Marco de Wit 1 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on ollut kovin kriittinen Uutta MV-lehteä ja sen päätoimittaja Janus Putkosta kohtaan monestakin syystä. Yhtenä syynä, että Suomen puolueettomuuden korostamisen sijasta UMV suorastaan jumaloi Venäjää. Toisena syynä, että alussa Putkonen henkilökohtaisesti sabotoi SKE:tä ja vaaliliittoa. Näin Laiton Lehtikin on ollut ikäänkuin kahden tulen välissä. Toisaalta hyökkäilevät putinistit ja toisaalta himonatottajat!

 

Sabotointi loppui kuitenkin melko pian, joten niinpä sitten Laiton Lehti ei ole vuosiin juuri kommentoinut Putkosen monia muita omituisia kuvioita.

 

Oikeastaan ainoa kritiikki on viime aikona koskenut Uuden MV-lehden haluttomuutta kritisoida persujen lukuisia takinkääntöjä tai edes Matti ”CIA” Putkosen asemaa persuissa.

 

Miksei MV-lehti ja sen päätoimittaja Janus Putkonen kerro Matti Putkosen juonista?

 

 

Vasta viime aikoina Putkonen on alkanut tajuta persujen totaalisen mädännäisyyden. Tässä aika paljastava juttu. [Kappas. MV-lehti taas alhaalla. Johtuukohan Huhtasaari-keissistä?]

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Putkosen vanhoista videoista voi kuitenkin edelleen saada sen käsityksen, että hänellä olisi joskus ollut jotain merkittäviä yhteyksiä persuihin. Noin vuosi sitten Putkonen nimittäin teki suoran video-ohjelman, jossa käyttäytyi aivan kuin Laura Huhtasaari olisi osallistunut hänen ohjelmaansa netin kautta. Moni myös niin luuli ja luulee edelleen.

 

Kaiken kukkuraksi himonatottajat haluavatkin ymmärtää väärin ja mustamaalata Huhtasaarta Janus Putkosen kanssa yhteistyössä toimivaksi putinistiksi. Niinpä Huhtasaari on nyt sitten varmuuden vuoksi tuonut selvyyttä asiaan, joskin kovin sanankääntein.

 

 

 

Kyse on siis jo yli vuoden vanhasta videosta, joka on kuitenkin jostain syystä edelleen Verkkomedia JanusPutkonen-kanavalla. Jotkut ovat viime aikoina käyttäneet videota ”todisteena”, että Putkosella ja Huhtasaarella olisi ollut jotain läheisempää yhteistyötä. Kieltämättä videolla siltä näyttää, koska Putkonen ei kerro kyseessä olevan Huhtasaaren omalta kanavalta lainattu klippi. Lisäksi Putonen mm. sanoo:

 

”Otetaan poliitikon tervehdys. Niitähän tässä tarvitaan. Annetaan estraadi Laura Huhtasaarelle.”

 

Jotkut sanovat, että Putkonen antoi videossa katsojilleen väärän käsityksen ihan vahingossa. Katso itse ja päätä oliko kyseessä puhdas vahinko vai käyttäytyykö Putonen typerästi. Huhtasaari ”ilmestyy” Putkosen ohjelmaan pariksi minuutiksi alla olevassa videossa 1 tunti 4 minuutin kohdalla.

 

 

 

 

Lähde: [Janne Korhonen estänyt Laittoman Lehden päätoimittajan, mutta tässä hänen valheviestinsä näkyy.]

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

38 thoughts on “Levittääkö Janus Putkonen videoväärennöstä Laura Huhtasaaresta?

 1. Jaa a nyt on kyllä aika erikoinen. Aluksi vaikutti että täähän on vaan pitänyt Huhtasaaren sanomisista ja sitten lisännyt klipin tuohon. Mutta sitä vastaan taas alkaa heti perään pälpättämään : ”Miten me ohjeistettiinkaan kansanedustajia jotka haluaa, antaa oman viestinsä tähän lähetykseen, Vanessa?” ”Me pyritään tottakai ottaan heidät kiinni siellä paikanpäällä ja saada pientä haastattelua”

  En sano juuta enkä jaata, en lähtisi Huhtasaarella mainostamaan mitään liikettä sehän on täysin kosher

 2. Kukakohan tästäkin on keksinyt nostaa taas yhden täysin merkityksettömän ”kohun”? Kaikki menee päin persettä ja taas väännetään jotain persujen irtisanoudun perkele kaikesta leikkiä. Sitäpaitsi Janus Putkonen tekee varsin hienoa työtä ja mikä tärkeintä pitää selkeästi linjansa. Yhtään ”kansalaista” tai Paskaa tuutista mediaa emme ainakaan tarvitse lisää levittämään ukrainan propagandaa.

