Marco de Wit 7 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on vuosia sanonut, että suomalaiset ovat niin hidasta ja valtamedian aivopesemää kansaa, ettei sitä juuri mikään herätä. Paitsi vennamolainen populististrategia! Tätä Trump on nimenomaan soveltanut loistavasti Amerikassa ja Bolsonaro Brasiliassa.

 

Tarvitaan siis VAIN kaksi asiaa kansan herättämiseksi. Yksikin riittäisi, mutta kaksi varmistaisi jättipotin:

 

1. Populistinen Suuri Johtaja

2. Populistinen suuri vaaliliitto

 

 

Pari vuotta sitten Laiton Lehti luuli, että nuo kaksi asiaa olisi helppo toteuttaa. Niinpä Laiton Lehti fanitti valtavasti maailmanmestari ja kansanedustaja Ano Turtiaista, joka olisi loistavasti sopinut koko vapaus- ja kansallismielisen kentän yhdistäväksi Trumpin kaltaiseksi Suureksi Johtajaksi.

 

Vähitellen kävi kuitenkin ilmi, ettei Turtiainen sovi tehtävään monestakin syystä, mutta varsinkin kahdesta ydinsyystä:

 

1. Kieltäytyi lähtemästä useampiin vaaleihin

2. Kieltäytyi suuresta vaaliliitosta

 

 

No niin. Mitäs sanotte? Aika yllättävää, vai mitä? Tässä ei siis ole edes kyse Anon katastrofaalisen alhaisesta ÄO:sta, apokalyptisistä harhoista, katutoiminnan sabotoimisesta ja roid rage-kohtauksista. Laiton Lehti olisi jopa voinut pimittää ne loppuun asti, jos Ano olisi suostunut sellaiseen pikkuasiaan kuin VAALIKAMPANJOIMAAN!

 

Kaiken kukkuraksi Ano otti VKK:n vaalijohtajaksi sekopäisen James Hirvisaaren, joka myös teki parhaansa estääkseen sekä vaaliliiton että vaalikampanjan. Näin surkeaa puheenjohtajaa ja vaalipäällikköä ei ole Suomessa ennen nähty. Jos et usko, niin katsoppas heidän Top 13 älyttömintä oman vaalikampanjansa sabotointikeinoa.

 

Eroaako Suomen epäpätevin vaalijohtaja? Vai pelastaako James Hirvisaari taas persut?

 

 

 

Niinpä sitten Laiton Lehti askel askeleelta lisäsi paljastuksia ja kritiikkiä, kunnes lopulta kuukausi sitten heitti pyyhkeen kehään.

 

VKK:n pj. Ano Turtiainen Supon vasikka? Estää suuren vaaliliiton ja väittää Venäjän olevan Ukrainassa rauhanturvaajana!

 

 

Nähtävästi jopa VKK:n omakin väki on vihdoin tajunnut Anon olevan ehkäpä Suomen historian sekopäisin ja surkein puoluejohtaja. Tähän viittaa kaksi asiaa:

 

 

1. VKK:n eduskuntavaaliehdokkaat kadonneet

VKK:n nettisivuilta ovat kadonneet heidän eduskuntavaaliehdokkaansa. Katso itse, jos et usko. Ehdokaslistaa ei löydy enää mistään.

 

 

 

2. VKK:n vaalipäällikkö erosi 

Itse asiassa VKK:n huippunimi, vaalipäällikkö ja ex-kansanedustaja James Hirvisaari ei pelkästään luopunut vaalipäällikkyydestä, vaan myös eduskuntavaaliehdokkuudestaan! Kaiken kukkuraksi hän vielä erosi koko puolueesta!!

Tämä on niin ennenkuulumaton temppu, että sitä on vaikea uskoa. Katso siis itse:

 

 

 

Onko tämä katastrofi vapaus- ja kansallismieliselle liikkeelle? Päinvastoin. Se on ILOSANOMA.

 

Hirvisaari ja Turtiainen ovat nimittäin vuosia vastustaneet sitä yhtä varmaa asiaa, joka voisi Suomen pelastaa: Suuri vaaliliitto. Nyt kun Hirvisaari ja VKK alkavat olla poissa tieltä, niin ehkä Ossi Tiihonen pystyy luomaan kunnon kampanjan ja vaaliliiton hyvillä ja täysillä listoilla!

 

Muuta ei jytkyyn tarvita!

