Marco de Wit 14 marraskuun, 2022

 

Laiton Lehti on pitkään kertonut, että suurin syy suvakismin voittoon Suomessa on suomalaisten miesten nössöily.

 

Miksi Suomessa on satanistinen feministihallitus? Tohtori Dutton: Suomalaiset uskovat helposti noitia!

 

 

 

Rohkeaan tapaansa myös Tuomas Malinen on uskaltanut puhua asiasta.

 

Tuomas Malinen: Suomen ongelmien juurisyynä orjamaiset suomalaismiehet!

 

 

Laittoman Lehden lukijat kiittelivät Malisen rohkeutta, mutta päinvastoin kävi Twitterissä. Siellä miehet loukkaantuivat valtavasti. Moni ei myöskään tajunnut mistä Malinen edes puhuu!

 

 

 

 

 

 

 

 

51 thoughts on “Suomalaisia miehiä nössöiksi kritisoinut Tuomas Malinen sai kitkerää palautetta!

 1. Totuus sattuu. Suomen miesten on pakko herätä todellisuuteen ja se tulee olemaan kipeä prosessi.

  Valittaminen ei kuitenkaan auta koska vaihtoehtoja ei yksinkertaisesti ole.

  1. Onhan se tietynlainen ajankuva että kaksi suomalaista, suomenkielistä miestä keskustelee Twitterissä englanniksi…

   1. Kuka noiden suomalaisuuden takaa? Onko sellaista olemassa, miten määritellään?

    Suomessa on tapahtunut Eläinten Orwellilainen Vallankumous.

    ”Naiset” ovat suvakki-LEHMIÄ ja ”miehet” maski-LAMPAITA.

 2. Malinen on suomalaisten nössöjen ja pelkureiden miesten suhteen aivan oikeassa. Mutta Laiton Lehtikään ei uskalla puhua sanaakaan todellisesta perusongelmasta, eli siitä, että erityisesti suomalaiset naiset ovat äärimmäisen vastenmielisiä, petollisia, umpilaiskoja ja uskottomia lehmiä. Loukkaantukaa vielä siitäkin minkä jokainen mies tietää suomalaisista lehmistä. Minkälainen mies tällaisia lehmiä ihan oikeasti edes haluaisi? Ei kukaan.

  1. Jos mies ei näe eroa siinä, seurusteleeko Lehmän vai Naisen kanssa, niin on jo vakavasta asiasta kyse.

   Itse en ole kiinnostunut miehistä jotka seurustelevat nelijalkaisten Nauta eläimien kanssa, vaikka asunkin ulkomailla.

   Myös ulkomailla olevat naiset lukevat juttujasi, siitä miten syvästi ali-arvioit naisia suomessa.

   Lehmä märehtii luonnostaan ja tyytymätön mies nalkuttaa ja narisee samaa asiaa niin kuin risanen Gramofoni.

   Mikä yhteinen puhe kieli yhdistää silloin miehen ja Lehmän … kodin siivous ja laiskuus asioissa?

   Intiimi kysymys; kenen kanssa Lehmä käy Navetassa vieraissa pettämässä, täydellistä ja virheetöntä miestään, herää siis myös mustasukkainen kysymys!?!

   Ilmeisesti ei edes neli jalkaiset Lehmät ole kiinnostuneita naisten sortajista.

   Ei naisen ymmärrys tähän asiaan muutu, suomen rajojen ulkopuolella.

   Naiset ovat Naisia, ei siis Lehmiä joka maassa ja koko Telluksessa. That’s it!

   1. Vähät väliä oikeasti miten jotkut suomalaiset huorat tuntevat. Ei meitä miehiä oikeasti kiinnosta. Nyt pystyy onneksi valitsemaan oikeita kunnon naisia kumppaneiksi, jotka rakastavat lapsia, perhettä ja Jumalaa, sekä jotka rakastavat aviomiehiään.

   2. Suomalaiset lortot loukkaantuvat aina mielettömästi kun heitä kyseenalaistaa ja arvostelee. Muiden maiden naisia ei kannata verratakaan suomalaisiin lehmiin, sillä se on loukkaus oikeita kunnon naisia kohtaan.

