Free speech 9 marraskuun, 2022

 

 

Laiton Lehti kertoi republikaanien murskavoiton olevan lähes varma, koska Biden ja demokraatit ovat tuhonneet Amerikkaa niin kovalla vauhdilla.

 

 

 

Ainoa asia mikä voisi enää estää republikaanien murskavoiton välivaaleissa ovat äänestyskoneet.

 

Päivän vaalisarjakuva: Yritetäänkö vaalivilpillä taas estää Amerikka Ensin -republikaanien murskavoitto?

 

 

Niinpä Laiton Lehti ennusti, että äänestyskoneet tulevat temppuilemaan nimenomaan vaa’ankieliosavaltioissa. Eli varsinkin Laittoman Lehden suosikkinaisen Kari Laken osavaltiossa, Arizonassa. Suvakit nimittäin vihaavat Lakea kuin ruttoa, koska tämä on entisenä toimittajana alkanut paljastamaan valtamedian korruptiota.

 

 

 

Niinpä kukaan ei yllättynyt, kun äänestyskoneet alkoivat temppuilemaan nimenomaan Arizonassa ja vieläpä sen tärkeimmässä vaa’ankielikunnassa eli Maricopassa!!

 

 

 

Monet republikaanit olivat todella hämmennyksissään ja surullisia, kun äänestyskoneet eivät toimineetkaan.

 

 

 

Niinpä moni republikaani sitten päätti mennä äänestämään johonkin toiselle äänestyspaikalle. Alla olevassa twiitissä Lake kertoo ihmisille, ettei näin kannata tehdä, koska sitten ääntä ei lasketa! Ääni hylätään, jos on jo ilmoittautunut äänestyspaikalle, mutta sitten meneekin toiselle äänestyspaikalle äänestämään.

 

 

 

MIKÄ SOTKU! Nyt Kari Lake joutuu antamaan ihmisille ohjeita mitä tehdä, jos äänestyskone ei toimikaan.

 

 

 

Trump on raivoissaan, että taas äänestämisessä ja ääntenlaskussa on sama kaaos kuin presidentinvaalien aikana.

 

 

 

Tietysti tämä oli suunniteltu juttu. Demokraatit nimittäin hyötyvät suuresti äänestyspaikkojen kaaoksesta. Ai miksikö? No, koska demokraatit äänestävät enemmän ennakkoon ja postin kautta.

 

Niinpä epäilyksiä herättää paljon se tosiasia, että Arizonan vaalikoneista vastaa Laken pääkilpailija eli myös Arizonan kuvernöörin paikasta taisteleva Arizonan nykyinen korkein oikeusviranomainen eli Katie Hobbs!!

 

Mietipä sitä. Eikös tässä olekin insentiivit vähän päälaellaan? Mitä tehottomammin Hobbs työnsä tekee, niin sitä vähemmän hänen vastustajansa Kari Lake saa ääniä! Tällä voi olla suuri merkitys, koska Lake ja Hobbs taistelevat kuvernöörin paikasta hyvin tasaväkisesti.

 

 

 

 

Tässä Kari Lake kysyy toimittajilta miksi äänestyskoneet reistailevat eniten nimenomaan republikaanivoittoisilla alueilla.

 

 

 

Onneksi republikaanit ovat vihdoin tajunneet, ettei riitä vaikka voittaisi kuvernööri- tai senaattorivaalin. Tarvitaan värisuora, jotta koko osavaltion vaalijärjestelmä saadaan rehelliseksi. Niinpä Amerikka Ensin-republikaanit ovat liittoutuneet ja tukevat toistensa kampanjoita.

 

 

 

Tässä hyvin asiantunteva vaaliseuranta. Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

19 thoughts on “TAAS: Republikaanien johtaessa äänestyskoneet alkoivat temppuilemaan. Kari Lake raivoissaan!

 1. Todella kätevää. Kuinkas sattuikaan taas. Äänestyskoneisiin alkoi yllättäen tulla mystisiä vikoja kilpailijoiden alueilla.

  1. Eikä siinä vielä kaikki. Äänestys jatkuu vielä useita päiviä jopa viikkoja siihen saakka, kunnes tulos on saatu myönteiseksi epädemokraateille. Ääniä annetaan enemmän kuin on äänioikeutettuja ja äänioikeudettomat ja maahanmuuttajat saavat myös äänestää vaa’ankielivaalipiireissä. Republikaanien äänet laitetaan silppuriin. Nyt pitää vaan täsmäyttää äänimäärät samaksi kuin oli äänestäjiä. Siinä on haastetta epädemokraateille. Tuossa on siis kyse vaalivilpistä, joka tapahtuu kaikkien silmien edessä.

 2. Hobbs ei kampanjoinut.

  Suomessa Persut ja Purra ei kampanjoi. Ei niiden tarvitse, koska äänet lasketaan tietyllä tavalla. Mitä väliä ketä äänestää kun lopputulos on päätetty.