  1. Arvostan korkealle kaikki terveesti ajattelevat, jotka vastustavat sotakiihkoilua, koronapanikointia, marxilaista feminismiä, orjuutta, valheellista lääketiedettä, amerikkalaista viihdesaastaa, pedotransuilua, hyväksikäyttöä, huijauksia, pelottelua, aivopesua ym. saatanallisuutta. Meissä on tulevaisuus.

  1. Marco ei ehkä huomaa olevansa vinksahtaneessa Overtonin ikkunassa: Janus, Venäjän toiminnan pääosin (hän olisi esimerkiksi halunnut apua Donbassiin jo paljon aiemmin, kuten minäkin) hyväksyvä henkilö, joka ei halua Suomea Venäjän vallan alle, vaan takaisin normaaleihin kauppa-, kulttuuri- ja poliittisiin väleihin, yhtäkkiä mukamas ”jumaloi” Venäjää. Hölmöä liioittelua. Kyllä henkilö saa aktiivisesti toimia valitsemassaan maassa (tai kahdessa) ilman uskonnollisia syytöksiä.

   Ja ”putinismista” voi sanoa sen verran, että minä itse pidän valtavasti Skotlannin maaseudusta ja luonnosta, joten olen varmastikin tänä vuonna ehtinyt olla jo ankara johnsonisti, trussisti ja nyt sunakisti (sunakki?). Katos, joko olet meidän puolella tai meitä vastaan.

   ”Taidanpa käväistä Aberdeenissa moikkaamassa tuttuja ja viemässä vähän peittoja ja kynttilöitä ja säilykkeitä kylmän talven varalle” – sunakisti on sunakisti, vaikka voissa paistaisi.

   ”Taidanpa käväistä Siperiassa moikkaamassa tuttuja ja viemässä vähän peittoja ja kynttilöitä ja säilykkeitä kylmän talven varalle” – putinisti/ryssä on putinisti, vaikka voissa paistaisi.

 3. Tämäkö nyt ongelmista suurin? Jos kerran Putkosta kritisoidaan niin miksei niistä todella vakavista asioista? Miksi Putkosen UMV -julkaisussa jatkuvasti kirjoitetaan lännen valehtelusta liittyen koronarokotuksiin ja -toimiin mutta ei KOSKAAN Venäjän tai Kiinan? Samaa grafeenia on löydetty myös Sputnik -rokotteista, Venäjän rokotetut ovat saaneet omat MAC-osoitteensa piikityksen jälkeen eli ovat verkossa kiinni. Samat digivaluutat otetaan käyttöön myös BRICS-maissa joka liittyy rokotusagendaan vahvasti myös. (Tästä LL ei tietenkään kirjoita sanaakaan) Venäjällä ei ole minkäänlaista julkista haittailmoitusrekisteriä jotta voisi olla minkäänlaista hajuakaan minkälaisten haittojen kanssa siellä taistellaan. Putin on myös monet kerrat ollut puhumassa Uuden Maailmanjärjestyksen puolesta ja jännästi kaikki mitä nyt Ukrainan sodan varjolla tapahtuu, lännessäkin toimet sataa 100% suoraan tähän laariin. Voisiko Janus Putkosta kritisoida – ja hiton painavista syistä – näistä asioista sen sijaan että tällaisista lastentarhaosaston touhuista?

  Huhtasaari on edelleen valeoppositiopuolue Persujen jäsen eikä hän itse ole koskaan avannut suutaan Persujen toimista tai kritisoinut niitä. Onko Laura itse koskaan avautunut CIA Matti Putkosen touhuista? Miksi tätä peenpuhuja-siionisti Huhtasaarta pitää nyt ykskaks puolustella jotenkin oli Januksen videoeditointi sitten hyvän maun mukaista tai ei? Täytyy sanoa että Laittoman Lehden uutisten priorisointi se vasta ihmetystä herättääkin. Jos joku täällä säätää ja sotkee niin se on LL.

  1. Mutta onko grafeenia oikeasti löydetty Venäjän Sputnik- tai Kiinan Sinopharm -rokotteista vai onko kyseessä jälleen kerran lännen luoma valhe? Tiedän, että Venäjä on jossain vaiheessa uutisoinut alkavansa kehittää Sputnikista myös mRNA-rokotetta, asiasta uutisoi Venäjän uutisista somessa raportoiva mies, en ole kuullut myöhemmin, kehittivätkö. Venäjä on sanonut, että sen suurin pelko, että se eristetään lännestä, ja siksi ehkä aiemmin puhunut jopa NWO:n puolesta? Ehkä siksi halusi myös Venäjän ottavan mRNA- tekniikan käyttöön. Voi myös olla, että tässä suhteessa Venäjä oli jopa naivi kuvitellessaan olevansa osa länttä. Putinhan on myös perustanut EEF:n eli Eastern Economic Forumin eli idän oman talousfoorumin, onko se sitten vaihtoehto WEF:lle vai ajaako samaa asiaa? Ongelmahan on, ettemme kuule uutisia Venäjältä, mutta sekin voi tietysti olla osa juonta, jotta osa ihmisistä alkaa pitää Putinia jonain maailmanpelastajana.

