Marco de Wit 5 marraskuun, 2022

 

Muutama vuosi sitten Laittoman Lehden alkuaikoina monet kansallismieliset olivat järkyttyneitä siitä, että Laiton Lehti kritisoi matujen lisäksi myös suomalaisten kansanluonnetta. Se oli kuulemma suomalaisten ”selkään puukottamista”.

 

Enää ei moisia syytöksiä kuulu, kun kansa alistui parissa vuodessa satanistiseen suvakismiin myrkkypiikittäen jopa omia lapsiaan. Tämän jälkeen kansaan iski vielä Natohuuma, vaikka juutalaisten sionistien dominoima Nato on viemässä Suomea sekä konkurssiin että idän ja lännen ydinaseiden taistelukentäksi. Hulluinta tässä kaikessa on, että alistuvimpia ovat nimenomaan suomalaiset miehet. Suomalaiset naiset ovat sentään edes vähän vastustaneet koronatyranniaa ja natokoomaa.

 

 

Nykyään lähes kaikki myöntävätkin, että valtaeliitin on kovin helppo aivopestä ja alistaa varsinkin suomalaiset miehet. Missään muualla miehet eivät alistu feministihallituksen valtaan yhtä helposti kuin Suomessa. Laiton Lehti on selittänyt tämän sillä faktalla, että Suomi on maailman pohjoisin valkoinen kansa. Niinpä on luonnollista, että kaikista valkoisista juuri suomalaiset omaavat suhteellisesti suurimman määrän matriarkaalis-kommunistisia keräilijä-metsästäjägeenejä. Tämän takia Suomessa noidilla on AINA ollut suhteellisen suuri valta.

 

Miksi Suomessa on satanistinen feministihallitus? Tohtori Dutton: Suomalaiset uskovat helposti noitia!

 

 

Laiton Lehti ei ole kuitenkaan vielä luovuttanut, vaan on yrittänyt herätellä suomalaisia miehiä monin tavoin:

 

1. Lapsiin vetoamalla

Muistutettu, että satanistiset femakot aivopesevät (koulut, kirjastot, valtamedia), kidnappaavat (koulut, sossut), leikkelevät (transuleikkaukset), myrkyttävät (myrkkypiikit) ja teurastavat (abortti) lapsesi. Tällä ei ole kuitenkaan ollut mitään vaikutusta suomalaisiin miehiin.

 

 

2. Lompakkoon vetoamalla

Muistutettu, että EU, Nato, euro ja vähimmäisvarantopankkijärjestelmä tulevat tuhoamaan Suomen talouden. Tälläkään ei ole ollut mitään vaikutusta miehiin. Eikä edes sillä, että positiivinen syrjintä järjestää mm. työmarkkinoilla ohituskaistan naisille ja vähemmistöille.

 

Suomalaiset miehet ovat ihan kiltisti myös sulkeneet omat yrityksensä ja menneet konkurssiin, jos koronatyrannit ovat niin vaatineet. Missään muualla maailmassa miehet eivät ole niin totaalisesti alistuneet femakoille ja koronatyranneille kuin Suomessa.

Suomalaiset miehet jopa lähtivät kiltisti kotiin baareista, kun koronatyrannit käskivät keskeyttää Suomen jalkapallomaajoukkueen ottelun katsomisen puoliajalla. Missään muualla maailmassa tällaista ei ole ikinä tapahtunut.

 

Päivän kuva

 

 

3. Hengissäsäilymiseen vetoamalla

Muistutettu, että EU- ja Nato-huuma tekee Suomesta idän ja lännen välisen taistelutantereen ja näin myös ydinaseiden taistelukentän voiden tuhota koko Suomen kansan. Tälläkään ei ole ollut yhtään mitään vaikutusta, vaan päinvastoin suomalainen mies on innoissaan valmis uhraamaan itsensä lisäksi myös koko perheensä ja kansansa amerikkalaisten ja juutalaisten puolesta.

 

 

4. Itsekunnioitukseen vetoamalla

Lopulta ei ole jäänyt muuta herättelykeinoa kuin kielisota ja pilkka. Ehkäpä suomalainen mies heräisi, jos häntä pilkattaisiin säälittäväksi betaksi, joka kirjaimellisesti ryömii femakoiden edessä etsimässä hyväksyntää. Niinpä Laiton Lehti on levittänyt ja kehittänyt pilkkasanoja, kuten betanössö, pedonatottaja, naamavaippa, vaippamies, jne.

