12 thoughts on “Päivän video: Kuolematemppu

 1. Muutamat treenatut lahjakkaat ne osaa. Hyvältä näyttää. Miksi muuten afrikkalaisia ei ole enempää telinevoimistelijoina Ovat räjähtäviä, notkeita, vahvoja ja nopeita.

  1. Ei oppivaisia, eivätkä vaivaudu kuin eteenpäin juoksemaan yleensä tai tappelemaan kun kuuluu ”luontaisetuun” käyttäymiselläkin ja ominaisuuksilla. Bolt sanoi olevansa laiska harjoitteleen. Joujou koripallo toinen lökäpöksylaji jossa pituusetu, notkeus, vahvuus ja räjähtävä nopeus. Dongi donk.

   1. Bolt parantelikin kipeitä akillesjänteitään jäähileammeessa kera isopeppuisten daamien.

    Jos olisin Bolt, ryhtyisin spermanluovuttajaksi vain valikoiduille hyville daameille.

  2. Ehkä liikaa liikkuvia osia. Voisiko ehkä olla, että tämän takia esim. seiväshyppy ei niin hyvin sovellu neekerille.

  1. Mädättäjille omat käänteiset olympialaiset, Transu-olympiakisat. Urheilusuoritus ja tarinankerronta toisena lajina vaikuttavat kokonaisarvostelussa.
   Urheilusuorituksen ja tarinankerronnan lisäksi kokonaispisteisiin vaikuttaa ahdistuneisuus ja mielenterveyspisteet. Eri suuntautujille eri sarjat. Ainakin 49 sukupuolta. Siinäpä sitä olisikin penkkiurheilijoille ihmettelemistä. Sponsoreina mm. Nato, lääketehtaat, media ja muut kaikki suuryritykset. Rahasta ja näkyvyydestä ei olisi pula järjestelyissä.

 2. Voimistelu ja kaunoluistelu ovat kauniita ja hienoja tyttöjen ja naisten lajeja, joita pystyy katsomaankin. Naisten ei tarvitse yrittää olla mitään miehiä ja aggressiivisia naisia, kun siitä ei kuitenkaan tule mitään. Nykyisin naisia näytetään näissä maskuliinisissa lajeissa, eikä enää voimistelussa ja kaunoluistelussa, kuten ennen näytettiin!

  1. Ja äänikin niillä maskuliinilajeja HARRASTAVILLA ” naidilla” on kuin pojilla. Epämiellyttävää kuunnella eikä puheissakaan ole mitään syvyyttä. Naisellinen viehättävyys puuttuu. Ihan kuin natsi-Saksassa, jossa palvottiin maskuliinisia naisia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*