Marco de Wit 7 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka suvakkiglobalistit lisäävät koko ajan äänestyskoneiden määrää, jotta suvakit voittaisivat aina kaikissa vaaleissa. Äänestyskoneiden takia on jo hävinnyt Trump USA:n presidentinvaaleissa ja Bolsonaro Brasilian presidentinvaaleissa.

 

Suomessa on tietysti sama äänestyskonekuvio, jolla pyritään pitämään toisinajattelijat kurissa. Tämä nähtiin, kun Paavo Väyrynen oli ehdokkaana keskustapuolueen pj-kisassa ja Ossi Tiihonen persujen pj-kisassa. (Keskustan ja persujen äänestyskoneista ei muuten puhu KUKAAN, joka kertoo aika paljon Suomen valta- JA vaihtoehtomedian sekä valeopposition tasosta.]

 

 

Suvakeilla on kuitenkin ongelma. Äänestyskoneita on vaikea saada joka paikkaan USA:n vaaleissa, koska jokainen osavaltio huolehtii itse äänten laskemisesta. Lisäksi republikaanit ovat monilla alueilla poistaneet äänestyskoneet palaten äänestyslippujen laskemiseen. (Tämä nimittäin mysteerimäisesti nostaa republikaanien kannatusta.)

 

Suvakeilla ei ole kuitenkaan hätää. Suvakeilla on hihassaan toinenkin ässä: Mielipidemittaukset. Vanha nyrkkisääntö nimittäin on, että mieipidemittaukset aliarvioivat AINA republikaanien äänisaalista. Osittain tämä on itsensä toteuttava ennustus, koska altavastaajan on vaikeampi saada varsinkin rahallista tukea kampanjalleen.

 

Lisäksi ihmisluonto nyt vaan on sellainen, että ihmiset haluavat olla voittajien puolella ja näin äänestävät mieluummin voittajasuosikkia. Altavastaaja leimataan helposti ”looseriksi”, jota moni ei sitten viitsi lähteä äänestämään, vaan mieluummin jättää kokonaan äänestämättä. (Tällaisten faktojen takia muuten monet poliitikot alkavat lopulta vihaamaan kansaa ja jopa omia äänestäjiään. Näin he vielä helpommin myyvät itsensä ja pettävät äänestäjänsä.)

 

 

Näissä USA:n välivaaleissa republikaaneilla on kuitenkin niin kova noste, että mielipidetiedustelujen on vaikea väittää republikaanien olevan altavastaajia. Eli toki mielipidetiedustelut alentavat (esim. painotuksilla) republikaanien odotettavissa olevaa äänisaalista muutamalla prosentilla. Se ei kuitenkaan paljoa auta, kun republikaaneilla on niin valtava ylivoima. Niinpä monet mielipidetiedustelut näyttävätkin nyt tasapeliä. (Siis vaikka republikaanit ovat valtavassa johdossa.)

 

Tosin Suomen valtamediankin suosimat äärisuvakit Economist ja varsinkin Politico kehtavat edelleen valehdella todella törkeästi. Ne laittavat tahallaan painotukset todella väärin, jotta edes jokin mielipidetiedustelu povaisi demokraattien voittoa. Tästä huijauksesta on demokraateille kaksi hyötyä. Ensinnäkin demokraatit voivat innostaa omia kannattajiaan aktiiviseen kampanjaan, koska voitto on (muka) ihan ovella, jos kaikki vain jaksavat kampanjoida. Toiseksi, pyritään laskemaan mielipidetiedustelujen keskiarvoa, jotta republikaanien johto ei olisi niin ilmiselvä.

 

Ai, Laiton Lehti liioittelee taas? Eihän nyt mielipidetiedustelufirmat kehtaisi huijata. No, katsoppas tätä parin päivän takaista mielipidemittausta.

 

 

 

 

Nyt kun demokraatit ovat hätää kärsimässä, niin he ovat ottaneet hihastaan viimeisen ässän: Väittävät republikaanien olevan uhka demokratialle. Jos äänestät republikaania, niin tuhoat demokratiaa!

 

Demokraattien on ollut pakko ottaa tämä ässä (tai ennemminkin Musta Pekka) käyttöön, koska he eivät voi voittaa kansalaisia eniten kiinnostavilla asiakysymyksillä. Eli demokraatit eivät halua puhua inflaatiosta, rikollisuudesta, pervosaatiosta, invaasiosta ja sodasta, koska ne ovat niin ilmiselviä. Jokainen näkee ihan omassa henkilökohtaisessa elämässään miten hinnat, rikollisuus, pervoilu, matut ja Ukrainan sodan haittavaikutukset ovat lisääntyneet.

