Marco de Wit 27 lokakuun, 2022

 

Laiton Lehti on lopettelemassa, koska sen päämäärä on saavutettu: On näytetty kuka maailmaa hallitsee ja miten.

 

Valtakartta valmistumassa! Laiton Lehti lopettaa?

 

 

Valtaeliitin paljastaminen on ollut helppoa, koska pelurit ovat käytännössä itse paljastaneet itsensä.

 

1. Polpo on paljastanut itsensä

 • ylikomissaari Jari Taposen toiminta ja elokapina-terroristien suojelu on paljastanut polpon
 • Taponen myös tullut vihdoin kaapista

 

Nähdäänkö ylikomisario Jari Taponen Pride-marssilla? Vai tanssiiko Drag Queeninä lapsille?

 

 

2. Virkamafia tuomareineen on paljastanut itsensä

 • korkein oikeus on ihan avoimen politisoitunut
 • valtakunnanvainoaja ihan ylpeästi vainoaa toisinajattelijoita
 • asianajajien liitto ihan avoimesti ylistää valtakunnanvainojaa

 

KKO-mafialta jälleen mielipuolinen tuomio: Voita väittely natottaja-feministin kanssa ja olet vainoaja!

 

 

3. Lääkemafia on paljastanut itsensä

 • koronahysteria
 • koronatyrannia, jota myös persut kannattavat

 

Satanistisen koronahuijauksen määritelmäpelin 6 askelta ABCDEF: Feikkipandemiasta feikkitilastoihin

 

 

4. Natottajat ovat paljastaneet itsensä

 • natottajat ylpeästi valmiita tuhoamaan Suomen talouden ja kansan
 • valeoppositio persut ja ”älykkölehti” Sarastus ylpeästi Nato-agenttien johtama
 • persutkin liittoutuneet suvakkien kanssa

 

Sarastus-lehden Timo Hännikäinen syyttää Laitonta Lehteä antisemitimistä! Hännikäisellä homokompleksi?

 

 

5. Sionistit ovat paljastaneet itsensä

 • sionistit raivostuneet Venäjälle ja Kiinalle Syyrian ja Iranin tukemisesta
 • sionistit liittoutuneet Syyriassa jihadistien ja Ukrainassa natsien/fasistien kanssa
 • sionistit/U$rael pyrkii saartamaan ja tuhoamaan Venäjän ja Kiinan
 • sionistit kiristävät läntistä eliittiä mm. pedofiiliringeillä

 

Rothschildit Ukrainan sodan takana? Sionistit ja natsit Naton liittolaisia??

 

 

Pääjuoni Suomessa

Eikä siinä kaikki. Myös Suomeen asti ulottuva valtahierarkia on nykyään hyvin selvä: Sionistit johtavat natottajia, jotka ovat luoneet suuren Venäjävastaisen koalition suvakkien kanssa. Samalla he ovat agenteillaan ja äänestyskoneillaan kaapanneet suomalaiset puolueet. Sionistien päämääränä on saada suomalaiset taistelemaan sekä dollarikoneen että juutalaisten puolesta viimeiseen suomalaiseen.

 

TOP 3 Suomensyöjää: Niinistö, Lipponen, Putkonen myyneet Suomen globalisteille! Osa II: Paavo Lipponen-Ingman

 

 

Kaiken kukkuraksi natottajat ovat saaneet polarisoitua kansallismielisen kentän Naton (persut) ja Venäjän (VKK/MV) kannattajiin samalla, kun VKK ei suostu kunnolla kritisoimaan persuja. Näin on pitkälle eliminoitu se ainoa oikea vaihtoehto eli puolueettomuus, jossa ei liittouduta sen enempää lännen kuin idän imperiumin kanssa.

 

VKK:n pj. Ano Turtiainen Supon vasikka? Estää suuren vaaliliiton ja väittää Venäjän olevan Ukrainassa rauhanturvaajana!

 

 

Kaiken kukkuraksi KUKAAN ei vieläkään näytä uskaltavan kritisoida valeoppositio persujen pomoa Matti Putkosta ja hänen farssimaisia äänestyskoneitaan. Toivottavasti Vapauden liitto rohkaistuisi kritisoimaan edes persujen äänestyskoneita.

 

Onko Vapauden Liitto paljastamassa persujen Nato-agenttia, Matti “CIA” Putkosta ja hänen äänestyskoneitaan?