   Mutta, jos Venäjä ja Kiina olisivat mukana uutta maailmanjärjestystä luomassa, eli kimpassa länsivaltojen kanssa, mihin tarvitaan tällaista teatteria kuin nyt on nähty? Eivätkö nämä globalistit olisi voineet silloin yhdessä hävittää väestön ja ottaa meidän maat ja varat helpommallakin tavalla, ja jakaa sitten rahat keskenään? Kyllä siihen varmaan helpompikin keino olisi löytynyt vähentää populaatiota kuin nähdä tämä kauhea vaiva ensin aivopestä kansalaisia ja sitten sotia ympäri maapalloa. Suurin sotahan tullaan käymään jossain vaiheessa kuitenkin Lähi-idässä.

   P.S. Laura Huhtasaari paljastaa karvansa nimittämällä MV-lehteä äärioikeistolaiseksi mediaksi. Keitä nämä persut sitten ovat, jos eivät itse olekaan oikeistolaisia? Marxisteja?

   1. Nimenomaan sitä teatteria tarvitaan jotta tavikset uskovat että jossain on joku vihollinen jota vastaan täytyy lähteä rintamalle tapattamaan itseään ja harhauttaa heidät niistä kuuluisista sisällisistä vihollisista. Mikä on paras tapa romahduttaa yhteiskuntarauha? Tapattaa nuoret viraalit miehet ja nykyään myös naiset ovat innokkaina tapattamis/tappotalkoissa. Pari vuotta sitten valtaosa oli Nato-vastaisia, nyt ykskaks jatkuvan propagandasuoltamisen jälkeen (Venäjä hyökkäsi Ukrainaan) valtaosa on valmis lähtemään rintamalle Suomen (=Naton ja globalistien) puolesta ja kutsuvat itseään vieläpä isänmaallisiksi. Kuinkahan kauan ihmisille vielä menee sen tajuamiseen että ihmishenget eivät merkitse näille yhtään mitään. Nada.

    Henry Kissinger joka on myös Klaus Schwabin oppi-isä on sanonut että:

    ”Military men are dumb, stupid animals to be used as pawns for foreign policy”

    1. Tarkoitin oikeastaan sitä, että miksi ei laittaa niitä myrkkyjä ruokaan tai juomaveteen (ehkä jossain jo tehdään näin), niin olisi päässyt kerralla eroon liikaväestöstä? Mihin tarvitaan sotaa? Jos eliitti tai illuminaatti on yhtä mieltä, että väestön määrä pitää saada minimiin (500,000?), niin silloinhan he olisivat voineet laatia suunnitelman, että olisivat päässeet meistä eroon kaikista pikaisesti. Miksi he riskeeraavat oman turvallisuutensa, jos väestö vaikka pillastuu kunnolla ja ovat itse vaarassa? Osa tietenkin on jossain turvapaikassa, mutta miten esim. ne päättäjät, jotka esiintyvät yleisissä tilaisuuksissa, ottavat riskin, jos ihmiset suuttuvat kunnolla. Tulee tomaattia naamaan kuten Macronilla.

     1. Europan Unionin asettama arviointiryhmä ja Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto totesivat vuonna 2015, ettei ”glyfosaatti todennäköisesti aiheuta syöpää, vaurioita perimää taikka aiheuta ihmisille muutakaan vaaraa”?

      Kansainvälisen syöväntutkimuslaitoksen (IARC) asettama puolueeton asiantuntijaryhmä päätyi kuitenkin samana vuonna siihen tulokseen, että glyfosaatti aiheuttaa DNA-mutaatioita ja on todennäköisesti myös syöpävaarallista. Ryhmä kävi läpi siihen asti julkaistut tuhat tieteellistä tutkimusta.

