Marco de Wit 28 lokakuun, 2022

 

Eilen Laiton Lehti kertoi, että se työ on jo käytännössä tehty. Yhtenä päämääränähän oli poliisin mädännäisyyden todistaminen. Sitä ei kuitenkaan enää tarvitse todistaa sen jälkeen, kun poliisi alkoi suojelemaan BLM- ja ekoterroristeja.

 

Monet poliisit jopa liittyivät BLM-terroristien mielenosoitukseen ja jopa kirjaimellisesti ryömivät tai polvistuivat terroristien edessä.

 

 

 

 

Lisäksi poliisit ovat myös Suomessa antaneet ekokapina-terroristien toistuvasti leiriytyä keskelle tietä. Muutama rehellinen poliisi yritti sitten ekoterroristeja siirtää, mutta he joutuivat syytteeseen.

 

Tässä amerikkalaiset poliisit suuttuvat muutamalle kansalaiselle, jotka yrittävät poistaa terroristeja keskeltä tietä.

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Päivän video: Polpo

 1. Polpo eli Poliittinen poliisi tässä suojelee sitä ”parempaa” terrorismia.

  Poliisi estää myös kansalaisia ottamasta kiinni verekseltään näitä liikennettä terrorisoivia.

  Entä miten kuuluu toimia kun poliisi terrorisoi?

  J.B Campbellin mukaan tiesuluista ajetaan läpi ja jos poliisi ilmestyy kotiovelle niitä ammutaan heti oven läpi.

  Univormuihin pukeutuneet terroristit ovat kaikista vaarallisimpia.

 2. Ei pidä ihmetellä miksi poliisit ovat elokapinan puolella. Kyse on valtion virallisesta uskonnosta. Ihan kuin esim.Iranissa on uskonnollinen poliisi, samanlainen uskonnollinen poliisi on lännessäkin. Uskonto on eri, teknisesti on kysymys ihan samasta asiasta. Uskovaiset vs. realistit.

 3. Raha se on, joka rössöttää!!! Nulikat ja aikuiset retardit ovat George Soroksen ja ylikansallisten suuryritysten käsikassaroita matkalla NWO:n ihmeelliseen tyhjänpuoleiseen maailmaan. Nykymaailman lainkäyttö on enemmänkin satanismia kuin oikeuden toteuttamista. Kun jossain euroopan sekobootsissa tuollaiset sulkivat valtaväylän. Nainen kuoli ambulansissa, koska ambulanssi EI päässyt ajoissa tai ei ollenkaan (en muista tarkkaan) but who cares! – SAIRAALAAN HOIDETTAVAKSI!!! Poliisit ovat ottaessaan retardisen lähestymistavan työhönsä (hanttihommaansa) samalla HE omalla vastuutrtomalalla toiminnallaan edesauttavat Bill Gatesin ”Depopulation” -ohjelmaa kuin poliisein (vrt. varkain). Tekemällä suoraan poliiseista mitä ovat. Parantaa kansalaisten oikeusturvaa ja yhteiskunnan turvallisuutta, koska silloin KAIKKI tietävät etteivät kyseessä ole muuta kuin lauma HYEENOITA!!! Niin se menee Afrikan savanneillkin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*