Marco de Wit 8 marraskuun, 2022

 

Laiton Lehti on vuosia ihmetellyt miten ne antiautoritääriset kapinalliset rokkaritkin yhtäkkiä ovat muuttuneet lampaiksi. Onneksi on yksi selvä poikkeus.

 

Tässä videossa ei tarvita tekstitystä. Ymmärrät taatusti mitä Nugent vastaa haastattelijalle, joka kysyy Nugentin mielipidettä mm. maskimiehistä.

 

 

 

 

 

 

9 thoughts on “Päivän video: Lampaat

  1. Menneen talven lumia, vaihtakaa jo levyä. Vähitellen lehden olemassaolon kiintopisteitä häviävät. Korona ohi, maskit ohi, venäjä häviää, demokratia voittaa, musk kokee suuria tappioita, länsi ei romahdakaan. Siinä muutamia.

   1. Mikään ei ole ohi. Paras on tulossa. Suvakkipaskojen totaalinen tuho. Armoa on turha anella ja yrittää tehdä katumusta, kun giljotiinin terä odottaa. Kuolintavan saatte sentään valita.

    1. Onko aimo mies siellä vetämässä narusta, epäillä sopii mutta ei suuret sanat suuta halkaise eikä haukkuva koira pure.

 1. Vanhan liiton rokkarit, kuten Axl Rose kulkee maski naamalla jakamassa nimmareita. Konsertissa puhuu Ukrainan puolesta.
  Rage against the machine vaati koronapassia keikoilleen.
  Musiikkibisneksen pyörittäjät ovat juutalaisia. Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat.

 2. Nugent on oman tyylinen, rohkea ja ihmisten oikeuksien esitaistelija. Siitä kiitokset hänelle.
  Korkeimman profiilin vanhan liiton muusikoista jotka ovat olleet hereillä voisi myös mainita Morriseyn joka hänkin uskaltaa sanoa ääneen mitä ajattelee ja jota on canceloitu sen vuoksi, https://metro.co.uk/2021/07/06/morrissey-slams-covid-government-act-like-emperors-14883695/

  sekä Van Morrisonin joka tekikin eri biisejä aiheesta, kuten ”Where have all the rebels gone?”
  https://youtu.be/AVhM1IA0nAc
  Saipa mukaan myös vähän unisen Eric Claptonin joka hänkin sai kakkaa siitä niskaan.

  Samaan aikaan FooFightersin Dave Grohl sekä Mick Jagger tekivät biisin jossa pilkkasivat kriittisesti ajattelevia.
  Piikkipiikkejä ottaneen, semi-JudasProestin nykyisen kitaristin sydämen pääsuoni repesi rinnassa kesken esityksen eikä sekään riittänyt herättämään.
  FooF:t, Rollarit ym. lampaat saa nykyään painua vittuun saatanan valjastamat lampaat ja pässit. Anteeksi kielenkäyttö, mutta maailman meininki onkin ollut psykopaattista.

 3. Noin sitä pitää!!! Kun mailma olisi täynnä tuollaisia ihmisiä. Olisi kuin kesyttämätön villihevoslauma, joita EI voi kesyttää. Vain luonnonvaistot pelastavat. Ja, jos eivät. Silloin on aikakin lähteä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*