puoluetta herjaamalla joukkoraiskauksen uhria

2. Mustamaalanneet puoluetta mm. järjestämällä virtuaalibaareja, joissa sikailleet kuvottavalla tavalla.

3. Uhkailleet jäseniä osallistumasta kokouksiin

4. Järjestäneet useita feikkikokouksia, johon eivät ole edes päästäneet kaikkia jäseniä

5. Muutelleet salaa pöytäkirjoja

 

Tämä kaikki on johtanut MASSIIVISEEN oikeudenkäyntisumaan lukuisine erillisine juttuineen. Kannattaa huomata, että oikeudenkäynnit alkoivat jo 2019 alussa ja nyt 2022 lopulla ollaan päästy vasta 2019 marraskuun tapahtumiin! Ja vain yhdessä asiassa eli yllä olevan listan 4-kohdassa!!

 

Tämä on tietysti niin mielettömän hidasta, ettei koko prosessissa ole mitään järkeä. Koko vyyhtiä ei ole vielä ehditty edes kunnolla alkaa tutkia, kun puolueelta kesällä katoaa oikeus enää asettaa ehdokkaita eduskuntavaaleihin! Lisäksi monissa asioissa tulevat keissien vanhenemisajat vastaan. Tai juuri siksi.

 

 

Tuomioistuimien farssimainen hitaus on tietysti yleistä, mutta SKE-keississä se on jo ylittänyt parodiahorisontin. Ja vieläpä useamman tuomarin avustuksella. Yksi Tampereen tuomari ei esimerkiksi suostunut määräämään sabotööreille kiireellistä toimeenpano- eli toimintakieltoa, vaikka vastapuolikaan ei kiistänyt estäneensä kiistatonta jäsentä osallistumasta puoluekokoukseen! Mietipä sitä.

 

Toimeenpanokiellon sijasta kyseinen tuomari antoi sabotöörihallituksen sikailla vuosia ja julisti sen mitättömäksi vasta KOLME vuotta myöhemmin. Ja tietysti juuri sillä päivänselvällä kolme vuotta sitten tehdyn, mutta hylätyn kiireellisen toimeenpanokieltopyynnön esittämällä perusteella eli jäsenen pääsy kokoussaliin estettiin. (Kiistaton jäsen matkusti 700 km kokoukseen eikä päästetty kokoussaliin! Ei olisi pitäisi olla vaikea pähkinä ratkaistavaksi edes Tampereen käräjätuomarille.)

 

Ihan kuin punatuomarit nimenomaan haluaisivat hidastella ja tukkia koko Tampereen punatuomioistuimen SKE:n lukemattomilla oikeusjutuilla!

 

No miksi sitten oikeusprosessi jatkuu kohta neljättä vuotta. Miksei osapuolet vain lopeta? Kolme syytä:

 

1. Kaksi sabotööriä provoavat

Matti Loimupalo (tai mikä hänen nimensä onkaan) ja muut sabotöörit tuhoavat puoluetta kieltäytymällä taistelemasta sen enempää islamisteja kuin koronatyranniaa vastaan. Tosin yksi asia on mennyt paremmin. Oikeudenkäyntien edetessä julkinen riitely on vähentynyt. Paitsi kahden tyypin osalta: Matti Loimupalo ja Mikko Mäntymäki.

 

Ensin Matti Loimupalo: Hän teki nimittäin rikosilmoituksen Laitonta Lehteä vastaan, koska se oli paljastanut hänen pimittäneen pöytäkirjan tekstin muuttuneen, vaikka allekirjoitukset pysyivät samana. Loimupalo korostaa tekevansä rikosilmoituksen kaikista, jotka kertovat tästä pöytäkirjan omituisesta muuttumisesta. Siis vaikka se muuttuminen on ihan fakta. Tai siis vihafakta.

 

Matti Loimupalo

 

 

Kaiken kukkuraksi Loimupalo sitten Taposen kanssa yhdessä istuivat hysteerisenä käräjäsalissa maskit päällä syytellen Marcoa heidän ”kunniansa loukkaamisesta”. Loimupaloa ei tippaakaan hävetä liittoutua Taposen ja suvakkisyyttäjä Antti Virtasen kanssa, joten ei Loimupaloa tietenkään myöskään hävetä liittoutua Ylen toimittajienkaan kanssa.

 

Syyttäjä Antti Virtanen puolustaa Jari Taposen “Jihadismia demonisoidaan” -twiittiä!

 

 

Loimupalo on tunnettu siitä, että uhkailee ihmisiä rikosilmoituksilla. Hän tehtailee niitä kuin liukuhihnalta saaden näin suuren edun. Harva nimittäin on niin raukkamainen, että tehtailisi Loimupalosta rikosilmoituksia, vaikka syytäkin olisi. Loimupalo jopa uhkasi tehdä rikosilmoituksen, koska Laiton Lehti on kertonut hänen herjanneen joukkoraiskauksen uhria. No, missähän sekin rikosilmoitus viipyy?