      Lähde: https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Glyfosaatti

     2. Ensinnäkin sota on miljardibusiness, ei vain ne pommit vaan koko ketju aina ruumisarkkuihin asti. Ei miljardien ihmisten tappaminen on ihan läpihuutojuttu, heidän koneisto myös vielä tarvitsee ihmisiä ja toisekseen joku täysin irralleen päästetty tappokeino (juomaveden myrkyttäminen) tappaisi myös niitä ihmisiä joita tarvitaan. Ei tällaista juonta voi paljastaa kaikille joiden halutaan pysyvän hengissä. Nerokkain viimeisin juoni oli keksiä ”virus” jota idiooteimmat sitten pelkäävät ja käyvät ottamassa myrkkypiikin ja tappavat itse itsensä. Näin päästää eroon suuresta määrästä tolloja. Näillä keinoilla he nimenomaan eivät riskeeraa mitään vaan kaikki perustuu vapaaehtoiseen itsensä tuhontaan, kuten myös mm. sodat.

      Ne jotka eivät suostu ja yrittävät varoittaa tolloja ovat sitten ”salaliittoteoreetikkoja” joita ei kukaan tietenkään kuuntele. Kun isot massat on eliminoitu, voidaan lähteä täsmä-tuhontaan ”salaliittoteoreetikkoja” vastaan, keinoja on loputtomasti. Suuri haaste kapinallisille tulee jo ohjelmoitavan digivaluutan kautta jonka käyttöehdoksi voidaan laittaa ihan mitä vaan. Milläs elät? Perustulon ehtona voi olla vaikkapa rokotteen ottaminen tai se voidaan evätä jos on vääriä mielipiteitä (sosiaalinen pisteytys). Ja tämä systeemi puolestaan perustuu rokotteiden ja PCR-testien mukana kehoon laitettuun nanoteknologiaan jolloin jokainen piikitetty ja testattu on verkossa kontrolloituna, Internet of Bodies (IoB) Perustuloa tukee muuten myös LL:n fanittama Elon Musk.

      WEF & Internet of Bodies:
      https://www.weforum.org/reports/the-internet-of-bodies-is-here-tackling-new-challenges-of-technology-governance/

      Microsoft Patent WO2020060606 – BLOCKCHAIN CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA
      https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606

  2. Juurikin tää. Lisäksi liikekannallepanoon haalittiin venäläisiä perheenisiä ja opiskelijapoika vailla mitään sotilaskoulutusta ja lisäksi koronarokote on kaikkien rintamalle lähetettävien pakko ottaa. Luganskissa ja muilla liitetyillä alueilla on aloitettu koko väestön koronarokotukset, 12 v. ylöspäin kaikille. Venäläisten ja ukrainalaisten etninen kansanmurha ja slaavilaisten miesten orjuutus ja hedelmättömiksi tekeminen tässä on kyseessä. Putinin hallinto pelaa samassa valittujen joukkueessa WEF:n, Zelenskyin ja USA demarien kanssa, ja tämä liikekannallepano viimeistään paljasti kortit hidasjärkisimmillekin.

   1. Aivan. Mitään koronavirusta ei ole (eikä muitakaan) olemassakaan joten Venäjä on kusetuksessa täysillä mukana. Juuri tästä syystä UMV ei voi koskaan kirjoittaa siitä että viruksia ei ole koskaan eristetty koska silloin Janus Putkosen pitäisi myöntää että Venäjä on osa NWO:ta. Ja tämä puolestaan tarkoittaa että Janus Putkonen on epärehellinen mädättäjä. Tämä nyt niille tiedoksi jotka hänen Fennomaa projektiin ovat menossa. En todellakaan suosittele. Ko. rekisteri on yhden ihmisen takana; epärehellisen Janus Putkosen.

   2. ”….koronarokote on kaikkien rintamalle lähetettävien pakko ottaa. Luganskissa ja muilla liitetyillä alueilla on aloitettu koko väestön koronarokotukset, 12 v. ylöspäin kaikille. ”

    Tämä kaipaa nyt lihaa luiden ympärille ja linkkiä kehiin!

    Kiitos.

 4. Äärioikeistolainen kanava? Venäjämyönteinen lehti on äärioikeistolainen? Melkoinen älyloikka. Eikös venäjämyönteinen ole pikemmin äärivasemmistolainen?

  1. ’Aimo Mies’, tuo jako että Venäjä olisi vasemmistolainen ja Länsi oikeistolainen ei ole pätenyt enää 31 vuoteen. Kiinasta en edes kirjoita kuin sen verran että se on ’mallimaa’ mm. EU-liittovaltion rakentajille.

 5. Janne M. Korhonen on valesuomalainen. Mistä lähtien suomalaisten pitää käyttää englannin kieltä keskinäisessä keskustelussa. Kuvitteleeko joku, että ketään kiinnostaa joidenkin äärisuvakkien mielipiteet.

