Marco de Wit 6 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Moni kansallismielinen ihmettelee miksi ensin kokoomus ja sitten myös persut muuttui EU:n, euron, Naton, pankkikartellin, tukipakettien, pervoilun ja massamaahanmuuton vastustajasta niiden kannattajaksi. Syy on yksinkertainen: Läntinen valtaeliitti on saanut Suomen haltuunsa monenlaisten agenttien kautta. Tärkeimmät tietysti Kokoomuksen kaapannut Sauli Niinistö, SDP:n kaapannut Paavo Lipponen ja persut äänestyskoneillaan kaapannut Matti Putkonen.

 

TOP 3 Suomensyöjää: Niinistö, Lipponen, Putkonen myyneet Suomen globalisteille! Osa II: Paavo Lipponen-Ingman

 

 

Poliittinen hallinta ei kuitenkaan vielä riitä, vaan on myös toisaalta levitettävä natopropagandaa ja toisaalta lisättävä toisinajattelijoiden sensuuria. Tämä tehtävä on tietysti vakoilupäällikkö Pekka ”CIA” Toverilla ja hänen läheisellä ystävällään ja vakoilukolleegallaan Martti Karilla. Siis kyse on ihan oikeasti tiedustelu-upseereista. Tämän myöntää jopa Wikipedia, koska se on ihan julkista tietoa.

 

Tässä Pekka Toverin perustiedot:

Pekka Juhani Toveri (s. 6. huhtikuuta 1961 Kankaanpää) on suomalainen kenraalimajuri evp. Hän toimi puolustusvoimien pääesikunnan tiedustelupäällikkönä vuosina 2019–2020.[1] Hän erosi vakituisesta palveluksesta vuoden 2020 lopussa.[2]

Hän toimi urallaan muun muassa … Suomen puolustusasiamiehenä Yhdysvaltoihin ja Kanadaan 2016–2019.[1]

Toverin vaimo on Floridasta kotoisin oleva Yhdysvaltain ilmavoimien everstiluutnantti evp ja työskentelee Yhdysvaltain Helsingin-suurlähetystössä.[3]

 

Tässä puolestaan Martti Karin perustiedot:

Martti J. Kari (s. 1960 Tampere) on suomalainen entinen tiedustelueversti ja nykyinen Jyväskylän yliopiston kyberturvallisuuden työelämäprofessori, johon tehtävään hänet nimitettiin elokuussa 2022, toimittuaan tätä ennen tuntiopettajana.[1][2][3] Toimikausi kestää vuoteen 2027 saakka. [Pääsi vihdoin tuntiopettajasta professoriksi, kun esiintyi himonatottajana valtamediassa?]

Kari palveli vuosina 2004–2007 puolustusasiamiehenä Puolassa ja Ukrainassa ja strategisena neuvonantajana Ukrainan tiedustelupalveluiden reformissa vuonna 2020.[6]

 

 

On vaikea kuvitella puolueellisempia ja ryvettyneempiä henkilöitä kuin Toveri ja Kari. He ovat myös vanhoja ystäviä ja suorastaan Naton ”taistelupari”, jotka ovat natottaneet Suomea ja tukeneet toistensa tiedustelu-uraa useiden vuosikymmenien ajan.

 

Kaiken lisäksi tämä parivaljakko saattaa hyvinkin olla sotkeentuneet läntisten tiedustelupalveluiden kaikkiin likaisimpiin kuvioihin. Laiton Lehti on myös kertonut monista Toveria koskevista spekulaatioista ja vihafaktoista, jotka Wikipedia jättää kertomatta.

 

 

Pekka Toverilla linkki Trumpia vainoavaan Jeffrey “Pedo” Epsteinin ex-asianajajaan, syyttäjä Bruce Reinhartiin?

 

 

Ukrainan sodan syttymisen jäkeen Toverin ja Karin ensimmäisenä työnä oli normalisoida tiedustelu-upseerien käyttäminen valtamedian asiantuntijoina. Tämä onnistuikin nopeasti ja nykyään Suomen valtamedia pitää puolueettomina asiantuntijoina tiedustelu-upseereita eli ihmisiä, joiden työ on nimenomaan levittää propagandaa ja valheita!

 

Suomen valtamedia on mennyt tässä jopa niin pitkälle, että ihan tosissaan haastattelee myös muiden läntisten tiedustelupalvelujen johtajia. Kyllä. Valtamedia usein haastattelee esimerkiksi MI6:n ja CIA:n johtajia!

