31 thoughts on “Päivän kuva: Taisteluni

 1. Tekikö Pentagon Elon Muskin kanssa diilin uusista StarLink liittymistä?
  –   Store skader på undersjøisk kabel til Shetland

  Shetlannin merikaapelia vaurioitettu.
  –   Kuka kerää rahat: Elon Musk.
  –   Starlink-liittymien myynti kasvaa.
  –   DeepState pääsee näille linjoille.
  –   Elon Musk antaa provisiot myyntituloista Sotakoneistolle antamalla «ilmaiseksi» Starlinkit Ukrainaan.

  Tulemme lähitulevaisuudessa näkemään entistä enemmän näitä merikaapelien tuhoamisia ja lännen propagandan otsikoita, jotka syyttävät Venäjää.
  –   … ja Starlinkin myynti sen kuin kasvaa
  –   ja länsi siirtyy Starlinkkeihin.

  1. Voit olla varma siitä. Koko natsiorganisaatio perustettiin Aatun kirjan myynninedistämiseen. Aatun kirja oli valtion lahja avioliittoon vihityille. Korvasi raamatun virallisena totuutena valtionuskonto siis. On sitä mielisairaita uskonnollisia poliittisia järjestelmiä ollut Euroopassa ennenkin, eikä vain nyt.

   1. Saksan aivopesu ja liittoutuneiden, sekä yhden ryhmän johtama kulttuurivallankumous eivät olisi koskaan onnistuneet aidossa vanhoilliskristityssä Saksassa. Hitler kuitenkin käytännössä tuhosi kristinuskon, jolloin naiset kääntyivät nopeasti äärisuvakeiksi ja mädättäjiksi. Kristinusko on naisille täysin luonnollinen olotila.

    1. Äärimmäisen hyvä pointti. Ironista, että evoluutiopsykologiaan niin voimakkaasti uskonut Himmler ja SS eivät sitten uskoneetkaan evoluutiopsykologiaan kristinuskon kyseessä olleessa! Unohtivat kokonaan sen sopivan nimenomaan valkoisten NAISTEN parhaiden puolien esilletuomiseen ja lisääntymisen edistämiseen. Itse asiassa Himmler näyttikin jossain vaiheessa tajunneesna tehdeensä valtavan errehdyksen, kun ei saanut EDES SS-perheitä kunnolla lisääntymään! Ei auttanut, vaikka loi parhaille SS-sotilaille moniavioisen järjestelmän!! Himmler oli aivan epätoivoissaan, kun ei saanut millään syntyvyyttä kunnolla nousemaan. Loppuvaiheessa ehkä tajusi menneensä ateismissaan pahasti metsään.

     1. Tuohon aikaan fanaattisen aidot vanhoilliskristityt naiset olisivat pyöräyttäneet helposti kymmenenkin lasta.

      Saksan syntyvyyslukuja: 1935 1.77 ja 1940 2.24. Toisen sivuston mukaan Saksan hedelmällisyysluvut olisivat olleet 2.1 noihin aikoihin, eli Saksan syntyvyysluvuissa oli jotain todella, todella pahasti vialla!

      Neuvostoliiton syntyvyysluvut olivat 1930 melkein 7 per nainen.

      Joka tapauksessa Saksan syntyvyysluvut olisivat olleet kristinuskon voimalla moninkertaiset ja ateismi oli varmasti yksi asioista joka monella tapaa tuhosi Saksan.

     2. Suurkiitos luvuista! Tosiaankin Neuvostoliitto oli Stalinin aikana patriarkaalisempi kuin Saksa, joskin todella törkeällä tavalla. Naiset pistettiin sekä täysillä töihin että täysillä synnyttämään. Miehilllä oli totaalinen valta tehdä vaimolle melkein mitä tahansa varsinkin, jos mies oli ollut armeijassa ja varsinkin rintamalla.

      Sitten natsit ihan oikeasti ihmettelivät miksi venäläiset sotilaat olivat niin lojaaleja Stalinille. Haloo!

      Nyt tilanne on muuten hyvin saman tapainen. Putin on viime vuosina uudistanut lainsäädäntöä hyvin patriarkaaliseen suuntaan samalla, kun on alkanut syyttämään länttä satanisteiksi. Voidaan olla varmoja, että venäläiset sotilaat ovat erittäin lojaaleja Putinille ja Venäjälle. Naton pridesotilaat puolestaan eivät taatusti ole samalla tavalla lojaaleja Natolle.