 

Loimupalon kaveri ja myös feikkihallituksen jäsenenä toiminut Mikko Mäntymäki on vieläkin innokkaampi rikosilmoitusten tehtailija. Mäntymäki nimittäin joutui heidän ”virtuaalibaarien” jälkeen vankilaan moninkertaisesta rattijuoppoudesta. Kun Laiton Lehti tästä faktasta kertoi kutsuen Mäntymäkeä törkeäksi rattijuopoksi, niin tämä teki rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta!

 

Tampereen polpo sitten innoissaan välittömästi kuulusteli Marco de Witiä! Toivottavasti tulee vielä oikeudenkäyntikin, niin saadaan tarkemmin käsitellä Mäntymäen huuruista ”aktivismia”.

 

Mikko Mäntymäen virallinen kuva kopioitu sabotöörien omalta ”hallitus”sivulta.

 

 

Mitä tästä kaikesta opimme: Ennen maa repeää kuin Loimupalo ja Mäntymäki häpeää! Onhan kyseessä todelliset kunnian miehet.

 

 

2. Paljastetaan punatuomioistuimen Demla-tuomareita

Sinänsä olisi turha vaivata aikaa sabotööreihin, mutta toisaalta on hauska seurata mitä tietyt polpolaiset ja punatuomarit oikein tekevät. Vähitellen alkaakin olemaan hyvin kattava käsitys siitä kuka on kuka Tampereen polpolaitoksessa ja punatuomioistuimessa. Tästäkin olisi hyvä saada oma karttansa.

Amerikassahan on ihan instituutteja, jotka tarkkaan käyvät läpi tuomarien tuomioita ja asettavat ne mm. pätevyys-, hitaus- ja politisoituneisuusasteen mukaiseen järjestykseen. Tosin Suomessa varmaan tulisi välittömästi syyte ”maalittamisesta.”

 

 

3. Luodaan oma lakiapuverkosto

Tämä kolmas motiivi on ylivoimaisesti tärkein, koska se perustuu vihafaktalle: Suomalainen tuomioistuinjärjestelmä on täysin mätä farssi. Ideana on keskittää kaikki valta polpolle ja politisoituneille tuomareille, joista moni on ihan avoin feministi ja äärisuvakki.

 

Niinpä ketään tuskin yllättää, että toisaalta tuomiot ovat kuin lottoa eikä joidenkin tuomareiden tuomioissa ole päätä eikä häntää. Yksi tuomari saatiin kiikkiin siitä, että hänen tuomioon kirjoittamansa yksi lause oli siansaksaa. Kun hänelle tästä useampi huomautti, niin tuomari alkoi uhkailemaan! (Täskin tulee myöhemmin todisteet.)

 

Suomessa tuomareilla ei ole enää yhtään mitään vastuuta mistään varsinkin nyt, kun lautamiehet ja valitusmahdollisuudet on lähes kokonaan eliminoitu. Niinpä on äärimmäisen tärkeää omata hyvä lakimies, hyvä lakitoimisto, hyvä avustajaverkosto ja oppia miten vääryyslaitoksen suvakkituomarit toimivat ja huijaavat. Niinpä kaikki vääryyskäynnit kannattaa ottaa harjoitusotteluina, joissa oppii varomaan vääryysjärjestelmän juonia.

 

 

Jos joku luulee, että SKE-oikeudenkäynnit ovat farssi, niin ei ymmärrä oikeasta elämästä mitään. Paljon suurempia ja sairaita farsseja nähdään toisaalta perheoikeuden ja toisaalta yritysoikeuden puolella. Yhdistyslain porsaanreikien hyväksikäyttö ei ole edes yhtä yleistä kuin yhtiölain porsaanreikien käyttö. Eikä talousjutuissa ole vastassa amatöörit ja alkoholistit, vaan raudanlujat yrityslakimiehet, jotka varastavat sinun ja koko yrityksen rahat.

 

Yhdistyslain koukerot ovat siis hyvä harjoituskenttä valmistautuessa perhe- ja talousasioissa väistämättä tuleviin valtion ja sabotöörien hyökkäyksiin. Muualla maailmassa on tietysti omat oikeusturvajärjestöt ja instituutit, jotka tutkivat tuomarien epäpätevyyttä, politisoituneisuutta ja korruptiota. Samalla ne tarjoavat suojaa tavallisille ihmisille. Suomessa ei ole kuitenkaan mitään sellaista, vaan kansalaiset ovat sairaan virkamafian armoilla. Niinpä on erittäin tärkeää jokaisen luoda oma lakiapuverkostonsa.

