Marco de Wit 9 marraskuun, 2022

 

 

Jösse päivittänyt hieman Irwinin klassikkokappaletta.

 

Valtio on mafiaorganisaatio, jonka hallinnasta taistelevat muutamat mafiasuvut. Perusongelmana on siis se, että valtio on ylipäätään olemassa. Toisaalta niin kauan kuin se on olemassa, niin kannattaa äänestää vähemmän vaarallisia mafiasukuja ja tukea eniten siellä olevia puolirehellisiä ehdokkaita.

 

Amerikassa tämä tietysti tarkoittaa, että kannattaa äänestää America First -republikaaneja. Vain niin pystytään puolustamaan oikeuksia lisääntyvältä tyrannialta ja jossain vaiheessa jopa hajoittamaan USA ja EU sekessiolla. Tämän jälkeen desentralisaatiota pitää jatkaa niin kauan, kunnes jokaisen yksilön itsemääräämisoikeus on palautettu.

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Politiikan aakkoset: Haistakaa ***** koko valtiovalta!

    1. Tyypillistä. Kyllä sitä selkärankaa löytyy kun on kyse Alkosta, Veikkaus monopolista ja Autoverotuksesta, joka on ollu ”väliaikainen” 80-vuotta liioittelemaata! Ja, jos menee yli, niin eihän pirkuleen Trafikaan osaa autojen verotusarvoa laskea edes vahingossa valtiolle vahingoksi!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*