Marco de Wit 26 lokakuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti ei ole yleensä suositellut mitään englanninkielisiä kanavia tai pitkiä videoita, koska päämääränä on pitää kunniassa suomenkieltä.

 

Toisaalta tässä on niin hurjaa tavaraa, että pakko suositella. Tässä kanavassa käydään nopeasti ja erittäin hyvin läpi maailman tapahtumia nimenomaan vapausvinkkelistä käsin. Tyyppi korostaa miten olemme koko ajan syvemmällä satanistisen orvellimaisessa poliisivaltiossa.

 

 

Videon ensimmäisen minuutin aikana ei tarvitse edes osata englantia. Videoon on myös mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

Tiivistys: Idioottipoliisit pidättävät naisen ja pistävät hänet käsiraudoissa istumaan autoon, joka on junanraiteilla. Arvaat varmaan miten käy?

 

Kyllä. Poliiseja ei erotettu.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Video: Idioottipoliisit yrittävät tappaa nuoren naisen junanraiteille!

 1. Poliiseja pitää totelleet tai sinulle käy todella huonosti, mutta jos tottelet, niin käy silti todella huonosti. Sama koronatyranniassa alistumisessa. Sinulle käy vielä huonommin jos alistut!

 2. Amerikan yhdysvalloissa on todella paljon tyhmiä ihmisiä. Ja kun tyhmät lisääntyvät, niin älykkyys laskee ja tyhmiä syntyy koko ajan lisää ja lisää. Ja sitten näillä on ydinaseet.

  Perimmäinen kysymys on, miksi ko. nainen rikkoi lakia niin pahasti että joutui pidätetyksi? Se on yksi tyhmyyden merkki.

  1. Ei pidätetyksi tuleminen itsessään kerro vielä henkilön rikkoneen lakia. Korkeintaan häntä voidaan epäillä jostain. Kannattaa myös huomioida, että Yhdysvalloissa kaikki pistetään heti käsirautoihin.

   Siinäkin tapauksessa, että oli mahdollisesti tehnyt jotain, ei häntä olisi missään nimessä pitänyt jättää käsiraudoissa lukittuun autoon junaraiteiden päälle!

 3. Idioottipoliisista tulee vaarallinen kun siihen yhdistyy vielä rikollisuus ja korruptio.

  Suomen poliisin ongelmana on että poliisirikokset(joita on paljon), tutkii poliisin työkaverit toisesta piiristä.

  Ja rikollinen Eduskunta hyväksyy.

  Poliisissa on liian kauan totuttu siihen, että ulkopuolista valvontaa ei ole. Se, että poliisi tutkii syyttäjä-vetoisella tutkinnalla poliisin toisessa poliisipiirissä tekemää rikosta, mahdollistaa poliisien tekemät rikokset ilman todellista pelkoa tai riskiä kiinnijäämisestä. Tällaista systeemiä ei ole missään toisessa Euroopan maassa.

  Poliisi on ehdottomasti saatava ulkopuolisen valvonnan piiriin. Se, että poliisi tutkii toisen poliisipiirin poliisia, on ollut liian edullista poliisille jo aivan liian kauan.

  Suomi on todella ainoa maa Euroopassa, jossa ei ole poliisin ulkopuolista valvontaa, eikä asianmukaisesti eristettyä sisäistä tutkintaa.

  Ne ihmiset, jotka tuhoavat toisia ihmisiä ja toisten elämää, pitää saada pois poliisista.

  Lähde ja lainaukset:
  https://poliisirikokset.wordpress.com/

  1. Nimenomaan! Suomi on myös ainoita ”länsimaita” joissa ei ole erillistä riippumatonta perustuslakituomioistuinta, vaan POLIITIKOT itse päättävät meidän perusoikeuksistamme JA päättävät lainsäädännöstä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*