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + (-RKP) + Tiihonen

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

27 thoughts on “VKK romahtamassa? Vaalipäällikkö James Hirvisaari erosi puolueesta!

 1. Nimenomaan! VKK:n perusaktiiveissa on monia hyviä ihmisiä, kunhan jättää kaikki sekopäät ja sabotöörit pois!

  1. Kyllä ja nyt onkin mielenkiintoista nähdä kuinka paljon ja miten tämä vaikuttaa VKK:n toimintaan.

   Hirvisaari on aiemmasta historiastaan voitu päätellä vahvasti verhojen takaa toimivaksi – monellakin tasolla. Voidaanko odottaa VKK:n linjauksiin perustavanlaatuisia muutoksia, jopa siihen paljon kaivattuun vaaliliittoon asti?

   1. Hirvisaari on kymmeniä vuosia ollut nimenomaan sabotääri, mädättäjä ja kulissien takana toimiva juonittelija. Onko Mauri Peltokangas Hirvisaaren oppilas? Samanlaista perkele-retoriikkaa ja nyrkillä pöytään paukuttelua molemmilla ja sitten puukotetaan täysillä selkään kun tulee tilaisuus. Aina suuria sanoja ja perkelettä, mutta ei mitään tekoja.

  1. Euron Keppana olisi parempi. Juoko Q-Anon keppanaa? Lähteekö Q-Ano Eurovaaleihin, vaikka putoaakin nyt eduskunnasta?

  2. James Hirvisaari, Teppana Euro, Lulu Ranne, Riikka Slunga-Putsalo, Pirkko Ruohonen-Lerner, Simon Benjamin Jakob Elo — valitse suosikkisi! Ei kai tuollaisia nimiä kukaan syntymässä saa?

 2. Lähinnä olen ihmetellyt sitä muutosta Hirvisaaressa. Teologian opiskelut ovat menneet liian syvälle. Anolla on hyvä syy olla varovainen, kun on saanut kaiken kestää esim. Isoperse Vehviläisen taholta, mihin sitten muut koulukiusaajat eduskunnassa ovat yhtyneet.

  1. Väärä hälytys näköjään. James haluaa vapauden olla, ja se suotakoon. Usko on vahvasti pinnassa, mitä twitteristä näin, vaan ihan hyvä.

 3. Anolla ei ole minkäänlaisia normaaleja käytöstapoja. Ei ole vetovoimaa. Se viimetalvinen ”saatanan tollot”-video lopetti Anon nousukiidon. Q-Ano saa jo mennä. Ei tullut hänestä uutta Toni Halmetta.

 4. Eikö kukaan ole huomannut Mikä on perussuomalaisten ohjelma eduskuntavaaleihin? Purra on ollut ihan hiljaa jo puolitoista vuotta. Mitä asioita persut aikovat edistää?

  1. Natoa, weffiä, satanismia, EU:ta, ruotsivaltaa, jenkkivaltaa hybridikeskuksineen, vaalivilppiä, talouden ja yhteiskunnan alasajoa, elitismiä, ”what’s good for the jews?” – eli päinvastaista kuin mitä puhuvat.

   Ainoa, mistä persut ovat rehellisiä, on järjetön viha kuvitteellisia ”vihreitä” kohtaan ja sen myötä viha mitään luonnonsuojeluun viittaavaa kohtaan, ja tietenkin kaiken nielaiseva ryssäviha.

 5. No eihän VKK edes ole puolue,vitsi kylläkin. Lapualaiskeskittynyt politbyroo päättää kaiken eikä silti tee mitään. Heh. kaikkea sitä kanssa näkee. Koko porukka vaan psykologisiin testeihin niin apua on saatavilla. Tosin jokainen suomipoliitikko on mätä. Vitun maanpettureita joka ihra. Meikattuja silavasäkkejä.

  1. Lisäksi suomalaiset on aivan liian helppo tuhota viinalla ja aineilla. Suomalaisen geneettinen kohtalo on olla aivan silmät pyöreinä haltioissaan siitä, kuinka hyvää viina on ja kuinka pätevää on mennä kännäämään.

   Omassa suvussani on niin paljon surkeita, elämänsä tuhonneita alkoholisteja, että kieltäydyn viinasta täysin. En usko, että pystyisin hallitsemaan itseäni.

 6. Pitää olla luotettava ääntenlaskenta.

  Siihen asti kaikki on pelkkää arpajaista.