 6. Kaikki normaaliaivoiset ymmärtäväe ensi silmäyksellä asioiden yhteydet. Persujen lukeneistolla, älykköjä ja omilla aivoillaan ei ole yhtään persujen tyhjäntoimittajajohtotasolla, ei näköjään vain ole minkäänlaista medialukutaitoa.

 7. Kunnia Putkoselle siitä, että hän on pitkään kertonut Donbassin tapahtumista. Muuten mv-lehti alkaa olla aikansa elänyt. Matuvyöryn aikaan mv-lehdessä oli paljon laadukkaita artikkeleja!

  Mutta jos suomalainen haluaa tutustua venäläiseen kulttuuriin, niin silloin kannattaa tutkia tätä! https://russian-faith.com/

 8. Sohlberg *melko WOKE*👑💬👀

  Suurin pösilö näyttää olevan käyttäjänimi -Sohlberg ”melko [email protected]_Sohlberg
  ·
  20t
  Sanoiko joku, ettei #persut ole Putinistinen puolue?
  Tuossa siis idiootin kommentti videoon, jota ei ole nähnyt.

  Tuo Sohlberg puuttuu tuolta jutusta. Ensin twitterkäyttäjä TTarkkailija nostaa puolisen vuotta vanhan videon, jossa ei kyllä tule pienintäkään ajatusta, että Huhtasaari olisi osallistunut siihen jotenkin. Sitten tuo mainitsemani pösilö Sohlberg jakaa omalla todella aivovammaisella putinistikommentilla twiitin edelleen ja nyt viimeisin twiittaaja, tuo jutussa näkyvä Korhonen näyttää myös jotenkin vammaiselta.

 9. On hyvä, että meillä on myös MV-lehden alusta, minne muut ihmiset voivat kirjoittaa ja mistä lukea oikeita uutisia. Magneettimedia, vaikkakin jossain asioissa pahasti harhateillä, kirjoittaa loistavia artikkeleita. Esim.
  https://www.magneettimedia.com/kasaarimafian-venajan-ryosto-1990-luvulla-onko-se-unohtunut-huomiot-historiasta-nykyisyyteen/
  Kansalainen -lehti on nykyään globalistien äänitorvi.
  Kaikkein journalistisin vaihtoehtomedia, millä on ollut myös parhaat lähdeainistot, on ollut mielestäni Avoinmedia, ja sen puolesta puhuu myös se, että se on nyt täysin sensuroitu media. Joitain kirjoituksia sieltä vielä löytyy osiosta ”Kipu”, mutta moni asia jää kuulemma haaviin. Harmi.

  Itse olen epäillyt jo jonkin aikaa, että taitaa Putkonen olla oikeasti jo Venäjällä, eikä siellä Donbassissa, missä sotaa käydään. Epäily nousi, kun hän palattuaan matkaltaan Venäjältä (missä häntä haastateltiin) julkaisi kuvan telegram-sivullaan, missä hän sanoi kuvassa olevan Z-kulkuneuvo Donbassin kadulla, asiaan liittyi joku hänen huvittunut kommenttinsa. Kommentti oli ihan tuulesta temmattu ”muka humoristinen” heitto, mutta josko hän näin vain yritti todistaa olevansa takaisin Donbassissa? Voi olla, että mielikuvitukseni laukkaa tietenkin liikaa:).

 10. Vää­ren­tä­mi­nen ja va­leh­te­le­mi­nen on yk­si ta­pa käyt­tää sa­nan­va­paut­ta.

  On asi­oi­ta, joi­ta tai­teel­li­sin kei­noin, kir­joit­ta­mal­la, vi­de­oi­ta te­ke­mäl­lä tai mui­ta il­mai­su­muo­to­ja käyt­tä­en, on mah­do­ton­ta esit­tää «fact-chec­ked» -for­maa­tis­sa.
  –   Ja sil­loin­kin on ky­syt­tä­vä: ke­nen to­tuus? On­ko fak­tan­tar­kis­tus suo­ri­tet­tu Huh­ta­saa­ren vai­ko Put­ko­sen al­go­rit­mil­la tai Lait­to­man­Leh­den vai­ko MV-me­di­an al­go­rit­mil­la.

  Lois­ta­va esi­merk­ki vies­tis­tä, jo­ta on mah­do­ton esit­tää «fact-chec­ked» -for­maa­tis­sa on te­os «Sii­onin Vii­sait­ten Pöy­tä­kir­jat».
  –   Sen sa­no­ma ei ole niis­sä kir­jai­mis­sa, ei niis­sä sa­nois­sa, ei niis­sä lau­seis­sa, jois­ta kir­ja koos­tuu ja jois­ta jo­kai­sen to­den­poh­jai­suus voi­daan aset­taa ky­see­na­lai­sek­si.
  –   Tä­män kir­jan vies­ti on ikään kuin me­ta-ta­sol­la sii­hen näh­den, mi­tä kir­joi­tet­tu on.

