Marco de Wit 14 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Nyt on taas paljastanut crypto”raha”huijaus. Se ei varmaan yllätä ketään, mutta tällä kertaa puhutaankin miljardeista.

 

Kuuluisa FTX-cryptoyrittäjä Sam Bankman-Fried nappasi miljardien arvosta asiakkaidensa rahoja. Vieläkään ei tiedetä mihin kaikki rahat ovat kadonneet, mutta yksi asia on varma: Demokraatit ja ukrainalaiset ovat auttaneet huijauksessa.

 

Bankman oli nimittäin on nimittäin ollut demokraattien toiseksi suurin rahoittaja. Siis tietysti Soroksen jälkeen. Ehkä tämä selittää miksi Bankmanin oli niin helppo huijata asiakkaitaan.

 

 

Kuvio on kuitenkin vieläkin hurjempi. Bankman nimittäin auttoi myös rahoittamaan Ukrainaa. Nähtävästi kuvio meni niin, että demokraatit lähettivät miljardien apupaketin Ukrainaan, mutta Bankman auttoi palauttamaan osan rahoista takaisin demokraattien taskuun!

 

 

 

 

Kuvio on niin röyhkeä ja ovelasti suunniteltu, että sitä on taatusti tietty tiedustelupalvelu ollut organisoimassa. Media ei kuitenkaan uskalla siitä puhua sanaakaan.

 

 

 

 

Tämäkin jälleen osoittaa kuinka Ukraina on kirjaimellisesti korruption keskus!

 

 

 

Laittoman Lehden lukijoita tuskin yllättää kuulla, että päähuijarit ovat kaikki juutalaisia. Tämä on ihan päivän selvää jo nimestäkin. Mieti nyt vähän: Bankman-Fried! Nimi suorastaan kirkuu juutalaisuutta, kuten myös käkkärätukka.

 

Helppo arvata, että Bankman-Friedin professorivanhemmat ovat todennäköisesti olleet mukana juonessa. Lisäksi lähimmät kollegatkin ovat tietysti juutalaisia.

 

 

 

Eli taas se sama Epstein-kuvio, josta Laiton Lehti on kertonut monta kertaa. Juutalaiset dominoivat demokraattipuoluetta ja käyttävät Ukrainaa proxysotijana ”anti-semiittistä” Venäjää vastaan. Niinpä Mossad sitten järjestää rahoitusta monenlaisten huijausten kautta.

 

Voidaan siis olla varma, että kadonneet miljardit ovat menneet Mossadin taskuun. Niinpä mediakin tulee hyvin nopeasti hiljenemään koko skandaalista.

 

Kaiken kukkuraksi operaatiossa saattaa myös olla pedofiiliaspekti aivan samalla tavalla kuin mitä Epsteinilläkin.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Juutalainen kryptohuijari varasti miljardeja? Rahat demokraateille ja Israeliin?

 1. Tuttu kuvio rikollisvaltio usa:n edellisistä sodista. Rahat juutalaisille ja aseet terroristeille (ja myös niiden myynnistä saadut rahat juutalaisille)

  Juutalainen voittaa aina. Olisikohan vihdoinkin aika puhaltaa peli poikki?

  Mitä mieltä on slava porukka? Hyvä meininki?

 2. SEC on siis vielä Yhdysvaltojen läpimätä finanssivalvoja.

  Rahat eivät siis missään tapauksessa olleet amerikkalaisten verorahoja, vaan amerikkalaiset itse varastavat kaikki rahansa ulkomailta miehittämiltään ja kiristämiltään mailta. On törkeää valehtelua puhua amerikkalaisten rahoista ja amerikkalaisten verorahoista, mitä rahat eivät ole. Kaikki amerikkalaisten ja brittien elintaso tulee heidän loisisänniltään, joilta amerikkalaisten ja brittien lihava elintaso tulee.

 3. Israel suunniteltiin juuri tätä varten. Nyt on kätevä tehdä kaikenlaisia rikoksia ja kun on maaginen valtio, niin saa tehdä aivan mitä vain ikinä haluaa. Valtio saa vaikka tappaa, kiduttaa, myydä lapsia seksiorjiksi, myydä huumeita jne.

 4. Amerikkalaiset, brittiläiset ja Israelin valtio tullaan lopulta murskaamaan laillisesti. Emme saa alistua enää satanistijoukoille. Saksan upean kansan tämä amerikkalaisten ja brittiläisten eläinsaasta jo tuhosi ja mädätti. Nyt se loppuu ja heille pitää antaa viimeinen ratkaisu.

 5. Naton kurdiliittolais-terroristit ovat tehneet taas terrori-iskun Turkissa. Voitte olla varmoja, että Naton liittouman terrori-iskut ja salamurhat, sekä huumekaupan vain kiihtyvät Suomessakin. Amerikkalainen ja brittiläinen saasta pitää eliminoida Suomesta ja joka maasta laillisin keinoin.

 6. Demokratia on kulissi rötöstelylle. ”Bankman”. Mikä saatanan pankkiiri tuokin aavikkoneekeri luulee olevansa?

 7. Samasta syystä maailman huumekauppaakaan ei tulla koskaan tutkimaan kunnolla, koska sitä pyörittävät valtiot itse!

  Terrorismiakaan ei tulla tutkimaan, koska kaikki terrorismi on valtioterrorismia!