 

 

 

Kaikki on siis ihan selvää. Kannattaa muistaa, että muutos on viimeisen 7 vuoden aikana ollut valtava.

 

1. Polpo ja virkamafia

Matuaallon alkaessa 2015 lähes KAIKKI kansallismieliset olivat sitä mieltä, että poliisi on ystävä. Kyllä. Niin naiveja lähes kaikki olivat. Monet myös ihan tosissaan kuvittelivat, että ”oikeus” eli vääryysjärjestelmästä saa oikeutta.

Lähes kaikki kansallismieliset pitivät Laitonta Lehteä liian ”provosoivana”, kun se uskalsi kritisoida polpoa pervoiksi maanpettureiksi. Nyt lähes kaikki kansallismieliset pitävät päivänselvänä, että polpo ja sitä tukeva virkamafia ovat läpimätiä. Tosin tämä herääminen on tapahtunut vasta retorisella tasolla, koska valeoppositio persut eivät suostu vaatimaan edes korruption vastaisen totuuskomission perustamista.

Yhä edelleenkin Suomen kansallismieliset eivät halua ymmärtää, että ainoa keino puhdistaa Suomi korruptiolta ja mädätykseltä on TÄYSI itsenäisyys.

 

Aitokansallismielinen kartta. Versio 1.2

 

 

2. Virustyrannia

Vielä pari vuotta sitten kirjaimellisesti kaikki kansallismieliset pitivät Laitonta Lehteä hulluna, koska se ei uskonut edes AIDS:in olemassaoloon. Laiton Lehti oli ainoa, jokaa ennusti Israelin ja sionistien käyttävän virusteoriata globaalin feikkipandemian ja globalistisen poliisivaltion luomiseen.

Laiton Lehti oli myös ainoa, joka ennusti ja uskalsi valittaa, kun persut hyväksyivät lasten myrkkypiikit ja kaiken kukkuraksi protestitta päästivät koronatyrannian läpi perustuslakivaliokunnasta. Nyt kun yhä useampi on heräämässä myrkkypiikkien kuolettavuuteen, niin virustyranniaa on yhä vaikeampi ylläpitää. Tosin persut tulevat taatusti suojelemaan koronatyranneja, kuten tähänkin asti.

 

Lopullinen takinkääntö: Persut hyväksyivät nyt myös hoitajien pakkorokotukset! Mitä tekee VKK?

 

 

3. Natottajat

Laiton Lehti oli ainoa, joka alusta asti on kertonut Jussi Halla-ahon, Riikka Purran ja Matti Putkosen olevan päivänselviä Nato-agentteja, jotka ovat liittoutuneet suvakkien kanssa saadakseen Suomen Natoon idän ja lännen ydinaseiden taistelukentäksi.

Vuosien ajan Laitonta Lehteä pidettiin liioittelevana ja mustamaalaavana, mutta nyt lähes kaikki myöntävät sen olleen oikeassa persujen suhteen. Tosin nyt kaikki ovatkin sitä mieltä, että sotahullut Nato-agentithan ovat ihan loistavia ihmisiä. Venäjä-agentit ovat pahoja, mutta Nato-agentit hyviä. Äänestyskoneillakaan ei ole niin väliä, koska ne varmistavat hyvien eli natottajien voiton.

 

Jussi Halla-aho seonnut: Julisti sodan Venäjälle. Vaatii Suomea hyökkäämään. Ei pelkää ydinaseita!

 

 

4. Sionistit

Muutama vuosi sitten lähes kaikki kansallismieliset eivät puhuneet mitään sionisteista paitsi posiviisessa mielessä haluten liittoutua heidän kanssaan muslimeja vastaan. Vain Magneettimedia kertoi sionistien juonista, mutta sekin pimitti sionistien vallan sekä kansallismielisessä liikkeessä että maailman talousjärjestelmän ytimessä. (Magneettimedia ei ymmärrä mitään taloustieteestä ja rahakoneesta, vaan luulee kaiken koron olevan riistoa.)

 

Laiton Lehti oli maailman ainoa media, joka paljasti juutalaisen Epsteinin kytkökset sekä pedofiilirinkeihin että globalistiseen maailmanjärjestykseen. Kaiken kukkuraksi Laiton Lehti ainoana mediana osoitti miten Epsteinin jäljet näyttävät mahdollisesti johtavan Suomeen asti.

 

Suomen juutalaismiljonäärit tukeneet Epsteinin pedorinkiä?

