Marco de Wit 23 lokakuun, 2022

 

Alla oleva puolen minuutin pituinen video on toisaalta farssimainen, mutta toisaalta hyvin surullinen. Ehkä sitä ei pitäisi edes levittää. Toisaalta on pakko kuitenkin tästä asiasta puhua.

 

Laiton Lehti ei  vuosiin kritisoinut Panu Huuhtasta, koska kaikista sekoiluistaan ja sabotoinneistaan huolimatta hän sentään yritti jotain katuaktivismia. Viime vuosina se Huuhtasen yrittäminen on mennyt kuitenkin niin naurettavaksi häröilyksi, että siitä on kansallismielisille taatusti enemmän haittaa kuin hyötyä. Tästä huolimatta Huuhtanen ei välitä. Ei vaikka yhä useammat hänen lähelläänkin olevat ihmiset ovat pyytäneet häntä rauhoittumaan.

 

Nähtävästi Huuhtaselle riittää, että pääsee tempauksillaan julkisuuteen, vaikka kaikki nauraisivat. Häntä ei oikeasti huoleta, vaikka häntä pidettäisiin valtakunnanpellenä. Onko kyse jostain psyykkisestä häiriöstä, tms.?

 

 

Herääkin kysymys tekevätkö Huuhtanen ja Korhonen näitä tempauksia sekopäisyyttään, egotrippaillakseen vai tehdäkseen kansallismieliset naurunalaisiksi?

 

Yksi asia on varma: Sekä valeoppositio persut että polpo kiittää.

 

 

19 thoughts on “Päivän video: Kiinniotto

 1. Näyttää ja kuulostaa aivan järkyttävältä. Eihän kukaan täysjärkinen tule paikalle jos se on tämmöistä turhaa huutelua, häröilyä ja sekoilua. No se on joillakin tarkoituskin…

 2. Panu sai kaiketi CIA-persujen kadunlakaisusiiveltä käskyn tasapainottaa mainettaan, tällä kertaa polpon vihollisena.

 3. Voi kun tämä Huuhtanen keskittyisi vain pitämään puheita näissä miekkareissa. Puheiden pitäjänä hän on kyllä erinomainen mutta Panun kaikki muu toiminta aiheuttaa lähinnä myötähäpeää.

  1. Pelkkä jaarittelijahan tuo ukko on! Suorastaan sietämätön sellainen.

   Taitaa olla se tyhmempi ”Nimetön” tämä kirjoittelija.

 4. Lauri Paavola tulee mieleen tuosta häröilystä. Molemmat kovia dissaamaan VKK:ta, joten ei ihme jos puolue irtisanoutuu moisista tempauksista. Tulee mieleen jotenkin myyrän hommiako tekevät?

  1. VKK ei nyt mikään puolue edes ole,muistuttaa rakenteeltaan Pohjois-Koreaa .Eli ihan vitsi. Lauri on huikee heppu,kaikkien puhelinhaastattelujen guru. Hienoa kun on kavereita jotka haistattaa pitkät kaikille turhille.

 5. Polpolla näyttää olevan viihteellinen kiinniottotehtävä. Missä oli koirat ja hevoset? Miksi polpo ei käyttänyt etälamautinta hysteeriseen Huuhtaseen?

  Vai hetkinen?!! Oliko kyseessä polpon peiteoperaatio ja Huuhtanen on heidän sätkynukke?!!

  1. Tää nauratti näin pyhäpäivän alkuun. Miksi ei sätkynukkekin…

   Tuli vaan tästä jälleen mieleen, kun joku nuorekkaamman ajattelun omaava kommentoija vastasi, että ihminen on vain hyvä tai paha ja välimuotoja ei ole. Sellaista se on.
   Tässä kyseisessäkin asiassa, kuten hyvän ja pahan olemassaolo aina, voi myös sanoa, että sopivassa tilanteessa videon henkilönkin viisaus hiuksenhienosti voi heilahtaa tunteiden keinulaudalla maltista hallitsemattomaan sekavuuteen.

   Sen varran on tässä jo elämää koettuna, että nähnyt useamman esim. erilaisen tulipalon tilanteessa, miten hyvin koulutettu, toisaalta muuten vain toimelias karski ihminen muuttuu päättömäksi kanaksi. Jälkeen päin sitten asiaa selitellään, miten minä ajattelin ja sitten minä ajattelin… nää on näitä.

   Näitä ”hurahtamisia” tapahtui myös sken tapahtumissa aikoinaa.

   1. Katuhippaa. Moni onnellisen lapsuuden elänyt on saanut leikkiä rosvoa ja poliisia tarpeeksi jo silloin , niin ei tarvitse leikkiä jatkaa täysi-ikäisenä.

