Free speech 4 marraskuun, 2022

 

Laiton Lehti on ollut epätoivoissaan valkoisten ja varsinkin valkoisten miesten heikkoudesta. Nykyaikana nimittäin positiivinen syrjintä luo ohituskaistoja vähemmistölle, mutta valkoiset eivät reagoi mitenkään!

 

Osasyynä on ihmisten tyhmyys. Jos syrjintää kutsutaan positiiviseksi, niin senhän täytyy olla hyvää!

 

Tämän takia älykkäiden valkoisten ja konservatiivien pitää muistaa, että kielipeli on SOTAA. Ihmiset ovat oikeasti tyhmiä kuin saappaat. Heitä on äärimmäisen helppo huijata kielipelillä. Ei siis ihme, että suvakit koko ajan muokkaavat kieltä ja kehittävät uusia termejä, kuten positiivinen syrjintä, vihapuhe, mikroaggressio, jne.

 

 

Älä koskaan anna toisen päästä niskan päälle kielipelillä. Jos joku syyttää sinua esimerkiksi rasistiksi, niin kiistä totaalisesti ja syytä häntä valehtelevaksi rasistiksi, jolla ei ole mitään moraalia. Saman tien voit myös jatkaa, että syyttäjäsi vaikuttaa itse asiassa mielisairaalta tai jopa satanistilta.

 

Tässä vaiheessa joku persu voisi sitten sanoa, että tuohan lisää polarisaatiota. NO, KYLLÄ! Se on ideakin. Muuten polarisaatio on vain yksipuolista eli suvakit demonisoivat totaalisesti kaikki vastustajansa vihapuhuviksi terroristeiksi, joilla ei ole mitään oikeuksia ja joiden pankkitilitkin voidaan sulkea!

 

 

Älä koskaan anna muiden mustamaalata itseäsi, koska he eivät kuitenkaan lopeta ennen kuin ovat saaneet sinut polvistumaan ja ruokoilemaan heiltä anteeksiantoa.

 

Päivän kuva: Polvistu

 

 

Iske siis heti takaisin monta kertaa kovemmin. Muista aina pistää vastustajasi puolustuskannalle!

 

 

Miksi Suomessa on satanistinen feministihallitus? Tohtori Dutton: Suomalaiset uskovat helposti noitia!

 

 

Suomessa on ollut hyvin vaikea saada ihmisiä reagoimaan suvakkien kielipeliin ja hyökkäyksiin, koska suomalainen kansanluonne on toisaalta hyvin naivi ja toisaalta hyvin hitaasti reagoiva. Lisäksi valtamedia aivopesee ja alistaa kaikkia valkoisia ympäri maailmaa.

 

Onneksi kaksi miestä on tullut pelastamaan: Trump ja Bolsanaro! Ei siis ihme, että valtamedia yrittää kaikin keinoin demonisoida heitä.

 

 

Toimittaja Emmi Hiltunen demonisoi Brasilian presidentti Jair Bolsonaroa!

 

 

Sekä Bolsanaro että Trump ovat nimenomaan ilmoittaneet kääntävänsä pöydän (turn the tables) eli konservatiivien ei pidä alistua suvakkien syytösten edessä, vaan vastata samalla mitalla ja mieluiten triplasti. Trump on esimerkiksi tukenut Amerikka Ensin Laki -järjestön luomista, joka pyrkii myös oikeusistuimissa vastustamaan suvakkien rasismia eli siis positiivista syrjintää. Nyt juuri ennen välivaaleja kyseinen järjestö on myös julkaissut upean mainoksen, jossa se syyttää demokraatteja rasismista.

 

 

Trumppilainen suoran puheen strategia näyttää myös toimivan. Demokraateille näyttää olevan tulossa käsittämättömän suuri murskatappio!

 

 

 

11 thoughts on “Republikaanien vastaisku juuri ennen välivaaleja: Syyttävät demokraatteja rasisteiksi!

 1. Äläkä päästä imperialistista amerikkalaisten ja brittiläistä saastaa enää niskan päälle, vaan anna heidän tuntea aitoa vihaa tätä saastaa kohtaan. He eivät ole valkoisia, vaan sairas sekakansa.

  1. Sitä olen aina sanonut ja varoittanut yhden kielen ylivallasta. Älkää kuunnelko, älkääkä käyttäkö englantia. Älkää seuratko mitä tapahtuu englannin kielisissä maissa. Englanti on saatanallinen kieli joka on lähtöisin Babyloniasta jossa palvottiin Baalia eli saatanaa. Kaikki viihdesaasta tulee englannin kielellä. Kun lopetatte saastan seuraamisen, teidän sielunne ja mielenne puhdistuu ja vahvistuu. Ette ole enää lampaita.

