Marco de Wit 10 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Monet ihmettelevät mikseivät republikaanit saaneetkaan välivaaleissa kunnon murskavoittoa. Yksinkertaista: Se olisi ollut antisemiittistä!

 

USA:n hallitushan on täynnä juutalaisia. Niinpä sekä valtamedia että äänestyskoneet päättivät pitää kaameat antisemiitit kurissa.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Päivän kuva: Vaalirikos

  1. Sean Penn on itse lesbo-kabbalisti-puuma- Madonnan kiertopalkinto. Vain siihen riittää sen Seanin näyttelijänlahjat.

  1. Milloin se antaa synninpäästön Martti Lutherille? Eipä ole sitä kuulunut.

   Paavi on pitkävihainen. Hän julisti olevansa Jumalan lähettiläs maan päällä ja kuolematon kuten Fantom eli Mustanaamio, eikä kuole koskaan. Kuka uskoo? Onhan noita erehtymättömiä uskovia tullut paavin jälkeenkin kuten ilmasto- ja taikapiikkiuskovaiset ja tuhohallitukseen uskovat.

  2. Paavi on ”väärä profeetta” ja hänen osa on ”uskonnollisella” puolella perustaa Yksi Maailman Uskonto” v:teen 2030 mennessä. Tämä kaikki uskontokunnat yhdistävä täysin kristinuskon oppien vastainen hanke, joka ottaa siipensä suojiin KAIKKI voodoo poppamiehet ja muut shamaanit YHTÄ arvokkaina ja kumarrettavana kuin Elävä Usko Jeesukseen ja Hänen Soviitustyöhönsä. On täyttä satanismia ja Jumalan pilkkaa. Paavi vierillessaan Etelä-Amerikassa ei kertaakaan kolme tuntia kestäneessä puheessaan maininnut Jeesusta. Silloin kun hän Vapahtajasta jotain sanoi. Hän totesi ”Jeesuksen epäonnistuneen tehtävässään, koska Hän kuoli”!??? Yksi Maailman Uskonto rinnastuukuin palapelin pala maallisten teknoraattisten psykopaattien halu perustaa NWO ”The New World Order” eli Yksi Maailman Hallitus, joka on silkkaa Kiinan CCP:n mallista kommunistista totalitärismiä, joka edellinen on vain pelkkä virttynyt haalea vastine TODELLISELLE NWO Orjayhteismkunnalle. Joka nojaa WEF:n luonnikkaalle sloganille: ”Olet onnellinen kun et omista mitään!” Lisälksi edellinen tarkoittaa jatkuvia sulkutiloja ”ilmastonmuutoksen” ja muun ”napanöyhdän” nimissä. Mutta KAIKKI tämä kulminoituu ihmisten (ne, jotka ovat vielä jäljellä (depopulation) vapauden riisto liikkua ja kaikkein litimärin globalistien uni on viedä ihmisiltä kyky ajatella ITSE eli sirutuksin yms. ihmisistä tehdään tahdottomia kyborgeja. Joita voidaan ”johtokeskuksesta” vaikka juoksuttaa ympyrää viisi vikkoa silkasta ”isojen poikien” poikamaisuuksista!!!

 1. Ja ketkäs oli BLM-matuterrorismin takana? Ettei vaan esinahattomat?!!

  Noh, nyt edessä on vaikeammat ajat, kun maa toisensa jälkeen luopuu dollarin käytöstä kansainvälisessä kaupassa. Itse asiassa tämä tulee tuhoamaan jenkkien talouden. Toivottavasti sitten jenkeissä alkaa erittäin verinen sisällissota ja liittovaltion hajoaminen!

  1. Tallmudbergithan tuon USAn tuhoamisen on organisoineet, ovat verenimeneet kuiviin Amerikan valkoiset suomensukuisten kristityt, ja nyt aikovat keskittää verenimemistään Kiinaan ja Afrikkaan.

 2. Kysymys kuuluu. Mitä kukaan hyötyy vaikka seniili, ja lähes kuollut nukkepresidentti tuomittaisiinkin rikoksista ihmisyyttä vastaan?

  1. Olisihan se ensimmäinen hirtetty presidentti. Edelläkävijä. Presidenttejä harvemmin muualla kuin amerikoissa tapetaan ja nekin aina ilman lainmukaista tuomiota salamurhaamalla.