    1. Tämä on taas tyypillinen naisten valhe, että kaikkialla muualla naiset ovat aivan samanlaisia. Pohjois-Korealla ja Suomen valtiollakin on sama taktiikka yhteiskunnallisesti. Jos et tiedä mistään paremmasta, siitä, että muualla naiset eivät ole samanlaisia vastenmielisiä ja vihaavia huoria, niin alistut paljon helpommin. Tämä on rumien ja vihaavien suomalaisten lehmien taktiikka, sillä he eivät pysty kilpailemaan aidosti oikeiden valkoisten naisten kanssa, jolloin he muodostavat rumien naisten kartelleja ja manipuloivat.

   3. Laittoman Lehden lopuillekin lukijoille voimme paljastaa, että naiset eivät todellakaan ole samanlaisia kaikkialla muualla. Tämä on törkeä valhe naisilta. Kaikkialla muualla on paljon parempia, paljon mukavampia ja paljon uskollisempia naisia mitä Suomessa.

    Totta kai suomalaiset lehmät yrittävät itse valehdella teille miehille, jotta he minimoivat kilpailun miehistä, koska heidän oma tasonsa on niin surkea. Suomalaisten surkean tason ja rumuuden takia he avaavat rajat maksimaaliselle määrälle miehille JA estävät miehiä tapaamasta oikeita kunnon valkoisia naisia.

    Missään muualla ei ole niin vastenmielisiä, rumia, vihaavia ja halveksivia lehmiä kuin Suomessa. Älkää miehet uskoko suomalaisten lehmien valheita, että kaikki muutkin naiset maailmalla ovat kuin he. Eivät todellakaan ole! He valehtelevat teille taas!

    1. Nimenomaan. Näin on aina tehty. Parhaimpia naisia kaikista ovat mm. aidot vanhoilliskristityt naiset. Nykyiset suomalaiset naiset ovat kuitenkin hylänneet Jumalan, lapset ja perheen, sekä vihaavat heitä.

   4. Mitäs haukkumasanoja miehille naiset keksivät; joilla haukkuvat selän takana. Sehän on vielä lievää henkistä pahoinpitelyä, mutta syrjintä ja suoraan kimppuun hyökkääminen on aito ongelma. Etkö tunnista valkoisiin heteromiehiin kohdistuvaa syrjintää?

   5. Todista sinä sitten, että suomalaiset naiset ovat jotain lapsia, perheitä ja miehiään oikeasti rakastavia, sovinnollisia ja kodeista huolehtivia naisia, jotka ottavat vähän avioeroja. Et pysty siihen, koska se ei ole totta. Älä siis valehtele ja puhu roskaa suomalaisista lehmistä.

   6. https://youtube.com/shorts/lJn8vE0f1N8

    Lehmiltä alkaa yleensä tulemaan hirveää ulinaa kun miehillä on standardeja, moraalia ja arvoja. Naisilla ei ole kykyä luoda omia standardeja, arvoja ja moraalikäsitystä, vaan miehet luovat ne ja myönnetään, että useimmat miehet ovat nyt epäonnistuneet niiden luomisessa ja vaatimisessa, sekä olemme alistuneet kaiken maailman huorille ja nartuille, joilla ei ole minkäänlaista moraalia, arvoja ja standardeja.

 3. Uskomatonta tosiaan, että monet miehet eivät edes ymmärrä menettäneen valtavasti vapauksiaan. Suomalaiset miehethän ovat oikein nauttineet tossun alla elämisestä. Jos suomalaisten esi-isät olisivat kivi ja pronssikausien aikana hoidelleet vastenmieliset suomalaiset naisyksilöt, niin emme olisi nyt tässä. Nyt on liian myöhäistä ja naiset ovat saaneet jo totaalisen vallan ja elämme naisten unelmavaltiossa.

  1. Siksipä minä valitsen lasteni äidiksi ulkomaalaisen naisen jotta tämä feministi-sukupolvi kuolee sukupuuttoon. Valitsen naisen joka haluaa lapsia, hoivaa heitä ja pitää kotiäitinä olemisesta.