  1. kok. 2. persut. 3. demarit. 4. vihreät. 5. kepu. 6. äärivasemmisto.

 3. Kari Lake sanoo tukevansa Donald Trumpin paluuta presidentiksi.

  https://media.gab.com/system/media_attachments/files/119/915/307/playable/8ad6f7a426bfc753.mp4

  Yksi varteenotettava presidenttiehdokas on republikaanien Paul Gosar
  https://media.gab.com/cdn-cgi/image/width=875,quality=100,fit=scale-down/system/media_attachments/files/119/922/976/original/bfbba41fa9db95d9.jpeg

  Suomesta neljä kansanedustajaa Etyjin vaalitarkkailijana Usan välivaaleissa, mm. Vilhelm Junnila (PS), LOL.

  1. Tarkkailevat Kuinka epädemokraatit, kuten kuvassa, tuovat demokraattien ääniä laatikoittain ja vaihtavat ne sitten yöllä ääntenlaskennassa. Kohta on annettuja ääniä enemmän kuin äänestäjiä ja miljoonittain hylättyjä ääniä.

   Demokratian ongelmia: a) idiootit äänestävät idiootteja, idioottien vsllankaappaus, b) ääntenlaskenta vuotaa.

   1. Lisäksi wnnakkopostiääniä annetaan vielä. Laskenta ”oikean ” tuloksen saamiseksi kestää viikkoja jopa kuukausia.

 4. Tämä on sitä suvakkien ihannoimaa ”demokratiaa”. Suvakit ihailevat myös homoja ja matuja!

  Olisiko jenkkien aika lopettaa demokratia ja aloittaa verinen sisällissota?

  1. Mitähän trump-kadyrov-hetkinen tällä kommentilla ajaa takaa muuta kuin omaa häntäänsä. [Hetkiseen kohdistetut herjat poistettu.] USA:n vaaleista sen verran, että nyt de wit ennusti täysin väärin sanoessaan, että republikaanit saavat murskavoiton. Pieleen meni ja pahasti. Samoin käy de witin visioimalla venäjän voitosta. Verissäpäin joutuu venäjä perääntymään takaisin omalle alueelleen.

   1. Vaalitulos ei ole vielä valmis. Murskavoitoksi voi kyllä laskea, jos republikaanit voittavat sekä edustajanhuoneen että senaatin että kuvernööripaikat. (Eli enemmistö niissä kaikissa.) Nyt siltä näyttää. Eipä silti. Laiton Lehti ei sitä silti pitäisi ihan täytenä murskavoittona, koska odotti selvempää voittoa. Asiasta kirjoitetaan juttu huomenna.

    Mitä taas tulee Ukrainaan, niin Laiton Lehti todellakin ennustaa, että Venäjä voittaa eli tulee rauhanneuvotteluissa saamaan Ukrainalta monta maakuntaa. Periaatteessa sekin olisi murskavoitto, mutta käytännössä vieläkin selvempi murskavoitto olisi, jos valtaisivat noin puolet Ukrainaa. Voitto on siis varma, muttei suuri murskavoitto.

    Ongelmana näyttää olevan sanojen puute. Vai meneekö jotenkin näin: Voitto – pieni voitto – murskavoitto – totaalinen voitto?

    Häviäjillä kieli on vielä sekavampi, koska häviäjä tietysti aina selittää saaneensa ”torjuntavoiton” tai jopa julistaa itsensä moraaliseksi voittajaksi.

    1. Ukrainahan saa torjuntavoiton, sillä venäjä on hyökännyt itsenäiseen ja suvereeniin maahan. Onko tämän lähtökohdan tunnustaminen niin ylivoimaisen vaikeaa? Ei Ukrainakaan ole ollut mikään malliesimerkki demokraattisesta maasta mutta se on ollut hyvällä tiellä oikeaan suuntaa. Tätä demokratisoitumiskehitystä putin on seurannut pelon vallassa. Jos Ukraina muuttuu moniarvoiseksi ja vapaaksi maaksi, niin se on vaarallinen esimerkki itse venäjälle. Trumpin lempinainen lke ei sitten voittanutkaan murskaavasti.

     1. Jos sinut pahoinpidellään niin, että menetät lompakkosi, muutaman hampaan ja yhden jalan, niin onko tämä torjuntavoitto? No, voit tietysti sellaiseksi sitä kutsua ja pistää vaikka juhlat pystyyn, mutta eikös se kuitenkin silti ole häviö?

      Vai katsotko, että Ukraina on voittanut, mikäli Venäjä ei valloita koko maata?