   Eivät uskalla ne uskalla hirttää sitä, koska se olisi ennakkotapaus. Tyhmät kansat huomaisivat, että johdon tappaminen on varsin oiva keino päästä huijari-alistajista eroon lopullisesti.

 3. Taas Usan vaaleista perättömiä väitteitä mutta näihän se aina käy, kun oma puoli ei voitakaan, vilppiä kaikki tyynni, juutalaisia ja homopervoja nähdään joka kulman takana.

  1. Siellä ne demarit äänestää edelleen ja vaihtavat ääniä lipukkeissa ”oikeiksi” Aivan kuten presidentinvaaleissa. Eihän tiikeri pilkuistaan eroon pääse. Vaalivilpin tekeminen on demareilla verissä. Mafia auttoi John F. Kennedynkin pressaksi, jonka sitten CIA salamurhasi, vaikka oikea osoite luodeille olisi ollut latinomafian pomot.

  2. No eipä noita juutalaisia tuolta ameriikan ihmemaasta tarvitse juuri suurennuslasin kanssa etsiä. Erityisen helposti niitä löytää AINA kun on jotain suurenluokan kusetuksia meneillään.

   Täytyy olla melkoisen epärehellinen itselleen jos ei huomaa että yhteys on ilmeinen. Sama linja jatkuu ympäri maailmaa -katso esim. ukrainan ns.”hallintoa”

 4. Onneksi noiden kallonpiirteet erottuvat sukupolvi sukupolvelta selkeämmin valkoisista. Jos mietitään esim. Bruce Willisin tyttäriä niin rodusta ei ole epäselvyyttä, mutta toista vanhemmista voisi vähän epäillä. Näitä isonenäisiä näkyy Suomenkin katukuvassa aina vain selkeämmin. Ja siksi on hyvä että elovena-tytöt erottuvat varmuudella muista roduista.

  1. Pitkänenäiset luultavasti sukupolvelta toiselle muuttuvat liskoihmisiksi. Lopulta niillä on Floridan alligaattorin pitkä kuono täynnä pieniä teräviä hampaita. Se on sitten homojen evoluution päätepiste.

   1. Siinä missä muualla naiset laitattavat botoxia ja silikonia itseensä, niin jenkeissä on ollut jo kolme vuosikymmentä tapana leikellä neniä…

  1. Musk on melkoinen hiostaja. Käski kaikki tekemään konttorille tekemään töitä VÄHINTÄÄN 40 tuntia viikossa. Eikö USA: ssa ole edes enimmäistyöaikaa?Vittu, mikä kehitysmaa! Eihän siellä.ole lomiakaan kellään. Ei ilmaista koulutusta, sairaanhoitoa jne. Kehitysmaa se on ja kurjala.

 5. Brasilian armeija totesi, että siellä ei tapahtunut vaalirikosta.

  ❗️Army Declares ‘No Fraud’ in 🇧🇷 Elex

  A Defence Ministry report has highlighted several flaws in the nation’s electoral system, but found “nothing astonishing” to substantiate Jair Bolsonaro supporters’ claims of fraud.

  The military’s review of the run-off election came as preparations begin for President-elect Lula da Silva’s inauguration on January 1.

 6. Kun kuvaa näyttä siionisti ”kristityille”! He väittävät KIVENKOVAAN ettei juutalaisilla ole MINKÄÄNLAISTA asemaa Yhdysvaltain KORKEIMMASSA hallinnossa!!! Jos Paavi dissaa Jeesusta eivät sokeat kuin lepakot siionisti ”kristityt eivät näe ukontokuntansa perustajaa vaan vannovat Barabbaan nimeen!!! No toisaalta onhan 2000-vuotta varsin pitkä aika ”poliitisessa muistissa”!!!

  1. siionisti-valekristitythän on nimenomaan tallmudberg-sukuisia.
   Ei kukaan oikea kristitty ole siionisti. Paitsi ehkä ne, jotka haluavat toimittaa kaikki tallmudbergit mahdollisimman pian mahdollisimman syvään (צִיּ֜וֹן)
   fakesraelin huoravuoren helvetinkoloon, jotta arabit, persialaiset, venäläiset ja kiinalaiset saisivat ne sodomiitti-demonratsit ydinpommitettua mahdollisimman pian pois aikakirjoista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*