   1. Suomalaiset naiset todellakin vihaavat lapsia, perheitä ja miehiä. Kaikki miehet tietävät tämän. Täysin vastenmielisiä huoria melkein kaikki. Sanoin melkein kaikki, koska ei ole kuin muutama hassu poikkeus, mutta kaikki muut. Ei kukaan mies halua koskeakaan näihin vastenmielisiin ja uskottomia huoriin. Ottavat melkein 100% avioeronkin vielä, jolloin miksi ihmeessä sitoutua tällaisiin vihaaviin lehmiin.

  2. Ei ne ehtineet kaikkia feministinoitia tappaa. Jo silloin niillä akoilla oli seksikartelli. Viikingit tosiaan myivät suomalaislehmiä Ukrainassa markkinoilla arabihaaremeihin seksiorjiksi.

   1. Laittomalle Lehdelle onkin yritetty selittää kuinka amerikkalaiset ja britit ovat kirjaimellisesti orja-ja huumekauppiaiden laiskoja, rikollisia, sairaita ja sadistisia jälkeläisiä, joilla on orjanomistajien halveksittava ja sairas kulttuuri. Mitään ei jakseta ja viitsitä tehdä itse. Joku toinen tekee aina ja joltain toiselta voi aina varastaa, kun itse ei osata mitään.

    1. Ne ovat eräänlaisia kommareita, kuten yliopistoköyhälistö, jotka eivät tukirahoilla ja levittävät aivosaastetta yliopistoihin, medioihin ja ajatushautomoissa. Helppo homma, joku muu maksaa On se hyvä hurskarrella ja pahentaa maailmaa.

    2. Amerikkalaiset ja britit eivät koskaan halua puhua todellisesta rikollisesta taustastaan ja siitä miten he ovat todellisuudessa saaneet nykyisen lihavan elintasonsa. He möivät orjia Ukrainan suuntaan ja kiinalaisista he tekivät huumenarkkareita, kuten nyt kaikista muista maailman ihmisistä. Se mitä he tekivät kiinalaisille, he ovat nyt tehneet kaikille muillekin maailman ihmisille. Toisen maailman sodan aikaan he terroripommittivat saksalaisia siviilejä, näännyttivät saksalaisia sotavankeja kuolemanleireillä ja teloittivat heitä näytösoikeudenkäynneissä. Japanin siviilejä he pommittivat ydinpommeilla terrori-iskuissa. Vietnamissa he kiduttivat vietnamilaisia siviilejä erittäin raa’asti, sekä kylvivät viidakot täyteen Agent Orangea ja miinoja. Korean sodassa tämän säästän kidutukset ja terrori jatkui. Balkanin ja lähi-idän he kylvivät täyteen köyhdytettyä uraania ja muita myrkkyjä. Sitten he kuitenkin esiintyvät hyvinä ja parempina ihmisinä kaiken tämän jälkeen. Helppo elämä, rikollisuus ja sadistisuus ovat heidän todelliset syynsä heidän lihavaan elintasoon, nyt kun he ovat loisineet kaikkien muiden työstä.

     Eivät he tietenkään halua myöntää olevansa orja -ja huumekauppiaita ja heidän jälkeläisiä tai, että heidän pitää korvata valtavat rikoksensa uhreilleen.

 4. ”Älykkäiksi” kutsutut ovat käytännössä kaikki vihollisia, pettureita ja mädättäjiä, jotka tullaan kaikki puhdistamaan yhteiskunnasta. Kaikki pahuus ja mätä on aina lähtenyt ”älykkäistä”, kuten ateismi, feminismi, sodomia ja satanismi.

 5. Jokainen mies on kuitenkin huomannut minkälaisia vastenmielisiä huoria melkein kaikki suomalaiset naiset ovat. Nainen on itse asiassa liioittelua suomalaisten lehmien kohdalla ja suuri loukkaus oikeille naisille.

 6. Englannin kielellä nössöt keskustelevat. Siitä näkee kuinka nössösuomalainen on sisältä päin jo amerikkalais-britti. On se niin helppo sitten Nato ja amerikkalaisbritit tuoda miehittämään aitosuomalaisten Suomea. (Ei se haittaa, tehdään niille sotatilanteessa reikä päähän. Suomalaisten leipää ette perkeleet tule tänne syömään)

  Varma osoitus että suomalaisuutta ei ole olemassa, kun ei jakseta äidinkieltä käyttää. Turha Malisenkaan on mistään kansallisesta heräämisestä puhua, kun alentuu keskustelemaan nössösuomalaisen kanssa englanniksi.