 

Niinpä demokraateilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin alkaa lapsellisesti demonisoimaan republikaaneja. Luonnollisesti myös Suomen ääripuolueelliset suvakkitoimittajat laulavat tätä laulua siis, vaikka toisaalta melkein myöntävät Bidenin ja demokraattien epäonnistuneen lähes kaikessa.

 

 

 

Kaikista suvakkitoimittajista hulluin ja puolueellisin on kuitenkin Jari Himanen. Tässä yksi esimerkki.

 

 

 

 

Tiedoksi, että Jari Himanen taistelee tasaväkisesti kärkipaikasta TOP 10 emävalehtelijan listalla. Himanen on todellinen yllätysnimi, koska kaikki muut listalla ovat tunnettuja äärifeministejä. Himanen on siis listan ainoa mies! Toisaalta ehkä tässä jälleen todetaan Bellin käyrän toteamus, että miehistä löytyvät suurimmat lahjakkuudet. Nimittäin myös valehtelussa!

 

Himasen modus operandi onkin todella mielenkiintoinen. Ensinnäkin hän osaa valehdella päin naamaa ihan psykopaattisen törkeästi. Toisaalta samalla hän osaa hämätä lukijaa esittämällä jonkun lähteen. Tosin tuo Himasen lähde on sitten härskin puolueellinen. Niin myös yllä olevassa jutussa. Himanen kirjoittaa:

 

Republikaanipuolueen vuoden 2022 välivaalien ehdokaslista on ”hämmästyttävä kokoelma sekopäitä ja ekstremistejä”, Washington Post -lehden kolumnisti Dana Milbank kirjoittaa.

 

Milbank?? Siis Himanen tarjoaa lähteekseen Dana Milbankia, joka itse ja jonka koko perhe on tunnettuja demokraattipuolueen vaikuttajia ja varsinkin ihan virallisia STRATEGISTEJA. Vaikea kuvitella puolueellisempaa lähdettä kuin Dana Milbank, jonka äärimmäistä elitismiä, törkeitä strategioita ja juutalaista chutzpahia jopa monet demokraatit kavahtavat.

 

Milbank pitää muuten myös monia demokraatteja täysin kajahtaneina. Himanen ei tätä kuitenkaan kerro, vaikka taatusti on vähintäänkin googlannut Milbankin.

 

Milbank was born to a Jewish family,[1] the son of Ann C. and Mark A. Milbank.[1][2] He is a graduate of Yale University, where he was a member of Trumbull College, the Progressive Party of the Yale Political Union and the secret society Skull and Bones.[3][4] … 

2017 he married Anna Greenberg, daughter of Democratic pollster Stan Greenberg and stepdaughter of Democratic Congresswoman Rosa DeLauro (CT).[5]

Greg Marx, associate editor of the Columbia Journalism Review, describes Milbank as ”extravagantly contrarian”.[23] Marx and New York University journalism professor Jay Rosen have critiqued what they view as ”Milbank’s insistence on characterizing political debate as consisting of two unreasonable poles, and himself as a truth-teller caught in the middle—a posture so habitual and inflexible that it has become an ideology.”[23]

Oshinsky, David (October 17, 2010). ”Dana Milbank’s Glenn Beck book ”Tears of a Clown,” reviewed by David Oshinsky”. The Washington Post.

 

Kaiken kukkuraksi Himanen sitten vielä siteeraa Milbankia ILMAN sitaatteja. Näin lukija ei voi tietää milloin Milbank puhuu ja milloin Himanen. Niinpä Himanen voi sitten herjata republikaaneja vieläkin enemmän kuin Milbank:

 

Republikaanien riveistä niin edustajainhuoneeseen kuin senaattiin pyrkii laaja skaala äärioikeistolaisia tai ylipäänsä ääriajattelijoita, joita yhdistävät muun muassa salaliittoteorioihin uskominen tai vähintään niillä ratsastaminen, väkivalta ja demokratian vastustaminen. …

Valtaosa republikaanipuolueen äänestäjistä ei kuitenkaan välitä ehdokkaiden törttöilystä, valehtelusta, tekopyhyydestä tai siitä, onko näillä kykyä, osaamista saati älykkyyttä suoriutua tehtävistään.

 

 

Himasella on myös erikoinen kaksoisstandardi. Hulluimpien demokraattien ja varsinkin seniilin demokraattipresidentin kritisoiminen on vihapuhetta, mutta käytännössä koko republikaanipuolueen demonisoiminen ja herjaaminen hulluiksi, väkivaltaisiksi ja sekopäiksi on hyvää journalismia!

 

Tästä kaikesta huolimatta Laiton Lehti suosittelee Himasen jutun lukemista. Se on erittäin pitkä, mutta hyvästä syystä. Himanen nimittäin demonisoi nimi nimeltä republikaanien suosittuja ehdokkaita. Tässä pari esimerkkiä:

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Erityisen törkeää on syyttää Ozia puoskariksi. Kyseessä on erittäin korkean tason kirurgi. Himanen kuitenkin väittää Ozin ”osoittautuneen puoskariksi”. Miten niin?? Miksi sitten hän on edelleen arvostettu ja virallinen kirurgi?

