3 thoughts on “Suvakkisarjakuva: Rodut

  1. Onhan Hollwood ja pankkimaailmakin täynnä juutalaisia. Meinaako se että ne tekevät kaikki hyviä leffoja tai hoitavat raha-asiat hyvällä tavalla? Koripallo on sopiva peli mustille. Jenkkifutiksessa niitä myös kipittää kentillä. Seiväshyppy sitten onkin jo aivan liian ************ laji. Eli koriksen musta yliedustuts johtuu siitä, että ne panostavat siihen harrastukseen kovasti – koulunkäynninkin kustannuksella ja saavat siten stipendejä, joiden varassa jatkaa lajissa. Lyhyt musta pärjää koriksessa korintekijänä yhtä huonosti kuin valkoinenkin lyhyt.

  2. Kun puhdashenkinen tiede joko kiellletetään tai sitä manipuloidaan poliittisin perustein. Se on KOMMUNISMIA!!!
    Kuten George Orwellin kirjassa: Vuonna 1984. 2 + 2 = 5 !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*