Marco de Wit 12 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut suvakkien vallan salaisuuden, joka koostuu kolmesta toisiaan seuraavasta osasta:

 

1. Rahakone

Fedin pyörittämä vähimmäisvarantopankkijärjestelmä antaa valtaeliitilla mahdollisuuden luoda rahaa tyhjästä.

 

2. Informaatiovalta

Rahakoneen avulla ostettu yliopistot, koulut ja valtamedia, joita sionistit pitkälle hallitsevat.

 

3. Polarisaatio

Informaatiovallalla ylistetään suvakkeja ja demonisoidaan toisinajattelijoita. Näin suvakit saavat moraalisen yliotteen ja pakottavat toisinajattelijat puolustuskannalle.

 

 

Tästä sitten seuraa, että ylivoimainen osa naisista ja nuorista on helppo aivopestä samoin kuin suuri osa betamiehistä. Tämä selittää suvakkien suuren kannatuksen silloinkin, kun talous on laskusuunnassa ja satanismi lisääntymässä.

 

Ainoa varma keino estää suvakkien eli käytännössä satanistien valta on poistaa rahakone. Tosin taloudellisen laman aikana toisinajattelijoiden on periaatteessa mahdollista voittaa vaalit, JOS toisinajattelijat pystyvät vaihtoehtomedian ja poliittisten puheiden kautta herättämään tavalliset ihmiset. Tämä on periaatteessa mahdollista vennamolaisella eli trumppilaisella strategialla, jossa suvakkien demonisuus paljastetaan.

 

Yksi loistava esimerkki tällaisesta hyvästä polarisoijasta on Arizonan kuvernööriehdokas Kari Lake. Hän on entinen toimittaja, joka on kääntynyt valtamediaa vastaan.

 

 

 

Lake on todella ainutlaatuinen myös siinä mielessä, että on erittäin älykäs ja TODELLA hyvän näköinen. Siis vaikka on jo 53 vuotias!!

 

Lake onkin hyvä todiste Duttonin laista, jonka mukaan ulkonäkö ja järkevyys korreloivat vahvasti.

 

 

 

 

Jos et usko Laken olevan tämän hetken ylivoimaisesti kovin taistelija, niin alla video. Siinä näkee loistavasti miten hän pistää toistuvasti luun kurkkuun suvakkitoimittajille. Jopa siinä määrin, että suvakkitoimittajat eivät enää uskalla edes puhua Laken kanssa.

 

Itse asiassa kuvernöörivaalien demokraattiehdokaskin kieltäytyi osallistumasta vaaliväittelyyn, koska tiesi Laken olevan niin ylivoimainen!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Trumppiakin trumppilaisempi superkaunis Kari Lake voittamassa kuvernöörivaalit!

 1. Mistä johtuu puolisuomalaisten yksinkertaisuus ja näköalattomuus? Pitääkö olla puhdasverinen? sanoo:

  Marco, miksi puhut paskaa?

  Demokraattien vaalikoneet ovat viimeiset kaksi päivää kertoneet että Katie Hobbs on edellä äänissä. Miksi tämä tarve harhaajohtamiseen?

  https://ballotpedia.org/Kari_Lake

  On päivänselvää että jenkkeihin halutaan nostattaa ”tunnelmaa” ja mikä sen helpompaa, kuin se että ensin demokraatit muka-vievät senaatin ja sen aloitetaan oikeustoimet… LL lainatakseni ”minä kerroin tämän ensimmäisenä jo aikoja sitten”

  Pian julistetaan demokraatit 50-50 tuloksella senaatin voittajiksi, jonka jälkeen aloitetaanjälkipelit… Ah, onko herkullisempaa asetelmaa kunnon sisäisen rähinän aloittamiseksi!?!

 2. Kari Lake näyttääkin olevan myös hitaan elämänhistorian strategisti, eli on pienirintainen ja kirjaimellisesti vanhenee todella hitaasti, sekä on IKÄISEKSEEN vielä hyvännäköinen.

   1. Kyllä. Naiset saavat selville mitä aidot miehet ajattelevat. Kari on muuten ihan hyvässä ajokunnossa, u know what i mean.

   2. Vähät väliä siitä haluavatko naiset lukea miesten juttuja. Enemmän naiset käyvät täällä lukemassa tabujuttuja kuin persujen Hommafoorumia.

  1. Näinhän siinä nyt kävi, että tuo nainen hävisi ja nyt huudetaan suureen ääneen, itkupotkuraivareita saaden, että vaalivilppiä. Ja siksi toiseksi duttoniin on turha vedota tässäkään tapauksessa.

 3. Trumpilainen tai ei, nämä verivihollisemme yrittävät aina elää kustannuksellamme ja selkänahasta, koska he eivät kykene mihinkään muuhun. Maailman loisina ja imperialistisina sosiaalipummeina heidän on pakko yrittää elää muiden työstä, muiden selkänahasta ja siitä mitä muilla on. Yksin he eivät pysty yhtään mihinkään.

 4. https://youtu.be/b9Mejz0mkjA

  Juutalaiselta Bernie Sandersiltä vaaditaan vastauksia miksi tämä tukee Ukrainan natseja, joita johtaa juutalainen presidentti Zelensky, rahoittaa juutalainen oligarkki Ihor Kolomoyski, sekä joita johtavat monet juutalaiset sotilasjohtajat. Sandersiltä kysytään myös miksi tämä kannattaa Ukrainan sotaa, ydinsotaa ja Naton sotakonetta.

 5. EN usko ennen kuin nipistän KUVERNÖÖRI Kari Lakea pyllystä! Eikä poiketen KERRANKIN tavoistani, se johdu seksihulluudesta!!! Ja ainahan tuo voi laittaa virkansa suomin ”valtuuksin” käsirautoihin. Taas lähti wanhalla pojalla laukalle!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*