Marco de Wit 22 lokakuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti piti aiemmin kovaa meteliä persuista, koska kukaan muu ei halunnut uskoa heidän olevan CIA:n johtama valeoppositio. Nykyään kuitenkin kaikki jo tietävät asian, joskin pitävät sitä sotahulluudessaan pelkästään hyvänä asiana! Ei väliä, vaikka persut mädättäisi kuinka paljon tahansa, kunhan saavat Suomenkin mukaan sotaan.

 

Vaikka kuvio onkin nyt selvä kaikille, niin silti on välillä hauska tutkia kuinka pitkälle persut menevät puhdistuksissaan ja valeopposition luomisessa.

 

Kuten Laiton Lehti on aiemmin ainoana mediana kertonut, niin Purran saaminen persujen johtoon oli pitkäaikainen operaatio, joka alkoi jo vuoden 2020 alussa. Puolue-eliitti tiesi jo yli vuoden ajan, että Jussi Halla-aho aikoo luopua tehtävästään. Siis vaikka Halla-ahon propaganda oli alunperin menestynyt hyvin. Maahanmuuttopuhe upposi kansaan kuin kuuma veitsi voihin ja ennen puheenjohtajavaalia Halla-aho loi kuvan, että lähtisi ajamaan EU- ja euroeroa tullessaan valituksi. Tunnetusti takki kuitenkin kääntyi heti, kun Jussi valittiin puheenjohtajaksi.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Oli yleisesti tiedossa, että Timo Soini oli samanlainen huijari. Hän ainoastaan kasvatti omaa painoarvoaan (ja painoaan), jotta hänet voitaisiin ostaa pois kiusaamasta. Soinin retoriikka oli kuitenkin vielä jossain määrin uskottavaa, Purran ei enää.

 

Riikka Purra on Soinin tapaan pyrkinyt keräämään lähelleen uskollisia verikoiria, jotka eivät sanallakaan kyseenalaista puolueen linjaa. Tarvittaessa erilaisin likaisin tempuin ihmiset savustetaan ulos. Laiton Lehti on aiemmin taustoittanut esimerkiksi Pia Kattelus-Kilpeläiseen kohdistunutta operaatiota. Käytöshäiriöistä ja raivokohtauksista kärsivä Mauri Peltokangas raivautti Kattelus-Kilpeläisen pois. Kuten Laiton Lehti raportoi, niin turvallisuusviranomaiset saattoivat olla tämänkin takana.

 

Supo johtaa persujen puhdistamista Nato- ja EU-kriittisistä? Ykköskohteena Piia Kattelus-Kilpeläinen?

 

 

Aiemmin Laiton Lehti on myös raportoinut siitä, kuinka eräitä kuntapäättäjiä on vainottu. Yksi esimerkki oli Mikko Paunion (ps.) tapaus, jossa purrapersut estivät hänen ehdokkuutensa. Laittoman Lehden tietojen mukaan Helsingin persuissa valtuustoryhmän sihteeri-nimikkeellä toimiva ja CIA:ta ihaileva Samuli Voutila oli tämän operaation takana.

 

Persut kuhisee Natoagentteja? Jussi Halla-ahon ja Riikka Purran linja voitti: Nato ja Ukraina ensin!

 

Voutila kuuluu siis ”Jussin talliin”, johon on varattu aina myös paikkoja vastakkaisen sukupuolen viehättäville edustajille. Aiempi persujen varapuheenjohtaja Arja Juvonen on huhujen mukaan Halla-aholle hyvin ”läheinen”.

 

Laittoman Lehden lukijat muistavat Juvosen kovana koronahysteerikkona.

