Marco de Wit 27 lokakuun, 2022

 

Laiton Lehti on saanut valmiiksi valtakartan siitä ketkä maailmaa hallitsee. Paljon vaikeampaa on kuitenkin selittää miksi ihmiset toimivat kuten toimivat. Kaikista vaikeinta on kuitenkin ymmärtää naisten logiikkaa.

 

Onneksi evoluutiopsykologia on tullut apuun. Näyttää nimittäin selvältä, että naiset pitävät pahoista pojista geneettisistä syistä. Kivikaudella vain ne naiset selvisivät, jotka eivät saaneet hermoromahdusta väkivaltaisten miesten lähellä, vaan jopa pitivät heistä. Tämän takia naiset pitävät myös yliaggressiivisista alfoista, vaikka he olisivat vaarallisia myös naisille itselleen.

 

Miksi naiset haluavat pahoja poikia? Koska naiset ovat narttuja! (Ja natottajat joukkoraiskaajia)

 

 

Joillakin taipumus pitää aggressiivisista miehistä on kuitenkin mennyt niin överiksi, että he oikeasti kiihottuvat ja haaveilevat sarjamurhaajista. On nimittäin ihan yleinen ilmiö, että pahimmat rikolliset saavat valtavasti fanipostia naisilta. Toki nämä naiset selittävät vain haluavansa auttaa rikollisen kaidalle polulle, mutta todellisuudessa he ovat aivan hulluna näihin miehiin. Monet lähettävät sarjamurhaajille pikkuhousujaan ja ovat heti valmiita naimisiin, jne.

 

Tämä jos mikä osoittaa jälleen, että olemme kaikki eläimiä. Varsinkin nartut.

 

 

 

15 thoughts on “Päivän naissarjakuva: Pahat pojat

  1. Villi paikka. Keski-ajalla elin-iän odote oli jotain 40 vuotta. Naiset kuolivat synnytyksiin ja miehet jatkuvissa sodissa.

   1. Optimaalisissa oloissa luonnon oloissa ihminen eli n. 50-vuotiaaksi, jos oli selvinnyt 15-vuotiaaksi. Naisilta loppuu kuukautiset 50-vuotiaana, tämäkin on osoitus että ’parasta ennen’ päivämäärä on ohi. Vielä muutama vuosikymmen sitten 80-kymppinen oli harvinaisuus.

 1. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/e3f5f439-ebac-4b27-996d-6b0806248d98

  Seksipommina esiintyvä Megan Fox ei ole koskaan pitänyt julkikuvaansa negatiivisena, mutta haluaisi ihmisten arvostavan myös hänen ”älyään” ja ”huumorintajuaan”. What the fuck is this? Todellisuudessa naiset eivät keskimäärin ole ollenkaan hauskoja samalla tavalla kuin miehet, kuten mieskoomikot. Kukaan ei esimerkiksi keskimäärin naura naisten vitseille.

  1. Jep,naulan kantaan. Jokainen voi tahollaan miettiä kuinka monta oikeasti hauskaa ja nokkelaa muijaa itse tuntee? Vastaus ; todella vähän. Tämä taas tukee faktaa naisten 80 prosentin aivoista ja tästä syystä myös kaikki merkittävimmät keksinnöt ovat miehiltä,tai no keksiväthän naiset pakonsanelemina omat rintaliivinsä. Tästä syystä lukijakunta käyttäköön Megan Foxin kaltaisia vain yhteen asiaan, kairaamiseen.

   1. Eiväthän naiset yleensä leiki edes omien lastensa kanssa. Komentelevat ja kiukkuilevat lapsilleen kuin huonosti kasvatetut lapset. Kyllä lasten kasvattaminen kunnon ihmisiksi on miehen tehtävä siitä lähtien kun vauva on vieroitettu äidinnisästä. Katsokaa ympärillenne. Kaikki kriminaalit ovat yleensä jääneet naisten kasvatettavaksi, joilla ei ole mitään johtajaominaisuuksia.

 2. Moni nainen on lääpällään Steen Christerseniin, joka tunnetaan siitä, että hänen sormensa eksyi liipaisimelle ja pistooli laukesi yllättäen/vahingossa ja kaksi poliisia kuoli tapaturmaisesti.

 3. Useiden naisten perusajattelu on satanistista, kirjaimellisesti eläimellistä ja täysin tunteisiin pohjautuvaa. Tämän takia satanismi, feminismi ja relativistisuus, sekä vahva valtio kulkevat kaikki käsikädessä.

 4. Naiset humaltuu vallasta, laumahjhtajista. Ikävä kyllä ne ei ymmärrä että laumanjohtajat kohtelee niitä samalla tavalla kuin muitakin. Ne kuvittelevat olevansa juuri se henkilö jota kohdellaan eri tavalla. No, parin selkäsaunan jälkeen ovat ehkä eri mieltä. Jos vain saavat pitää päänsä, toisin kuin se Hämeenlinnan pimu.