  Juu, eivät ymmärrä Malista, kun suomen kielen taito on vaan niin totaalisen heikko. Ymmärrettävää, miksi nössösuomalaiset eivät ymmärrä. Malisen puheen sisältö ei avaudu ulkomaalaiselle suomalaiselle.

  Mslisen pitää vastata vittuilijoille; ”puhukaa vitun apinat suomea”. Ei missään tapauksessa mitään muuta kieltä. Osaako Malinen edes kiroilla?

  HELL SINK vajoaa. Saisivat nuo pääkaupungin nirppanokat mamelot perustaa oman valtionsa. En ole samaa kansaa.

  1. Tarkoitus oli ehkä kertoa muulle maailmalle, millaisia suomalaismiehet ovat. Siksi käytti Englannin kieltä.

 7. Amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet kyvyttömiä, rikollisia ja sairaita imperialistisia torakoita, jotka ovat yksinkertaisesti levittäytyneet nopeasti ja ovat aina olleet tulossa loisimaan valmiiseen pöytään muiden työstä.

 8. Ei ne PUMPULINÖSSÖT YMMÄRRÄ MISTÄÄN MITÄÄN.

  Vinkki Maliselle. LAITA ENGLANNINKIELINEN TEKSTITYS.

  Ei ne Nössösuomalaiset lammasmiehet osaa suomea, eikä niiden feministilesboyksinhuoltajaäidit kaikkea youtubessa olevaa jaksa pikkupojilleen englannintaa. Nyyh nyyh….

 9. Tuli tässä myös mieleeni että jos Tuomas kokee ettei ole saaut tukea ajatuksilleen tai ehdotuksilleen, niin ehkä kuulijakunta on ollut väärää. Syynä voi olla myös koulutuksen puute. Toisaalta, kuten jo todettua, suoralinjaiset toimintaohjeet eivät ole koskaan pahasta.

  Q-tyyliset abstraktiset kehoitukset eivät toimi, kuten:”Nyt kannattaa nostaa käteistä. Enempää en voi kertoa”. Jos ei Tuomas voi kertoa niin ehkä joku sen kavereista voi kertoa, vai?

  On sikäli sääli että asioita koitetaan vihjailla ja kertoa esimerkkien kautta, mutta ei uskalleta sanoa suoraan. Usein juuri näin koitetaan aikaansaada itsestä muiden silmissä mystinen johtajahahmo joka tietää enemmän kuin muut. Mutta mitenkäs on käynyt kouluesimerkki Väyryselle? Suurin osa kansasta nauraa sille, mutta on sillä yhä vankka tukijoukkokin joka sokeasti uskoo kaiken minkä Värynen suustaan päästää.

  1. Koulutus ei ole ratkaisu, vaan kantapään kautta oppiminen. Opettajat ovat pumpulinössöjä.

   Venäläinen uimakoulu: heitetään uimataidoton veteen.

   Suomalainen uimakoulu: heitetään uimataidoton JÄÄKYLMÄÄN veteen ja HAKATAAN nuijalla päähän.

   1. Toisaalta venäläiset ja aitosuomalaiset ovat maailman kovimpia saunojia. Kylmästä vedestä suoraan tulikuumaan saunaan. Saunomisen MM-kisat piti lopettaa kun viimeisessä finaalissa venäläinen löylymies kuoli lämpöhalvauksen ja suomalainenkin melkein. Vodkaa janojuomaksi. RIP.

    Turha muiden on yrittää. Kuvitelkaa miten ruotsalainen Börje Svensson olisi selviytynyt. Viisikymmentä astetta on ruotsalaiselle ehdoton maksimi ja sittenkin pitää oll suojavarusteet eli kylmäpuku päällä

 10. Osa suomalaisista miehistä on kypsynyt nykytouhuun ja äänestää Cockoomusta seuraavissa vaaleissa. Niin kuin se jotain auttaisi.

