18 thoughts on “Päivän kuva: Missi

 1. Sä tunget niitä missejä, tasa-arvoa ja Jenspoja joka paikkaan – olet kapinassa Jumalaa vastaan kun Raamattu sanoo:

  ”1Ti 2:12 But I suffer not a woman to teach, nor to usurp authority over the man, but to be in silence.”

  Nationalismi kuuluu Raamatun doktriiniin – Laiton lehti elää itse kapinassa/laittomuudessa Jumalan Sanaa vastaan – kapina on myöskin se syy miksi Suomi näyttää sellaiselta kuin näyttää.

  Usurp= take (a position of power or importance) illegally or by force.)

  1. Missejä kun on aihetta, koska maailma sairastaa näin. Tasa-arvoa, eihän täällä ole kuin reilua tasa-arvoa mitä ei ole maailmassa nyt ole. Jenspa olkoon katsojan mukaan, itse en katso, voisi poistaa.

   1. Pitääkin ollaan katsottu täta läpi sormien…

    Nöyrä toimittaja myöntää virheensä, pyytää Herralta anteeksi ja muuttaa tapaansa.

    Onko Marcossa nöyryyttä vai iltasanomalaista demonisuutta?

    1. Jenspa ideologian mukaan eli ei mitään turhan takia täällä kaikki asian vuoksi ei missikisojen ym. kilpailun tai naisen näyttämisen/esineellistämisen. Tasa-arvo on saada katsoa tervettä luonnollista naista eikä nykyajan muokkaamaa pakkosaatanaa.

 2. Hyi suatana mitä skeidaa.Laiton lehti vois tämmösten juttujen takia liittää sivuilleen mahdollisuuden tulostaa oksennuspussin. Toisaalta tätä kuonaa näkee jo kaupungilla käppäillessä ,hyi suatana toisen kerran.

 3. Sisäministeri osaa ulkoa läksynsä ja hallitusohjelman. Ongelma ei ole mamunuorison jengiytyminen, vaan se että niissä on ulkomaalaisia! Mitä helvettiä? Muutako ongelmaa niissä ei ole, hyvä turvallisuudesta vastaava ylin viranomainen, jota ei tosin saa vastuuseen mistään.

  Se on kummallista, kun poliitikot ovat lain mukaan lainkouran tavoittamattomissa. Politiikka kiehtoo mukaansa kriminaaleja, koska poliitikoilla on korkea syytesuoja. MITÄÄN MUUTA VASTUUTA EI OLE KUIN MÄÄRITTELEMÄTÖN ”poliiittinen vastuu”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*