Marco de Wit 28 lokakuun, 2022

 

Valtioiden ja sotilasliittojen toimintaan kuuluu olennaisena osana false flagit eli tehdään joku sotarikos, mutta syytetäänkin vastustajaa sen tekemisestä. Varsinkin CIA ja Mossad ovat erikoistuneet false flaggeihin.

 

 

 

Luonnollisesti Ukrainan ja Venäjän välisessä sodassa järjestetään myös paljon false flaggeja. Erona vain on, että Ukraina on maailman huonoin false flaggien järjestäjä. Se vain yksinkertaisesti tekee jonkun sotarikoksen ja sitten syyttää siitä Venäjää. Tämä on mahdollista vain, koska läntinen media on niin totaalisesti Ukrainan puolella.

 

Ukraina ei siis koskaan joudu vastuuseen, joten tietysti sen kannattaa tehdä yhä törkeämpiä false flageja. Niinpä Ukrainan valheet ja terrori ovatkin nousseet askel askeleelta. Ukraina väittää, että Venäjä pommittaa:

 

1. Omia venäläisiä siviilejään Donbasissa

2. Tärkeimpiä ukrainalaisia vankejaan kesken kuulusteluiden

3. Venäjän päänationalisti Duginin tyttären

3. Omaa ydinvoimalaansa

4. Kalleimman kaasuputkensa

5. Tärkeimmän siltansa

 

Huvittavaa on, että Ukraina alussa myönsi räjäyttäneensä Krimin sillan. Ukraina kuitenkin muutti tarinaansa sen jälkeen, kun kävi ilmi räjäytyksen tappaneen siviilejä. Saman tien Ukraina sitten syytti Venäjää oman siltansa räjäyttämisestä!

 

Natottajat hurraavat siviilejä tappaneelle Krimin sillan terrori-iskulle! Hymy hyytyy Starlinkin jämähtämiseen?

 

 

Niinpä ei ole ihme, että kun Ukraina pyysi länttä tekemään taktisen ydiniskun Venäjälle, niin valtamedia alkoi puhumaan kuinka paljon Venäjä uhkaa ydiniskulla!

 

Niinpä ei ollut myöskään ihme, että kun Ukraina mahdollisesti suunnitteli Khersonin padon räjäyttämistä likaisella radioaktiivisella pommilla, niin länsimedia väitti Ukrainan olevan putipuhdas ja itse asiassa Venäjän suunnittelevan oman patonsa tuhoamista radioaktiivisella pommilla. Kukaan ei lännessä kuitenkaan kysy mitä järkeä Venäjällä olisi räjäyttää patonsa ja sitten motittaa omat joukkonsa Khersonin rintamalla. No, koska Venäjällä ei kuulemma ole järkeä!

 

Kukaan lännessä ei myöskään halua muistaa kuinka Syyrian sodan aikana jihadistit yhdessä Israelin ja USA:n kanssa ovat useita kertoja yrittäneet kehittää kemiallisilla aseilla false flaggejä, jotta lännellä olisi tekosyy lähettää enemmän joukkoja Syyriaan. Pian Venäjä tajusikin lännen juonet ja on siitä lähtien aina etukäteen varoittanut sekä jihadistien että natsien/ukrainalaisten false flag suunnitelmista.

 

Lännen valtamedia on näistä varoituksista hiiren hiljaa tai sitten syyttää niitä absurdeiksi. Ei nyt sentään jihadistit tai natsit mitään false flaggeja suunnittelisi!

 

 

Yleensä flase flaggeja nimenomaan järjestävät toisaalta proxysotijat ja toisaalta häviöllä olevat. Proxysotijana on tietysti Israel, joka on maailman törkein false flaggien järjestäjä aina Lavon ja USS Liberty-operaatioista alkaen.

 

Mossad Job -musiikkivideo sensuroitu myös Bitchutesta!

 

 

Lisäksi Ukraina on häviämässä sodan. Se on jo mennettänyt noin 20 prosenttia pinta-alastaan ja tulee menettämään yhä enemmän.