 5. On jo wanha legenda, jonka kuulin jo pikku-poikana, että kaikkein pahimmille psykopaatti vangeille tuli vankilaan säkeittäin kirjepostia naisilta. Mitä pahempi murhaaja raiskari oli kyseessä. Sitä enemmän Suomen Postilaitos tienasi. Eräässäkin amerikkalaisessa aihetta käsitelleessä dokkarissa näytettiin kuinka tuomioistuimessa sarjakuristajan oikeuskäsittelyn aiukana sinne hankkiutunut, joka istui yhtä penkkiriviä rikollisen takana. Levitteli ja sulki haarojaan hamosessaan sarjakuristajan katsoessa taakseen ja virnisteli ilkikurisesti ilmeisen tyytyväisenä saamastaa ”näytöksestä”. Kun tuiotakin ilmiötä on käsitelty nin selväksi on käynyt ettei miesten parissa suhteessa sosiopaatti naisvankeihin ole mainittavassa määrin ole olemassa. Ainakin yli 40-vcuotta sitten. Nykypäivää en tiedä, sillä kärrystä, jolta ole jo pudonnut. Siitä EI ole enää edes minkäänlaista muistikuvaa.

 6. Aatamin omena ja viattoman miehen vääristnyt dilemma. Olet sitä mitä itse ajattelet.

  Onko naisten tehtävä ottaa kaikki vastuu kaikesta, herää kysymys?

  Naisen ”puhtaus” nousee jälleen huomion kohteeksi, joka esitellään ratkaisuna kaikenlaisiin sosiaalisiin ja yhteis kunnallisiin ongelmiin.

  Ei sanaakaan uskottomista, valehtelevista ja petollisista miehistä, joilla on useita vaimoja, rakastajia ja perheitä eri puolilla maailmaa.

  Ei sanaakaan mustasukkaisesta, vainoharhaisesta, epäiluuloisesta tosikko miehestä, ilman huumoria ja/tai väkivaltaisesta miehestä, joka raiskaa, pahoinpitelee psykkisesti ja fyysisesti tai jopa riistää elämän naiselta?

  Kuinka moni nainen on jo menettänyt traagisesti henkensä tällaiselle sadisti miehelle … on tabu asia mistä ei julkusesti puhuta.

  Suomi oli muuten muutama vuosi sitten listan nr 1 asukaslukuun nähden?

  Ei puhuta yöskään sanaakaan rikollisesta, alkoholisoituneesta tai huume riippuvaisesta naista sortavasta miehestä, joka pitää naissaalistaan vankina, nyrkin ja hellan välissä ja käyttää vielä naista törkeästi ekonomisesti hyväksi ilman sääliä, omaatuntoa tai katumusta?

  Syyttelevä mies ei koskaan syytä itseään yhtään mistään. Kaikki vika on naisessa. Tällainen ns ”mies” ei ota mistään vastuuta itse.

  Täysin ymmärrettävää että naiset eivät ole kiinnostuneita tämän sortin ns ”miehistä” lainkaan.

  Nämä epärehelliset miehet saavat naisen vain ”lankaansa” esittämällä eri manipuloivia vale rooleja.

  Totuus tulee kuitenkin hyvin pian esiin. Joten ole vain oma itsesi alusta lähtien, niin että et ehdi aiheuttamaan vahinkoa tuleville uhreillesi. Kiitos etukäteen!

  Kukaan näistä ei myöskään vaadi miehiltä siveyden lupauksia kansan pelastamiseksi.

  Vastuu siis siirtyi naisille.

  Pienessä kylässä vihreiden kukkuloiden ympäröimänä asuu 18-vuotias tyttö joka on vannonut siveysvalan. Hän opiskelee Sähkötekniikkaa.

  Tyttö matkustas kerran kuussa kotikyläänsä ja käy siellä neitsyystestissä.

  Miesten ja poikien ei tietenkään tavitse testata itseään näissä siveys testeissä lainkaan?

  Tyttö kertoo:

  ”Meillä ei ole siveystestin kautta riskiä saada huonoa mainetta, mutta häpeän on kestettävä niiden, jotka eivät siveystestaa itseään.”

  Tulkoon siis se päivä, jolloin häpeä ja syyllisyys päätyvät sinne minne se todella kuuluvat!

  Naisen syyttäjä ja sortaja, jos todella haluat tietää mitä pyynteetön rakkaus on, niin kysy sitä tyttö lapsen suojelevalta isältä, sillä lapsen isän aito rakkaus on suurin rakkaus kaikista rakkauksista tyttö lapselle.

  Älykäs ja empaattinen mies ei vähättele tyttö lapsia tai pahoinpitele ja ali-arvioi naisia.

  Nainen joka on kasvanut ja varttunut rakastavan isän kanssa lapsuudessa, valikoi alitajuisesti itselleen hyvän miehen joka muistuttaa hänen oman isänsä luonnetta.

  Elämän oppikirja voi johtaa hyvään tai huonoon suuntaan. Olemme tulos omista elämän kokemuksistamme.

  Hyvä uutinen on se ett voimme muuttaa suuntaa, jos olemme väärällä tiellä eksyksissä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*