Marco de Wit 7 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Viimeiset pari päivää Laiton Lehti on kokenut niin vakavia teknisiä ongelmia, ettei ole pystynyt kirjoittamaan ja julkaisemaan useita juttuja. (Onneksi kaksi juttua oli etukäteen kirjoitettu ja ohjelmoitu julkaistavaksi.) Itse asiassa tätäkään juttua teknisistä ongelmista ei saatu julkaistua ennen kuin 7.11. illalla.

 

Ongelmana näyttää taas olevan sabotaasihyökkäys. Tämän takia Laittoman Lehden sivusto on välillä niin rikki, ettei kaikkia kommentteja pystytä julkaisemaan. Välillä juttujakaan ei pääse edes lukemaan. Toivotaan, että tekniset ongelmat saadaan pian ratkaistua.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Teknisiä ongelmia!

 1. Varma merkki että julkaisu osunut kohteeseen. On käsitelty terävästi ja osuvasti asioita.

  Tämä on siis sulka hattuun.
  Poliisivaltio käyttää rumia keinoja kun on hävinnyt.

   1. Anna ”Laila Kinnusen” levätä rauhassa ja tölvi suurella järjelläsi ja omalla nimelläsi. Silloin se vastaa vielä paremmin sitä itseään!!!

 2. Tätä tämä nykymaailma on. Poikkeavia mielipiteitä mistään ei saisi olla ja suunsa avaavia pyritään vaientamaan kaikin keinoin. Demokratia- sana on jo täysi vitsi ja kavahdan näitä saatanan sosialisteja. Lapsille tuputetaan sairasta pornoa ja ihmisiä yllytetään ottamaan tappavia rokotteita. Laiton Lehti kuuluu päivääni ja toivon sen häiritsijät helvettiin. Syököön siat heidän raatonsa.

 3. Laiton Lehti on astunut hyvin isoille varpaille, eikä suostu kenenkään orjaksi, vaan paljastaa esimerkiksi CIA:n Suomessa toimivat vakoojatkin, kuten Toverin ja Kaverin, Halla-ahon, sekä Putkosen. Osa ihmisistä on vihdoin alkanut edes vähän heräämään miten asiat hoidetaan oikeasti ja miten maailma pyörii.

 4. Jo­ten­kin aa­vis­te­lin on­gel­mia, kun tuo Ni­mi­Nu­me­ro trol­li poik­ke­si si­vus­tol­la yh­den päi­vän.

  Olen huo­man­nut, et­tä mo­nel­le si­vus­tol­le nä­mä in­for­maa­ti­oso­dan ty­kis­tö­kes­ki­tyk­set kes­tä­vät noin kuu­kau­den ja sit­ten tu­lee pa­rin päi­vän tau­ko.
  –   Mi­ta­taan­ko vä­lil­lä kes­ki­tyk­sen vai­ku­tuk­sia (ja mi­kä on «riit­tä­vä» vai­ku­tus?)
  –   vai on­ko ky­sees­sä las­ku­tuk­seen liit­ty­vä toi­men­pi­de, jot­ta saa­daan asi­akas mak­sa­maan taas seu­raa­vas­ta kuu­kau­des­ta,
  –   en tie­dä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*