 

Päivän kuva: Suomalainen maskimies

 

 

Eilen kehitettiin myös termi Nato-vessa.

 

Päivän kuva: Natovessa

 

 

Näitä uustermejä Laiton Lehti on nimenomaan kehittänyt lukijoidensa avustuksella. Niinpä Laiton Lehti suuresti kiittää lukijoitaan!

 

Eilenkin lukijoilta tuli Natovessa-termin innostamana loistava uusi termi: Nato-vaipat!

 

 

Nimimerkki Hetkinen:

Seuraavaksi vaan nato-vaipat päälle! Ei haittaa vaikka ohjuksia sataisi niskaan!

 

 

Nato-vaippojen käytöstä tulee varmasti kunnia-asia. Käyttäähän niitä nykyään myös Naton johtaja!

 

Päivän kuva

 

 

 

Nimimerkki Sensuroimaton Totuus tiivisti koko farssin muutamaan lauseeseen:

Hybridikeskuksen määräämää vittuilua Suomen kansalle. Puolustusministeriö jakaa ohjeita miten paskannetaan ja samaan aikaan maahamme tuodaan (50 000kpl tällä hetkellä) ukrainalaisia ”pakolaisia” täyshoitoon. Aseita juutalaisille 525 miljoonalla ja samana päivänä ulostusohjeet kun eliitti alkaa katkomaan sähköjä alamaisiltaan.

Jos tämä ei ole vittuilua niin vittuilua ei ole olemassa ollenkaan.

 

 

Nimimerkki Aimo Mies kertoo vihdoin ymmärtäneensä miksi suomalaiset ovat niin hulluna ilmaisiin ämpäreihin:

 

Paskovat sitten vaippoihin tai kadulle. Natosoltut kaatuvat liukumiinoihin.

Seuraavat hitit: 1) aikuisten persevaipat, 2) ulostusämpärit. Alkakaa nyt vaippatehtailijat ja sinkkiämpärien valmistajat käynnistää tehotuotanto.

Onko muuten Huoltovarmuuskeskuksella vaippoja kaikille suomalaisille kolmen päivän tarpeisiin? Ei varmasti ole varmuutta. Taas poliitikot ja viranomaiset tyrivät tässä kuten naamavaippa-asiassa.

Jumankeuta, nyt sen tajusin, miksi suomalaisille on jaettu ämpäreitä kauppakeskuksen avajaisissa? Kesällä kerätään marjoja ja tulevana talvena palkitaan niihin, kun pyttyä ei saa käyttää. Muoviämpäreihin pitää tehtaiden alkaa valmistaa istumisrenkaita.

Kerrostalokyttääjien unelma-aika koittaa kohta. Kuka perkele vetää vessan?

Kuntien pitää järjestää paskaämpärien tyhjennyspisteet. Kaikki sitä varten, että PUTIN KUKISTUU. Mielisairaat idiootit ovat tehneet vallankaappauksen koko maailmassa.

 

 

 

19 thoughts on “Alistuvatko suomalaiset miehet naamavaippojen lisäksi myös Nato-vaippoihin?

 1. Aikoinaan ainoastaan muutamissa pohjoisimmassa maassa noitia hirtetty, poltetut ja karkotetut olivat miehiä. Kaikkialla muualla on aina historiassa poltettu, hirtetty ja karkotettu lähes pelkästään naisia! Tämä kertoo erittäin hyvin käytännössä miten Suomessa noidilla on AINA ollut paljon suurempi valta kuin missään muualla! Tämänkin takia suvakkiaalto on iskenyt erittäin nopeasti ja pahasti juuri Suomeen, koska suomalaiset ovat aina olleet hyvin heikkoja hankkiutumaan pettureistaan ja noidista eroon. Suomalaiset ovat myös käyttäneet kuolemanrangaistusta kaikkein lyhimmän aikaa ja ovat soveltaneet sitä vähiten. Missään muualla pettureita ja noitia ei olisi päästetty näin helpolla mitä Suomessa. Nyt pettureiden ja noitien jälkeläiset ovat puukottamassa kaikkein voimakkaimmin juuri Suomessa, varsinkin kun suomalaiset vielä alistuvat niin helposti ja uskovat kaiken.