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Trump on tehnyt juuri sen mitä Laiton Lehti on vuosia toivonut ja persuilta vaatinut: Vennamolaista populismia. Ainoa keino voittaa valtamedian hyppysissään pitävät demokraatit on nostattaa kansan syviä rivejä kapinaan herroja vastaan.

 

Laiton Lehti kiittääkin suuresti toimittaja Jari Himasta. Hän on loistava todiste siitä miten nykyään suvakit demonisoivat valtamedian avustuksella totaalisesti kaikki vastustajansa. Himaisen kaltaiset toimittajat saavat jokaisen rehellisen konservatiivisen strategin tajuamaan, että ainoa keino murtaa valtamedian voima on iskeä takaisin moninkertaisella voimalla kansan syvien rivien kautta. Kansa on herätettävä tajuamaan valtaeliitin ja valtamedian olevan täynnä äärimmäisen pahoja ja mielisairaita satanisteja. Vain näin ihmiset saadaan liikkeelle sekä kaduille että äänestysuurnille!

 

Huomenna tulossa murskavoitto!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

25 thoughts on “Suurkiitokset toimittaja Jari Himaselle: ”Republikaanien voitto olisi kahjojen aalto”! (=Populismi toimii!)

 1. Väitteellä siitä, että Republikaanien ja Bolsonaron voitto tuhoaisi ”demokratian” pohjustetaan myös tulevaa sisällissotaa.
  Rothchildien johtama rahaeliitti aloittaa lopulta väkivaltaisen sisällissodan jos se on menettämässä valtansa.

  1. Juuri näin!

   Olennaista on vastakkainasettelu ja kaiken kohtuullisen kärjistäminen! Juuri se on kontrolloidun opposition syvintä ekspertiisiä.

 2. Eiköhän USA:ssa demokraatit taas huijata ”voittoon”, sehän on 2 kertaa jo tehty lyhyen ajan sisään, ilman että viranomaiset tai media kiinnostuisi.
  Suomen ”toimittajat” on kyllä surkuhupaisia, sama kuin USA:ssa kopioisivat juttunsa Suomen politiikasta jostain vihreästä langasta.

  1. Suomen valetoimittelijat ottavat tarinansa CNN:ltä ja äärivasemmistolaisen ideologian USQ:n epädemokraattiselta demaripuolueelta.

 3. Himanen on agressiivinen homo, joka fanittaa esinahattomia ja suvakismia.

  Suvakismi ja mädätys on jenkeistä lähtöisin, joten siellä se tullaan myös murskaamaan ja sama muutos tulee myös Eurooppaan.

  Tulevaisuudessa Himanen tulee tarvitsemaan kriisiapua ja eheytystä suljetussa laitoksessa!

  1. Hetkinen on agressiivinen muuten vain ja fanittaa esinahallisia ja venäjäsuvakismia. Tulevaisuudessa hetkinen tulee tarvitsemaan kriisiapua ja ympärileikkausta. Hetkinen fanittaa myös esinahatonta kadyrovia. On se vaan kummallista, kun demokraatit häviävät vaalit, niin eivät he väitä, että oli vilpilliset vaalit. Eivät silloinkaan kun Amerikan isoin öykkäri voitti 2016. Mutta annas olla, kun Trumpin kannattajat häviävät vaalit, niin alkaa kauhea poru, että vaalit olivat peukaloidut. Toivoisi, että republikaanit voittaisivat, niin vältyttäisiin samanlaiselta surulliselta farssilta kuin 2020 presidenttivaalien jälkeen. Vieläkin trump julistaa surkuhupaisesti muka voittoaan. Ja jotkut niin usassa kuin täälläkin uskoo mitä hän julistaa. Brasilia vaaleissa Bolsonaro osoitti olevansa kuitenkin mies, eikä alkanut toistamaan Trumpin surkuteltavaa höpinää. Toisin kuin täällä laittomassa lehdessä jupistiin.

   1. Se vanha epädemokraattinen noita-akka on ilmoittanut etteivät epädemokraatit hyväksy tappiota missään vaaleissa. Tarkoittaa että BLM porukka aloittaa epädemokraattien johdolla sisällissodan.

   2. Oletko islamofoobi?!! Mitä vikaa muka on komentaja Kadyrovissa? Tsetseniassa on homosaatio pysäytetty ja yhteiskunta on hyvin järjestäytynyt. Tsetsenia on malliesimerkki siitä miten yhteiskunnan voi pelastaa!

    Iranissa homosaatio pysäytettiin jo 70-luvun lopulla. Siinä mallia muille maille!

