Free speech 1 marraskuun, 2022

 

Laiton Lehti kertoi miten sekä Brasilian että länsimaiden valtamedia on demonisoinut Tropiikin Trumppia eli Brasilian presidentti Bolsonaroa.

 

Toimittajat Emmi Hiltunen ja Onni Kari demonisoivat Brasilian presidentti Jair Bolsonaroa!

 

 

Laiton Lehti on myös kertonut miten myös Brasiliassa valtaeliitti on varmistanut valtansa äänestyskoneilla.

 

Brasilian persuilevat vaalit: Äänestyskoneet estävät äänestämästä Bolsonaroa!

 

 

Niinpä ei ollut ihme, että äänestyskoneiden mukaan Lula voitti hiuksenhienosti.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Epäilyksiä herättää, että hylättyjä ääniä on miljoonia. Koska kyse on elektronisista äänistä, niin kukaan ei voi saada varmuutta hylkäämisen perusteista.

 

 

 

 

Epäilyksiä herättää myös, että Bolsonaron vaalitilaisuudet olivat yleensä valtavasti suurempia kuin Lulan vaalitilaisuudet. Eli sama kuvio kuin mitä USA:ssa.

 

 

 

Sekä Amerikan että tropiikin Trump siis hävisivät hiuksenhienosti ja nimenomaan äänestyskoneiden sabotoimana. Toisaalta kaikki voi vielä kääntyä hyväksi kahdesta syystä:

 

1. Kulttuurisota

Trump ja Bolsanaro ovat molemmat jatkamassa kulttuurisotaa järjestämällä jatkuvia kampanjoita. Molemmat pyrkivät myös dominoimaan omaa puoluettaan puhdistamalla ne puolisuvakeista. Käytännössä Trump ja Bolsanaro pakottavat ihmiset valitsemaan puolensa moraalisuuden ja satanismin välillä.

 

2. Suuri lama

Maailmantalous on romahtamassa suureen lamaan, jolloin sekä Trumpin että Bolsanaron kannatus tulee lisääntymään. Niinpä nyt on varma, että molemmat tulevat voittamaan sekä aluevaaleja että seuraavat presidentinvaalit.

 

Itse asiassa saattaa jopa olla johdatusta, että suvakit ja muut satanistit ovat päässeet valtaan juuri Suuren laman alkaessa. Se tulee tuhoamaan heidän maineensa ehkä lopullisesti!

 

 

17 thoughts on “Lula Brasilian presidentiksi äänestyskoneiden vaalivilpillä. Bolsonaro vaatii äänestyskoneista luopumista!

 1. Massiivista äänestyskonehuijausta ja siitä huolimatta voitti mukamas hiuksen hienosti! Tämä kertoo hyvin siitä kuinka satanisteilla ja globalisteilla ei ole käytännössä koskaan mitään oikeaa kannatusta.

  1. Tietenkin huijaus täytyy tehdä niin että lopputuloksessa on vain pieni ero. Näin voidaan väittää että kyse oli oikeasta tuloksesta.

 2. Miljoonia hylättyjä ääniä ja ei voinut edes äänestää Bolsonaroa. Saatetaan puhua helposti kymmenistä miljoonista väärennetyistä äänistä!

  1. Joo, nyt on alkanut tuo Kiina-lähäys taas. Tuo Kiinan harjoittama ”ihmisoikeuksien polkeminen” eli uiguurien sorto oli Suomen otsikoissa jo vuonna 2020. Mutta se ei ole ollut ajankohtainen vielä, kun on ollut noita muita ”juttuja” ensin. Donald Trump aloitti tämän Kiinan mustamaalaamisen, mutta ilmeisesti se ei toiminut niin hyvin ja vaihtoivat presidentin ja ottivat toisenlaisen lähestymistavan. Sosiaalisen mediaan on ”vuotanut” videoita matkan varrelta, joilla pyritään todistamaan Bidenin ja Xi Jinpingin salaliittoa, Trump tukijoukkoineen (mm. James Wood) alkoi syyttää Bidenia Kiinan apuriksi jo presidentinvaalien aikana. ja yhä edelleen Trump & co. toistavat tätä tarinaa. Amerikkalaiset konservatiivit tuntuvat ostavan tämän jutun. Tietenkin Kiinassa on USA-mielisiäkin ihmisiä, jotka toimivat omaa maataan vastaan, onhan niitä kiinalaisia siellä maailman talousfoorumissakin melkoinen joukko.