 2. Suosittelen kaikkia #Nafo-kavereita ja muita putinististen luteiden vastustajia liittymään Janus Putkosen uudelle Telegram-kanavalle. Voitte liittyä sinne aluksi hiljaiselossa ja sitten lähteä kunnolla bonkkaamaan tai voitte mennä suorilta trollailemaan. J.K – Twitter.
  Ne, jotka vapaaehtoisesti eivät pysy kotona, ovat henkilökohtaisesti vastuussa kaikista tulevista koronakuolemista sekä siitä, että hallitus joutuu rajoittamaan perusoikeuksia entisestään.
  Pysy kotona tai olet itsekäs murhaaja. J.K – Twitter.
  Pitäisikö tälle NATO/VAIPPA/H/SATAN-PERSUlle suositella ”Pyhän hengen huonetta”?.

 3. Minä jo luulit, että olen kokenut laittomanlehden juttujen pohjanoteerauksen mutta nyt tuli uusi pohjanoteeraus. Odotan mielenkiinnolla mennäänkö tästäkin vielä alemmas. Aimo mies, hetkinen ja sensuroimaton totuus nimimerkit eivät nyt ole niitä, joihin ensimmäisenä vetoaisin. Yritä de wit nostaa vähän tasoa. Noiden nimimerkkien ansiosta kommenttiosion taso on todella matala.

 4. Siinä ei ole sinänsä mitään erikoista, että suomalaiset lehmät eivät alistu ja pistävät vastaan, koska suomalaiset lehmät ovat aivan tunnettuja siitä, että he eivät ole koskaan suostuneet minkäänlaiseen yhteistyöhön edes aviomiestensä kanssa ja ovat aina olleet ylipäätään umpilaiskoja. Tietenkin monet heistä sitten pistävät kaikelle muullekin vastaan. Todella kuvottavia lehmiä kaikin tavoin ja jokainen suomalainen mies tietää tämän.

  1. Vaippa aiheesta poiketen. Tiedämmekö todella mistä puhumme?

   Mikä on lehmä?

   Lehmä on nelijalkainen kavio- ja vetoeläin joilla on pitkä häntä.

   Liha-, meijeri- ja nahkateollisuuden laajuuden myötä, naudan epäinhimillisestä kohtelusta on tullut kiistanalainen kysymys.

   Videoita ja tarinoita vakavasta fyysisestä hyväksikäytöstä ovat yleisiä eläinten oikeuksia puolustavien ryhmien keskuudessa.

   Monet ympäristö- ja eläinasiantuntijat uskovat, että näiden eläinten epäinhimillinen kohtelu on sekä perusteetonta että sivistymätöntä.

   20 -luvun lopulla naudanlihajätteiden ruokintaan tehdyt kokeet johtivat nautojen spongiformiseen enkefalopatiaan (BSE), joka tunnetaan yleisemmin hullun lehmän tautina.

   Tämä tila on kohtalokas sairaus, joka aiheuttaa aivojen ja selkäydinkudoksen rappeutumisen, ja sen uskotaan johtuvan prioneista tai väärin laskostuneista proteiineista.

   Hullun lehmän tauti on tappanut tuhansia nautaeläimiä ympäri maailmaa, se on myös aiheuttanut kuolemantapauksia ihmisissä, mikä on johtanut moniin tuontikieltoihin.

   Lehmiä pidetään yhtenä varhaisimmista tunnetuista kotieläimistä.

   Symbolisesti lehmät ovat tyypillisesti vahvuuden ja päättäväisyyden kuvia.

   Kreikan astrologiassa ne edustavat horoskooppimerkkiä ja Kreikan astrologiassa ne edustavat horoskooppimerkkiä ja Härän tähdistöä, joka liittyy sekä itsepäiseen käyttäytymiseen että voimaan.

   Härkä esiintyy myös Kiinan horoskoopissa, ja härän persoonallisuuden sanotaan olevan kärsivällinen, rauhallinen ja päättäväinen.