    Turkissa on myös hyvä meininki. tänä vuonna pervojen ylivalta(pride) estettiin ja myös kurdeille on näytetty kaapin paikka!

  2. Pienet korvat ja kalju. Älykkäällä on isot korvat ja tuuheat hiukset ( Einstein, Gates, Lennon, Esa Saarinen)

   1. Einstein plagiarisoi ideansa muilta, pisti vaimon tekemään laskutoimitukset kun ei itse osannut, ja pääsi julkkikseksi lähinnä koska piti saada aikaiseksi juutalainen tiedemiesjulkkis.

    Hänen kunniakseen voi sanoa, että hän itse myönsi olevansa luultavasti väärässä ja sanoi, että hänen teoriansa voisi osoittaa vääriksi käytännön kokeilla.

    Nykyään missään yliopistoissa ei tutkita suhteellisuusteoriaa, koska sellaista ei ole. Gps-satelliittien kellot osoittavat suhteellisuusteorian vääräksi (ne eivät näytä mitään ajan vääristymistä keskenään suurista nopeuksistaan huolimatta). Suhteellisuusteoriasta paasaavat enää deGrasse Tysonin kaltaiset huijarit ja erinäiset huomionkipeät, matalaälyiset youtube-videoijat.

 4. Mulipää näyttä kuin olevan psykoosissa. Miksi ei viedä hoitoon? Samalla koko Paska-Anusmedia äärivasemmistolaisen Iltalehden suvakkitoimituskunta tutkimuksiin..

  1. Ilmeisesti asuu jollain hyvällä alueella, kun vasta nyt eteen sattui tuollaista. Niinhän ne kaikki suvakit usein asuvat. Itä-Helsinkiin voi mennä hetkeksi ihastelemaan, ikään kuin eläintarhaan.

 5. Suvakit pitävät itseään oikeasti parempina kuin rasisteja ja oikeasti pitävät rasisteja ”friikkeinä” (freak, fringe).

 6. https://youtube.com/shorts/XzB8nqFM61g?feature=share

  Järkeviä naisia. Naiset itsekin kertovat kuinka naisten ei tulisi olla varsinkaan korkeimmassa johdossa, koska he eivät kykene miesten kaltaiseen loogiseen ja järkevään ajatteluun ja päätöksentekoon, vaan he ovat rakastajia ja hoivaajia, jotka ovat hyvin tunnepohjaisia. Huomaa kuinka nämä hienot naiset ovat itse kertomassa kuinka miesten tulisi johtaa ja tehdä päätöksiä ja valkoinen mies näyttää itse kyseenalaistavan tämän. ”Ei kun meidän pitää olla tasa-arvoisia, lässyn lässyn.”. Valkoiset miehet ovat täysin farssimaisia.

  1. Hän esittää vain höperöä. Tekee pilaa itsestään julkisesti. Kova äijä. Oikeasti kulisseissa hän on kuin viriili nuorukainen ja nauraa hölmöille, jotka ihmettelevät kuinka seniili hän on. Jatkokautta pukkaa.

 7. Tuollaiset toimittelijat ovat mitä SURKEIMPIA PASKIAISIA ja MATALAMIELISIÄ PATOLOGISIA VALEHTELIJOITA, jotka jättävät varjoonsa ITSENSÄ Adolf Hitlerinkin ja hänen PROPAGANDAMINISTERIN Josef Göbbelsinkin!!! Toimittelijan ”ammattitaito” rajoittuu pelkästään paskamyrsyyn, jolla HÄN vuoraa Republikaaniehdokkaita niillä sanankäänteillä, jota hän ITSE ja DEMOKRAATTI-SATANISTI-KOMMUNISTIT ovat!!! Silloin kuin maailmassa oli edes hivenen kunniaa ja moraalia sekä suoraselkäistä periaatetta. Tuollaiset toimnittelijan kuvatukzset olisivat olleet jossain TVH:n hommissa kuluttamassa aikaansa tai paljon mieluummin vetelehtimässä työttömyyskortistossa!!! Kommunistina TOTTA KAI. Huutamassa Neuvostoliiton ihanuudesta. Tuosta ”Työläisten paratiisista”, jossa tehtiin vain ”Rauhanomaisia ydinkokeita”! Ja kas kummaa. Kaiken pahan päällä olivat ”Amerikkalaisei Imperialistit” ja ”Maailman rauhan viholliset”!!!

 8. Kertoo paljon kenellä on todellinen valta maailmassa, kun vieläkään ihmiset eivät tiedä totuutta Neuvostoliitosta, bolshevikeista ja Romanovien rituaalimurhasta. Tämän takia ihmiset nytkin vihaavat itse venäläisiä ja ryssittelevät neuroottisesti, eivätkä tajua mikä ryhmä bolsevikkeja ja Neuvostoliittoa johti!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*