 

Arja Juvonen: “Perussuomalaisten mielestä koronapassi tuli aivan liian myöhään”

 

 

Jussi Halla-aho myös siirrätti NATO:a kiivaasti fanittavan Juha Karjalaisen Helsinkiin, jotta tämä voisi osallistua kuntavaaleihin 2021. Karjalaisen äänimäärä jäi puolueorganisaation ja puoluejohdon tuesta huolimatta kuitenkin hyvin vaatimattomaksi. Toisaalta ei sillä väliä. Tärkeintä puoluejohdolle on, että Juha Karjalainen on patologinen Venäjä-vihaaja. Niinpä hän on käytännössä myös Vara/Lisä-Naton eli EU:n ja euron kannattaja.

 

Karjalainen väittää pitävänsä tärkeänä ”EU-vastaisuutta” omilla kotisivuillaan. Sanamuoto on tässä tärkeä. Se, että pitää EU-vastaisuutta tärkeänä ei ilmaise henkilön olevan kuitenkaan käytännössä EU-vastainen. Vaikka hän tätä yrittäisi sanoa, on kyseessä hämäys, kertovat lähipiiriläiset, jotka Juha Karjalaisen tuntevat. Itse asiassa EU on Karjalaiselle yhä enemmän sydämen asia, sillä hänelle se merkitsee venäjävihaa ja sitä upeaa ”läntisyyttä”.

 

 

Laiton Lehti on myös aiemmin käsitellyt Sebastian Vilja-nimistä kokoomuspolitiikkoa, joka oli takapiruna ja neuvonantajana purrapersujen mukamas pakkoruotsia vastustavassa linjassa. Kaikki tietävät, että ohjelma on vaalitäky. Hämeenlinnalaisella Sebastian Viljalla on niin hämäriä kontakteja EU-mielisiin piireihin, että häntä pidetään laajalti jonkinlaisena EU-agenttina.

 

Kuria purrapersuissa pidetään siis kovalla kädellä. Ilmajoella korkeaan asemaan noussut purrapersu Hannu Akkanen joutui pyytelemään anteeksi, kun oli mennyt arvostelemaan Annika Saarikkoa ja Sanna Marinia. Laittoman Lehden tietojen mukaan purrapersujen puoluesihteeri Arto Luukkanen oli laitettu raivoamaan Akkaselle, joka pian alkoikin matelemaan.

 

 

 

 

Laiton Lehti on aiemmin nostanut esiin EU:ta kannattavan Mikael Lithin mahdolliset oudot kytkökset länsitiedusteluun sekä esimerkiksi Rysky Riiheläiseen.

 

Purran hoviin vahvistus: Pahoinpitelevä EU-fanaatikko Mikael Lith

 

 

Lith paljastikin todelliset karvansa ryhtymällä haukkumaan Brexitiä jälleen kerran sosiaalisessa mediassa. Hän säesti lappeenrantalaista suunsoittajaa, Jani Mäkelää. Lith ja Makelä paljastivat jälleen tässäkin EU-mielisyytensä, josta Laiton Lehti kertoi jo aikaa sitten. He eivät millään halua ymmärtää, että EU entisestään pahentaa mädätystä.

 

Britannia kärsii typerästä sotahullusta ja sosialistisesta politiikastaan, mutta sillä on ainakin parempi mahdollisuus korjata virheensä päinvastoin kuin EU:n mailla. Britannia ei tule ainakaan uppoamaan samalla tavalla EU:n ja euron kanssa kuin mitä Suomi. Fixit on Suomen ainoa mahdollisuus pelastua.

 

 

 

 

Laiton Lehti on aiemmin käsitellyt Mikael Lithin saamia mahdollisia etuja ja rahoitusta. On mielenkiintoista huomata, että hän toimii mukana oudossa konsulttiyhtiössä yhtiömiehenä. Kukahan mahtaa tuon yhtiön kautta rahoittaa hänen toimiaan? Toki kaikki voi olla täysin laillista, mutta herättää kysmyksiä miksi Lithin kaltainen nuori tuntemattomuus nettoaa konsultoinnista??

