3 thoughts on “Päivän suvakkisarjakuva

  1. https://www.verkkouutiset.fi/a/koskettava-tilanne-toistuu-aina-kun-alue-vapautetaan-pysayttava-video-hersonista/#53ae256b

    Kokoomus tekee Ukrainan alueen saannista ilman taisteluita hirveän numeron. Ukrainalaiset ovat sitten koonneet pienen ryhmän ihmisiä esittämään kuinka heidät otetaan avosylin vastaan. Lisäksi jos alueelle tulee muutenkin julma natsidiktaattori, joka tappaa sinut ja perheesi, totta kai jo tästä syystä monet osoittavat hänelle suosiota, ettei hän tapa sinua ja perhettäsi. Ukrainan sota on ehkä kaikkein likaisin, kuvottavin ja rikollisin sota ikinä, mikä ei ole ihme kun toisena osapuolena ovat kuvottavat ja rikolliset loiseläimet amerikkalaiset, britit, sekä yksi heidän läheisin liittolaisensa.

  2. Niin, outo juttu. Venäjä ilmoitti että se evakuoi Hersonin väestön. Kuka siellä juhlii? Tuotiinko paikalle näyttelijöitä muualta?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*