  Äänestyslipukkeessa oltava tarkistusosa jossa tarkistusnumero. Näin jokainen voi tarkistaa itse että oma ääni on todella mennyt sille ehdokkaalle jota on äänestänyt. Helppo toteuttaa.

  Ennen kuin ääntenlaskenta saadaan luotettavaksi potin korjaa aina eduskunnan tyrannipuolueet jotka kaikki kannattavat tiukkaa poliisivaltiota.

  1. Stalin: demokratia on ihanaa sumutusta. TÄRKEINTÄ EI OLE KENELLE ÄÄNET ANNETAAN, VAAN KUKA NE LASKEE.

   STALIN: EI OLE VÄLIÄ RAKASTAAKO VAI VIHAAKO KANSA KOHTAJAA, TÄRKEINTÄ ON ETTÄ KANSA PELKÄÄ JOHTAJAA.

   LENIN: LUOTTAMUS HYVÄ, KONTROLLI PAREMPI.

  2. Lohkoketju on ratkaisu koneäänestyksessä. Kukaan ei pääse muuttamaan annettua ääntä js se on seurattavissa.

 7. ”Populististrategia jota Trump on nimenomaan soveltanut loistavasti Amerikassa ja Bolsonaro Brasiliassa.”

  Kait LL ymmärtää että populismi on mukavien asioiden esittämistä kansalle joka sitten uskoo ja luulee että asioille tehdään jotain? Vaalilupauksiahan ei koskaan petetä, eihän?

  BOLSONARO AT A FREEMASON CEREMONY:
  https://www.bitchute.com/video/jVu2rtwwSDeT/

  1. Vieläkö LL kehtaa lobata Bolsonaron puolesta?

   Jostain syystä Marco ei halua tunnistaa maailman herrakerhon yksituumaisuutta…

   1. Jo armeijassa opittiin miten lakki otetaan päästä kun rukoillaan. Se on raamatullista.

    Bolsanolla ja Trumpilla on todellakin lakki päässä kun rukoilevat, se on kapinaan merkki, sen kaikki tietää jos haluaa

 8. Hirvisaari ilmoitti vielä vähän ennen vaaleja sekä eroavansa, että jäävänsä eläkkeelle. Ha ha. Fucking mädättäjä ja sabotääri.

 9. James Hirvisaaren oli tarkoituskin olla kulissien takana juonitteleva sabotääri ja nyt hän on sitten ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle, sabotoituaan useampaa puoluetta ja tehden Naton liittoumalle ja pankkiirieliitille erittäin tärkeää työtä.

 10. Ne joilla on SUURI EGO. Eivät tuletoimeen toisten SUURTEN EGOJEN kanssa. Yhteen laumaan sopii vain YKSI sellainen ja loppujen pitää olla vielä erittäin SUURI SIELUISIA ja PITKÄ PINNAISIA!!! Kommunistit ovat yhtenäisiä, koska heidän aatteensa on yksinkertainen. Ota VALTA, käytä VÄKIVALTAA, MURHAA ja KAADA kaikki epäonnistumiset ja epäkohdat entisten valtiaiden syyksi. Kun heitä EI enää ole. ETSI sopiva syyllinen (oma kilpailija) KAIKKEEN. Järjestä NÄYTÖSOIKEUDENKÄYNTI ja JULKISET HIRTTÄJÄISET!!! Lisäksi kommunistit ovat totalitäristejä, jotka EIVÄT SALLI keskuudessaan AINUTTAKAAN eriävää NÄKEMYSTÄ!!!

 11. Jahas, shalom-Hirvisaari otti ja lähti. Se on rahat ja pois, sano. Pitkäänhän tätä kestikin. Tuli vissiin kiire rukousaamiaiselle Simonin, Timpan ja Lauran kanssa.

 12. Pitää osata etsiä, että löytää VKK:n ehdokaslistan. Kyllä se siellä edelleen on. Kun menee kohtaan Tiedotteet ja sieltä valitsee VKK-eduskuntaryhmän kesäkokous: tunnelma korkealla, ni lopusta löytyy pdf, jossa on lueteltu ehdokkaat 20.8.22

 13. Jamesin terveys heikossa hapessa ja ylipainoa tullut runsaasti.
  Ei tuossa sen kummempaa.

  En tiedä onko ottanut myrkkypiikkiä. Ehkä vuosi sitten halunnut juosta kapakoissa ja ”tarvinnut” koronapassin?

  Poliittinen ura taputeltu?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*