  Tai­teel­lis­ta il­mai­sua ei pi­dä ra­joit­taa.
  –   Ei myös­kään Lau­ra Huh­ta­saa­ren va­paut­ta sa­noa Put­ko­sen vi­de­os­ta mi­tä ta­han­sa, ei si­tä­kään pi­dä ra­joit­taa, kos­ka hä­nen vies­tiin­sä si­säl­ty­vä me­ta-vies­ti jää sil­loin ker­to­mat­ta.

 11. Heh, aika sekaisin pitää olla, jos luulee tuon nähtyään shalom-Huhtasaaren olleen Januksen show’n vieraana. Nuo kaksi eivät sattuneesta syystä samoilla rukousaamiaisilla käy. Huhtasaari on Israel-mädättäjä aivan kuten Hirvisaari, Soini, Elo ja suurin osa persuista. Janus taas on niin syvällä Venäjä-jutussaan, että välillä epäilisin sen olevan kaksoisagentti ellen tietäisi miehen historiaa. Eli huhujen mukaan syy pakoilulle Suomesta voi olla isot velat. Ans kattoo mikä Putkosen seuraava projekti on. Muutoinhan hän on hyvällä asialla, sillä puhuu ääneen Rothschildien, Rockefellerien ym. pankkivallasta. Toisaalta samaan hengenvetoon juhlii Suomen häviötä II maailmansodassa. Ristiriitainen hahmo.

 12. ”Takaisin Donbasissa”

  Älä, hyvä mies, käytä anglismeja. Suomeksi voit sanoa

  • hän on tullut takaisin Donbasiin
  • hän on jäälleen/taas Donbasissa
  • hän on palannut Donbassiin

 13. Ei tässä minusta ole mitään epäselvää. Janus puhuu videotervehdyksestä, eli antaa ymmärtää, että Huhtasaari olisi lähettänyt videon Janukselle näytettäväksi hänen ohjelmassaan tai hänen tapahtumassaan. Mutta on kuitenkin sen verran epämääräinen, että voi sitten tarvittaessa sanoa, ettei ole väittänyt mitään, jos joku asiasta kysyy.

  1. Tosiaan, yli vuoden takainen video jolloin persut eivät olleet vielä nato- ja Venäjähyperventilaatiossa. Ehkäpä Laura on antanut silloin luvan lainata. Nyt Lauran älähtäessä hän ei ehkä ole tiennyt mistä edes kysymys, kun idiootit twitterissä jakaneet vanhaa tavaraa.

   1. Onko video nyt äkillisesti ”löydetty”, jotta sitä voitaisiin käyttää Lauraa vastaan (että hän peruuttaisi itsensä).

 14. youtubessa on miljoonia videoita jossa reagoidaan tai muuten kommentoidaan muiden tekemiä lyhyitä videoita.
  aivan normaali käytäntö näyttää niitä näin, kukaan ei väittänyt että Laura olisi ollut mukana lähetyksessä.

  1. ”kukaan ei väittänyt” , paitsi ne kolme twitteridioottia, TTarkkailija nosti UMVkuvakaappauksen, sitten sen jakoi tuolla edellä mainitsemani ”Solberg”melkoWOKE sanoen ” kuka vielä väittää ettei persut ole putinistinen ” ja kolmantena myös tuolla jutun twitterkaappauksessa näkyvä Korhonen. Persuissa on Ukrainan tilanteen takia hyvin kapea liikkumavara. En ihmettele, että Laura on panikoitunut. Sillä on ihan tarpeeksi töitä ilmankin, että ehtii jokaista asiaa juuriaan myöten tutkia.