   Hindulaisuudessa niitä ei teurasteta lihan takia, koska heitä pidetään maidon pyhinä tarjoajina.

   Syy ja seuraus. Millä perustein siis naista voi nimitellä lehmäksi, joka myös on sorretussa asemassa. Mitä eläinsuojelu yhdistys tähän sanoo?

  2. Misogynia on naisiin ja tyttöihin kohdistuva asenne, jota kuvaa aliarvostus tai suoranainen naisviha.

   Misogynia liittyy kulttuuriin jossa mies kasvatetaan pitämään itseään ylempiarvoisempana ja naiset kasvatetaan miesten palvelijoiksi.

   Misogynia näyttäytyy yhteiskunnassa esimerkiksi seksisminä, naisten vähättelynä, sosiaalisena syrjintänä, väkivaltana naisia kohtaan ja naispuolisten kehojen esineellistämisenä.

   Immanuel Kantin mukaan naisilta puuttuu kyky korkeimpaan abstraktiin ajatteluun. Oppineisuutta yrittävällä naisella ”voisi yhtä hyvin olla parta, sillä ehkäpä se ilmaisisi selvimmin sen syvällisen katsannon, johon hän pyrkii”. (1763)

   Misogyniseen kulttuuriin kuuluu naisen syrjiminen ja miehekkyyden ylenpalttinen korostaminen.

 5. Jos suomalaisten lehmien ainoa positiivinen ominaisuus on aggressiivisuus ja vastahankaisuus, niin heikosti menee suomalaisilla lehmillä. Mutta tämä on aivan totta. Todella vastenmielisiä ja kuvottavia lehmiä joka tasolla.

  1. Sananvapaus ja tietoinen sortaminen eivät ole sama asia. Ota siis vastuu omasta käytöksestäsi ensin itse, ennenkuin syyttelet muita.

   Jokainen joka sortaa jotakuta, on tarkoituksella ilkeä. Sortaminen on sitä kun uhri tuntee itsensä surulliseksi, loukkaantuneeksi ja vähemmän arvoiseksi.

   Sortaminen ei ole okei, tapahtuuko sitä kerran vai useita kertoja. Uhri on aina se joka päättää onko häntä sorrettu.

   Maailmasta tulee vaarallinen paikka silloin kun empatia puuttuu.

   Naiset ja miehet. Sodassa ei ole voittajia. Olkaamme siis toistemme parhaita ystäviä. Viha ja katkeruus pysäyttää kaiken kehityksen ja myrkyttää ihmisen oman mielen.

 6. Suomalaisten pitää ymmärtää, että Venäjä ei todellakaan ole mikään hyvä ja tulee myös haluamaan valtaa, mutta länsiliittouma, amerikkalaiset, britit ja ruotsalaiset ovat aina olleet vielä paljon pahempia, paljon rikollisempia ja paljon sairaampia.

 7. Ylellä tiedettiin tänään 5.9.2022 kertoa, että meilläpä on demokratia ja Turkilla ei. Meillä on myös ihmisoikeudet ja Turkilla ei. Ihmisoikeus euro-Suomessa meinaa sitä, että ”kotoutetaan” tänne rintamakarkureita, ISIS-sotilaita ja muuta kivaa värinäremmiä Irakista, Syyriasta jne. Turkille Radio Suomessa asiantuntijavieras oikein hymähteli ääneen, sillä Turkki yrittää suitsia terrorismia, ei vaalia sitä kuten Suomi.

 8. Mielestäni alistuvuudessa edelle menevät ruotsalaiset miehet, jotka ovat kastroidut 100%:sti! Suomi, joka ent. Ruotsin siirtomaana ja muutoinkin alemmuudenkompleksissaan hautunut Suomi on ja ottaa KAIKESSA mallia Ruotsissa. Vakiofraasib on ollut ikäni: ”Naapurimaassamme Ruotsisissa…!” Kuinka hienoa olisikaan, jos Ruotsin tilalla olisi vaikkapa Unkari!!!

 9. Hei… Noitia on vain saduissa… Hannu ja Kerttu tässä nyt ensimmäisenä tulee mieleen ja sekin noita työnnettiin UUNIIN. Mukavia lukuhetkiä…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*