 

Kaikista hulluinta on haastatella Britannian ja USA:n tiedustelupäälliköitä KESKELLÄ SOTAA, vaikka heidän on ammattinsakin puolesta valehdeltava mahdollisimman paljon vähätelläkseen oman maansa rikoksia ja demonisoida vihollismaita. Enää puuttuu, että valtamedia haastattelisi Mossadin johtajaa puolueettomana ”asiantuntijana” palestiinalaiskysymyksessä, mutta eiköhän sekin päivä kohta koita Suomessakin!

 

 

 

Toisaalta ei syy ole täysin valtamedian. Ensinnäkin Suomen ja länsimaiden tiedustelupalvelut jo nykyään pitkälle hallitsevat valtamediaa. Toimittajat tekevät mitä käsketään. Toiseksi, varsinkin Suomessa syyllisiä ovat myös tavalliset suomalaiset ääliökansalaiset, joille ei tule mieleen epäillä Toverin, Karin ja muiden tiedustelu-upseerien puolueettomuutta.

 

Alla loistava twiitti Martti ”CIA” Karin asenteesta sananvapauteen.

 

 

 

Huomaa, että twiittaja ei TIETYSTIKÄÄN ole täyssuomalainen. Laiton Lehti onkin ainoana mediana paljastanut karun vihafaktan: Suomalaiset ovat toivottoman naiveja ja helposti huijattavissa tai painostettavissa. Vain suomalaisia pystytään viemään kuin litran mittaa vaikka mielipuolisen feministihallituksen toimesta.

 

Miksi Suomessa on satanistinen feministihallitus? Tohtori Dutton: Suomalaiset uskovat helposti noitia!

 

 

Sosiaalisesti heikon psyykkeensä takia suomalaisille ei tule mieleen seisoa omilla jaloillaan, vaan heidän on aina valittava puolensa. Yksin ei uskalla kävellä kadulla, vaan pitää aina liittoutua jonkun kulmakunnan koviksen kanssa. Tämän takia KAIKKI kansallismieliset aktivistit ovat loikanneet joko Naton tai Venäjän puolelle.

 

Itse asiassa vaikuttaa siltä, että ainoat kovaääniset kansallismieliset aktivistit, jotka edelleen kannattavat Suomen täyttä itsenäisyyttä ja puolueettomuutta ovat geenistöltään täysin tai osittain ei-suomalaisia.

 

Geenit määräävät sen ketkä ovat itsenäisimpiä toisinajattelijoita. Fakta myös on, että joitakin geenejä ja kansoja on vaikeampi huijata kuin joitakin toisia. Vai onko kukaan kuullut italialaisesta, joka jatkuvasti tulee huijatuksi?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

43 thoughts on “Tiedustelu-upseerit Pekka Toveri ja Martti J. Kari vaativat lisää sensuuria! Vain semit kannattavat vapautta?

 1. Valitettavasti näyttää siltä, että hyvin iso osa etnisesti täysin suomalaisista tullaan jyräämään monella eri tavalla ja heille on käymässä todella huonosti, pitkälti auktoriteettisokeuden ja alistumisen, sekä naiiviuden takia.

  1. Nuppi niiltä on jyrätty monta sukupolvea sitten. Heikko aines on enää jäljellä.

   En ole SUOMALAINEN. NYTHÄN ON NIIN ETTÄ AITOSUOMALSISET EIVÄT KEHTAA OLLA suomalaisia, mutta semisuomalsiset ovat aidompia suomalaisia kuin nössösuomalaiset.

  1. Leijonan tilalla pitäisi olla sika.

   Poliisivaltion kuvottavaa propagandaa poliivaltion pikku pioneereille.

   Traagista että niin moni uskoo että poliisiin voi luottaa. Poliisi toimii usein itse rikollisesti.

   Poliisin tekemiä rikoksia ei tutkita Suomessa.

 2. Todella oksettavaa, että kansallismielisenä itseään pitävä liittoutuu huumekauppaa, terroristioperaatioita ja pedofiliaa, sekä ihmiskokeita pyörittävän Naton kanssa. Hyi vittu mitä ihmisiä…

 3. Ainoastaan suomalaiset kuvittelevat, että ”tiedustelija” on joku joka vain kyttää ja analysoi tietoa, sekä vain ”vakoilee”. Heille ei tule mieleenkään, että heidän ensisijainen tehtävä on jatkuvasti valehdella, näytellä, kiristää, järjestää terroristioperaatioita, varastaa jne.