 

 

Laiton Lehti on myös ainoa suomalainen media, joka kertoo Ukrainan sodan olevan vain Syyrian sodan sivunäyttämö. Ukrainan sota onkin proxysota, jossa ukrainalaiset on saatu kuolemaan pankkiirien ja sionistien puolesta.

Sionistien liitto toisaalta Syyrian jihadistien ja toisaalta Ukrainan natsien kanssa näyttää olevan kuitenkin liian monimutkainen yhtälö naivien suomalaisten kansallismielisten ymmärtää varsinkin, kun MV ja Partisaani pimittävät asian. Tai jos joku vähän älykkäämpi kansallismielinen kuvion ymmärtää, niin pitää sitä hyvänä asiana, koska Suomen pitää yrittää tuhota Venäjä hinnalla millä hyvänsä.

 

Slava Pride-Ukraina! Sionistit ostaneet kansallismieliset ja jopa natsit?

 

 

Suomalainen naivistinen uho

Viimeisen seitsemän vuoden aikana kansallismieliset ovat siis oppineet paljon asioita RETORISELLA tasolla, mutta siitä ei ole ollut yhtään mitään käytännön hyötyä. Suomalainen metsästäjä-keräilijätaustainen kansanluonne nimittäin tekee suomalaisten manipuloinnin erittäin helpoksi. Suomalaiset on helppo Venäjävihalla manipuloida lahjoittamaan rahansa ja elämänsä muiden ja varsinkin juutalaisten hyväksi. Tämän vuoksi Laiton Lehti on ainoana mediana yksityiskohtaisesti analysoinut suomalaista kansanluonnetta.

 

Miksi Suomessa on satanistinen feministihallitus? Tohtori Dutton: Suomalaiset uskovat helposti noitia!

 

 

Lapsellisella uholla suomalaiset ovat nyt ihan tahallaan pyrkimässä idän ja lännen väliseksi ydinaseiden taistelukentäksi.

 

 

 

 

 

Rahakone

Ehkä suomalaiset ovat ehdoin tahdoin ajamassa itsensä konkkaan ja tuhoamassa itsensä lopullisesti myös kansana. Tuskin koko maailma on kuitenkaan niin tyhmä eli taktiset ydiniskut tulisivat rajoittumaan vain Suomeen ja Ukrainaan. Suurvallat taistelevat mielellään välivaltioissa, mutta eivät tule ikinä nuukkaamaan toisiaan.

 

Laiton Lehti on myös ainoana mediana korostanut, että vaikka sionistit pitkälle ovatkin sotahullun globalismin takana, niin perusongelma on sen mahdollistava rahakone. Jos annat jollekin klikille rahakoneen, niin siitä väistämättä seuraa globalistinen poliisivaltio. Ainoa pelastus on tuhota rahakone, joka kriisiaikaisella kansannousulla tai sitten sekessiolla.

 

Loppujen lopuksi sekessio on ainoa realistinen mahdollisuus. Eli ihmisten pitää pyrkiä ruohonjuuritasolla eroamaan globalistisesta maailmanjärjestyksestä luomalla uskonnollisia ja muita yksityisiä yhteisöjä, jotka ottavat lapsensa pois valtion koulujen ja valtamedian armoilta. Käytännössä tämä on monille vaikeaa, mutta onneksi se tulee yhä helpommaksi virtuaalitodellisuuden kautta. On vain ajan kysymys, että sosiaaliset mediat alkavat tarjoamaan ihmisille kilpailutettuja virtuaaliyhteisöjä, jotka vähitellen muuttuvat myös fyysisiksi yhteisöiksi.

 

Tosin valtaeliitti on tämän huomannut ja nyt pyrkii kaikin tavoin estämään ja rajoittamaan virtuaalikuplia. Toisaalta ei tarvita kuin yksi sosiaalinen media, joka pystyy tarjoamaan sekä sosiaalisia että taloudellisia virtuaalisia verkostoja, niin näkymättömän käden pitäisi alkaa toimia automaattisen positiivisesti.

 

Tarun loppu vai alku

Laiton Lehti on saavuttanut päämääränsä kertomalla miten maailma toimii. Toisaalta juuri tästä syystä se myös ymmärtää, etteivät beta-miehet tule tekemaan yhtään mitään, vaikka saisivat kaikki tietää totuuden. Betat eivät tee mitään, vaikka satanistit kidnappaisivat ja leikkelisivät heidän lapsensa. Betat on nimittäin geneettisesti ohjelmoitu tottelemaan heimon narratiivia. Eli nykyään rahakoneen rahoittamaa globalistista narratiivia.