 15. AINOA asiattomuus tulee laukalle lähteneeltä Laura Huhtasaarelta, joka kutsuu MV-lehteä ”äääääääärrrrrrioikeistolaiseksi” mediaksi. Sen ”salliij” YLE:ltä, Helsingin Sanomilta ja iltapaskoilta ym. nk. ”Maakuntalehdiltä” ÄH! No VALTAmedialta!!! Ne, jotka ”Pata kattilaa soimmaa” -asenteella ovat liikkeellä on taas perisuomalainen ”oma lukunsa”. Se, että voimakkaasti isänmaallisena ja kansallismielisenä profiloitunut Laura Huhtasaari ja sillä paitsioon ajettuna / Joutuneena persuna pääsee lirit housuun vaihtoehtomedian eli valtavirran vastaioseen lähetykseen, jonka haltija asuu peräti alueella, joka on ja ollut ja yhä ON kiistanalainen. ”EROTTAA tämä jyvät akanoista” eli nk. ”kansallismieliset” suomalaiset poliitikot EU tasolla toimivista EU ja globalismi vastaisista muista poliitikoista. Laura Huhtasaari EI ole aito suomalainen vaan passiton”kaksoiskansalainen”, jonka varsinainen ”kotimaa” on ISRAEL, jonka takia liki KAIKKI vaihtoehtomediat, jotka eivät liki opettele Tooraa ulkoa (mahdotonta! goyimille kuolemantuomio) sanasta sanaan. Eli, jos löydät Pyhän maan toimista yhdenkin särön kiiltokuvasta. Olet NATSI!!! Tässä on käynyt niin, että Putkonen on hyväuskoisuuttaan ottanut lonkalta kansallismielisenä profiloituneen Laura Huhtasaaren klipin, jonka hän on esittänyt omana AVOIMENA JULKILAUSUMANA käsiteltävänä olevaan poliittiseen päätökseen, joka oli VAHINGOLLINEN Suomen kannalta. Eli poliitikkona hänen lausumansa ilman siitä pois mitään ottamatta ja lisäämättä on eräänlainen ”billboard” -taulu jossain julkisella paikalla. Jos Putkosen olisi sitten pitänyt tälläisessäkin tapauksessa pyytää lupa niin sitten olisi pitänyt. Huhtasaarta on aivan turha vetää mihinkään muuhun mukaan kuin Suomi – Israel Seuran pyhän kansan estottomaan fanitukseen, koska ”kaksoiskansalaisena” Israel on hänellä AINA ENSIN. Suomi tulee sitten jossain perässä, jos tulee! Poliitikko joka hyppää pöydälle aina kun hiiri juoksee lattian poikki. EI ole valtiomies ainesta oleva suoraselkäinen, peloton ja periaatteita noudattava poliitikko vaan tuuliviiri, joka haistelee kulloisetkin valtavirtaukset ja toimii niiden mukaisesti. NYT kaikki pelkäävät mediaa ja takkutukkien mellastusta kuin pyörtyilevät entisaikojen neidot. Kunnioituksen saa sillä kun ei nakkaa paskaakaan. Haukkuivat koirat kuinka paljon tahansa, sillä pillastuneen emännänkin huuto lakkaa lopulta niin kuin ukonilmakin. Ja, jos sitten hmma tyssää niin tyssätköön. Mitä kukaan TODELLA jotain tarkoittava ihminen voi sellaisessa yhteiskunnassa mihinkään vaikuttaa korjaavasti perustavanlaatuisesti. Huonoa EI kannata korjata. Sen pitää antaa ensin luhistua tai sitten särkeä se pirin pärin!

  1. Kirjoitat pelkkää hevonkukkua nyt! Mistä selviää Lauran kaksoiskansalaisuus?

   Ei Laura ehdi jokaista somenostoa tutkimaan. Hän on älähtänyt sen tiedon varassa, kun nuo twitteridiootit ovat jakaneet yli vuoden vanhaa asiaa.