     2. Vastaan tässä sinun kommenttiisi, kun omassa vastauksestasi olit poistanut mahdollisuuden vastata. Jos tuo hyökkÄyksen seurauksena olisi ollut hengenlähtö niin vastaan paneminen oli torjuntavoitto. Eihän venäjä pysty millään valloittamaan koko Ukrainaa, nytkin Shoigu on määrännyt vetäytymään Hersonista. Ja jos venäjä saisikin haltuunsa suuren osan maata, niin siitä olisi seurauksena pitkään kestävä sissisota, joka sitoisi venäjän joukkoja ja seurauksena olisi venäjälle uusi Afganistan, josta se joutui, samoin kuin USA , perääntymään. Itsenäisyydestään tiukasti kiinni pitävää kansaa ei voiteta, voitto olisi Phyrroksen voitto. Et vastannut, miksi jotkut nimimerkit saavat kirjoittaa millaista paskaa tahansa, ja jolla ei mitään kontribuutiota itse keskusteluun.

    2. ”Vaalitulos ei ole vielä valmis.”

     On se valmis. Republikaanit tulevat häviämään senaatin yhdellä paikalla.

     Tämän jälkeen aloitetaan spekuloidut oikeusprosessit. Alkaa ainakin hetkellinen kaaos talouden puolella.

     Se mitä oikeuden lopputuloksesta on sovittu on hämärän peitossa. Selvää kuitenkin on että jos republikaanit oikeuden kautta hakevat voiton, niin liberaalidemokraatit sekä BLM paskovat koko maan niin ettei jää kiveä kiven päälle. Siitä syntyy jotain sisällissotaan verrattavaa. Jos taas oikeusprosessi päätetään demokraattien eduksi, niin nykyinen US-politiikka laittaa isompaa pykälää pesään ja moraalirappion vauhti maailmalla vaan kasvaa…

 5. Amerikkalaisten on syytä nyt täysin panostaa aseelliseen kansannousun.

  Jostain sen on alettava. Vaikka ensin pienemmältä paikkakunnalta josta se sitten alkaa levitä.

  Vain aivoton lammas edes kehtaa ajatella vielä muutavaihtoehtoa.

  Pienempien paikkakuntien poliisilaitokset on helppo vallata ja ottaa haltuun ajoneuvot ja aseet. Siitä sitten tärkeimmät hallintorakennukset ja viestintäyhteydet.

  Tarkastuspisteet tärkeimmille paikoille. Vartiointi ja partiointi asianmukaisesti.

  Raskaampaa aseistusta nopeasti käyttövalmiiksi.

  Muutama pahin petturi hirteen julkisesti ja näyttävästi TV kanaville.

  Jatkuva uusien osastojen perustaminen.

  Erikoisjoukon muodostaminen joka ottaa kiinni pahimpia pettureita ja asettaa ne tuomiolle. Tuomioja kuolemanrangaistus.

  Tavoitteena oltava suurten Demokraattien hallitsemien suurkaupunkien eristäminen, piirtäminen. Kun ruoka ja juoma loppuu nopeasti nämä kaupungit antautuivat.

  Aseellinen kansannousu muuttuu vallankumoukseksi. Eli Amerikan Toinen Suuri Vallankumous.

 6. Tosin trumpin aikaanhan oli sota Afganistanissa, pakkorokotuksia, maahanmuuttoa ja valtionvelkaakin ottivat ennätysmäärän. Mutta mitäpä objektiivisestä totuudesta, jos tarina on parempi. Ja sit on vielä tämä:

  In 2020, per capita murder rates were 40% higher in states won by Donald Trump than those won by Joe Biden

  https://www.thirdway.org/report/the-red-state-murder-problem

  Niin, ja siitä sekoilevasta pojasta, niin trumphan itsekin häpeää don junioria…

 7. Niin niin. Jos MAGAt eivät voita, on kyse vaalien varastamisesta, jos voittavat ovat vaalit rehelliset. Todella vakuuttavaa…

 8. Tämä oli AIVAN yhtä ILMISELVÄÄ kuin SE, että koiran nostavat kinttuaan pylvään vieressä!!! GLOBALISTITja RAHAVALTA korruptoivat KAIKKI vaalit niissä MAISSA, jossa nuo SIELUTTOMAT EPÄSIKIÖT ottavat pois VALLAN kansalaisilta vaikuttaa ELÄMÄÄNSÄ REHELLISILLÄ valtiollisilla VAALEILLA! Tämä KEHITYS on SUIOSTANUT kaikki maailman ennen SIVISTYNEET valtiot BANAANITASAVALLOIKSI!! Se, joka uskoo REHELLISIIN ja KUNNIOALLISIIN vaaleihin SUOMESSA ja EU:ssa sekä AMERIKAN MANTERTEELLA on niin yksinkertainen ja hyväuskoinen kuin VAIN suomalainen LAMMAS voi olla!!! Sen ALEMMAKSI ei enää voi päästä!!!

Comments are closed.