13 thoughts on “Päivän kuva: Rasistit

 1. Aust­ra­lia kor­vaa mur­haa­mien­sa kan­sa­lais­ten hau­taus­kus­tan­nuk­set …
  –   Aust­ra­lia to Pay Fu­ne­ral Ex­pen­ses of Tho­se Who DIED From Man­da­to­ry Vac­ci­ne

  … mur­his­sa avus­ta­neet va­pau­te­taan syyt­teis­tä.
  –   Ket­käs ne Aust­ra­li­an val­koi­hoi­sen kan­san alun­pe­rin muo­dos­ti­vat­kaan?
  –   Ei­vät­kös tain­neet ol­la­kin Eng­lan­ti­lai­sia mur­ha­mie­hiä.

 2. Liz Truss: Mi­nul­la oli unel­ma … I had a Dre­am.
  –   De­moc­ra­cy Dies – Liz Truss For­ced to Re­sign
  –   https://archive.is/GklqB

  Liz Truss ei so­pi­nut hal­li­tuk­sia ver­hon ta­kaa oh­jai­le­van kan­sain­vä­li­sen elii­tin pir­taan. Sik­si hä­net pa­ko­tet­tiin ero­amaan.
  –   Vii­mei­nen nau­la ark­kuun oli, kun klaa­ni­pääl­lik­kö Kum­mi­se­tä Joe il­moit­ti, et­tä Truss ei nau­ti hä­nen luot­ta­mus­taan.

 3. Amerikkalaiset ja britit ovat olleet vähintään yhtä raakoja, sairaita ja rikollisia. Heistä ei vain saa puhua mitään pahaa. Heidän satanistiset ihmiskokeet, massamurhat, kidutukset jne. ovat parempia ihmiskokeita, massamurhia ja kidutuksia. Laiton Lehti voisi kirjoittaa vähän mitä täysin sairaita ja sadistisia julmuuksia amerikkalaiset ja brittiläiset vihollisemme tekivät vaikka Saksassa, Vietnamissa ja Koreassa. Irakin ja Afganistanin sairauksista Laiton Lehti on onneksi kirjoittanut.

  En kuitenkaan näe mitään eroa atsteekkien ja täysin sairaiden ja sadististen amerikkalaisten ja brittien välillä. Toisten sadistisesta ja sairaasta julmuudesta ei vain kirjoiteta mitään.

  Oikeiden kristittyjen pitäisikin vastustaa varsinkin amerikkalaisia ja brittiläisiä sairaita ja rikollisia sadistisia eläimiä.

  1. Vitun amerikkalaiset ja brittiläiset eläimet. Ei yllätä kyllä yhtään. Äiti ammuttiin koska vastusti ”pidätystä”. Hetkinen, ensinnäkin amerikkalaiset ja britit hyökkäsivät ja miehittivät täysin laittomasti Afganistania. Sitten kaapattiin lopulta vielä lapsikin mukaan. Näille amerikkalaisille ja brittiläisille eläimille ei riitä mikään. Lisäksi he ovat nyt mädättämässä täysillä Afganistania, Irania, Irakia jne.

 4. Olen toisinaan kelaillut, että oliko näillä alkperäiskansoilla tosiaan muka jotain joukkouhri teurastuksia ja veriorgioita. Kaikenlaisia juutalaisten tuottamia ”dokumentteja” on kyllä näytetty, missä joku kiilusilmä suu vaahdossa selittää jostain verigeysireistä, mistä vitusta me oikeasti tiedetään? 30 vuotta sitten neanderthalin ihminen oli vain joku vähä-älyinen tallaaja jonka neekeri pelasti. Euroopasta on lyötynyt 7miljoonaa vuotta vanhat jalan jäljet, afrikasta täältä meidän geenialtaamme alkulähteeltä vasta 4miljoonaa vuotta vanhat jäljet… oy wey vihapuhetta pukkaa

  1. Vietnamin ja Korean, sekä Japanin täysin sairaista kidutuksista, massamurhista ja ryöstelyistä ei kerrota Laittomassa Lehdessäkään mitään. Laittoman Lehden lukijoiden pitää tuoda heidän täysin sairasta sadistisuutta julkisuuteen, kun Laiton Lehti ei uskalla.

   1. No vietnami on islamistinen preikä ja koria on diktatuuri paitti etelä. Japanit ok. Niin mitä ovat ny tehneet?

  2. Ja afrikka ei ole nykytiedon mukaan lähtömaa kaikkihan ne nousi vedestä pikkuhiljaa sieltä sulettua jään ja kekkarit vieläkin sama mustasävy vaikka täällä ovat eli mekin oltaisi mustia. Wat ever lämpimissä ei eläimilläkään tarvi olla älyä kun kaikki saatavilla runsain mitoin, ei silti onnistu ja vielä vähemmän kun annamme valmiiksi ja otamme 1 luokkalaisen 9 luokalle eli maahamme joka on fyysisesti 13 luokalla.

   1. Tämän takia britit ja amerikkalaisetkin ovat lisääntyneet suomalaisia paljon nopeammin. Elinympäristö on ollut helppo ja ruokaa on yleensä kasvanut joka puolella. Sen kun on ottanut muilta mitä on halunnut, varsinkin pohjoisen rauhanomaisilta kansoilta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*