 

On myös mielenkiintoista huomata, että Mikael Lith kovin innokkaasti uudelleentwiittaa ruotsidemokraattien mepin Charlie Weimersin puheita, vaikka Weimers on eri ryhmässä kuin perussuomalaiset. Eräät analyytikot Ruotsissa pitävät Weimersin ja Mikael Lithin yhteistyötä merkkinä jostain laajemmasta koordinaatiosta.

 

Lisäksi Lith hyökkää avoimesti Saksan AfD:tä vastaan, vaikka AfD on harvoja aitoja kansallismielisiä puolueita Euroopassa ja sen johtaja Tino Chrupalla on ollut erittäin tiukka linjassaan. AfD toimii samassa ryhmässä persujen kanssa Eurooppa-tasolla, mutta siitä huolimatta Lith syyttää AfD:n väkeä putinisteiksi. Tällainen käytös on ennenkuulumatonta.

 

Tällainen on siis valeopposition anatomia. Se saa erikoista tukea ja rahoitusta esiintyen EU-kriittisenä, vaikka ilmiantaa kansallismielisiä ja pyrkii kitkemään EU-vastaisuuden keinolla jos toisella. Kunnon persun pitää muistaa, että EU on hyvä ja kaikki itsenäisyyden kannattajat putinisteja.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Valeopposition anatomia: Case Purrapersut

 1. Arto Luukkanen, joka on ukrainalaisten eräs monista agenteista persuissa on uusi Matti Putkonen.

  Persut on UKRAINA ENSIN- puolue. Köyhien ei pidä äänestää persuja. Persut siirtävät suomalaisten rahat Ukrainan mafialle.

  Aina nämä kaikki puolueet siirtävät suomalaisten yritysomaisuutta ja rahoja ulkomaille. Siksi Suomeen ei ole kertynyt eikä kerry, suurta varallisuutta. Varallisuutta on vain asuntolainoitetuissa asunnoissa, jotka ovat eräänlainen velkaorjuus-/pyramidijärjestely. Muuten eletään kädestä suuhun.

 2. Loistava analyysi.Kuvio kulkee juuri noin.Eräs keskeinen taustapiru on Putkonen siellä taustalla.Hän näpelöi edelliset puoluevaalit.

 3. Salademaripersu IS:n Arja Paananen syyttää venäläisiä liikemiehiä korruptiosta. Martti J. Kari väittää, että venäläinen valtahierarkia perustuu varastamiseen. Mitä korkeammalla olet, sitä enemmän saat varastaa yhteisiä varoja ja omaisuutta.

  Katse peiliin. Mikä on suomalainen versio? Yhteistä omaisuutta siirrellään kavereille ja bisneskumppaneille. Herkullisimmat kohteet ovat monopoliyritykset, joille ei ole kilpailua. Esim. energiansiirto ja – tuotanto. Pitää muistaa myös puoluemafian luomat keinot suuryrityksille välttää veroja, esim. somejätit. Ne antavat palkintoina poliitikoille paljon myönteistä ja palvovaa julkisuutta.

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009147443.html

 4. Kun poliitikot kokoontuvat keskenään, mitä seuraleikkiä he kisaavat? ”kuka on paras valehtelija”. Ja sitten heillä on taas kovasti hauskaa.

  Vinkki puhetyöläisille. Jos et mielestäsi ansaitse tarpeeksi puhelinmyyjänä, siirry politiikkaan.

 5. https://mvlehti.net/2022/10/19/kaupunginvaltuutettu-tatu-tyni-ps-erotettiin-puolueesta-tyrnava-shown-isanta-vastaa-syytoksiin/

  Oletan Marcon olevan asiasta tietoinen mutta mainitsen sen kuitenkin: Perussuomalaiset ovat taas hienosti arvomaailmansa mukaisesti erottaneet yhden kaupunvaltuutetuistaan , tällä kertaa vuorossa oli Raaseporilainen Tatu Tynin ja syynä ilmeisesti puolueen (”””maineen”””?) vahingoittaminen. Jännä että näitä Perussuomalaisia kaugunginvaltuutettuja erotellaan nyt vähän joka puolella saman kohtalon koki vasta Turussa Pauli Kossila joka oli ”väärää mieltä” koronatoimista. Ilmeisesti persujen kaupunginvaltuutetut ovat nyt puhdistusvuorossa?