 

Ukrainalla on siis sekä motiivi että kyky eli Mossadin ja CIA:n täysi tuki false flaggien järjestämiselle. Ei siis ihme, että Ukraina ja länsi järjestävät false flaggeja ja valhekampanjoita liukuhihnalta.

 

Itse asiassa nyt kun Venäjä on tuomassa rintamalle satoja tuhansia lisämiehiä, niin Ukrainalle ja lännelle tulee vielä kovempi kiire järjestää jokin suuri false flag, joka antaisi Natolle tekosyyn osallistua Ukrainan sotaan.

 

 

Ukraina aloitti pari päivää sitten suuren vastahyökkäyksen Pohjois-Luhanskin rintamalla, mutta se ei ole edennyt yhtään mihinkään. Alla olevassa kuvassa näkyy venäläisten kolme puolustuslinjaa, joista kaksi ensimmäistä menevät jokia pitkin. Ensimmäisen joen yli venäläiset päästivät ukrainalaiset, jotta he jäisivät kahden joen (1-2) väliin, kun Venäjä käynnistää suurhyökkäyksensä vahvistusten saavuttua.

 

Ukrainalaiset kuitenkin urhoollisesti päättivätkin yllättää venäläiset hyökkäämällä toisenkin joen yli ja pyrkien ylittämään venäläisten kolmannen puolustuslinjan valtaamalla Svatoven ja Kreminnan.

 

 

 

Hyvä suunnitelma, mutta tällä kertaa venäläiset ovat pistäneet täysillä vastaan ja vieläpä hyvin ovelalla tavalla. Yllä olevan kuvan alalaidassa olevalla Liman-Torske-Kremina rintamalla venäläiset ovat nimittäin kehittäneet mongolilaisen karusellin!

 

 

 

Venäläiset vetäytyvät kohti Kreminnaa, jolloin ukrainalaiset seuraavat ja joutuvat avoimeen maastoon taistelemaan. Tällöin venäläiset aloittavat massiivisen teurastuspommituksen ja sitten ajavat ukrainalaiset takaisin Torskeen. Tämä sama kuvio on nyt toistunut jo monta kertaa karusellin tavoin. Joka kierroksella ukrainalaiset menettävät valtavasti sotilaita ja kalustoa. Tästä huolimatta ukrainalaiset jatkavat karusellileikkiä, koska toivovat venäläisten jossain vaiheessa möhläävän perääntyessään väliaikaisesti. Vielä näin ei ole kuitenkaan käynyt.

 

 

 

 

 

 

Tämä myös selittää miksi alueelta ei saa luotettavia tietoja. Rintamalinja muuttuu koko ajan eli kyseessä on ns. harmaa alue. Lisäksi ukrainalaiset ja länsimedia ei koskaan suostu myöntämään ukrainalaisten joutuneen edes väliaikaisesti perääntymään.

 

Länsimedia on erityisen hiljaa venäläisten etenemisestä Donetskin alueella, vaikka se on sodan tärkein alue. Ukrainalaiset sotilaat ovat kuitenkin tajunneet pelin olevan kohta ohi. Monet ulkomaanvahvistukset, kuten puolalaiset sotilaat eivät suostu enää hyökkäämään monilla alueilla, koska tajuavat sen olevan itsemurhaa. Huhujen mukaan ukrainalaiset natsijoukot on lähetetty pakottamaan puolalaisjoukot hyökkäämään, mutta saivatkin lyijymyrkytyksen! Siis puolalaisilta!

 

Yksi asia on varma. Ukrainan vastahyökkäys on toivottomasti myöhässä. Venäjän vahvistukset ovat tulossa ja sitten Venäjä jyrää ukrainalaiset lopullisesti.

 

 

 

 

 

17 thoughts on “Ukrainan viimeisin false flag ja vastahyökkäys iskivät molemmat seinään?

 1. USA:n korkea upseeri kehuu heidän joukkojensa olevan aivan rajan pinnassa ja valmiina siirtymään Ukrainan alueelle.
  –   Climate Change War – US v Russia
  –   https://archive.today/oHQ4S

  Yksi suuri ongelma on, että kukaan ei tiedä
  –   kuka komentaa USA:n joukkoja?
  –   Ei ainakaan Biden.

