12 thoughts on “Päivän kuva: Liittolainen

 1. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009154822.html

  Juurikin näin. Joo me kyllä tuetaan teitä kaikin tavoin, emmekä jätä teitä sitten yksin kun iso karhu syö teidät. Pääasia, että taistelette Venäjää vastaan viimeiseen suomalaiseen, niin me kyllä tuetaan teitä loppuun asti ja olette mielissämme täällä Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, sekä Ruotsissa.

  1. No hei… Amerikan mantereelle lähti euroopan vankiloiden, rikollisten ja opportunistien toinen aalto. Mitä niiltä voi muuta odottaa. Sen V8-lohkonkin ne valoi vuonna -57 väärään astekulmaan, eikä ne vieläkään ole saaneet sitä korjattua. Siksi ”jenkkikasi” käy niinkuin käy.

  2. Suomen maanpetturihallitukselle ja persujohdolle on varmasti varattu hätälento lontooseen tai jonnekin muualle, josta voivat turvassa ohjailla suomen kohtaloa.

   Tai niin kuvittelevat. Olisi hauskaa, jos joku joko sulkisi lentokentälle johtavan kadun (vaikka rekalla), tai ampuisi koneen alas mustan pörssin stingerillä, tai jos isommat herrat jättäisivät suomen kuvottavat pikkupaskiaiset tarkoituksella evakuoimatta. Odotan innolla että maanpetturit vedetään ensin hirteen ja sitten ne isommat globalistit, kunhan saadaan revittyä ylös bunkkereistaan päivänvaloon.

   Biden, macron, trudeau, gates, rothschildit, zuckerberg, musk, niinistö, marin, purra, ”halla-aho”, jne: muistakaa että kun tämä romahtaa, niin jokaisen ruohonkorren takana on ***** ****** *******.

  1. Sääntömääräinen järjestys=USA:n määräämä järjestys.
   Se ei perustu kansainvälisiin sopimuksiin ja lakeihin. Käytännössä tarkoittaa vahvimman valtaa. Venäjä ja Kiina kiistävät USA:n hegemonian.

 2. Lasse Lehtinen ylisti äskettäin EU:ta Ylellä. Suomi on kuulemma valittu kansa ja EU on onnela. On se tiedetty alusta asti, että ”Suomi” on valittu. Onhan se. Tekemään paskaduunit js maksamaan Italian mafian puhallukset ja Ukrainan jälleerakennuksen esimerkiksi.

  Kannattaisi kuulemma nyt ostaa Italiasta esim. huvila eurolla ja kunnostaa se EU:n tukirahoilla.

 3. Huru-ukoksi suvakkien väittämä teologian tohtori, kapteeni evp. Ilkka Vakkuri puhuu rauhallisesti ja asiallisesti faktoja. Tilaaajia jo yli 6500. Kova meriitti, kun hän tekee ilman ulkopuolista rahoitusta. Rahaa ei välttämättä tarvita, asia puhuu puolestaan. Maailma on jakautunut kahtia ja mm. USA:ssa tuomioistuimet politisoituneet.

  https://www.youtube.com/watch?v=0oonYoV7AhM

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*