 4. Historiallisestikin asian laita näyttää olleen näin. Radikaalit kansallismieliset ovat usein olleen täysin tai osittain geneettisesti ei-suomalaisia. Suomalaisten vapaus ja kansallismielisyys on todella pellemäisellä tasolla. Aina pitää liittoutua vaikka minkä rikollisen kanssa, kunhan ei olla yksin!

 5. Ainoa ratkaisu tulee olemaan lailliset siilit venäläisten kanssa, mutta niin, ettei alistuta myöskään venäläisille. Venäjä kuitenkin varmasti tukee laillisesti vihollisensa vihollista.

 6. Olis mielenkiintoista niin ku päästä tutkimaan näiden rokotedenialistien keskusteluja, viestejä ja kaikkea muuta, että keitä nää tyypit on ja mitä ne oikein keskustelee yksityisesti.

 7. Laiton Lehti voisi kirjoittaa kuinka Lauri Törni ja monet muut olivat todellisuudessa kansanpettureita, jotka hekin olivat osa Naton Operaatio Gladio-verkostoa. Ehkä se on kuitenkin suomalaisille liian kova vihafakta, että he olivat vihollisen puolella suomalaisia vastaan ja vähät välittivät Suomen kansasta.

 8. Jos suomalaisten esi-isät olisivat aikoinaan puhdistaneet perimää heikosta aineksesta ja pettureita, emme olisi nykyisessä tilanteessa, sekä täällä ei olisi jotain jengimiehiä, jotka ovat tatuoineet naamansa ja käyttäytyvät kuin täydelliset pellet ja myyvät huumeita.

 9. Laiton Lehti on paljastanut päivänselvät vieraan vallan vakoojat ja maanpetturit, mutta auktoriteettisokeat ja täysin naiivit, sekä alistuvat suomalaiset eivät silti tee mitään. Tällainen alistuminen ja sokea auktoriteettisokeus ei olisi missään muualla mahdollista.

  Miten voi enää selvemmin vääntää rautalangasta. Karia ja Toveria tosin hermostuttaa, koska verkko on alkanut kiristymään ja maa polttelee jalkojen alla. Ihmisethän tietävät heidän olevan vieraiden valtojen vakoojia ja maanpettureita. Miten käy kun valta lopulta vaihtuu?

  Muistakaa, että heidän lapsiensa on määrä jatkaa suomalaisten vainoamista. Heille on jo paikat odottamassa.

 10. Suomen Yhteiskunnasss…Paska nousee aina lopulta pinnalle…Kaikkialla
  Siitä ei pääse millään eron…Vaikka Kuinka yrittäis…

 11. Kosher-Pekka(Toveri) ja kosher-Martti(Kari) ovat nynnymäisiä nato-pelkureita. Nyt olisi rintama auki Ukrainassa, mutta jostain syystä nämä kaksi upseeria eivät lähde taistelemaan Venäjää vastaan. Sen sijaan he lässyttävät paskaa päivästä toiseen. Ukrainan armeija olisi hyvin kiitollinen jos nämä kaksi liittyisivät vahvuuteen.

  Nämä kaksi käpykaartilaista on myös näköjään unohtanut, että Venäjä on meidän naapuri ja naapureiden kanssa pitäisi aina yrittää pitää välit kunnossa. Onko tiedustelu-upseereilla edessä denazifikaatio?!!

  Edelleen…milloin Ukrainan armeijan massiiviset tappiot julkaistaan? Loputtomiin niitä ei voi pimittää.

  Tosiasia on myös se, että ukrainalaiset ovat huomattavasti haitallisempia kuin venäläiset. Itse asiassa Ukrainasta ei ole mitään hyötyä Euroopalle. Ukraina=pelkkää haittaa!

  Venäjä tekee nyt koko Euroopalle suuren palveluksen, kun se laittaa vähä-älyiset ukrainalaiset ruotuun ja palauttaa historialliset alueet itsellensä.