 2. Rasistille tai rasismille voi myös jokaimen keksiä ihan oman määritelmänsä ja lopettaa näin sen tarkoittaminen jotain tiettyä suvakkien määrittelemää asiaa.

 3. Suvakit ovat ainoastaan pelkureita ja mielisairaita aivopestyjä idiootteja.

  HYÖKKÄYS ON PARAS PUOLUSTUS. Kouluissakin kiusaaminen loppuu kun vetää kiusaajaa turpaan. Sitä ne kiusaajat kerjäävätkin. Tuo suvakkipaska-aivopesu kuin jatke koulukiusaamiselle. TURPIIN VAAN JA ONNEA.

  Monta kertaa olen suvakkiakat ajanut tiehensä, kun ovat tulleet huutamaan minulle kadulla. Kysyn aina niiltä poliisimerrkkiä. Jos ja kun ikinä sitä ei ole, alan vittuilla ja kehotan häipymään ja menemään hoitoon, idiootti. Sitten häipyvät molemmin käsin keskaria näytellen. Ne eivät ole ikinä kohdanneet mitään vastarintaa, siksi hyökkääilevät ihmisten kimppuun.

  Jos tulisi jälkiseurauksia välikohtauksesta, sanoisin vain: ”tuo feministi yritti myydä minulle seksiä häiritsevästi julkisella paikalla”. Poliisin koppiauto tulee ja vie hutsun koppiin rauhoittumaan.

  Näytän varmaan liikaa peruspersulta, siksi käyvät psykoosissa kimppuuni.Samoin feministisille lammasmiehille olen sanonut suorat sanat. Kokeilkaa sitä,, nautinto on suuri. Huomaatte millaisia idiootteja ne ovat.

  Lisäksi vittuilen aina kun joku feministisuvakki käyttäytyy idioottimaisesti. On kivaa vittuilla suvakeille. ”Vittuile suvakeille joka päivä yleisillä paikoilla.”

  Nössöt suomalaiset on opetettu aloitekyvyttömiksi ja omaa etuaan ymmärtämättömiksi. Ehkä ne heräävät, kun joutuvat paskomaan vaippoihin. Ehkä on silti toiveajattelua. Suomalainen ei vastusta, vaan aina sopeutuu, vaikka olisi paskat kirjaimellisesti housuissa.

  Suomalailla ei ole mitään kunniantuntoa ja ylpeyttä, siitä tuo kaikki on seurausta. Täysin sieluton, itsetunnoton ja alistettu.

 4. Valkoiset ovat vähemmistö maapallolla ja pohjoiset alueet kuuluvat valkoisille, joten on sanomattakin selvää, että Suomessa valkoinen mies on herra ja neekeri on vierailija ja hänen ************!

  Luojan kiitos, että suvakkilehmien synnyttämät sekarotuiset (jotka yleensä ovat vielä äpäriä) ovat hyvin pieni vähemmistö ja taas täysmatuille on tulossa tukalat ajat kun ******** loppuu elintasomme laskiessa ja samalla tervehenkinen rotukriittisyys nousee taas kunniaan maassamme!

  Kesällä Helsingissä käydessäni minun oma poika pääsi tappelemaan vähän vanhemman sekarotuisen pennun kanssa leikkikentällä ja selvisi kunnialla siitä. Pentu meni ruikuttamaan leikkikentän tädille tämän jälkeen. Poikani puhui selkkauksen jälkeen ”tyhmästä lapsesta” ja kysyi minulta miksi se käyttäytyi näin, niin kerroin, että se johtuu siitä, että se pentu on kehitysmaasta. Sanomattakin selvää, että olin todella ylpeä pojastani!

 5. En tule persuja nyt äänestämään. Samoin jos Sileoni on jossain ehdolla, niin hurahtanut partaäijä ei minun ääntäni enää saa. Eikä tässä mitään pahaa ole, ihan vaan asia itse.

  Sinimustissa voi olla tulevaisuutta, mutta astuminen white lives matter liukumiinaan ja siinä kieriskely hajusta välittämättä on säälittävää. Eikö tosiaan idä ajukopassa mitään suomalaista asiaa? Suomalaista suomalaisille. Eikö löydy?

  1. Kyllä. Miki Sileoni saa mennä muualle pedofiilirinkejä, terroria ja huumekauppaa pyörittävän Naton kanssa. Hyi helvetti jonkun Naton kanssa.

 6. https://youtu.be/8w14RzNErdE

  Elon Musk on aivan samanlainen totaalisen paha satanisti kuin kaikki muutkin ”älykkäät” vihollisemme. Eikä hän edes peittele sitä. Musk MAKSAA Ukrainan sairaille natseille ja Natolle Starlink-yhteydet. Musk on mukana kehittämässä aivosiruja, sekä kehittää Naton sotakoneelle mm. avaruusaluksia. Musk tulee aina tukemaan FED:iä ja Naton sotakoneita, sekä Israelia, koska nämä turvaavat hänen valtavat operaationsa ja omaisuutensa, sekä ne tuovat hänelle valtavasti rahaa.