  1. Leikkauksia kaikista heikoimmista tulossa ja lisää yksityistämistä kaverien suuryrityksille ja pienyritysten tappamista. Sitä on cockoomuslaisuus. Great Reset turbovaihteella. Vielä pahempi kuin demarit.

 11. Tässä vaiheessa olisi kai hyvä, jos rokotteesta voitaisiin tehdä vapaaehtoinen ja 100% steriloiva, ilman mitään vaikutuksia sivullisille. Päästäisiin noista ”vhat friidoms häv juu lost??!!” panukokoista.

  Mutta suomalaisen kusipääinttäjän logiikalla hän on oikeassa. Ei me olla mitään vapauksia menetetty. Nytkin saa ylittää uudenmaan rajan, käydä kuntosalilla ilman piikkiä, mummo saa mennä ulos kotiovestaan, matkustaa saa, ja konkurssiin menneen ravintolan saa ihan vapaasti perustaa uudelleen (tai vuokrata siltä firmalta, joka osti ne pois). Lapset saavat kuule leikkiä vaikka päivät pitkät hiekkalaatikolla, jos vielä pystyvät ymmärtämään toisten lasten ilmeitä. Eli ei me mitään vapauksia menetetty. Niin ikään kukaan elossa oleva ei ole kuollut rokotteisiin, yksikään elossa oleva vauva ei jäänyt syntymättä, yksikään Suomessa oleva nato-rykmentti tai ohjus ei ole aiheuttanut sotaa, mitään jäljellä olevasta infrastruktuurista ei ole myyty ulkomaille. Miljardimässäys ja suorat rahalähetykset zelenskyn huvilakassaan eivät ole nostaneet veroja. Ja sitäpaitsi jos joku rokotettu on kuollut, niin ilman rokotetta hän olisi varmasti kuollut vielä paljon enemmän.

   1. Siinäpä se. Suomainen kusipääinttäjä jankkaa, että rokote ei ole vaarallinen, niin kauan kuin ei itse kuole siihen. Eikä muuten kuolinvuoteellakaan myönnä olevansa väärässä.

    Pari suht älykästä tuttavaani hurahti koronauskontoon. Mutta olivat kuitenkin niin fiksuja, että tajusivat aika pian että rokote on vaarallinen. Siinä vaiheessa kuitenkin olisi ollut niin hämillistä myöntää olevansa väärässä, että ottivat ihan vain kunniansa vuoksi piikit ja sanoivat vielä vihaisesti että kuollaan sitten.

    Kai kuolivatkin, kun ei ole enää kuulunut mitään.

 12. Ongelman ydin on epäselvä perustuslaki.

  Suomessa on kirjoittamattona oikeutena voimassa se että perustuslakiin voidaan tehdä poikkeuksia ”jos siihen on hyvänsyttävä syy” perustuslakivaliokunta mietintö 24/1994.

  Koska se on olemassa kirjoittamattomana oikeutene, niin kukaan ei tiedä asiasta mitään, ei Malinen eikä Marco.

  Hyväksyttävällä syyllä tarkoitetaan demokratoassa sitä että kansan enemmistö hyväksyy asia

  Esim italian lahjoituksen, kreikka tuen, pakkorokotukset jne

  Mutta kun kukaan ei tiedä asiasra eikä varsinkaan kukaan järjrstä gallupeita, niin eduskunta saa vapaasti tehdä tulkintoja siitä mikä ”on hyväksyttävää” ja säätää kaikki tavallisena laina.

  Jos joku haluaa muutoksen, niin tekisi kansalaisaloittren että ” kansalaisten mielipidettä on kysyttävä tärkeissä asioissa. Vaikka samalla menetelmällä kuin kansalaisaloitteet allekirjoitetaan.

  Jos esim olisi kysytty että haluatko että suomi lahjoittaa itsliaan miljardeja ja gallupissa olisi 80 % vastustanut, niin lahjoituksesta olisi pitänyt päättää perustuslain säätämisjärjrstyksessä.

  Nyt porukka ei tiedä tuosta eikä varsinkaan järjrstä gallupeita.

  Jatkoa:

  Eli tuossa on se ongelman ydin:
  Perustuslaki on kirjoittamatonta tapaoikeutta. Siksi porukka ei tiedä.