  1. Hetkinen on itsekin käpykaartilainen, kun ei lähde taistelemaan venäjän joukoissa Ukrainaan. Ei parane haukkua toisia , kun itse samanlainen. Kaikki venäjän hyökkäyssodan puolustajat ovat maanpettureita. Hyyyiii teitä. Laittomanlehden sananvapaus on sellaista, että jos olet samaa mieltä kuin minä niin sinulla on sananvapaus, mutta jos olet erimieltä, niin sinulla ei ole sananvapautta. Jotkut (aimo mies, hetkinen, sensuroimaton totuus jne) voivat herjata ketä tahansa ja käyttää ala-arvoista kieltä. He ovat de witin erityisessä suojeluksessa. Heidän informaatio arvonsa on vain nolla.

   1. Etkö tiedä, että on laitonta lähteä ulkomaille sotimaan muuten kuin virallisen komentokärjestelmän eli PV:n kautta? Kehotat siis rikkomaan lakia. Myös sotaan kiihottaminen toista valtiota vastaan on rikos kuten myös kiihottaminen kansanryhmää esim venäläisiä vastaan. Mutta Suomessa valtio itse rikkoo tuota lakia vastaan. Mitäs nyt? Laiton valtio, joka rikkoo omia lakejaan vastaan.

   2. https://m.youtube.com/watch?v=znSZox3yMwI

    Heikelä ja Koskelo. Eibät ole semisuomalaisia, vaan ilmeisen suomalaisia. Lopussa 5 min kohdalla Heikelä arvostelee jopa itseään K. Marxia. Marxin harhaoppi tuhonnut ihmisyyttä jo lähes 200 vuotta. Oikeassa on hän, marxilaisuus pitää kieltää. Muuten ihmiskunnalla ei ole tervettä tulevaisuutta. MARX ON SUURIN SYÖPÄ JA MÄDÄTTÄJÄ, edelleen.

   3. Kun asioista kerrotaan Sensuroimaton Totuus niin jollekkekn voi tulla paha mieli. Se on aitoa sananvapautta. Koita kestää sillä totuus pukkaa pintaan ympäri maailmaa yhä kiihtyvällä vauhdilla sinun haluamisista huolimatta.

    Ensi talvi herättää euroopan ja jo keväällä olemme aivan uudessa tilanteessa. Näin käy vaikka nämä karit ja toverit saisivat haluamansa suur-sodan syttymään. Lännen ns.”eliitti” on paniikissa, vielä niskan päällä valtavan propagandakoneistonsa ansiosta mutta tilanne muuttuu nopeasti.

    Lopeta sinäkin ylhäältä syötetyn narratiivin hokeminen ja liity mukaan Sensuroimattoman Totuuden etsimiseen. Suomen viimeisten itsemääräämisoikeuden rippeitten pelastaminen on kansallisvelvollisuus!

   4. Ei ole suomalaisten sota Ukrainassa. Lue historiaa, niin opit, että sadan vuoden välein samalla alueella on iso tappelu ja aina Venäjä voittaa. Kyseessä on luonnon laki. Minä kannatan rauhaa ja mitä nopeammin Ukrainan armeija tuhotaan ja vähä-älyiset ukrainalaiset laitetaan polvillensa, niin sitä nopeammin rauha tulee maan päälle!

    Voittaja myös kirjoittaa historian ja rankaisee ukrainalaisia sotarikollisia!

    Talvesta tulee ehkä mielenkiintoisin vaihe tässä slaavien rajaselkkauksessa. Olen jo ostanut popcornit valmiiksi!

    länsimaiden ”vihreä siirtymä” jo epäonnistui ja nyt odotetaan suvakkien täydellistä luhistumista!

 12. Rehellisesti, onko Ruotsin tai ruotsalaisten kansanluonne jotenkin erilainen kuin suomalaisten? Ainakin suhteessa feminismiin, monikulttuurisuuteen tai vaikka koronahuijaukseen on vähintään yhtä naivia kuin suomalaisilla.

  1. Ruotsalaiset ovat aina olleet homomaisia, pelkureita ja surkeita sotimaan. Ruotsalaiset eivät kuitenkaan kannata yhtä innokkaasti omaa poliisivaltiota ja kansalaisten vainoamista koronatyrannialla mitä suomalaiset.

   1. Ahvensnmaa erottaa omaksi valtioksi. Ahvenanmaan edustaja oli ollut yhdessä pohjoismaiden pääministerien kanssa kokouksessa pari päivää sitten. Marin siis luovuttaa Ahvenanmaan itsenäiseksi. Moneen sekin koukkuleuka vielä ehtii ennen kuin ura loppuu.

