12 thoughts on “Helsingin lukioiden rasismipyramidi paljastaa suvakkien terrorismin!

 1. Voikohan yhtään noista säännöistä soveltaa venäläisiin? Onko ”ryssä”-sana hyväksyttävä? Entä vitsit?

 2. Feministisuvalkki natsien fasismista kommaritouhua.

  Muuttakaa kaikki pois HELLsingistä. HELL=helvetti, sin=synti ( SIN= muinaisen Babylonian pahuuden Jumala, syvyyksistä nouseva sarvipäinen peto).

 3. Helsinki ajaa lähiöitään samaan tuhoon ja elinkelvottomuuteen kuin Tukholma ja sitten sillä on vielä otsaa laatia todella röyhkeitä antifamanifestejä suomalaisille!

 4. Höh!!! Minulle opetettiin neekerit koulussa, sekä mulatit. Miksi en siis nyt saisi käyttää sitä mitä koulussa on opetettu?

  Ei ole minun ongelmani jos joku myötäpahoittaa mielensä.

 5. Julisteen väri- ja muotokieli kuitenkin antaa ymmärtää, että rasistinen käytös, vitsit sekä n-sanan viljely johtavat sukupuoliyhdyntään tuoreen teinipimperon kanssa.

 6. Mikä on ”N-sana”? Neekeri? Älkää, hitto vie, sanoko että tämä kökkö on ihan oikeasti tullut Suomeenkin. Miksi? Oi, miksi… Nyyh.

 7. Nooh…latelen noiden akateemisten hiekkapillujen kiusaksi vielä raaempaa tekstiä omaksi ilokseni joka päivä. Laavapallosuvakit ovat täälläpäin vain ihmiskuonaa. ja mitä neekeri sanaan tulee ,niin muistaakseni myös hindu ja buddalainen ,aasialainen ja vaikkapa eskimot esiteltiin tuossa kolmannella luokalla. Joten koululaitos on kertauksen vuoksi painanut mokomat aivorunkooni. Neekeri on mikä on, mitä sitten. Minulle suvakit, se on vain alle sadan pinnan älykkyyttä mutta en koe moisesta mitään syyllisyyttä. Miksi kokisin? Pimeetä touhua.Puuvillapellot kutsuu,Lets go negros.

  1. Negrot eivät ole brittejä ja amerikkalaisia alempana. Afrikkalaiset ovat älykkäämpiä kuin valkoinen saasta.
   Onneksi valkoinen saasta tapattaa itsensä taikapiikeillä ja huumeilla sekä loputtomissa keskinäisissä sodissa

   RIP orjaisännät.

 8. Laittoman Lehden kommentteja lukiessa tulee aina mieleen kuinka suomalaisista miehistä 95 prosenttia on suurisuisia totaalisia nynnyjä ja pelkureita, joilla on aina suuret sanat, mutta ei mitään todellisia tekoja. Nyrkkiä vähän puristellaan ja sanotaan, että kyllä minä olen niin suuttunut, perkele, kyllä minä kohta suutun niin hirmuisesti. Niin, että mitä sitten? No sitä sitten, että kyllä minä kohta suutun niin hirmuisesti! Ja mitä sitten? Niin, sitä sitten, että…

  1. Joo, mutta EI aivan kaikki kuitenkaan rappuralleja. Kaikesta pääsee vasta selville mitä tapahtuu kun veitsi on kurkulla ja esimerkkitapauksia on jo joka askeleelle. EI ennen Talvisotaakaan yhtä vaatimattoman oloiset kuin itse Suomen hevonen suomi miehet liikoja melskanneet ja paitojaan päältä repineet. Toki tästä pitää pitää erillään juoppohullut!!! Nyt eletään vielä kuitenkin normi aikoja, jolloin valkoisia vihaava yhteiskunta, hallinto ja polpo käyvät HETI käsiksi suomalaiseen mieheen, joka tekee sen minkä suomalaisen MIEHEN kuuluu TEHDÄ!!! Ne ”toiset” saavat ja annetaan tehdä ihan vain mitä heidän matalaan otsalohkoonsa sopii tunkeutumaan! Ja se EI ole ”korkeakulttuuria” se!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*