 

Ainoa keino purkaa lumous on lopettaa pään lyöminen politiikan seinää vasten ja tarjota ihmisille hyviä diilejä ja vaihtoehtoisia verkostoja, joihin liittyminen on taloudellisesti kannattavaa. Ainoa keino purkaa globalismi on tarjota tavallisille ihmisille enemmän kuin mitä rahakone tarjoaa. Onneksi teknologia tekee tämän yhä helpommaksi, kunhan sitä ennen ei tule ydinsotaa.

 

 

 

 

38 thoughts on “Laiton Lehti lopettamassa. Pelastus löytynyt: Rahakone + sionistit vs. kansannousu tai sekessio!

 1. Kiitos Laiton Lehti! Toivon todella että totuuksien julkituonti jatkuu edelleen. Tähän mennessä EHDOTTOMASTI PARASTA ja tärkeintä antia ovat olleet perseenmyyjä persujen törkeää kansan petosta käsitelleet kirjoitukset. Toisaalta on erittäin huolestuttavaa että vuosi vuodelta röyhkeämmäksi muuttunut kusetus menee edelleen läpi niin suureen osaan ihmisiä. Laiton Lehti on (valitettavasti) ollut oikeassa myös siinä että persujen kannattajat ovat keskimääräistä vähä-älyisempää väkeä kun vieläkin roikkuvat mukana selkeääkin selkeämmän valeopposition mukana.

  Taistelu Suomen ja Suomalaisuuden puolesta kuitenkin jatkuu…ihan vaan siksi että sen on jatkuttava!

 2. Pankkiirien rahakone ei voi todellisuudessa koskaam tarjota niin paljon kuin Jumala ja aito vanhoilliskristinusko! Jumalalle uskolliset ihmiset tietävät tämän.

  Hyviä aitoja vanhoilliskristillisiä seurakuntia ovat mm. Espoon Kotikirkko ja Armon Baptistiseurakunta. Molemmilta löytyy myös hyvät Youtube-kanavat oikeiden jumalanpalvelusten lisäksi. Aidot vanhoilliskristilliset naiset ja miehet ovat taatusti hyviä elämänkumppaneita! Lopettakaa elämän tuhlaaminen Tindereihin ja löytäkää upeita elämänkumppaneita kirkosta!

 3. Pedo-Bidenin ansioksi pitää sano, että erityisesti hän on myös herätellyt paljon ihmisiä narkkaripoikansa Hunter Bidenin kanssa, koska toiminta on niin täysin selvää ja niin täysin kiistämätöntä. FBI jäi sitten vielä kiinni heidän selvästä suojelustaan ja todisteiden tuhoamisesta. Epsteinin ja Iso-Britannian kuningasperheen, sekä MI5/MI6:b toiminta ovat myös herättäneet paljon ihmisiä, koska toiminta on ollut niin täysin selvää ja kiistämätöntä.

 4. Gab.com:ssa on rinnakkaisyhteiskuntaa viety jo eteenpäin. Eihän se helppoa ole varmaankaan ollut, mutta pikkuhiljaa pienyrityksiä on liittynyt mukaan.

  https://news.gab.com/2022/10/gab-parallel-economy-shopping-catalog/

  https://pro.gab.com/

  Gab on myös luonut oman vaihtoehdon PayPal:lle – GabPay, mikä toimii tällä hetkellä USAssa.

  Sanoiko se Turtiainen jossain vaiheessa aloittavansa luomaan rinnakkaisyhteiskuntaa Suomeen, vai olenko nähnyt unta? Tiainen on yhdessä Posi-TV:n jaksossa kertonut Ranskassa toimivasta rinnakkaisyhteiskunnasta, joka on luonut itselleen jopa oman valuutan. Suomessa ei taida vastaavaa olla.

  Monella maalla on oma ryhmänsä tuolla Gab:ssa, mutta ei Suomella. Vähän ihmettelen, etteivät vaihtoehtomediatkaan tai vastaavat ole muodostaneet sinne ryhmiä. Twitteriin ei pääse viestejäkunnolla lukemaan, jos ei ole kirjoilla itse. Kaikki muut alustat ovat osoittautuneet jo olevan globalistien valvonnassa, kuten Parler, mihin Kanye West nyt sanoi liittyvänsä.

