Marco de Wit 9 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden vakiolukijat tunnistavat kuvan jokaisen friikin, koska jokaista on käsitelty Laittoman Lehden sivuilla.

 

Demokraatit myöntävät inflaation ja rikollisuuden nousseen, mutta ihan oikeasti kuvittelivat, että nuo kuvassa olevat friikit auttaisivat demokraatteja voittamaan vaalit. Biden jopa kutsui vaalien alla kuvan transun valkoiseen taloon! Lesbo neekeri puolestaan on Bidenin virallinen puhemies!

 

Demokraatit oikeasti luulivat, että transuilulla, lapsia seksualisoimalla ja muulla äärimmäisellä suvakismilla voittaisivat vaalit, mutta kävikin päinvastoin.

 

Kuka olisi voinut arvata?

 

 

 

Ei ihme, että suvakkiaallon kymmenen vuotta sitten synnyttänyt Obamakin on nyt sitä mieltä, että demokraatit ovat menneet sekä tuhlailussaan että avoimessa suvakismissaan liian pitkälle. Obama myös muistuttaa, että kansaa pitää mädättää askel askeleelta eikä suinkaan pervoilla lapsiperheille päin naamaa.

 

Onneksi demokraatit ovat tulleet niin hulluiksi, etteivät enää välitä vaikka häviäisivät vaalit. Oikeastihan demokraatit saavat moraalisen murskavoiton!

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

29 thoughts on “Päivän kuva: Vaaliässä

 1. Mielisairaat suvakit eivät käytännössä hillitse hermojaan, jonka lisäksi ovat niin vallan huumaassa, että tuntevat, että kukaan ei voi heille enää yhtään mitään, jonka takia hierovat mätää suoraan naamaan ja joka puolelta.

  1. Kuten Kiuru. Tänään pakottaa kaikki ottamaan kiihdytetyssä aikataulussa taikapiikin , joka aiheuttaa vajeen terveydenhoidossa ja ylikuolleisuuden. On siinä sairaan mätä ministeri, eikun kanisteri. Läskitynnyri tahtoo taas sulkea yhteiskunnan ja ihmiset neljän seinän sisään. Kunpa bittbullterrieri purisi sitä ja antaisi hullun lehmän taudin, jäykkäkouristuksen ja raivotautikohtauksen, niin saisi laittaa sen ulkoruokintaan talveksi aitaukseen.

 2. Siinäkin tapauksessa, että toinen osapuoli menettäisi valtansa, varsinkin Demokraatit tulevat aloittamaan väkivaltaisen sisällissodan, ns. mob rule-meiningillä. Raaka väkivalta on heille se viimeinen keino säilyttää valta ja jatkaa ihmisten totaalista vainoa.

  1. Sisällissota on ollut käynnissä koko ajan. Vain huumeet ja taikapiikit tappavat enemmän kuin sisällissota. Länsi on täysin mätä.

  1. USA:ssa enää 10 % luottaa ja uskoo valtamediaan. SUOMESSA PRL NOITA HYVÄUSKOISIA LAMPAITA ON JOPA 82%. 14-16 % lisäksi Ei tajua nistään mitään. Paljonko jää jäljelle valveutuneita itsenäisiä heränneitä?

 3. Samaan aikaan taustalla:

  Yhdysvaltain öljyntuottajat nauttivat kaikkien aikojen kannattavimmasta kuuden kuukauden jaksosta – Financial Times

  Yhdysvalloissa toimivien julkisesti noteerattujen öljy- ja kaasuyhtiöiden yhteenlaskettu nettotulos ylitti 200 miljardia dollaria vuoden toisella ja kolmannella neljänneksellä, kertoo Financial Times.

  FT:n raportin mukaan yhdysvaltalaiset öljyntuottajat ovat hyötyneet Ukrainan konfliktin aiheuttamasta geopoliittisesta levottomuudesta.

  200 miljardin dollarin luku on alan ”kaikkien aikojen kannattavin puolivuotisjakso ja vie sen kohti ennennäkemätöntä vuotta”.

  Kyllä meitä vedetään höplästä näiden ”muka sekoilujen” viedessä huomion pois olennaisista asioista.

  1. Kyseessä on henkiraha, kirjaimellisesti.
   –   Eihän hallitseva RealGovernment ilmaiseksi anna hänen ostella Twittereitä ja kulkea vapaana. Ei sentään!