  Ratkaisu:
  Malinen voisi tehdä kansslaisaloitteen:
  Kansan mielipidettä on kysyttävä.

  Jatkossa kun selviäisi että kansasta 80% vastustaa, niin italia lahjoituksista jne pitäisi päättää perustuslain säätämisjärjestyksessä.

  1. Niin. Huippuälykkäät laativat sopivasti väljät ja tulkinnan varassa olevat lait. Nerokasta. Juristit ovatkin älykkäämpiä kuin pankkiirit ja varsinkin poliitikot.

   Onhan tuohon poikkeus: Sauli Niinistö. On kaikkea noista, mutta silti tyhmä kuin numeron 40 saapas.

  1. Pitää olla sokea jos ei omaansa tunnista tai poissa kotoa Onnea vaan.

   Kun on lauottu lasti torttuun, niin tulppa vaan päälle reikään ja tiukka vahti päälle ettei vaan kukaan muu ehdi samalle reiälle pilkkimään ennen kuin uimakisan voittaja on tullut ulos onnellisesti.

   1. Suomalaisten horojen kanssa on kuitenkin se ongelma, että harrastavat irtosuhteita ja ottavat lopulta lähes varman avioeron melkein kaikissa avioliittotapauksissa. Sitoutuvat paljon vähemmän kuin muut valkoiset naiset ja eivät yleensä ole perhe ja lapsikeskeisiä.

 13. Kas kummaa, mutta kysehän ei suinkaan ollut Ukrainasta, vaan Krimillä sijainneet ihmisbasaarit kuuluivat tuolloin Khazarian valtioon. Myöhemmin orjalaivoja Atlantin yli kuljetti… kas kummaa khazaarit.

  Tällä hetkellä Ukrainaa aseistaa… kas kummaa.

  1. Ja ketkäs rikolliset niitä orjia heille kuljettivat ja möivät lännestä? Orja -ja huumekauppiaiden esi-isät. Tätä vihafaktaa ei saa sanoa missään. Ei, ei, ei me mitään orjia ja huumeita old koskaan myyty. Ollaan ihan puhtaita pulmusia ja me ollaan niitä hyviä, parempia ja oikeudenmukaisempia ihmisiä. Jos ihmiset tietäisivät oikeasti, että amerikkalaiset ja britit ovat kaikki rikollisia ja sairaita orja -ja huumekauppiaita, sekä monien juutalaisten omistaneen ja myyneen orjia, moni asia muuttuisi.

 14. Voisi tietysti esittää Panu Kokolle vastakysymyksen, millä tavalla hän kokee itsensä vapaaksi. Mitkä tekijät hänen mielestään määrittelevät vapauden tai sen puutteen. Marxilaisuudessa ihmiskunnan historia nähdään omistavan ja omistamattoman luokan välisenä mittelönä. Omistava luokka on vapaa, omistamattomalla ei ole lainkaan tai ainakin on omistavaa vähemmän mahdollisuuksia vapauteen. Ei Marx tässä suinkaan ollut kokonaan väärässä, vaikka hänen historianäkemyksensä oli yksinkertainen. Emme suinkaan ole vapautuneet rahan, vallan ja vapauden välisestä kytköksestä, joskin nämä ovat löytäneet uusia ja aikalaisen vaikeasti havaitsemia ilmenemismuotoja. Yksi näistä on ns pörssisähkö. Pörssissä myytävien hyödykkeiden hinta määräytyy kysynnän ja tarjonnan mukaan. Jos kysyntää on paljon, hinta on korkeampi, vastaavasti vähäinen kysyntä laskee hintoja. Reilu vuosi sitten pörssisähkön hinta oli korkea ja suuret sähkölaskut karkoittivat kuluttajat hankkimaan kiinteähintaisia sopimuksia, pörssisähkön hinta laski vähentyneen kysynnän myötä. Vastaavasti sähköyhtiöt nostivat nyt kiinteähintaisten sopimusten hintaa ja pörssisähkö on taas edullista. Käytännössä kiskurihintoja määräaikaisissa sopimuksissa maksavat kustantavat edullisen pörssisähkön. Kun kaikki ryntäävät halvemman sähkön perässä pörssiin, nousee sähkön kysyntä ja samalla hintakin. Jatkossa moni muukin kulutushyödyke hinnoitellaan pörssissä ja eliitti tahkoaa mojovat voitot. (Toki pörssisähkön hintaan vaikuttaa myös tarjonta, eli esim. tuuli, auringonpaiste, veden korkeus jne).