    Jos Huuhtanen on kovasti julkisuuden tarpeessa, niin kehotan laittamaan videoita tiktokiin, siellä se suurin yleisö on, 10-14 vuotiaita.

 6. Vuosia yritin saada kavereita mukaan protestoimaan huullutta vastaan, lähes turhaan. Kun miljardien tukipaketti plörinän varjolla lähti eteläeurooppaan eikä heitä kiinnostanut yhtään, niin deletoin kaverini. En tarvitse sellaisia välinpitämättömiä ystäviä.
  Nyt kun tämä ei näytä kiinnostavan ketään muutakaan niin olen käytännössä itsekin lopettanut näihin osallistumisen. Olen varautunut jättämään suomen jollakin aikavälillä, ja toimin aktiivisesti sen eteen.
  Tätä maata on turha yrittää pelastaa, varsinkin kun sen ongelma on tämä tyhmä naiivi kansa.
  Ne ÄO kartatkin on luultavasti virheellisiä. Ei täällä vaikuta elävän mikään keskimäärin älykäs kansa.
  Sen aikaa kun täällä vielä mätänen niin voin jatkaa turhien meemien ja klippien tekemistä, joskin se on turhaa kun ei niitä kukaan katso. Iloa niistä on lähinnä itselle. Samanlaista ja kauniimpaakin luontoa löytyy vaikka pitkin Siperiaa, jos tulee koti-ikävä.
  Toivottavasti ei mene enää montaa vuotta.

  Paska maa.

  1. Jos ei tarvitse käyttää omia aivoja, niin ne surkastuvat. Niin on käynyt suomalaisille. Eivät ne viitsi itse tehdä mitään, eivätkä osaa. Piloille hemmoteltuja, paitsi aidolla maaseudulla kasvaneet. Liian helppo ja mukava elämä veltostuttaa kokonaisvaltaisesti.

   No, miehet eivät saa somen kautta julkisuutta. Sata katsojaa on kova määrä. Tissit ja perseet kiinnostaa, ei mikään muu.

 7. Ei kiinnosta enää kikään ”kansallismielinen” liike tai puoluekaan.
  Ne kun on kaikki täynnä jotain pellejä jotka tappelee keskenään tai pilaa maineensa heti alkuun. Ja persutkin vain esittää, oikeasti heitä ei edes se sananvapaus enää kiinnosta.
  Eli seurata vain Suomen tuhoa sivusta, turha tässä enää ketään äänestää.

 8. Tuon kaltainen sekoilu ei ainakaan hyvää mainetta aiheuta kansallismieliselle liikehdinnälle, varsinkin kun aikuinen mies huutaa megafoniin v-alkuisia kirosanoja. Jos jotain tehdään niin miksi sitä ei tehdä asiallisesti, eikä tuollain poliiseille kiukuttelemalla. Tavallinen virkamies poliisi ei ole tässä se pääviholinen vaan ne viholliset istuvat jossain ihan muualla. Moni tavallinen poliisi on asuntovelallinen ja perheellinen ja joutuu olemaan mielenosoituksissa töissä kun käsky käy, vaikka olisi jopa samaa mieltä kuin mielenosoittajat. Asiallisella toiminnalla on mahdollista saada myös poliisien ajatusmaailma muuttumaan, mutta tuollaisella videon kaltaisella pelleilyllä poliisit saavat aivan väärän kuvan kansallismielisistä.

  1. Erinomainen vastine mustat kaupassa/lentokentällä/metrossa-sarjalle. Valtakunnansyyttäjäkin tykkää.

   Huuhtanen ja ns. ”vakiojengi” pitäisi potkia katsomoon pilaamasta WWD/ Fixit:iä ja vastaavista mielenosoituksista. Missään tapauksessa heitä ei saisi päästää mukaan järjestämään, tai edes puhumaan mielenosoituksissa. Ei edes kansanmikkiin.

   Vielä vuoden 2022 Tammikuun-Kesäkuun välin mielenosoituksissa ”vakiojengi” ei ollut näkyvässä osassa ja niissä oli mukava käydä. Sen jälkeen, kun Huuhtanen ikäänkuin luikerteli mielenosoituksissa isompaan rooliin, alkoivat osallistujamäärät pudota.

   Kansallismielisten mielenosoitusten järjestäjien pitäisi ilmaista selkeästi, etteivät kyseiset hajottajat ole millään tavalla tervetulleita mukaan. Vaikka sanomalla törkeästi mikrofonilla esimerkiksi:”Emme halua teitä pilaamaan tapahtumiamme”, tai. ”Olette antaneet näyttönne. Ette ole tervetulleita”.

   Vaihtoehdot ovat joko vakiojengi ulos, tai minimielenosoitukset.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*