Marco de Wit 4 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Mitäs jos sovittaisiin, että urheat natottajat ottaisivat vastuun tekosistaan ja lopettaisivat sähkön käytön ja samalla myös vaihtaisivat vessan käytön ämpäriin. Puolueettomuuden kannattajat voisivat jatkaa normaalia elämää.

 

 

Kuvassa linkki juttuun
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Päivän kuva: Nato-vessa

 1. Hybridikeskuksen määräämää vittuilua Suomen kansalle. Puolustusministeriö jakaa ohjeita miten paskannetaan ja samaan aikaan maahamme tuodaan (50 000kpl tällä hetkellä) ukrainalaisia ”pakolaisia” täyshoitoon. Aseita juutalaisilta 525 miljoonalla ja samana päivänä ulostusohjeet kun eliitti alkaa katkomaan sähköjä alamaisiltaan.

  Jos tämä ei ole vittuilua niin vittuilua ei ole olemassa ollenkaan.

  1. Onko Siomen valtaeliitti samaa kansaa edes kuin suomalaiset. Henkinen kuilu o niin iso jo, ettei sitä kurota millään umpeen. Eliitti eli käskijät ovat vihollisia. Kohta muuta keinoa ei taida olla kuin väkivalta.

   Eivät ne taida muuten edes kuunnella kansaa?

 2. Jos meillä ei olisis natoa, emme tietäisi tuotakaan.
  –   Eikä meillä myöskään olisi sähkökatkoja.

  1. Ja vielä hurjempaa! JOS Meillä EI olisi prespectitöntä Niinistöä eikä hulivili tyttö Marinia. Eläisimme kuin kroisokset tässä sosiaalidemokraattisesti verotetussa Suomessa. ELIITTI kyllä SYÖ, JUO, NAI ja PASKOO kuin nuo eläisivät ITSE kuin siinä Kroisoksen palatsissa. Ja kullalla ja mirhamilla kateussa huoneostossa, jonka toista seinää ei näe. Siellä on rahakone SAMPO kuin Kalevalassa ikään suoltaen rikollisten ja kunniattomien poliitikkojen valheiden nopeudella uutta rahaa sähkollä. Jota EI riitä yhteenkään matalaan majaan edes veden keittämiseksi. Ja aivan kuten George Orwellin (1903-1950) kirjassa ”eläinten Vallankumous” seisoo: ”Toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset!!!” Ja kaikki tämä kokonaisen Euroopan raunioittamiseksi suoraan kivikauteen on merirosvomaisen julkean ja matalamielisen USA:n töitä. Mikä natsaa kuin jenkan tahti WEF:n ”The Great Reset”t:iin, jossa koko nykyinen inftraktruktuuri, teollisuus, kauppa ja jopa ravinto RIISTETÄÄN tavallisilta ihmisiltä pois vain siksi että He” ovat onnellisia kuin eivät omista mitään”. Aivan kuten on ”pulskan pojan” Pohjois-Koreassa! Ja mitä tämä kaikki ed. antaa kertoa? Sen, että kysymyksessä on mitä pitkälle viedystä rikollisesta ja privitiivisemmästä yhteiskuntajärjestelmästä nimeltä: K O M M U N I S M I S M I ! 1 1

 3. Paskovat sitten vaippoihin tai kadulle. Natosoltut kaatuvat liukumiinoihin.

  Seuraavat hitit: 1) aikuisten persevaipat, 2) ulostusämpärit. Alkakaa nyt vaippatehtailijat ja sinkkiämpärien valmistajat käynnistää tehotuotanto.

  Onko muuten Huoltovarmuuskeskuksella vaippoja kaikille suomalaisille kolmen päivän tarpeisiin? Ei varmasti ole varmuutta. Taas poliitikot ja viranomaiset tyrivät tässä kuten naamavaippa-asiassa.

  Jumankeuta, nyt sen tajusin, miksi suomalaisille on jaettu ämpäreitä kauppakeskuksen avajaisissa? Kesällä kerätään marjoja ja tulevana talvena palkitaan niihin, kun pyttyä ei saa käyttää.

  Muoviämpäreihin pitää tehtaiden alkaa valmistaa istumisrenkaita.

  Kerrostalokyttääjien unelma-aika koittaa kohta. Kuka perkele vetää vessan?

  Kuntien pitää järjestää paskaämpärien tyhjennyspisteet.

  Kaikki sitä varten, että PUTIN KUKISTUU. Mielisairaat idiootit ovat tehneet vallankaappauksen koko maailmassa.

 4. Se että vessanpöntön vesisäiliössä on yhdeksän litraa vettä, se voi pelastaa henkesi ja on yksi asia. Mutta jos viemäriverkosto on suunniteltu niin pieleen että se tulvii yli ilman sähköä, se on kaupunkien/rakentajien moka. Ei joka paikkaan pidä rakentaa. Ensimmäiset kaksi vuorokautta on tärkeimmät. Jos virtaus lakkaa niin kaikki on menetetty.