  Onko sodan todellinen komentaja valmis taistelemaan Venäjää vastaan aina viimeiseen amerikkalaiseen asti?

 2. Natottajat laittaneet hirttoköyden omaan kaulaansa. Suomi ei tarvitse Natoa. Nato on siksi että se yrittää betonoida äärifeministisuvakkivassarivihreidendemarien ja ääriliberaalien ulkomaisen pääoman nuoleskelijoiden vallan.

  1. Meinaako Ukraina hyökätä Afganistaniin? Nythän kyse on siitä että afgaanit tuotaisiin Ukrainaan lihamyllyyn taistelemaan ”normaalisti”. Afganistanissa hyökkääjät ovat saaneet pataansa sissitaktiikan ja kotikenttäedun vuoksi. Ei nuo rääsyläiset oikeassa sodassa pärjää. Naurattaa että joku viitsii niitä kehua.

 3. Jos joskus ollaan tilanteessa, missä oikeasti taistellaan Helsingissä tilanteessa suvakit vs. oikeat ihmiset, niin afgaanit tulevat ja ratkaisevat taistelun oikeiden ihmisten voitoksi. Se vaan menee niin.

  On se hyvä, kun suvakit tuovat paljon muslimeja Suomeen. He tulevat perinteisillä arvoillaan pelastamaan aitosuomalaiset, ja ajavat mädätyssuvakit hitsin Nevadaan, Los Vegasiin.

 4. Venäjä värvää afgaaneja mukaan taisteluun. Muistaako vielä joku mitä USA jätti Afganistaniin kesällä 2021. Ei muista? Minäpä kerron. 75 miljardin euron arvosta modernia aseistusta. Ensin sotilaita Afganistanista, seuraavassa vaihessa aseita. Kohta Venäjä taistelee amerikkalaisten omilla aseilla USA: ta vastaan.

 5. Taisteluja käydään nyt alueilla, jotka sopivat Venäjälle erinomaisesti. Ukrainalaisten ongelma on se, että heillä ei ole kunnon aseita ja taas Venäjän kalustoa saapuu koko ajan alueelle.

  Talvesta tulee erittäin jännittävä ajanjakso tässä slaavien rajaselkkauksessa. Todennäköisesti tullaan näkemään massiivisia läpimurtoja Venäjän puolelta.

  Ps. Ukrainan false-flageista puuttuu keväinen Kramatorskin, jossa Ukraina ampui Tocha-u ohjuksen väkijöukkoon ja väitti venäläisten tehneen sen. Valitettavasti paikalla oli italialainen toimittaja, joka kuvasi ohjuksen ja siinä tuli hyvin ilmi sarjanumerosta, että ohjus kuului Ukrainan armeijalle. Venäjän armeija oli tuossa vaiheessa niin kaukana, että kyseinen ohjus ei olisi edes lentänyt noin pitkää matkaa ja toiseksi Venäjä luopui kyseisten ohjusten käytöstä jo 2019.

  Ukrainan false-flageja ja terrori-iskuja tulee vielä paljon, koska sotilaallisesti he eivät pysty Venäjää nujertamaan

 6. Tuo Ukrainan väite venäläisistä pommittamassa itse hallitsemaansa Zaporitsan ydinvoimalaa on surkuhupaisa, venäläisten nyt oikeasti pommittaessa suurinpiirtein kaikkea kaikkea muuta ukrainalaista energiainfrastruktuuria.

  Eli jos ilkeät ryssäörkit aiemmin vain tykkäsivät pommitella Zaporitsaa etäältä tykeillä, niin nyt kun heillä on tekeillä jonkinlainen ”final solution” ukrainan energiainfralle, niin hehän voisivat nyt säästää tykin ajoammuksissa ja iranilaisissa troonikustannuksissa ja kipata pommit vaikka kuorma-autoistaan suoraan Zaporitsan reaktorialtaisiin.

  Valitettavasti tämä sota tekee kehitysmaan Ukrainasta ja ajaa Suomen konkurssiin.