  1. Ilkka Tiainen ym. vkk-laiset ovat väläytelleet rinnakkaisyhteiskuntaa. Eihän tuossa ole mitään uutta. 1800- luvulla työväenliikkeestä nousi osuuskuntatoiminta-aate. Sama tarvitaan tehdä nytkin. Työväestö perusti omat kaupat ja pankin jne. Sisällissodan jälkeen työväestö ja porvarit elivät erillään. Vasta talvisota yhdisti eri luokat. Nyt pitää palata takaisin siihen, että hajotetaan yhtenäisyys ja eri ryhmät elävät omissa yhteisöissään.

   1. Talvisota oli monella tapaa hyvin tuhoisaa, sen lisäksi, että suomalaiset miehet tappoivat itsensä kiittämättömien suomalaisten huorien takia.

  2. Ei kun Turtiainen sanoi, että pitää vain rukoilla ja olla tekemättä mitään. Kaikki te älykääpiöt siellä ruudun toisessa päässä.

   1. Turtiainen halusi että rukoilemme sekä järjestämme hänelle hillopäällikölle kuuluvan tuolipaikan ja kavereille kans jos onnistuu.
    Muilta osin meidän tulee olla toimettomia.

 5. Tärkein jöi kokonaan tekemättä.

  Demokratian tarkoitus on toteuttaa kansan tahtoa. Nyt tilanne on kuitenkin se ettei kukaan ole viimeiseen 100 vuoteen huomannut gallupilla kysyä että mikä se kansan tahto on.

  Demokratian toteuttamisessa ei ole myöskään onnistuttu:
  -italian lahjoitukset
  – kreikka tuki
  – pakkorokotukset

  Joten demokratia on yhtä kuralla kuin laittoman lehdrn aloittaessa.

  Mielestäni laitonlehti voisi tehdä sms gallupeita 70c per viesti.

  Esim ” kannatatko sitä että rakkaiden italialaisten sisariemme 2000€ miljardin veloista tehdään suomalaisten kanssa yhteisvelkaa ?

  Ps. Siitä huolimatta laitonlehti oli suomen paras lehti

 6. Laiton Lehti ainoana mediana saa kolme kultamitalia lukuisista täysin totuudenmukaisista selonteoista tämän päivän naaraiden mädännäisyysasteesta. On ollut suorastaan juhlavaa lukea epäkehopositiivisten porttojen geneettisten oksennustilojen perimmäisistä syistä. Laiton Lehti ainoana mediana myös on selventänyt pesän saamisen kolme juurisyytä: valta,raha ja status. Kaksoistandardeilla perseitään ohjaavien emakkojen on turha uikuttaa tähän yhtään mitään. Rasvalanteet tulevat kohtaamaan kostoni. Kiitos Laiton Lehti.

 7. Ikävä juttu jos lopettaa. Miten olisi Laiton viikkolehti kerran viikossa hyvin pureksittuja juttuja muutama, tai edes yksi?

  Kun reformin jotain alkusyksyn videota osuin nyt vahingossa katsomaan, niin kyllä Keskimäen pääsy aluevaltuustoon ja Panunkin varajaseneksi on hieno juttu. VKK myös keräsi 5000 kannatuksen päivässä ja ansiokkaita puheita on kuultu eduskunnassa muita kunnioittaen niin pitkälle Anon puheenparressa, että oikein ihmettelee miten hän pystyy niin viileästi olemaan.
  Ei häntä enää keskeytetä ja puheet uppoavat pikku hiljaa muihin. Puheet myös näkyvät eduskunnan lähetyksistä.

  Tietoisuus lisääntyy!

  En minä Putkosta puolustele, kai, mutta mistä löytää ne Putkosen äänestyskoneet? Voihan se olla, mutta en itse paljon pane tuulesta temmatuille kuvitelmille painoa. Asiaa voi kyllä miettiä, mutta väitteet jostain sellaisesta ovat löyhässä, edelleen.

  1. Saisiko pyytää Marcolta teorioiden yhteenvetoa kirjaksi tai kolmiulotteisena digiversiona. Vaikka joukkorahoituksella.