     3. Evoluution kannalta moniavioisuus toimii primitiivisissä, epävakaissa jne. ympäristöissä, jolloin jälkeläisten laatu kuitenkin kärsii. Kehittyneeseen, monimutkaiseen, tasaiseen, mutta ankaraan ympäristöön tullessa yksiavioisuus näyttää olevan parempi taktiikka, jolloin syntyy henkisesti parempia jälkeläisiä. Kristinuskon voimalla perheistä tulee valtavan kokoisia, mutta yhden naisen kanssa, sekä perheestä tulee yhtenäisempi verrattuna moniavioisuuteen.

      Eli natsi-Saksa teki toisen virheen suosimalla moniavioisuutta, kun ratkaisu olisi ollut fanaattinen vanhoilliskristillisyys.

     4. Saksa olisi vielä voinut helposti tuoda esille kuinka Iso-Britannia, Yhdysvallat ja Neuvostoliitto olivat satanistisia pahuuden imperiumia, jotka tuolloin mm. terroripommittivat Saksan siviilejä, jolloin satanistinen länsiliittouma olisi ollut helppo näyttää pahana ja Saksa olisi voinut käydä pyhää sotaa, eikä Saksan olisi tuolloinkaan tarvinnut valehdella, sillä amerikkalaiset ja britit ovat oikeasti satanisteja.

     5. Saksa ei myöskään juurikaan puhunut läntisen eliitin rahakoneesta ja monesta muusta asiasta, kuten lääkemafiasta. Tämä johtui siitä, että sekä Hess että Göring ja jossain määrin myös Himmeler yhdessä Hitlerin kanssa uskoivat lännen eliitin suostuvan rauhaan tai ainakin liittoutumaan Saksan kanssa Neuvostoliittoa vastaan.

      Natsit siis kovasti kritisoivat juutalaista puolta valtaeliitistä, muttei vahvempaa wasp-puolta paitsi tieytysti Churchillia, joka oli juonitteluillaan ja juutalaisten kanssa liittoutumalla saanut Britannian sotaan. Ei ihme, että Hitler oli raivoissaan Churchillille.

     6. Varsinkin jos on sota päällä ja tosi kyseessä, niin naisten on parasta tehdä niitä lapsia yhden toisensa perään. Tässä Stalin oli sentään oikeassa.

      Vastaavasti venäläiset naiset ovat osoittaneet valtavaa ihailua varsinkin sotiville venäläismiehille, sekä ovat naineet varsinkin heitä. Tämä on tietysti saanut slaavimiehet tekemään suunnilleen mitä tahansa saadakseen näitä naisia.

      Voit tosiaan olla varma, että Naton liittoumassa feministi, transu jne. jutut, sekä nälänhätä eivät todellakaan innosta miehiä kuolemaan jonkun Naton hallitsemien pankkiirien ja sionistien puolesta. Nyt näyttääkin siltä, että suomalaisetkin ollaan pakottamassa neuvostomeininkiin aseilla uhaten sotimaan Venäjää vastaan. Ampuvat vielä jos jotkut järkevät miehet eivät tähän suostu tai ovat lopun elämää linnassa. Roolit ovat käytännössä vaihtuneet ja suomalaiset ovat osa Eurostoliittoa!

     7. Marcokin varmaan arvaa kuinka moni suomalainen mies tai edes kuka tahansa mies kuolisi suomalaisten naisten puolesta. Hahhah… perusongelma on suomalaisissa naisissa itsessään. Toista se on slaavinaisten kanssa.

     8. Weimarin Saksa oli täysin juutalaisen eliitin mädättämä ja turmellus oli jopa saataisemmalla tasolla mitä meidän nykyajan länsimaissa. Tämä lisäksi Saksaa kuritti sivistyneen länsihistorian vakavin talousromahdus.

      Tuosta suosta jos valtiota halutaan nostaa ylös, niin oikea lääke ei ole yhteyttää turmeltunutta ja suvaitsevinta/typerintä kansanosaa ja heidän panoksellaan saattaa kansaa jaloilleen. Sellaista nyt vaan ei kannata odottaa tapahtuvaksi. Valittavana on joko hidas kehitys kristillisen opin mukaan tai sitten tämän radikaali sovellus, jossa hereillä olevalle kansan osalle annetaan tilapäinen etuoikeus.

      Nykyään puhutaan paljon Ukrainan natseista. Haluaisin vilpittömästi kuulla Marcon laajemman analyysin siitä, miten mielestäsi vertautuu Ukrainan nykypäivän natsit, Kansallissosialitisen Saksan edustajiin. Onko kansallissosialisti = natsi? Uskaltaisiko tällaista kirjoitusta odottaa?