 3. Valtamedia tänään. Uutissuomalaisen USU-gallupin mukaan 72% mielestä Marin on onnistunein puoluejohtaja. Kaikkien isojen puolueiden puheenjohtajat ovat yli 50% mielestä onnistuneet hyvin js Orpokin 51% ( !). On tämä Suomi onnela, kun puoluejohtajat onnistuvat enemmistön mielestä.

  Mitähän kansan mielestä gallupissa kysyttiin. Onnistuneet missä? Ei ainakaan suomalaisten etujen ajamisessa.

  Naiivin suomalaisen mielestä suomalaisten etujen ajaminen ei ole kannatettavaa? Mutta eihän lammas ajattele omilla aivoillaan.

  1. Voi olla, että media haluaa antaa vain tällaisen vaikutelman, että kannattajia on näin paljon näille henkilöille. Että tuulimyllyjä vastaan taisteleminen on turhaa, kun heillä on näin vahva kannatus.

   Uussuomalainen taitaa olla kokoomuslaisten (globalistien) media, ja yhtäkkiä Venäjä-Ukraina -tilanteen eskaloiduttua, on muissakin medioissa alettu julkaisemaan USUn gallupeja. Tuo media on ollut toiminnassa jo kauan, mutta nyt vasta sen kannanottoja on alettu julkaista mm. ip-lehdissä. Kannattaa sanoa asiasta muiden kanssa keskustellessa, että katsokaa aina, kuka gallupin on tehnyt.

  2. Suomalaiset ovat niin typerän auktoriteettisokeita, että nämä prosentit voivat aivan hyvin olla totta.

  1. Jamie Raskin on esinahaton, joten sanomattakin selvää, että hän haluaa tuhota Venäjän ortodoksisen kirkon.

   Esinahaton Raskin jatkaa siis samaa vainokampanjaa, jonka esinahattomat bolshevikit aloittivat kommunistisessa Neuvostoliitossa.

   Esinahattomat vihaavat jumalaa ja hänen poikaansa!

 4. Reutersin uutinen Ukrainaan toimitetuista aseista

  ❗U.S. resumes tracking of weapons transferred to Ukraine – Reuters

  The transfer of a large number of weapons to Ukraine is fraught with the risk that they ”may fall into the wrong hands.”

  Earlier, the Finnish intelligence services stated that the weapons supplied to Ukraine were found in possession of criminal groups in Finland, Sweden, Denmark and Holland.

 5. Tämä oli hyvin ennustettavaa, jos Lula voittaa vaalit, niin ne olivat peukaloidut. Mutta jos Bolsonaro olisi voittanut niin vaalit olisivat olleet oikeudenmukaiset. On se kumma, kun vastapuolen voittamat vaalit ovat virheelliset mutta sen henkilön voittaessa, jota minä kannatan, niin vaalit ovat peukaloidut. Tämä tällainen kirjoittelu ei ole muutakuin epäluottamuksen levittämistä. Miten ne vaalit pitäisi oikein järjestää, että olisitte tyytyväisiä?

 6. Nothing to see here, just Elon posting his Halloween costume with Baphomet on his chest and an upside down cross.

  https://media.gab.com/cdn-cgi/image/width=875,quality=100,fit=scale-down/system/media_attachments/files/119/283/665/original/8d15b682c5324b80.jpeg

  https://media.gab.com/cdn-cgi/image/width=875,quality=100,fit=scale-down/system/media_attachments/files/119/283/699/original/83eb52e96f200006.jpeg

  Maksaa $7,500, asua myyvä taho sanoo, että niitä on jäljellä enää yksi kappale varastossa.

Comments are closed.