   1. Kyllä minun puolestani saat pyytää heheh

    Ristiriitaista tämä keskustelu Venäjän -Lännen osapuolista, kun vanhastaan vasemmistotaustaiset yrittävät väen vängällä puhua jonkun ihmeuusnatsien jälleen hyökkäävän Venäjää vastaan.
    Polarisaatio on kääntynyt menneinä vuosikymmeninä 180 astetta. Kyllä ne on uusbolsevikit, jotka nyt haluavat Venäjän valloittaa. Samoin Ukrainassa uusbolsevikit ovat Venäjää uhanneet ja pitävät Ukrainan kansaa valheensa alla. Samoin myös intonationalisteja (into on se n alkuinen valesana) käytetään taisteluissa hyväksi. Heille jää tyhjä käteen lopulta ja loputkin kauniit liput lopulta kielletään risteineen.

   2. Ehdottomasti! Ette osaa käydä edes äänestämässä mikä on ilmaista niin joukkorahoitus onnistuu varmasti!

   3. Kiitos kysymästä. Alunperin piti tehdä vaaleihin kunnon paperi- ja digikirja sekä suomeksi että englanniksi ja rahoituskin onnistui, mutta nyt on tullut tärkeämpiä projekteja. Myöhemmin sitten palataan kirjaprojektiin.

 8. ”Ainoa pelastus on tuhota rahakone, joko kriisiaikaisella kansannousulla tai sitten sekessiolla. …Loppujen lopuksi sekessio on ainoa realistinen mahdollisuus.”

  Rahakone totta, sekessio utopiaa. Muistat varmaan Tuntemattomasta Sotilaasta opin että jos lähtee juoksemaan hyökkäävää vihollista karkuun, niin vihollinen tulee kyllä perässä.

  No, globalistit hyökkäävät nyt itse aiheuttamiensa kriisien, hallitsemiensa medioiden ja valtioiden johtoon asettamiensa käenpoikas-poliitikkojen avulla kansallisvaltioita vastaan. Jos ihmiset/perheet yrittää irrottautua tästä despoottien organisoimasta ryöstöstä, niin käenpoikaspoliitikot kyllä määräävät sanktioita ja koronatoimien kaltaisia rajoituksia. Myös tuo toinen mahdollisuutesi eli ”kriisiaikaisella kansannousu” on utopiaa. Suomalaiset eivät edes yrittäneet kansannousua 1990-luvun lamassa eikä täällä mitään kansannousun tai vallankumouksen kaltaista ole näkynyt sataan vuoteen.

  Globalistien hyökkäyksen torjuminen ja kansallisvaltioiden pelastaminen olisi silti naurettavan helppoa perinteisin liberalismin keinoin, jotka voi lukea jo USA:n itsenäisyysjulistuksesta. Suomalaiset tuskin sitä kuitenkaan ensiksi oivaltavat, vaan John Locken valistuneiden oppien valo syttynee ensiksi jossain muualla Euroopassa… tai Euroopan raunioilla.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Right_of_revolution#John_Locke

  https://fi.m.wikisource.org/wiki/Yhdysvaltain_itsen%C3%A4isyysjulistus

 9. Laiton Lehtikin on väittänyt valheellisesti kuinka yhteiskunnan ja maailman johdossa olisivat ”älykkäät” ihmiset. Tämä myytti ei pidä mitenkään paikkaansa, kuten kaikki näkevät.

 10. En ymmärrä miksi laiton lehti kieltäytyy uutisoimasta kanye westistä. Vain koska hän on musta ei tulisi olla syy syrjiä aito kansallismielistä anti sionistia. Harvinainen vapaus taistelija kanye west. Miksi pimität Marco?

  1. Mistä ylipäätään luulet hänen olevan ”kansallismielinen”? Mitä virkaa Kanye Westillä on ylipäätään? Ei hänellä ole mitään väliä. Onko taso niin alhaalla, että ihmiset turvautuvat johonkin Kanye Westiin?

  2. Mistä sitä tietää, vaikka Kanye West toimisi vaan jonkun ennaltasovitun käsikirjoituksen mukaan, hän on Trumpin kannattajia, ja rikas. Jos vaikka onkin samanlainen feikkaaja kuin Elon Musk. Sanoo nyt ostavansa Parler-keskustelualustan. Eli sillä on ollut ehkä ihan lupa vähän kirjoitellakin noita juttuja…

   Termi isänmaallisuus on parempi käsite kuin kansallismielisyys. Sen piiriin voi kuulua muitakin kansallisuuksia, jotka oikeasti pitävät Suomea isänmaanaan.

   Ei toi nyt muutenkaan ole ehkä se kaikkein keskeisin uutinen maailmalta.