    2. Hyvää ja pahaa ei saa toisistaan pois. Hitler oli katolisen kirkon jäsen kuolemaansa asti. Sama se on persuissakin. Hyvää ja pahaa ei saa toisistaan erilleen. On todella naiivia öyhöttää persuista jotenkin totaalisena petoksena.
     Lampaat on hiljaa Suomessakin ja toistavat valtamedian liturgiaa. Jo koronahourailu meni Suomessa niin pitkälle, että lähes ”tolkun” enemmistö oli valmis tuomitsemaan rokotekriittisiä, eikä varmaan ollut enää kaukana, että hulluus olisi saavuttanut niin suuret mitat, että ihmisiä olisi alettu vieläkin rankemmin erottelemaan.
     Hitler teki ihmeen, että sai kansan sopivassa momentumissa taakseen. Kiitos kansallissosialistiselle Saksalle, kiitos Jääkäripataljoona 27. Torjuitte bolsevistisen tyrannian. Nyt sitä samaa tehdään lännestä Venäjän suuntaan ja johtajat eivät luojaa kumarra.

     1. Siis mitä ihmettä? Hyvää ja pahaa ei saa toisistaan pois? Ihminen on joko hyvä tai paha. Ei ole mitään välimuotoa. Hitlerikään ei suinkaan ollut mikään paha, vaan hän oli joistain yksittäisistä asioista väärässä, kuten kristinuskon tuhoamisesta.

     2. Hyvää ja pahaa ei saa erilleen koskaan. Ne ovat aina läsnä. Vain tunnustamalla syntinsä voi saada armon.

  2. Kirjoitti sitä vankilassa ollessaan, ja minulle on, kun setäni ”perinnöksi” jättämää suomen kielistä painosta jo 80 luvulla nöösinä lukiessani tuli tunne vihasta. Oikeutetusta vihasta kuten Jääkärimarssin alussa ”syvä iskumme on viha voittamaton”.

   En näe siinä olleen vaikuttimena rahan ajattelu omaan taskuun, kuten Zelenskyillä
   ja Porosenkolla, joilla vihan tausta lienee pilalle menneet massit? Porosenkohan lienee vihata myös Zelenskyitä samasta syystä. Muulla ei liene paljon väliä hänelle.
   Voin olla väärässäkin kahden jälkimmäisen suhteen.

 2. Minuun ei hänen mädätyksensä pure.
  Yrittäköön sitten vaikka
  soittaa viulua
  genitaalikarvoituksellansa.

 3. Valtavirtamediassa on se hyvä puoli, että sen kautta julkisuuteen pääsevät ovat ilmeisen mielisairaita henkilöitä. Niitähän perustavikset sitten palvovat ja pitävät jumalina.

 4. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009151736.html

  IS väittää, että työttömiä, velkavankeudessa eläviä ja monisairaita Venäjä lähettää rintamalle. Mielenkiintoista. Onko tuossa perää?

  Samalla tavoin ihmiset Venäjällä sidotaan uuteen maaorjuuteen asuntovelan kautta kuten Suomessakin.

  Hei, me olemme uusmaaorjia kaikki. Maailman kaikki uusmaaorjat nouskaa taisteluun pankkiireita ( maanomistajia=tyhjästä rahan luojia) vastaan.!

  1. Sinänsä nyt ei ole mitenkään erikoista lähettää kenet parhaaksi katsovat. Valtamedia kun on lähteenä, niin todennäköisesti on muutenkin pelkkää roskaa. Alkoholisteista ja narkeista ei ole mitään hyötyä sodissa.

  1. Olisiko näin, että joku verinen maokommunisti halusi uutta edistyksellistä loikkaa, niin jopa Xi maokommunistien jälkeläisenä passitti papparaisen jatkamaan matkaansa.

  1. Johnson hieroo käsiä suupielet verillä, että pääsee jatkamaan britti ja amerikkalaiseläinten sotaa.

 5. https://youtu.be/4H-yMmNh5Cs

  Tässä taas yksi todiste siitä kuinka Ukrainan juutalainen presidentti Zelensky ja monet juutalaiset komentajat johtavat, sekä juutalainen Ihor Kolomoyski rahoittaa Ukrainan natsiarmeijaa. Ukrainan laskuvarjojoukot laulavat ”Bandera on isämme ja Ukraina on äitimme.”:

  https://youtu.be/4H-yMmNh5Cs

  Yksinkertaisille ihmisille mikään todiste ei kuitenkaan riitä. Ja vaikka olisivatkin natsiarmeija, niin tärkeintä on vihata Venäjää ja tuhota patriarkaatti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*