 

Loppujen lopuksi täytyykin siis kiittää sabotöörejä ja punatuomareita hyvästä harjoituskentästä!

 

 

 

 

 

30 thoughts on “Matti Loimupalon mysteeri: Pöytäkirjan allekirjoitus pysyi samana, mutta teksti muuttui salaa!

 1. Suurimmalla osalla ei kuitenkaan ole varaa minkäänlaiseen lakiapuun ja tukeen, minkä vihollisemme tietävät. Varsinkin kun Suomen talous ja hallintokin ovat täysin umpimätiä, verot ja maksut jne. aivan järjettömiä. Tilanne on monessa mielessä jopa pahempi kuin Neuvostoliitossa.

  1. Kannattaa ollakin täysin köyhä ja sitten saa oikeusavun ja ilmaisen asianajajan. Se olisikin Hienoa kun joku köyhä aloittaisi oikeudenkäynnin valtiota vastaan ja valtio joutuisi maksamaan oikeudenkäyntikulut ja lopuksi vahinginkorvaukset. Silloin voisikin sanoa, että kannatti ollaköyhä ja onnellinen kun valtio maksaa kaiken.

   1. Suomi onkin monella tapaa täysin sairas maa ja tarkoituksella ”älykkäiden” tasapäistämä. Jos et omista mitään, et käytännössä voi juuri päästäkään mihinkään, mutta jos olet töissä ja keskituloinen, niin sinulla ei ole enää ollenkaan varaa saada mitään lakiapua ja kuitenkaan elämäsi ei ole juuri sen parempi kuin kaikkein köyhimmillä. Pieni rikkaiden eliitti sikailee ja on kaikkien lakien yläpuolella, hallitsee vääryyslaitosta, poliittista poliisia, verottajaa jne.

 2. Marco ja muutamat muut todella upeat ja rohkeat radikaalit kansallismieliset ovat myös osoittaneet kuinka totaalisen täysin mätä koko Suomi on ja koko hallinto, sekä valtamedia ovat pelkkä vitsi.

 3. Marco ja Mari sekä muutamat muut ovat olleet todella rohkeita, upeita ja periksiantamattomia ihmisiä. Karmivaa miten suomalaiset ovat täysin auktoriteettisokeita lampaita.

 4. Jo tuon Mäntymäen naamasta näkee sen että on kyse ************* tyypistä.

  *********** ja ************* kuuluvat tiiviisti yhteen

  1. Onko hän joku Kolumbian viidakkosissi? Naama kertoo sellaista viestiä. Tapasiko hän Väli-Amerikan viidakossa Teuvo Hakkaraisen ja sitä kautta tuli Suomeen? Osaako hän jopa suomea? Onko hän vain vaihtanut nimensä, ja oikeasti on alias jotain?

 5. Onko tuo joku taka-töölön che guevara?
  Hypnoottinen katse kameraan vaalitenteissä, kiitos. Kriitikot eivät pidä siitä, mutta kansa fanittaa.

 6. Ihan turha luulla siis että lakiteitse saisi kaapatun tai riitautuneen puolueen takaisin. Uusia on onneksi jo aika helppo perustaa nykyään.

  1. Voit olla varma, että uusi tuhottaisiin monella eri tavalla yhä uudestaan ja uudestaan. Ei ole muuta vaihtoehtoa.

  1. Ei tietenkään koska ”kansa ensin” sanapari on sensuroitu Ylen lyhennehausta.

   Krista Kiurun voimme taas löytää perimmäiseksi syylliseksi tuohonkin ilkeyteen. Pieni ilkeä noita? Ainakin pieni ja ilkeä on, sen voivat todistaa ne edelliskauden opposition naiskansanedustajat, jotka eivät halua nähdä enää koskaan kiurua. Pikkunaiset taitavatkin olla ilkeitä kuten pikkumiehet? Alle 160 cm naisista ja alle 170 cm miehiä ei johtajiksi?

 7. Neuvostoliiton henki on hyvin vahva oikeusjärjestelmässä. Käytännössä jokainen syyttäjä(huom! on olemassa yksittäistapauksia, jotka eivät hyväksy mm. matuja tai homosaatioita) on kommunisti, kuten on myös moni tuomari. Valitettavasti Suomessa punikkiviranomaisilla on syytesuoja ja tämä johtuu siitä, että toisen maailmansodan jälkeen kommunismista tuli taas laillista. Nyt me maksamme siitä kovaa hintaa!