  Minä ainakin saan järvestä ämpärillä vettä ja pidän huolen että viemäriverkosto ei pääse kuivumaan. Sillä jos se kuivuu, ei vaihtoehtoina ole kuin verkoston auki kaivaminen ja verkoston usiminen. Se on nimittäin sellaista betonia että. Ja onhan se nähty miten innokkaasti kaivinkonemiehet tekevät tunteja kauungeille ja kunnille: Saattaa olla 10 kaivnkonetta jossain työmaalla ja yhdessä istuu joku ukko. Yleensä ei yhdessäkään.

  1. Vessan pytystä ei kunnon suomalainen juo. Satojentuhansien järvien maa. Onko tosiaan näin todellisuudesta vieraantunutta porukkaa. Jos ei äly toimi, sellaiset joutaakin kuolla. Turha sellaisia on pulkassa perässään vetää. Taistele tai kuole. Muutaman miljoonan idiootin kuolema olisi ihan ok. Suomalainen taitaa kuolla ruokalautasen ääreen. MAAILMAN SISUTTOMIN KANSA.

 5. Yle alkaa julkaista energiasäätä. Energiasää kertoo milloin energian tuottaminen on ”halpaa” eli pörssien ja kurssien huorana mennään suunapäänä taasen kerran. (Ongelmaa eli Suomen energiapulaa ei haluta edes miettiä. Ainoa asia mielessä näillä on pörssit, kurssit ja voitot kansalaisten selkänahoista.) Suomi näyttää muille tietä maailman onnellisimpana mallioppilaana. Hyviä säitä vuoden 2022 Suomessa ovat tuuliset tai leudot päivät, sillä tuulisena päivänä propellit pyörivät ja leutona päivänä ei tarvitse liiaksi lämmittää/ilmastoida. Eli kosherkeli on sellainen että saadaan myytyä paljon tuotetta goyille ja ihan O.K. päiväkin on sellainen, jolloin kauppa ei juuri käy, mutta omatkin kulut ovat lähellä nollaa.

  Pahoja kelejä ovat kylmät kelit. Pakkanen on siis inhottava ilmiö ja hyviä talvisia hiihto- ja ulkoilukelejä tuleekin jokaisen kunnollisen suomalaisen täst’edes vihata. Eikö olisi toivottavaa että talvet lakkaisivat Suomesta kokonaan? Ei tarvisi polttaa pahoja puita takoissa ja vesimelonikin kasvaisi Rovaniemellä!

  Ylen metorologi myös ”väänsi rautalangasta” mikä on sään ja ilmaston ero: sää on se joka näkyy ikkunasta ja jota ennustetaan, ilmasto on pitkäaikainen ilmiö. Mielestäni sää on se, jonka näkee työntämällä pään ulos ikkunasta ja jota ei tarvitse ennustaa. Ilmasto taas juuri on se jota yrittävät niin kovin ennustaa ja jopa muuttaa! Ylekin, muuten, kertoo esim. aamu-TV:nsä sääosioissa, että millainen se sää ON OLLUT tänäkin aamuna. Mitä helvettiä kukaan sellaisella tiedolla tekee? No, sama Yle kertoo kuinka on hienoa ettei Suomen ja Ruotsin välillä ole rajaa ja kuinka afrikkalainen möly on Helsingin uutta kansallismusiikkia. Ja Yle sentään kuuluu eettisen valan vannoneisiin, parempiin medioihin.

  1. Naton transuamiraalin näköinen me-she-he jne pridehomottaja vittuilee miehille ja kehottaa miehiä nyt keskittymään anusseksin saloihin. Nyt nainenkin voi vetää ja sahata miestään strap-onilla miehen peräaukkoon. Eli nyt kaiki koskettelemaan peräreikiä, maskilampaat. Näin kehottaa iltapaskan peräaukko eli anusmedian toimittelija.

   Qnusmedia on uussana js sitä saa käyttää kuvaamaan valtamedian häiriköijiä.

   https://www.iltalehti.fi/keho/a/5d3ccd92-12da-481e-9e14-b85f7beeea60

 6. Ei muuta kuin Sanna Marinin SOTAKABINETTI hoitaa jokaiseen paikkaan Suomessa riukuja. Joiden päällä istuen voi perstarpeensa hoitaa. Projektista vastatkoon ”perustave ministeri Vihreästä puolueesta ja samalla hultio-neuvesto säätää lain, jonka salama-valehtelija ”Mopsin läsnäollessa allekirjoittaa lain ettei PASKA saa haista eikä varsinkaan samalla saa ”Balalaikan soida”!!! Sillä viimeiseksi puristettu (Balalaikka) tarkoittaa suoraan kummitytön
  raskauttavaa Vasallivaltion (Suomi) petosta ja kuulumisesta epävireisesti terroristiorganisaatio ent Neuvostoliiton Punakuoron orkesteriin! Kaikkien näiden maanpetoksellisten elementtien täyttyessa. Rikokseen syyllistyneet impivaarailet tollot karkotetaan suoraan Siperiaan lihapatojen, valomainosten loistoon, maakaasun tuottamaan tuskaiseen maanpäälliseen Helvettiin, jossa Venäjän Armeijan hehkeät ja hoikat NAISsotilaat hoitavat impivaaralaisia kovennettua peuhua käyttäen niin, että jopa se Impivaarakaan EI ole enää se IMPIVAARA, josta tuo kurjuuden ja koettelemusten tuska alkoi!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*