   1. Tuo on juuri tuota persujen mädätystä, että ei puhuta mitään kansasta ja rodusta, vaan ”kulttuurista” ja ”isänmaallisuudesta”. Kaikki on koko ajan vain pelkkää ”kulttuuria” ja ”isänmaallisuutta”, niin persujen ei tarvitse ottaa mihinkään kantaa, eikä tarvitse olla jotain tiettyä ryhmää.

 11. https://www.youtube.com/watch?v=CCqEg9TVeQI
  Ilkka Vakkuri:
  ”Useampikin arvostettu lääkäri määrittelee henkilön työkyvyttömäksi ja vakuutusyhtiön lääkäri ei?”

  Epäkohta Suomessa. Aku0588 väitti eilen ettei lääkäreillä ole valtaa. Väitän, että lääkärit ovat ylimpiä valtaa käyttäviä viranomaisia.

  1. Lää­kä­rien val­ta pe­rus­tuu sii­hen, et­tä po­lii­ti­kot ei­vät luo­ta toi­siin­sa. Jos yk­si hal­li­tus lail­la sää­tää omil­le kan­nat­ta­jil­leen ra­haa, esi­mer­kik­si eläk­keen, sen on sa­mal­la sää­det­tä­vä «puo­lu­ee­ton» toi­mie­lin, jo­ka mää­rää ke­nel­le tuo elä­ke kuu­luu,
   –   kos­ka lain­sää­tä­jä ei luo­ta sii­hen, et­tä seu­raa­van hal­li­tuk­sen po­lii­ti­kot jat­ka­vat ra­han lap­pa­mis­ta edel­li­sen hal­li­tuk­sen kan­nat­ta­jil­le vaik­ka sii­tä oli­si­kin la­ki ole­mas­sa.
   –   Lää­kä­rit ovat on­nis­tu­neet ju­nai­le­maan it­sen­sä täl­lai­sek­si lain-var­ti­ja -ins­ti­tuu­ti­ok­si ja ti­li­pus­sis­sa se nä­kyy.
   –   Lie­kö syy­nä se, et­tä lää­kä­rei­den älyk­kyys on huo­mat­ta­vas­ti kes­ki­ver­toa kor­ke­am­pi.
   –   Toi­nen syy täl­lai­seen yh­teis­kun­nal­le tu­hoi­saan ase­maan pää­se­mi­seen on lää­ke­tie­teel­li­sen tie­de­kun­nan
   –   A) mo­no­po­li lää­kä­rei­den tuot­ta­mi­seen
   –   B) va­lin­tap­ro­ses­si, jo­ka suo­sii ih­mi­siä, jot­ka ko­ke­vat ole­van­sa ta­val­li­sen kan­san ylä­puo­lel­la; et­tä hei­dän teh­tä­vän­sä yh­teis­kun­nas­sa on käyt­tää hy­väk­si rah­vas­ta se­kä al­hai­sen älyk­kyy­den omaa­via po­lii­ti­koi­ta.
   –   Lää­kä­rit sit­ten muo­dos­ta­vat lää­ke­teh­tai­den yms lai­tos­ten hal­lin­to­por­taan.

   Erit­täin mer­kit­tä­vä osa lää­kä­reik­si kou­lu­tet­tu­jen työ­pa­nok­ses­ta me­nee hal­lin­nol­lis­ten teh­tä­vien hoi­ta­mi­seen, ku­ten
   –   Sai­raan­hoi­to­fir­mo­jen, eten­kin jul­ki­sel­la puo­lel­la, joh­ta­mi­seen
   –   To­dis­tus­ten kir­joit­ta­mi­seen jul­ki­sel­le ja yk­si­tyi­sel­le sek­to­ril­le. (Ase­lu­pa, rat­ti­juo­pon pu­hal­lut­ta­mi­nen, sai­ras­lo­ma­to­dis­tuk­set, työ­ky­vyt­tö­myys­to­dis­tuk­set ja muut vas­taa­vat toi­men­pi­teet, jois­sa ei ol­len­kaan ole ky­se ke­nen­kään ter­vey­den hoi­ta­mi­ses­ta vaan yk­sin­ker­tai­ses­ti «por­tin­var­ti­ja­na» toi­mi­mi­ses­ta.)

 12. Älähän nyt Laikkari rupee uhkailemaan lopettamisella!
  Ymmärrän toki jos tosiaan koette että tehtävänne on suoritettu.
  Työn vähentäminen on toinen vaihtoehto vähentämällä juttuja. Vois julkaista myös toisten juttuja.