  Hulluinta on se, että viranomaisten pitäisi toimia virkavastuulla. Jos jotain vilppiä/kommunismia, joka on ristiriidassa vallitsevien lakien kanssa tulee ilmi ja pieni kansalainen päättää kertoa siitä, niin heti virkakoneistoon pesiytyneet kommunistit hyökkäävät kimppuun ja alkavat syyttämään kunniansa loukkaamisesta.

  Taponen taas tullaan muistamaan poliisina, joka ei selvittänyt rikoksia, vaan sen sijaan hän teki rikosilmoituksia, joissa hän on itse uhri. Kuinka hyödyllinen poliisi!

  Jos erittäin nerokkaalta vaikuttava Mäntymäki on sarjarattijuoppo, niin silloin hän vaaraksi itselleen ja myös ympäristölle. Joka vuosi vammautuu ja kuolee ihmisiä Suomessa rattijuoppojen takia.

  Laittoman Lehden päätoimittajan kannattaakin kysyä tulevassa oikeudenkäynnissä kommunisteilta(tuomari+syyttäjä), että ”onko rattijuoppous hyvä vai huono asia?” ja ”olisiko kivaa jos rattijuoppo ajaisi heidän perheenjäsenen päälle?”

  1. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009144288.html

   Nyt NE aloittivat täysvainon Aleksi Valavuorta kohtaan
   Neuvosto-oikeusjärjestelmä aloitti nyt näkyvimmän toisinajattelijan täysvainon. Syyttäjä ei kommentoi. Kunnianloukkauksesta syytetään tietysti.

   Mies on yhteiskunnan vainotuin eläin Marinin ja Kiurun Saatanallisesssa feministisuvakki Suomessa. Tämä on kuin entinen Neuvostoliitto. Syyttäjä keksii syytteitä vittu omasta päästään ja persereiästään, jos uskaltaa uhmata saatanallisen pyhiä kommarirakenteita.

 8. Sabotäärien tarkoitus onkin terrorisoida ja hajottaa ryhmä sisältäpäin, sekä mustamaalata sen maine, ettei kukaan äänestäisi ”täysiä sekopäitä” ja näin on toimittu aina kun on yritetty perustaa uusi kansallismielinen ryhmä tai liike. Tämä on CIA:n Operaatio Gladion pitkää jatkumoa.

 9. Tuskin kaljanjuojista on vallankumouksen tekijöiksi.

  Historiasta löytyy yhtymäkohta Munchenin oluttupavallankumouksesta 1924, jota itse Adolf l Suuri johti huonolla menestyksellä. Sen jälkeen Adolfista tulikin absolutisti.

 10. Ylen juttu oli lopulta jopa Ylen itsensä mielestä niin pahaa roskaa, että jopa Yle itse päätti poistaa sen.

 11. Rattijuopot roikkumaan pää alaspäin Alkojen eteen. Muslimit eli uussuomalaiset eivät salli rattijuoppoja. Siksikö jotkut rattijuopot vihaavat muslimeja? Rattijuoppous loppuisi heti sharialain voimassa ollessa. Geneettisesti heikot saataisiin pois geenipoolista.

  1. Toimitus päätti sensuroida kyseisen jo 4 vuotta vanhan videon, koska ei viitsitä sotkea lisää porukkaa soppaan varsinkaan nyt, kun ennen vaaleja kaikki muut paitsi Loimupalo ja Mäntymäki ovat lopettaneet julkisuudessa riitelyn. Toivotaan, että nämä kaksikin lopettaa.

  1. Melko luonnollista, että vedetään, koska hän esiintyy puolueen hallituksessa. Marco ei tunnetusti ”häpeä”.

 12. SKE on tunnettu vain Marcon vuoksi. Se on nykytilassaan naurettava ja mitätön marginaalipuolue, joka kuolee pois puolen vuoden päästä.

 13. SKE on nykyään aika nynny puolue. Ei taviksilla vaaleissa voiteta Orpoja sun muita piruja. Marcon kaltaisia tarvittaisiin enemmän: siis ihmisiä jotka haluaisivat luoda uudenlaista maailmaa. SKE on liian arvokonservatiivinen puolue joka tarvittaessa voisi tehdä liiton itse pirun kanssa (SPD, Kokoomus, Vasemmisto) (olen käsittänyt).
  Vanhat rakenteet eivät (enää) toimi.

  Sinimusta voisi muuten olla mun puolue mutta Ukraina-fanitus pilaa sen mahdollisuuden. Sinimustat(kin) ilmeisesti tekevät liiton vaikka itse pirun kanssa kunhan Venäjä ei vaan voittaisi.

  1. Sinimustien ja Tuukka Kurun juutalaisen oligarkin Ihor Kolomoyskin rahoittamien ja monien juutalaisten komentajien johtamien Ukrainan natsien kannatus on jotain todella kuvottavaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*