 4. Sak­san ra­ja­val­vo­jil­le on an­net­tu mää­räys, et­tä asei­ta maa­han tuo­via «pa­ko­lai­sia» ei saa py­säyt­tää.
  –   The Shock Troops of the Great Replacement

  Sak­sa ot­taa vas­taan ul­ko­mai­sia jouk­ko­ja, jot­ka ei­vät ole sen omas­sa ko­men­nos­sa.
  –   Lo­pul­li­nen rat­kai­su lä­hes­tyy …
  –   … aseel­li­nen the GRE­AT re­set.

  Tuo­daan­ko noi­ta ase­mie­hiä Sak­saan Ita­li­an kaut­ta?
  –   Sak­sa vaa­tii Ita­li­an kon­ser­va­tii­vi­hal­li­tus­ta sal­li­maan 1’000 siir­to­lai­sen ran­tau­tu­mi­sen Ita­li­aan kan­sa­lais­jär­jes­tö­jen aluk­sil­la

 5. Pank­ki­dy­nas­ti­an van­hin, Eve­lyn De Rothsc­hild, mies, on kuol­lut …
  –   Eve­lyn De Rothsc­hild, Lon­don He­ad of Ban­king Dy­nas­ty, Dies at 92
  –   https://archive.is/65bj6

  … rau­hal­li­ses­ti ko­to­naan.

  On­ko elii­tin koh­ta­lo­na kuol­la «rau­hal­li­ses­ti ko­to­naan» vai­ko saa­da sa­ma koh­ta­lo, mi­kä tu­li hal­lit­se­val­le luo­kal­le, temp­pe­lin­her­roil­le, paa­vin hä­vit­tyä so­tan­sa itää vas­taan hä­nen puo­lus­ta­es­saan yk­si­na­pais­ta paa­vin val­taa 1200-lu­vul­la.
  –   Kes­ki­ai­kai­nen tais­te­lu Sak­san ku­kis­ta­mi­sek­si

  Ar­tik­ke­lis­sa Mic­ha­el Hud­son te­kee ERIT­TÄIN osu­via rin­nas­tuk­sia ny­ky­päi­vän so­tien ja paa­vin ris­ti­ret­kien vä­lil­lä.

  1. Pahuus on voittanut hyvin pitkään ja pahuus ei ole ole todellakaan saanut palkkaansa. Tämä on pelkkää valhetta.

  2. Katsokaa Texasin moottorisahamurhaaja- elokuva. Lopullinen ratkaisu löytyy sieltä. Peto ajaa moottorisaha käsissään surkeita pelkureita takaa, mutta se on kaikkia muita nopeampi. Pakoon ei pääse kuin vain Bolt. Loppu on verinen.

  1. Onko Norjan kuninkaan uusi vävyehdokas WEF:n kouluttama näyttelijä.
   –   Niistähän ne parhaat nukkehallitsijat tehdään.
   –   Nyt Norjan hovikin on woketettu.

 6. Ai pallopäänegro on lesbokin? No tietysti. Olisihan musta hetero aivan liian etuoikeutettu. Mutta onhan tuo aikamoista toksista vihanazzismia, että käsittääkseni on ihan CIS-lesbo vain eli voisi ehdottomasti olla musta mies mekossa, jolta heijari leikattu pois. Äänestä ja olemuksesta päätellen on kuitenkin oikea nainen. Ollaan ihan siinä äärirajoilla, onko musta lesbonainen toksisuuden ilmentymä vaiko ei v. 2022. Toki jos sen puoliso on rullatuolissa oleva eskimokääpiömies mekossa ja rullatuolissa, niin sitten on kosheria.

 7. Olisi paaaaallljon rehellisempää, jos Biden olisi jutun II (alemman) kuvituskuvan näköinen! Kuten tunnettua niissä piireissä, jotka harrastavat TODELLISUUTTA. Toki sen tietävät, että Joe Bidenin perhe mafia on kaikkea muuta kuin rehellinen. Niissä piireissä, joissa asioita ei katsota edes kalan sisälmyksistä (wanha ennustusmuoto) on ed. VIHAPUHETTA!!!

 8. https://youtube.com/shorts/mfki2_Nw9Qk

  Tällä videolla Israelin pääministerikin näyttää sanovan, että aiheuttaaksesi vallankumouksen maassa, sinun ei tarvitse salamurhata ihmisiä. Riittää, että näytät maan nuorisolle Hollywoodin tuotantoa, jonka jälkeen heidän nuorisonsa haluaa länsimaista materialistista kulutusorjuutta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*