Marco de Wit 22 lokakuun, 2022

 

Laiton Lehti pyytää lukijoiltaan anteeksi. Olemme taas aliarvioineet SPR:n pahuuden.

 

Toki Laiton Lehti kertoi kuinka SPR on yksi Suomen pahimmista mädättäjistä ellei perätä kansanmurhaajista, koska levittää äärisuvakismia ja vaatii rajat auki.

 

Laiton Lehti ei kuitenkaan voinut kuvitellakaan, että SPR mädättää myös Veripankin veren. Siis ihan tahallaan!

 

Ai, Laiton Lehti liioittelee? No, mitäs sanotte tästä Pelastakaa Lapset järjestön lausunnosta:

 

Veripalvelun TEHTÄVÄ on poissulkea kaikki hengenvaaralliset riskit potilaille luovutettavasta verestä.

– Koska mRNA-rokoteinjektioiden sisältämät ainesosat ovat massiivisten ylikuolleisuustilastojen, ruumiinavausten ja tieteellisten tutkimusten valossa suuri riski ihmisen hengelle ja terveydelle, eikö tässäkin tilanteessa tulisi edetä varovaisuusperiaatteen mukaisesti?

Viimeisessä vastauksessaan SPR Veripalvelun johtaja koki, ettei PSL lääkäreillä ole tarpeeksi tieteellisiä perusteita vaatia muutosta verenluovutuksen uudelleen suunnitteluun Suomessa.

Tiedettä ja tutkimuksia löytyy, sillä jo lähes vuosi sitten jo yli TUHAT tieteellistä tutkimusta osoitti koronarokoteinjektioiden vaarallisuuden ja uusia tuloksia ilmestyy jatkuvasti:

https://mkrsuomi.fi/tiedekooste-yli-tuhat-tutkimusta-kertoo-koronarokotteiden-olevan-vaarallisia/

Lue lisää:

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

6 thoughts on “SPR mädättää myös Veripalvelun veripankin?

  1. Rockefellerit ja juutalainen eliittisuku Rothchildit käyttävät usein tätä ”Sinä et edusta tiedettä. Minä olen tiede. Minä olen hyväksytty ja virallinen auktoriteetti.”-tekosyytä. Ei siis riitä, että olet jonkinlainen auktoriteetti, vaan sinun pitää olla rahaeliitin ”hyväksymä” ja ”virallinen” auktoriteetti. Robert Malone, joka oli itse kehittämässä mRNA-teknologiaa, onkin yhtä äkkiä täysin nobody, koska hän on kääntynyt rahaeliitin virallista narratiivia vastaan.

  2. Suomalaiset ovat hulluja luovuttaessaan vertaan ilmaiseksi. SPR myy sitä eteenpäin tyyliin 1 000 € / ps.

    1. Niinpä. Hulluja ovat myös vuodattaessaan vertansa maahan vieraan vallan alaisuudessa vieraan vallan puolesta.

  3. Tämä on yksi niistä palikoista joiden poisto romahduttaa koko rakennelman. ”Ei tästä rokotteesta haittaa ole, et vain enää voi jatkaa verenluovuttajana.” Monelle pampulalle tällainenkin on OK mutta SPR joutuu tietysti miettimään myös palikoita.

  4. HUOM!!! Raskaana olevan naisen veri miehelle vaarallista! EI aiheuta toimenpiteitä!!! Korona piikkisen veri täynnä VAARALLISIA piikkiproteiniineja, joka näin ollen saastuttaa piikin ottamattomam veren!!! 1990-luvulla SPR ei myyntineuvotteluissa Viron kanssa saanut vaatimaansa neuvottelutulosta Suomessa luovutetusta ylijäämä verestä. EI suostunut saamaansa tarjoukseen vaan SPR sen sijaan vei koko erän KAATOPAIKALLE!!!
    Vain vajaa-älyinen IDIOOTTI luottaa ja uskoo alastonta (VOK) rikollista liiketoimintaa harjoittavaa kulttuurimarxistista globalistista kommunisti YK Agenda 2030-WHO-NWO-WEF-Bill Gates-EU-LGBTQ+-Pedofilia-Transgender-Rappari satanistista politiikkaa!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*