  1. On nähty tuo juttu. Amerikkalaisista on vain haittaa. vierasmaalaisista sotilaista on vain haittaa Siomen kansalle. ” VIERAAN VALLAN SOTILAAT OVAT HAITALLISIA OMALLA KANSALLE”.

   Sotatilanteessa yöllä pitää hiipiä niiden selustaan ja lyödä kirveellä reikä niiden päähän.

 13. Yhdet suomalaisten vioista on myös, että koska suomalaiset eivät halua olla esillä, eivät halua huomiota, eivät halua heiluttaa venettä, uskovat sokeasti auktoriteetteihin ja alistuvat heille, tällaiset Karin ja Toverin kaltaiset valehtelevat mätämunat, sekä erilaiset umpimädät poliitikot ja virkamiehet sitten nousevat valtaan.

 14. Kari ja Toveri ovat maailman surkeimpia valehtelijoita. Vika onkin siinä, että suomalaiset uskovat kaiken mitä auktoriteetit ikinä sanovat.

 15. Laiton Lehtikin voisi kertoa kuinka kaikkialla muualla maailmassa tiedetään monien yliopistojen professorien olevan vakoojia ja tiedustelupalvelujen työntekijöitä. Tämä on nyt tullut myös Suomeen ja kiihtyy koko ajan. Suomen yliopistoihin on nyt alkanut tulla myös Naton rahoittamia ohjelmia ja tutkimuksia sen jälkeen kun ”yksityinen” rahoitus sallittiin. Samalla kaikenlainen muu mädätys lisääntyi exponentiaalisesti.

  1. Entä paska-anusmediat kuten Iltalehen kaljut rekkalesbot. Yolmittajat ovat vakoojia ja propagandan levittäjiä.

 16. Miki Sileoni kannattaa edelleen himona poliisivaltiota ja petrodollaria, pedofiilirinkejä, huumekauppaa ja terrorioperaatioita pyörittävää ja suojelevaa pedo-Natoa. On vielä oikein ylpeä Naton vaatimisesta Suomeen!

 17. Kari ja Toveri ovat valtakunnan pellejä totaalisine valheineen. Tulkaa vain kyttäävät ja vakoilemaan kaikki ihmisten normaalielämistä kun niin kiinnostaa tietää. Suomalaiset ”upseerit” eivät tiedä mistään mitään. Tulee karu herätys suomalaisille kum lähtevät sotimaan viimeiseen suomalaiseen Venäjää vastaan.

 18. Suomalaiset alkavat pikku hiljaa huomaamaan miten suomalaiset upseerit ovat kaikki täysin ammattitaidottomia, valehtelevia ja rikollisia maanpettureita, sekä vainoajia. Hyvää matkaa vain sotaan Venäjää vastaan näiden pellejen ja maanpettureiden kanssa.

 19. Sauli Niinistö ja suomalaiset upseerit ovat näyttäneet hyvin miten kaikki Suomen ”sotilasjohtajat” ovat pelkkiä ammattitaidottomia valehtelijoita ja kansanpettureita.

 20. Lisää näitä pallopäitä, jotka lässyttävät kauniita. Kun TODELLISET TOVERIT Neuvostoliitossa, Kiinassa, Pohjois-Koreassa ja monissa muissa kommunistisissa totalitäristisissä ”demokratioissa” paukuttelivat niskalaukauksia selvällä päivänvalolla ja ”isä Aurinkoisen” (Stalin) pöydälle tuli säännölliset raportit luettavaksi ”sisäisen turvallisuuden tilasta” eli viattomien ihmisten ruumiskasojen kumulatiivisesta tilasta! Mitä tulee ”denialisteihin”. ”Niin veikkaanpa” ettei kyseinen kaiken omahyväisyyden ilmentymä ole ottanut AINOATAKAAN piikkiä vaan siitä ovat huolehtineet poliittisen eliitin ja Sandelsin tasoiset puuteripää kenraaleiden ”MYRKYNMAISTAJAT” eli kotoisemmin ilmaistuna ”TORAKAT”!!!
  Ranskan parlamentin virkamies on paljastanut ettei SUURIN osa parlamentin kansanedustajista EI ottanut MYRKYLLISTÄ korona piikiä puhumattakaan, että globalisti pankkiirien tsuppari filunki presidentti Emmanuel Macron olisi astunut kyseiseen lehmänpaskaan! Sen wanha akka kyllä kualee pian muutenkin ja muuan Sanna jo läähättää ”pannu kuumana”!! Ooola – Laaa… MERDE!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*