  Lopettakaa se ”No on se vähän parempi kuin se toinen.”. Ei ole mitään vähän parempaa ja vähän huonompaa! Olet joka hyvä tai paha, oma tai vihollinen ja Musk, sekä Trump ovat pahimpia vihollisiamme, aivan kuten muutkin.

 7. Tyhmyyskään EI ole selitys sille, että KOKO viha valkoisia vastaan ovat monet perustetut tiettyjen juutalaisten poliitikkojen, pankkiirien, juutalaisjärjestöjen, juutalaisen Hollywoodin, juutalaisten näyttelijnöiden / taiteilijoiden, juutalaisten uskonnlollisten seurakuntien sekä yhdistysten masinoimana ja ”Holokaust” -Agendan yllä- ja esilläpidon massiivisella hypetyksellä Yhdysvalloissa ja Euroopassa tai kaikkein kattavimmin sanottuna Länsimaissa!!! (non, missäs muualla niitä ”kalpeanaamoja onkaan) Kyse on suorasta ja alastomasta VALTATAISTELUSTA juutalaiseliitti VS. valkoiset!!! Jossa VAIN juutalaiset käyvät peiteltyä ja juonikasta sotta valkoista rotua vastaan ja erityisesti valkoisia miehiä, koska valkoiset miehet vastaavat Leijonalauman urosta, joka puolustaa haaremin naaraita ja uroksen siittämiä pentuja! PARAS esimerkki on ETELÄ-AFRIKKA. Jossa NYT avoimesti MURHATAAN ja VAINOTAAN buureja naisista, wankoista miehizstä ja naisista (vanhukset), miehiin ja pieniin LAPSIIN saakka MUSTIEN KOMMUNISTIEN ANC:N toimesta! Etelä-Afrikkaan luikerrelleet ”HAJOTTAJAT” tukivat taloudelliseti ja aseistaenkin sekä liittymällä ANC:hen, jota nuo tyypilliseen kieroon tapaansa pukivat sen ”Rasismin” vastustamiseksi. Samalla tuo juutalainen kommunistinen ideologia, jota voidaan sanoa tuon etnisen eliitin ”maalliseksi” uskonnoksi, joka oli WWI:n jälkeisen Weimarin Tasavallan saksalaisille jo muodostunut synonyymi: kommunisti = juutalainen ja päinvastoin. Kun valkoiset kristillistä ja VAIN valkoisessa rodussa esiintyvää humanismis-empaattistista TYHMÄÄ mielenlaatuaan LUOVUTTIVAT V A P A A E H T O I S E S T I vallan v. 1990 mustille. Silloin juutalaiset ryhtyivät vaatimaan valkoisten luomaa kehittynyttä rikkautta ja teollisuutta itselleen kuvitellen kuin valkoisten kohdalla on. Että mustat antaisivat nuo hillot pelkkää kiitollisuuden velkaa ja vallan saavuttamisen maassa nousuhumalassa ojentaisivat ne aivan tuosta vain kuin ”löttövoittaja” tekee ”takki auki”. Mutta musta EI ole valkoista ja mustat alkoivat päinvastoin murjomaan heitä saman kaavan mukaan kuin valkoisetkin joutuivat vähitellen kokemaanlyhyen ”kuherruskuukautisten” jälkeen. Ja kuten aina jälkeiset ovat. Olivat ne veriset ja julmat. Silloin tietyt älykkäät juutalaiset ymmärsivät heti YHDEN lyönnin jälkeen, että on uskominen ”ilmastonmuutokseen” ja ottivat kaiken mikä kiiltää ja lähtivät AINA heillä NYT olevaan pelastusveneeseen Israeliin, jossa todennäköisesti suutelivat – Ei lentopelosta – heti lentokentän bitumia tai punaista mattoa kuin portailta oli laskeuduttu. Mutta mitäpä buurit saivat suudella? Machete veitseä ja pyssyn piippua, jolle naisilla oli vielä ”toinenkin” paikka!!! Hilpeäksi lopuksi mainittakoot. Että Etelä-Afrikan mustat EIVÄT ole sen enempää kuin buuritkaan sen alkuperäisiäasukkaita vaan buurir olivat siellä ennen maahan otettua mustaa työvoimaa. Voisi verrata, että suomalaiset, jotka lähtivät Ruotsiin töihin 1960-1970-luvuilla. Olisivat vaatineen koko Ruotsin ruotsalaisilta itselleen ja ottaisivat sen hallintaansa omien ja vieläpä murhaisivat ja sortaisivat sveduja. Ja koko maailmanyhteisö EI sanoisi asiasta SANAAKAAN!!!

Comments are closed.