   1. Joopa, joo. Laura Huhtasaarella on Daavidin tähti kaulakoruna, jolla hän aivan itse sanonut haluavansa vihastuttaa ja ärsyttää ”äääärrrioikeistoa” ja ”natseja”! Lisäksi hän on jakanut kuvan, jossa hän seisoo vehnäisen näköisenä aseistautuneiden israelilaisen nais- ja miessotilaan välissä. Lisäksi hän on itse profiloitunut aikanaan ollessaan eduskunnassa Israel myöntteimmäksi kansanedustajaksi. Eli kyseessä on samanlainen siionisti kuin nyt Ison-Britannian pääministeri, vaikka hän on etnisesti intialainen. Poispotkittu ent. pääministeri Liz Thuz myös julisti heti ennen mitään muuta olevansa siionisti kuten myös oli pääministeri (”churchill”) Borin Jonhsson, joka on peräti puolijuutalainen!!!
    Jos jotkut ovat IDIOOTTEJA!!! Niin ne ovat he, joiden mielestä pötä on täydellinen, jos siinä on kolme jalkaa! Ne, jotka ovat rakastuneet huumaavaan Laura Huhtasaareen ovat tällöin asemoineet itsensä ulos asiapitoisesta poliittisesta keskustelusta ja voivat keskittyä ”stalkkaamisseen” aivan muualla. Persut ovat täynnä siionisteja, globalisteja, natottajia, EU:n kannattajia, haittamaahanmuuton kannattajia, homostelijoita, korona tyrannian kannattajia sekä Venäjän kansalaisiin kohdistettavaa rasistista vihaa suoltavia kansanmurhaajia, jota voi verrata holokaustiin Saksassa johtanutta äärimmistä antiseminismiä. Oulun ”potra poika” esitti jopa välikysymyksen pääministerille eduskunnassa, johon pääministeri YHTYI innolla! Hullu-uho on oma romaaninsa, mutta ”Rapies” riittänee. Persuissa ”Rappareita”! ”Leppoinen” puoluesihteeri savustaa kansallismielisiä pois puolueesta nyt NATO:n ollessa TOTTA. Ja Purra on vihreä globalisti ruotsalaisten bestis kuten puoliruotsalainen ”mestari” (joskus ennen kuin karvansa näytti) Sitä paitsi Mepit Huhtasaari ja Hakkarainen ovat ”katkolla” eli ahtaalla GLOBALISTI-NATO-LGBTQ+, NWO-EU LIITTOVALTIO — perus”suomalaisessa” puolueessa!!! On *kaksi Putkosta, jotka molemmat säikähdyttävät epävarman nykuyisestä asemastaan puolueessa, josta kasvoi kauniista ankanpoikasesta ruma, raadollinen, petollinen ja kavala partakorppikotka! Sitä paitsi itse ja monet muutkin arvostavat enemmän Lauran Sveitsissä asuvaa isosiskoa Saara Huhtasaarea, joka on vieläpä koulutukseltaan perehtynyt kehonkieleen ja sen perusteella analysoimaan sitä puhuuko henkilö totta vai muunneltua totuutta esim. työhaastatteluissa yms. Kaksoiskansalaisuus oli LAINAUSMERKEISSÄ!!! Eli EI kirjaimellisesti käsitettävissä, mutta sehän menee heittämällä ohi, jos ”ihastuksesta” kirjoitetaan pahaa. Kun siionisti-kristyltä kannalta lukittuu Israeliin yhtä voimakkaasti kuin Neuvostoliittoon vähemmistökommunistit eli nk. stalinistit, jotka eivät nähneet AINOATAKAAN epäkohtaa Suuressa Neuvostojenmaassa vaan noilta ajoilta tunnettu ”Neuvostovastaisuus” oli se tämän päivän, mutta ehkä hieman jo haalistunut RASISTI!!! Kristinusko on korruptoinut juutalaisten pitkälle hallitsemasta Usraelissa ja tullut lahkolaisuutena Suomeen ”juutalaisten palvonta uskontona”, josta on tullut pääopinkappale jätrtäen täysin syrjään Kristuksen sovitustyön. Jeesus On Tie!
    * Venäjä-Putkonen ja pesujen CIA-Putkonen!!! Putkosen ja Putkosen välissä (vrt. ”puun ja kuoren välissä”)

    1. Kiitos vastauksesta. Minua varmaan hämäsi se, kun lainausmerkkejä oli niin kovaan tahtiin alussa. Onhan Laura sanonutkin olevansa siionisti. Siitä sitten jotkut vetivät heti päätelmän hänen olevan juutalainen, ja sitä väärää päätelmää sitten jaettiin totena hyvin laajalti lopulta. Daavidin tähti kyllä. Ristusmariakin oli Daavidin sukua.
     Se on ihmeellinen se Torinon käärinliinojenkin tarina. Välillähän tultiin siihen tulokseen jossain hiiliajoituksissa, että liinat ovat paljon uudemmat. Sitten myöhemmin tajuttiin, että liinoja oli parsittu uudemmalla kudonnalla. Liinat ovat sittenkin ajallisesti oikeat, kuten raamatussakin kerrotaan vain liinojen olleen haudassa enää jäljellä. Liinoissa on se kuuluisa kasvokuva kuten varmasti tiedät? On sanottu, että sellaisen negatiivifilmimäisen kuvan on voinut jättää vain todella voimakas ja hyvin lyhytaikainen säteily. Siksi vaikka Joulu on iloinen juhla, on minullekin Pääsiäinen kaikkinensa se suurin vuoden juhla. Kyllä minäkin osaan kunnioittaa siitä näkökulmasta Daavidin tähteä.
     Pitää nyt vaan sietää, että Laura on Israelmielinen. Siinäkin on eri tasoja kuten voi olla kansallismielinen Suomessa, mutta ei sen tarvitse sisältää tämän tuhohallituksen kannattamista.
     Minkäs teet, kun hulluus vallan saapi. No jospa Vapauden Liitto tekee vähintään pikkujytkyn.
     Ei se ole persujenkaan laita niin mustavalkoinen, kuin sinäkin tuossa tuskassasi olet pupertanut kahteen kommenttiin. Et ole ainoa joten eipä voi moittia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*