28 thoughts on “Päivän kuva: Rokottamaton

 1. Kyllä siinä vietiin alistuvia betamiehiä kuin metrin mittaa. Nyt eivät kaikkein parhaimmat naiset kelpuuta kuin luomuspermaa.

 2. Piikillä käynti kertoo naisille miesten olevan sekä hyvin suuri riski jälkikasvun ja hedelmällisyyden kannalta, että miesten olevan nössöjä alistuvia lampaita ja oikeat kunnon naiset eivät halua nössöjä alistuvia lampaita! Heitä nimenomaan kiinnostavat terveet, itsepäiset, itsevarmat ja määrätietoiset kapinalliset miehet, jotka saavat naisten pikkuhousut märiksi.

  Totta kai naiset jättävät kaikki piikillä käyneet ja maskeja pitävät miehet valitsematta! Hyvin monille naisille tällaiset nössöt alistuvat miehet ovat suorastaan kuvottavia!

  1. Naisena voin sanoa että enemmän tai vähemmän juuri näin on. Mulla on se kriteeri että jos mies on nössömpi kuin minä niin pidän häntä kyllä pikkulapsena ja kohtelen sen mukaan. Kokemukseni mukaan erittäin vähän on miehiä enää Suomessa.

   1. Tässä mietiskelin muutaman päivän tätä kommenttia ”nössöistä miehistä”. Ja mietin että mitenkähän tällainen tavallinen mies kelpaisi? Mies joka ei halua riidellä kotona ja antaa naiselleen tilaa mennä jos siltä tuntuu. Mies joka haluaisi kotiäidin jonka ei välttämättä tarvitsisi käydä töissä. Ja mies joka ei halua reissailla ympäri maailmaa kun omassa asuinpiirissäkin on paljon nähtävää. Eikä pidä ”löhölomista”.

    Vieläkö kiinnostaisi?

    No lisätään kiinnostusta sillä että talvisin tekee rankatöitä metsissä, kesät urheilee ja liikkuu vaikkei ihan filmitähden näköinen olekkaan. Eikä polta ja käyttää alkoholia harvakseltaa hyvässä seurassa. Omaa talon josta oli pankkilainaa 6kk kun lompakko ei ihan riittänyt kerralla maksuun. Ja on pari autoakin.

    Muuttiko jälkimmäinen määritelmä ensimmäisestä mielikuvaa? Onko kuvauksen mies nössö? Ja mikä tekee miehestä nössön?

  1. Tuhkamunia on ollut aina, mutta kun puolella suomalaisista miehillä ei ole siittiöitä, koskee siis ilmeisesti alle 40-vuoriaita, niin syylliset siihen pitää löytää.

   Tehdäänkö suomalaisille jotain kemiallista/ radioaktiivista kansanmurhaa? Tanskalaisten miesten siittiöillä keinohedelmöitetään sitten. Mistä on kyse? Suomen piti olla maailman puhtain ja saasteettomin maa, eipä se sitä nyt olekaan.

   Lisäksi alle nelikymppisillä testotasot ovat matalat. Ei testoa, ei siittiöitä. Siksikö eliitti on tuonut ja tuo jatkuvasti afrikkalaisia ja arabialaisia nuoria miehiä.

   Ensin on hiljaisesti tuhottu nuorten miesten siittämiskyky ja tilalle tulee vieraita uroksia. Taitaa oikeasti olla hiljainen väestönvaihto käynnissä. Se on totta eikä salaliittoteoriaa.

  2. 34 vuotias on muutenkin vanha jo tekemään lapsia tai edes miettimään ajankohdan siirtämistä.

   Luonto on muovannut asiat niin että lapset tehdään parikympin molemmin puoli. 30 jälkeen ilmenee jo paljon perinnöllisiä sairauksia ja mutaatioita. Johtuen ihan ravinnosta ja asuinympäristöstä.

   Vaikka itse olen jo rajapyykin ylittänyt ja Katiesta kasvaa vielä iso iso tyttö, olisin valmis tekemään hänen kanssaan jälkikasvua. Jos heti ensimmäisenä vuonna aloitetaan hommat.

  1. Vähän jo elämää nähneenä voin todeta että jos nyt olisin valintatilanteessa niin valitsisin puolisokseni vähärasvaiseman vaihtoehdon.

   Tuosta tylleröstä kasvaa vielä leveälavettinen nainen, mutta 30 jälkeen se ei ehkä paisu valaaksi.

 3. Huorahan se.

  ”P.S.: Tykkään vetää uikkarini rusetille niskan taakse. Toivottavasti sinäkin vedät alusvaatteesi vähintään sinne niskanikamien korkeudelle.”

  1. Mikä Suomi? Ei minun Suomi enkä ole amerikkalaistenrikollisten fani.

   Kuolema jenkeille Suomessa. Kirveellä tehdään niille reikä päähän sotatilanteessa. USA pysyköön omalla mantereellaan ja se englannin kielikin hevon vittuun.

  1. Naiset ja miehet jakaantuvat hitaan ja nopean elämänhistorian strategisteihin. Hitaan elämänhistorian strategistit voivat myös olla erittäin hyvännäköisiä, mutta nämä naiset pihistelevät seksin kanssa ja ovat yleensä hyvin uskollisia.

 4. Tässähän joutuu kohta siementämään naisia ihan urakalla, kun joku pari kymmentä prosenttia kaikista miehistä ei ole käynyt piikillä, niin siemennettäviä naisia alkaa olla kohta jonoksi asti.

 5. https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009196395.html

  Sotilaspappi syytti aikoinaan kommunisteja homoseksuaalisuuden yleistymisestä ja nuoria naisia vakiintumisen karttelusta, sekä kehoitti nuoria pareja alkaa pistämään sängyt natisemaan, että saataisiin taas runsaasti lapsia. Potkut ja stoppi urallehan siitä tuli, kun alkoi puhumaan totuuksia ja järkeviä.

 6. Monien naisten mielestä kaikkein parhaimmat ja kuumimmat miehet löytyvät luomumiesten joukosta. Jos valittavana on vaikka saman tasoinen injektoitu mies ja saman tasoinen tai joskus vaatimattomampikin luomumies, totta kai monet naiset ottavat lähtökohtaisesti luomumiehen!

 7. No eipä sen rokottamattoman sperma yhtään kiinnosta jos tyyppi on ruma, läski, tyhmä, köyhä ja lyhyt. Tulee vielä tyhmä, ruma ja pätkä pentu josta tulee Kelan elätti. Ja spermanluovutukseen on yläikäraja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*