7 thoughts on “Päivän suvakkisarjakuva: Jalat

 1. Niinpä. Lisää värejä Pride lippuun. Juuri lueskelin siitä Microsoftin lanseeraamasta Multi-Pride lipusta.
  https://notthebee.com/article/microsoft-has-designed-the-latest-pride-flag-design-and-yes-its-real
  Siinä ei vielä ollut pedofiilien MAP (minor attracted person – jälleen uusi termi jolla hämmennetään ja normalisoidaan) lippua, mutta kaikelaista lippua ja lisää tulossa. Eiköhän esim. niillä koiraa ja vauvaa larppaavilla perversseillä ole omat lippunsa kun hekin marssivat muiden joukoissa ylpeinä Prideissä.

  Pedofiilit keskustelevat keskenään että onko ok penetroida kun vagina on liian pieni. Toiset selittävät muille, mikä on ”eettinen” seksi taaperoiden kanssa. Lisäksi yksi kuvittelee deittailevansa tyttölasten kanssa kun on heidän seurassaan. Kertakaikkiaan sekopäitä ja kiinni jäädessään nämä päästetään Suomessa ja muualla alta aikayksikön vapaaksi.
  https://www.newswars.com/graphic-twitter-pedophiles-openly-discuss-raping-children/

 2. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8cc13f4d-76b0-47d4-91e5-0dc83a5fd0b5

  Vika ei ole koskaan naisessa ja naisen vastuuttomassa ja virheellisessä käytöksessä, vaan vika on aina muissa. Vika ei ollut naisessa joka meni seksimessuille ja katsomaan miehen striptease-esitystä, vaan toisessa ja varsinkin kun tapahtuma jäi videolle, naisen piti keksiä käytökselleen jokin tekosyy, jolloin tapahtuman jälkeen alettiin syyttämään miestä, että esitys oli ”hieno”, mutta hänen kohdelleen naisia ”törkeästi”.

Comments are closed.