  Suurimpia talousrikoksia ei tulla koskaan tutkimaan, koska sitäkin pyörittää hallitseva eliitti ja valtiot itse.

 8. Kikkarapää, jonka nimi on Bankman-Fried. Jesus Christ… no sinne Israeliin on taas kätevä karata turvaan, kuten aina.

 9. Laittomassa Lehdessäkin on esitetty perättömiä valheita, joiden mukaan maailman johdossa olisivat ”älykkäät” ihmiset. Tämä ei ollenkaan pidä paikkaansa. Nämä ihmiset ovat täysin kyvyttömiä tulemaan omillaan toimeen ja he ovat yksinkertaisesti vain äärimmäisen röyhkeitä, itsekkäitä ja epärehellisiä. Siinä kaikki.

  1. Hollywood on pedofilian levitysalusta. Ei niiden saastatuotteitta voi katsoa. Kaikkia näyttelijöitä studiopomot vedelleen joka reikään. Kukas se muuten omistaa Homowoodin unelmatehtaat?

 10. Amerikkalaiset, britit ja Israelin valtio ovat maailman pahimpia huijareita. Koskaan eivät pysty tekemään mitään itse ja mitään omaa.

 11. Ei kai kukaa enää ole niin tyhmä että tekee yhteistyötä näiden kanssa tai elää jossain ”kryptohuumassa”?? Jos joku valutta on joka kiinnostaa, se pitää olla kansallinen valuutta ja sen kotipaikka pitää olla siinä maassa jossa asuu.

  Muutenkin, miksi suomalaiset ottavat kaiken avosylin vastaan joka tulee uudelta mantereelta? Sinnehän karkoitettiin euroopan vankiloiden toinen aalto. Mitä siis sieltä voi odottaa?

 12. On ai­van sel­vää, et­tä tä­tä kryp­to­hui­ja­ria ei tul­la syyt­tä­mään mis­sään tuo­mi­ois­tui­mes­sa,
  –   hän on ma­fi­an suo­je­luk­ses­sa.

  Sa­mal­la hän on esi­merk­ki­nä jo­kai­sel­le muul­le pank­kii­ril­le ja kryp­to­pank­kii­ril­le:
  –   Saat­te va­paas­ti va­ras­taa asi­ak­kai­den­ne va­rat, kun­han mak­sat­te suo­je­lu­mak­sun.
  –   Myös isot «ta­val­li­set» pan­kit tu­le­vat lä­het­tä­mään asi­ak­kai­den­sa ra­hat «Uk­rai­naan», ei­kä ke­tään syy­te­tä mis­tään.
  –   Kes­kus­pan­kit­han te­ke­vät tä­tä jo ru­tii­ni­no­mai­ses­ti.

  Ve­ro­tus on suo­je­lu­mak­sun pe­ri­mis­tä, ei mi­tään muu­ta.
  –   Sen ei tar­vit­se ta­pah­tua min­kään esi­ase­te­tun for­maa­tin muo­dos­sa: kaik­ki mak­sut, joil­la os­te­taan suo­je­lua ovat VE­ROa.
  –   Täl­lai­nen ve­ro on myös ener­gi­an hin­taan si­säl­ly­tet­ty «yli­hin­ta», jo­ta pe­ri­tään Eu­roo­pan kan­soil­ta. Ve­ron pe­rii maa­il­man­hal­li­tuk­sen ener­gi­ami­nis­te­riö, jo­ka koos­tuu maa­il­man suu­rim­mis­ta öl­jy-yh­ti­öis­tä.
  –   Jos et­te mak­sa ener­gi­ave­roa meil­le, niin … kat­so­kaa mi­tä ta­pah­tui Nord-St­re­amil­le!

 13. Holokaustissa kusetettiin miljoonilla, nyt miljardeilla. Seuraava kusetus varmaan jo suunniteltu taas tuhatkertaiseksi, kun mikään ei riitä.

   1. Juutalaiset vihasivat natseja, mutta kuitenkin kopioivat natsi Joseph Göbbelsin valheopit sujuvasti ja nyt natsittavat näillä kusetuksillaan koko maailmaa luomansa antisemitismikilven turvin.

 14. Valheen pitää olla iso, uskottava ja mahdollisuuksien rajoissa. Samat valheet elävät vuosisadasta toiseen. Eihän totuus kiihota, vaan hyvät valheet.

 15. Youtube ja valtamedia ovat nykyään aivan täynnä CIA:n, MI6:n ja Mossadin propagandaa. Et löydä niistä enää juuri mitään ja kaikki kerrotaan länsiliittouman ja Israelin, sekä pankkiirien propagandan mukaisesti.

  1. Lapsikaappsuksia ja sijaissynnytyksiä yms Ukrainassa eniten maailmassa. Varmaan ihmisten kloonauksia myös. Biden ja Marin kloonattuja, fyysisesti uudestisyntyneitä? Vaihdettiinko Marin ja Biden jokunen vuosi sitten?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*