Marco de Wit 4 marraskuun, 2022

 

Laiton Lehti kertoo vihafaktoista. Yksi suurimpia vihafaktoja on, että Venäjä tulee jyräämään Ukrainan.

 

Tästä sitten jotkut ovat vetäneet sen johtopäätöksen, että Laiton Lehti olisi Venäjän puolella. Tosiasiassa Laiton Lehti ei ole sen enempää idän kuin lännenkään puolella, vaan kannattaa puolueettomuutta.

 

 

Yksi hyvä esimerkki puolueettomuudesta on Intia, joka on näin pystynyt käymään kauppaa kaikkien kanssa. Tämä Intian menestys on innostanut myös monia muita maita ja poliitikkoja. Kuuluisimpana Pakistanin entinen pääministeri Imran Khan, joka pyrki vapauttamaan Pakistania USA:n ylivallan alta.

 

Laiton Lehti pitää Khanista myös, koska tämä puhuu asioista trumppilaisittain suoraan kiertelemättä.

 

 

Imran Khan vs. Pressituutti

 

 

Khan oli liian suorapuheinen ja itsenäisyysmielinen, joten USA:n rahoittama Pakistanin armeija pakotti Khanin eroamaan.

 

Taas värivallankumousyritys: Nato yrittää kaataa Pakistanin pääministerin, Imran Khanin!

 

 

Khan ei ole kuitenkaan luovuttanut, vaan johtaa nyt oppositiota järjestäen valtavia tapahtumia ja marsseja. Samaan aikaan Pakistanin talous on aloittanut valtavan alamäen, joten Khanin voitto seuraavissa vaaleissa näyttää varmalta.

 

Niinpä USA:lla ja Israelilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin yrittää tappaa Khan.

 

Eilen salamurhaaja ampuikin Khania kohti. Tapahtumat ovat vielä epäselviä, mutta viime hetkellä tämä mies näyttää pystyneen häiritsemään ampujaa, joka näin ampuikin ohi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Luoti osui Khania jalkaan. Tässä hän esittäytyy kannattajilleen luoti jalassa.

 

 

 

Khania ympäröi aina hänen tuhannet kannattajansa. Niinpä ampuja oli kirjaimellisesti itsemurhakandidaatti.

 

Niinpä ei ole ihme, että Khan selvisi, muttei hänen ampujansa. Mahdollisesti kävi niin, että hänet kirjaimellisesti revittiin kappaleiksi.

 

 

12 thoughts on “Imran Khania ammuttu, mutta selvisi hengissä. Ampuja ei selvinnyt!

 1. Tietysti Yhdysvallat/Iso-Britannia/Israel. Kuka muukaan. Maaginen valtiostatus antaa joillekin maagisen oikeuden massamurhata, varastaa, vainota ja tappaa ketä haluavat.

 2. Sairaille ja sadistisille imperialistisille amerikkalaisille ja brittiläisille loissaastoille pitää antaa viimeinen ratkaisu.

  1. Tässä se ratkaisu tulee: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/0a4ca817-cd6c-4d22-b746-3bdf6138efce

   Kuolema amerikkalaisille ja brittiläisille imperialistrille julistaa Iranin kohtaja.

   Liian hyvää ollakseen totta. Kaikkien valkoisten kristittyjen kannattaa nyt liittyä mukaan taisteluun Suurta Saatanaa vastaan.

   Lopettakaa viihdesaastan katsominen, lopettakaa päästökompensaatio, lopettakaa riistosähkön ostaminen. Siinä meidän taistelu. Lopettakaa piikkien ottaminen, heittäkää naama -ja persevaipat helvettiin.

 3. Amerikkalaiset ja britit vihaavat vapautta, kaikkea kaunista, tervettä ja normaalia. He eivät koskaan osaa elää omillaan, vaan koko heidän hyvinvointinsa perustuu muiden selkänahasta elämiselle. Heidän pitää aina ottaa muilta, jotta he itse pystyvät elämään. Todella sairaita, rikollisia ja säälittäviä loisia. He eivät tule koskaan hellittämään imperialistista otettaan muista kansoista, koska he eivät osaa muuta kuin loisia muista ja muiden työstä hyvinvointia.

 4. USA on mädättämässä upean islamilaisen Pakistanin. Mitä helvettiä? Ilmestyskirjan peto yrittää alistaa antikristuksen vallan alle koko maailman. Suomea ette saa pikkuperkeleet.

  Suomi on afrikkalaisten ja islamikansojen kanssa maa joka taistelee Suurta Saatanaa ja Mädättäjää vastaan.

 5. Kymmenen eurooppalaista jalkapallon fasistisuvakkimaajoukkuetta AIKOO osoittaa mieltään MM-kisoissa pitämällä pride-nauhaa käsivarressaan. Homojako ne jalkapalloilijat ovat nykyään? Vittu mitä paskaa.

  Uutinen PÖYRISTYTTÄÄ Iltalehden homopoikatoimittelijoita.

  Urheilukisat ovat urheilua seuraajia varten. Ne eivät saa olla suvakkien ja pridepedojen mainostempaus.

  Kunnon pamputukset vaan noille urputtajille kulisseissa, QATAR RULES. Homopaskaa ei tulla näkemään islamistisessa maassa.

  Oli ne viimevuotiset EM-kisat pöyristyttävää korona- ja taikapiikkiuskovaisten suvakismi-feminismiä.

  https://www.iltalehti.fi/jalkapallon-mm-2022/a/10d82945-58ee-442d-b542-7801a5c9a802

 6. Tulemme murskaamaan Yhdysvallat ja Iso-Britannian, sekä Israelin, tietysti kuitenkin täysin laillisesti. He ovat aina olleet totaalisen pahuuden liittouma.

 7. Amerikkalaiset ja brittiläiset rikolliset tekevät niin paljon vihamiehiä rikoksillaan ja sairaalla olemassaolollaan, että mikään määrä aseita ja rahaa ei tule pitämään heitä turvassa heidän vihamiehiltään ja uhreiltaan joka puolella maailmaa. Tulemme voittamaan amerikkalaiset ja brittiläiset vihollisemme, sekä Israelin terroristivaltion.

  1. Kristityt ja muslimit yhdessä taistellen tuhoavat Suuren Saatanan. Muslimimaat ovat valmiita siihen. Valkoisten kristittyjen pitää ryhdistäytyä js palauttaa kunniansa ja itsetuntonsa. Se onnistuu parhaiten lyömällä vihollinen

 8. Takana: USA, NATO, NWO, YK, WEF, EU, GEORGE SOROS, BILDERBERGIT, ISO-BRITANNIA, RANSKA, SAKSA ja PETRODOLLARI !!!
  Aivan kuten Japanin ent. pääministeri Shinzo Abe:n MURHAKIN!!! Italian uusi pääministeri Giorgia Meloni voi kokea SAMAN kohtalon!!! Donald trump -tyyliin yrjäytetty ent. Brasilian presidentti Jair Bolsonaro olisi murhattu globalisti-kommunistien toimesta!

 9. Miten kävikään Benazir Bhuttolle…Joka paljasti suorassa BBCn tv lähetyksessä…jonka BBC posti sitten f nopeasti kotisivuiltaan…

  Että Osama Bin Laden oli kuollut ja kuopattu jo aikoja sitten …

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*