  Nykyään on paljon erilaisia vaiettuja uutisia ja yksi niistä on arvio siitä paljonko tämä sota maksaa Suomelle ja suomalaisille. Oma arvio on että tämä sota maksaa suomalaisille luokkaa 100 miljardia euroa eli noin 18 tuhatta euroa jokaiselle suomalaiselle.

  Ja tästä näkee tuon rahakoneongelman todellisen luonteen! Jos valtion rahana olisi kulta tai kansalaisilta kerättävät verot, niin WEF rahoitettujen käenpoikaspoliitikkojemme olisi paljon vaikeampaa perustella sitä miksi Matti Möttösen tarvitsee maksaa 18 tuhatta euroa maailman korruptoituneimpiin kuuluvan maan proxy-sotimisesta Venäjää vastaan se kun sai itse provosoitua tuon sodan WEF-rahoitetun presidenttinsä tehtyä vaalilupauspetoksen luvatessaan rauhaa itä-ukrainaan ja neuvotteluja Venäjän kanssa Minskin sopimuksen pohjalta.

  Todellinen kiitos tästäkin sodasta kuuluu siis hyvin pitkälti koti- ja ulkomaisille WEF-rahoitetuille despooteille.

 7. Nyt on vain kaikilta kommentoijista ja de witiltä unohtunut se tosiasia, että kuka on hyökkääjä ja kuka puolustutaistelija. Venäjä on hyökännyt jo 2014 Ukrainan maaperälle ja jatkoi hyökkäystään 24.2.2022. Ei afgaanit venäjän puolesta taistele, he eivät unohda venäjän invaasiota heidän kotimaahansa. Omaa maataan he puolustavat eivätkä hypi putinin tahdissa. En minäkään peräänny tuli sitten millainen venäläinen vastaan, eikä suurin osa suomalaisista. Mitä nyt jotkut ”kansallismieliset” aimo, hetkiset luikkivat karkuun heti kun puskan takaa pilkistää piippalakki.

 8. Juutalainen Israelin tiedustelupalvelu Mossad on kuuluisa siitä, että se on tehnyt monia false flag-operaatioita.

 9. Öljyn hinta nousussa

  ️ExxonMobil Records Massive Q3 Profits of $19.7BN – due to rising oil, natural gas prices (AFP)

 10. Älä sie Laiton lehti lopeta. Sinun sota-analyysit on paljon paikkaansapitävempiä ko Ilalehtien sun muitten. Iltalehet ellää aivanko mielikuvitusmaailmassa tämän soan suhteen.

 11. Sääliksi käy nuoria ja wanhoja ukrainalaisia nostomiehiä, jotka RIKOLLINEN monimiljardööri Zelensny heittää sodan armottomaan lihamyllyyn sellaisella täysin tiedostavalla julmuudella toisin kuin WWII lopussa Adolf Hitler. Joka oli kykenemätön tuntemaan mitään myötätuntoa esim. Stalingradin piirityksen saksalaisia sotilaita kohtaan, jotka olivat enemmänkin eläviä ruumiita kuin taistelukykyisiä ja -haluisia Wermachtin ylpeitä itsestään olevia sotilaita. Mutta yksi ominaisuus Adolf Hitlerissä oli. Hän teki sen, mitä vaati korkeilta kenraaleiltaan lopullisen tappion edessä. Itsemurha!!! Sen järkevyydestä tai jopa etiikasta voi olla eri mieltä. Mutta Neuvostoliiton vankileirit olivat murhan loukkoja, josta vain aniharva saksalainen sotavanki palasi Saksaan takaisin v. 1955 laihtuneena ja riutuneena, vaikka vangit palasivatkin neuvostoliittolaisen ”lihotuskeskuksen” kautta. Se ”mainehaitta” nääs! KAMMOOTAVIJNTA on, että SUOMI voi olla seuraava ”potilas” NATO:n ja USA:n edessä matelevien niljakkaiden poliitikkojen syystä, jotka omaavat yhtä paljon järkeä kuin globalistien hymypoika armeijan vihreässä T-paidassaan parta ajamatta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*