  1. Luukkanen puhdistaa puoluetta neuvostoaikojen tyyliin valmiuteen avustaa tulevalla hallituskaudella UKRAINAN mafiaa täysillä.

   Katsokaa youtubesta Luukkasen haastatteluja viime ja edellisvuodeslta. Luukkanen on Stalinin vainomenetelmien asiantuntija. Hän osaa soveltaa niitä persuissa ja myöhemmin, jos lampaat äänestävät, laajemmin Suomen ulko- ja sisäpolitiikassa.

   Luukkanen on vaarallinen tyyppi suomalaisille. Tulette näkemään. Susi näennäisleppoisan lammasolemuksen takana. Persuilla on nyt kova ukraina-kolmikko johdossa: Luukkanen, Halla-aho, Purra.

   Huhut väittävät, että niillä on Ukrainan värit eduskuntaryhmän huoneessa ja suutelevat porukalla Ukrainan ja Ruotsin värisiä lippuja.

   Siinä meille isänmaallisuutta ja ksnsallismielisyyttä!

 6. Sieltä se vihdoin tuli Aaltolan suusta, johon kaikki eduskuntapuolueet yhtyvät. ”Venäjä yrittää vaikuttaa eduskuntavaaleihin”.

  Onnittelut kaikille pieñpuolueille: teidät leimattiin juuti putinisteiksi. Aaltola yrittää olla puolueiden ulkopuolella, mutta toisti juuri äsken puoluemagian mantran. ”kaikki, jotka ovat eri mieltä ek-puoluemafian kanssa ovat venäläisten agentteja”.

  Tästä se vaan kiihtyy. Laittakaa vaikka sähköpostia kansanedustajille, eivät ne lue niitä. Nyt on taas hyvät psykoosit tulilla eduskunnassa.

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/234d949d-e54e-4973-90bc-632cc4ea8751

 7. Vastaavasti Sverige Demokraterna tykkäävät hyökätä Alternativ för Sverigen kimppuun.
  Kuvio on vastaava kuin Perussuomalaiset jotka hyvesignaloi hurskastelevasti ja kierosti hyökäten eri aidosti kansallismielisten kimppuun.
  Mutta mielenkiintoista tosiaan että persueliitti myös hyökkäilee aitosaksalaisia vastaan.

 8. Näiden erotettujen kohdalla on kuitenkin syytä olla kriittisenä. Jos nyt turkulainen Kossila vaikuttaakin aidosti rehelliseltä kansanmieheltä, se ei tarkoita sitä että kaikki erotettavat sitä olisivat. Tuossa erotettavien joukkiossa, kun saadaan varsin uskottavasti uitettua se seuraavan kansallismielisen projektin tuleva tuhoajakin, sillä onhan hänet ”erotettu” ja puoli-ilmaiseksi saatu katu-uskottavuus aikaan..

  Tämä on syytä pitää mielessä etenkin Kattelu-Kilpeläisen kohdalla, jota Laiton Lehti jostain syystä jaksaa aina vaan nostaa esille positiivisessa mielessä – niin tässäkin tekstissä. Kattelus-Kilpeläinen on edelleen meritoitunut ainoastaan eliitin aidosti vihaaman Paavo Väyrysen puoluehankkeen kaappajana ja tuhoajana sekä tämän jälkeen median lellikkinä. Kaksi asiaa, joiden todellakin olisi syytä soittaa kelloja!

  Kattelus-Kilpeläinen on kuin Tuukka Kuru, vähän sinistä ja mustaa, paljon arveluttavia asioita taustalla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*