6 thoughts on “Päivän suvakkisarjakuva: Karl Marx

 1. Mielisairaat ovat jo tehneet vallankumouksen. Seuratkaa valtamediaa, siellä kaikki mielisairaat vaikuttajat esitellään teemalla ” päivän hullut”. Kaikki ennen niin rakentavat ja älykkäät organisaatiot ovat jo mielisairaiden hallinnassa.

 2. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/7d166f55-0ccc-4749-b9b5-71601f4cb805

  Kepulikonsteilla tuokin läpäisi puolueensa esivaalien voittoon ja sitten epäselvissä äänestyksissä persidentiksi.

  Onhan se trendikästä asettaa vajaakykyiset johtajiksi kaikkialla, tämä koskee myös Kiinaa ja Venäjää.

  Maailman vaikutusvaltaisin stand-up koomikko ”viihdytti” yleisöä dementikko-vitseillään.

  Sauli Niinistö haluaa kutsua Bidenin Suomeen. Eivät uskalla järjestää livelähetystä Bidenin vierailusta. Tai järjestäkää vaan livelähetys, niin nähdään sitten ja vertaillaan Niinistöön. Niinistökin vaikuttaisi terävältä tyypiltä Bidenin rinnalla. Muutenhan se ei ole.

  Nämä lipposet ja niinistöt ovat harjoittaneet dementoitunutta agendaa koko tyhjäntoimittajauransa ajan.

  Suomen myyjille pitäisi pystyttää näköispatsas ” heidän hyvät tekonsa Suomelle”. Siinä patsaassa olisi mätä jalusta, esim. laho kanto, ja tyhjää ilmaa sen päällä lasikaapissa.

 3. Marxilta kuoli kolme lasta nälkään koska kumpikaan perheen äidistä tai isästä ei halunnut mennä töihin. Kotona oli kuulemma myös saastaista kuin sikolätissä koska mt-ongelmainen vaimo ei myöskään osannut tai halunnut siivota. Marx itsessään oli jo täysin mielisairas heimolainen

 4. Karl Marx (juutalainen) oli alussa tulenpalava kristitty, joka jopa kirjoitti mitä kauneinpia ja herkimpiä kristittyjä kirjoituksia ylistäen Kristusta. Mutta hänen lähdettyään yliopistoon muuttui (niin kävi silloinkin) ateistiksi ja ryhtyi vihaamaan sydämensä pohjasta kristinuskoa ja Jeesusta muuttuen vähitellen lopulta satananiksi, joka rienasi Jumalaa mitä mielikuvituksellisimmillä sanankäänteillä. Karl Marx ei KOSKAAN tehnyt mitään työtä ansaitsekseen rahaa perheensä elannoksi. Hän oli patalaiska veltus, jonka kodissa EI ollut ainoatakaan ehjää huonekalua eikä hän koskaan edes viitsinyt kohentaa mitään kotonaan. Hänellä oli kaksi tytärtä, jotka molemmat tekivät itsemurhan ja Marx perehdyttu ”isällisellä” ohjauksellaan jo 5-vuotiaasta alkaen tyttärilleen saatanan palvontaa. Myös hänen vaimonsa teki itsemurhan tai kuoli muutoin kurjuuteensa kun oli saanut ”laatumiehen” siipakseen. Toisella tyttärellä oli tumma aviomies (ei negridi), jota Karl Marx vihasi rasistisesti ja suhtautui häneen alentavalla tavalla. Myös vävy teki lopulta itsemurhan Karl Marxin lempilause oli: ”Kaikki elollinen on TUHIOTTAVA maailmasta!!!” Jota hän yhytenään toisteli kuin olisi imeskellyt pastelleria suussaan.

 5. Sanna Marinin kuvanmuokkaustiimin jäsen on ilmeisen tarkoituksella jättänyt kuvankäsittelyn kesken. Mitä se kertoo Marinin ja taustatiimin jäsenten väleistä. Onko tsustatiimi alkanut saada tarpeekseen pääministerin koppavasta ja narsistisesta luonteesta?

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009176557.html

  Siis Marinilla on jo kolmevitosena ryppyinen kaulanahka.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*