  Joka tapauksessa ajassa voidaan nähdä ihmisten kokemusmaailmoiden erkaantumista toisistaan esim. vapauden määrän suhteen. Tässä on myös mukana tahallista vastakkainsaattamista, jossa toiset hyötyvät osin tietämättään, osin tilaisuuden tehdessä varkaan, toisen kustannuksella.

 15. Suomalaiset naiset ovat kymmeniä vuosia halunneet sotaa miesten kanssa ja heille pitää antaa kunnon sota miesten kanssa.

 16. ”Se koira älähtää, jonka nilkkaan kapula kalahtaa!!!” Suomi miehen nössöyden peruselementti onkin surkea paineensietokyky eli kestää suoraa selväkielistä kritiuikkiä. Ts. TOTUUTTA, joka EI ole KOSKAAN kaunista kuultavaa. Ennen wanhaan lapsia kasvatettiin kotona, kylällä ja koulussa niin suora sanaisesti ja ruumiillisestikin, että nykynössöt olisivat saattohoidossa ja homo-pappikin on jo kutsuttu paikalle! Se loputon lässytys ja pyrkimys olla ”loukkaamatta” muita selvällä puheella, joka menee luihin ja ytimiin silloin kun se on aiheellista rautakouraisesti annettua palautetta. Eikä edes kovia haukkujakaan ole ennen kaidettu silloin kun jotain on TODELLA mennyt päin persettä!!! KAIKKI nykyihmiset ovat pilalle lellittyjä mimosa peppuja, jotka eivät kykene olemaan hensisesti eivätkä jotkut jopa fyysisesti AIKUISIA!!! Lapsille EI ole opetettu kasvatuksellisesti pettymyksiä – joita EI korvata lohtu herkulla – ja pettymyksistä nousemista aivan kuten urheilussa tappion tullessa. Tappion suola haavoille on kirveltävä kunnes se hiljaa haihtuu pois ja nousu ja kova harjoittelu seuraavaan koitokseen alkaa henkisesti vahvempana motivaatiotason vain noustessa ”näyttää närhen munat”. Ne, jotka eivät edes kykene ymmärtämään selvää puhetta on heiltä turha odottaa sodassa mitään muuta kuin sellaiset on paras lähettää ”sotalapsiksi” Ruotsiin pois MIESTEN jaloista. Armeijankin ”pehmeää laskua” on pidennetty, koska pullamössö pojat muistavat äitiensä maidosta tihkuvat rinnat jo ensimäisillä metreillä kun on vielä ”käpykin selän alla”!!!

 17. Maliselle myös iso peukku siitä, että ei anna feministihuorien hyppiä omassakaan elämässä silmilleen. Sitä on kaikenlaisia miehiä syyttäviä huoria liikenteessä.

 18. Malinen haukkuu suomalaisia miehiä nössöiksi ja tyhmiksi kun pitävät naamavaippoja ja ovat käyneet piikillä. Malinen itse kuuluu siihen ”vaihtoehto” jengiin joka ei sanallakaan ole puhunut siitä että mitään virusta ei ole olemassakaan joka puolestaan on johtanut siihen että ihmiset on peloteltu kuoliaaksi olemattoman viruksen vuoksi. Medialla on ollut yksinoikeudet tämän hysterian lietsomiseen. Hiemankin jos psykologiaa on lukenut niin tietää mikä mielenmuokkausvoima on tv:llä ja medialla yleisesti. Toistoa toiston perään ja isompikin vale menee alitajuntaan ja sitten toimitaan sen mukaisesti (= järki jättää ja ollaan autopilotilla).

  Malinen on hyvä ja menee peilin eteen ja kysyy itseltään että ”Miksi minä itsekin olen vellihousu enkä uskalla puhua virusvalheesta?” Malinen on itse ollut mahdollistaja vaikenemisellaan joten tuo pörhistely on täysin naurettavaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*