 13. Uuvuttavan pitkä kirjoitus.

  Esim itse en ehdi lukea näin pitkiä kirjoituksia, vaikka kyllä yritän myös lukea pidempiä juttuja.

  Ehdotan että kun kaikilla suomalaisilla on
  kamerakännykkä, niin toimitaan siten että napataan aina kuva poliisista kun se tekee jotain rikollista tai sääntöjen vastaista. Näitä kuvia alkaa kertyä nopeasti ja ne voisi sitten julkaista esim täällä sarjana nimellä likainen poliisi.

 14. No hö. Laitonta lehteä tulee ikävä. Hyvää tietoa saanut paljon, jota ei mistään muualta saisi.

 15. Jos todella aiot lopettaa niin kiitokset armottomasta ja tinkimättömästä toimitustyöstä! Harmihan se on, mutta ainakin osan meistä pitää ymmärtää, että kaikki päättyy aikanaan joko siirtymisestä uusiin projekteihin tai taloudellisista syistä. Laiton Lehti on muistuttanut eräällä tavalla Ilja Janitskinin toimittaneesta MV-Lehdestä, joka oli yhtä suora ja jopa anarkistinen käymällä Suomen virkavaltaa ja yhteiskunnallisia tapahtumia pelottomasti kohti suorasuuntauksella pyytelemättä MITÄÄN anteeksi. Toivottavasti edellinen vertaus EI ollut loukkaus, sillä ”ristiaallokko” -piireissä tahtoo ”pata soimata kattiilaa”. Joka omn omalla tavallaan surullinen ilmiö kun olemme suurten voimien edessä hangpoittelemassa niitä vastaan. Samalla kuin suurin osa ihmisistä vetelevät ”Ruususen hirsiä” ”kuin porsaat”!

  1. Todella tyhjää Aaltolan höpinät. Venäjän on pakko veteraaneja kunnioittaakseen ja historiansa oikeutuksena puhua denatsifikaatiosta, kun siellä sitä intonationalismia on edellisten sotien perintönä. Todellisuudessa Venäjän on saatava Ukrainassa aikaan uusbolsevikkien puhdistus, ja mitäs muuta se voi olla kun Kiovan kanssa ei haluta enää yrittääkään neuvotella. Putin näyttää jotenkin erittäin hyvinvoivalta parhaillaan.
   Haloo… onko luotettu media hermolla. Ei vipata Vladin jalka ei tärrää käsi.

  2. KRIMInalisoidaan englannin kieli. Odotan, että Venäjä alkaa cancelöidä englannin kieltä. Jos he vielä tekevät sen, otan osan kunniasta. Todistaa, että Venäjän tiedustelu on hereillä, kun ottaa hyviä ideoita vastaan.

   Denatsifiointi, desatanisointi. Toivottavasti tulee kohta englannin kielen, aivopesun ja viihdesaastan kielto.

 16. Ymmärrän Laiton Lehteä ja Marcoa. Tämä saattaa olla muutenkin ns. riskibisnes, joten täysi synnin päästö vaikka paljon jäädään kaipaamaankin. Näin se vaan on mennyt vuosien varrella.

  Tekevä mies, se ei kuitenkaan osaa olla tekemättä. Siksi Marcolle muutama ylempänäkin esille nostettu pähkinä jatkoon, jos nyt onkin näytetty kuka maailmaa hallitsee:
  – Vaaliliitto; kukaan ei ole tätä vielä ottanut tehtäväkseen. NYT olisi se viimeinen hetki, jos nykydemokraattisin keinoin jotain on tarkoitus saada aikaan! LL?
  – Gallupit; kuinka ne toimivat, miten tätä voitaisiin hyödyntää kansan hyväksi? LL eturintamassa?
  – Rinnakkaisyhteisyhteiskunta; kansan epäonnistuessa, tämän edellytys on väistämätöntä. Mitä nopeammin , sitä parempi. LL?
  – Forum; Suomesta on Iljan jälkeisen MV:n jälkeen puuttunut avoin ja rehelline keskustelufoorumi. Tuon keskuteluhistoria vähemmän yllättäen heitettiinkin bitti-avaruuteen Juha Korhosen aikakaudella. Tällaista tarvittaisiin kansan yhtenäistämiseksi. LL?

  Loppuun vielä ISO kiitos ja pidäthän huolen että tekstisi ovat tallessa ja ladattavissa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*