Marco de Wit 15 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on ihmetellyt James/Erkki Hirvisaaren poliittisen uran käsittämättömiä käänteitä:

 

1. Hyväksyy äänestyskoneet

 • persujen kansanedustajana ollessaan Hirvisaari ei koskaan sanallakaan kritisoinut Matti Putkosen johtamia puoluekokouksen äänestyskoneita. Eikä ole kritisoinut sen jälkeenkään. Itse asiassa Hirvisaari kieltäytyy puhumasta persujen äänestyskoneista, vaikka valittaa USA:n äänestyskoneista.

 

2. Sekoili persuissa

 • kuvasi eduskunnan LEHTERILLÄ Seppo Lehdon natsihailailua. Tämä oli täysin käsittämätöntä ja sekopäisyyden huippu. Niinpä Hirvisaari erotettiinkin persuista. Tästä huolimatta Hirvisaari on haaveillut paluusta persuihin varsinkin, jos Huhtasaaresta tulisi puolueen puheenjohtaja.

 

3. Esti vaaliliiton 2019

 • Hirvisaari perusti järjettömän Reformi-liikkeen, jolla parhaansa mukaan sabotoi pienpuolueiden ainoaa mahdollisuutta eli vaaliliittoa
 • Sabotoimalla aitokansallismielisiä puolueita Hirvisaari auttoi persut vaalivoittoon, josta olikin haltioissaan

 

4. Esti vaaliliiton 2021-22

 • Hirvisaari esti jälleen suuren vaaliliiton ja yritti sen sijaan tehdä Ano Turtiaisesta ”Suurta johtajaa”, jonka VKK:n alaisuuteen kaikkien aitokansallismielisten pitäisi fuusioitua ja alistua
 • Hirvisaari kuiskutellut Anon korvaan monenlaisia apokalyptisiä älyttömyyksiä ja hulluja strategioita

 

5. Esti vaalikampanjan 2022 aluevaaleissa

 • Hirvisaari toimi VKK:n vaalipäällikkönä, mutta ei asettunut ehdolle ja kaiken kukkuraksi esti vaalikampanjan
 • mietipä: Vaalipäällikkö, joka estää vaalikampanjan!

 

 

Kaiken kukkuraksi Hirvisaari ilmoitti muille pienpuolueille, että 2023 eduskuntavaaleissa VKK ei tule suostumaan mihinkään vaaliliittoon. Tässä vaiheessa Laiton Lehti sitten lopulta kyllästyi Hirvisaaren sabotaasioperaatioihin ja julkaisi tämän jutun, jossa epäiltiin Hirvisaaren olevan persujen myyrä.

 

 

Eroaako Suomen epäpätevin vaalijohtaja? Vai pelastaako James Hirvisaari taas persut?

 

 

Epäilyt voimistuivat entisestään tänä syksynä, kun Hirvisaari puukotti myös VKK:ta selkään kieltäytymällä asettumasta ehdokkaaksi ja eroamalla puolueesta JUURI ENNEN eduskuntavaaleja!!

 

 

VKK romahtamassa? Vaalipäällikkö James Hirvisaari erosi puolueesta!

 

 

Nyt epäilyt ovat voimistuneet entisestään, kun Hirvisaari postasi sekä Twitteriin että Facebookkiin seuraavan äänestyssuosituksen:

 

 

 

Mietipä: VKK:n vaalijohtaja ja vaalisuosikki ex-kansanedustaja Hirvisaari juuri ennen eduskuntavaaleja yllättäen:

 

1. Eroaa VKK:n eduskuntaryhmän sihteerin paikalta

 • ilmoittaa lopettavansa ja siirtyvänsä eläkkeelle juuri ennen eduskuntavaaleja
 • oliko ideana vain lypsää puoleelta rahaa ja mennä eläkkeelle juuri ennen rankkaa loppusuoraa?

 

2. Kieltäytyy eduskuntavaaliehdokkuudesta

 • tämä on todella törkeää varsinkin kun se vaikeuttaa muiden ehdokkaiden saamista listoille

 

3. Eroaa koko VKK-puolueesta

 • tämä on vieläkin törkeämpää selkäänpuukottamista, koska se vie sekä ehdokkaiden että äänestäjien uskon puolueeseen
 • Hirvisaari ei pelkästään eronnut, vaan teki tämän julkisesti ikäänkuin kääntäen puukkoa VKK:n selässä

 

4. Kehottaa ihmisiä äänestämään VKK:n kilpailijaa eli persuja

 • jos tämä ei ole selkäänpuukottamista, niin mikä sitten?

 

 

Hirvisaarta ei juuri häiritse, että persut ovat syyllistyneet ainakin tusinaan takinkääntöön ja kannattavat nykyään EU:ta, euroa, velkaunionia, myrkkypiikkejä, vihreää siirtymää, virkamafiaa, äänestyskoneita ja Natoa. Persut eivät edes vastusta, vaan enemminkin kannattavat Naton ydinaseiden tuomista Suomeen, jolloin Suomesta voi hyvinkin tulla suurvaltojen ydiniskujen taistelukenttä.

 

Monet ihmettelivätkin Hirvisaaren äänestyssuositusta.

 

 

 

Monet olivat myös hyvin hämmentyneitä Hirvisaaren loikkailusta.

 

 

 

 

No niin. Laiton Lehti näyttää olleen oikeassa. Hirvisaaren älyttömät tempaukset ja selkäänpuukotukset nimittäin selittyvät vain kahdella tavalla: Hirvisaari on tekopyhä sekopää, joka vähät välittää Suomen kansan kohtalosta. Hirvisaari voi myös hyvin olla persujen myyrä, joka haluaa auttaa persukavereitaan. Ei olisi ihme, jos hän edelleen haaveilisi paluusta persujen kansanedustajaksi!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

42 thoughts on “Miksi James Hirvisaari erosi VKK:sta ja auttaa persuja? Sekopää vai persumyyrä?

 1. On hyvin mahdollista, että Hirvisaari kutsutaankin vielä persujen ”kansanedustajaksi” tai hänelle annetaan joku muu kiva suojatyöpaikka. Tilille kilahtaa joka tapauksessa palkkio pitkästä sabotaasiurasta. Hirvisaarihan ei koskaan ikinä tehnyt mitään muuta kuin juonitteli ja sabotoi Suomen kansaa vastaan. Sitten vielä kehtaa joka välissä mainostaa kuinka hän on niin kristitty ja hän on niin kristillinen. Todellinen limainen saasta koko tyyppi.

  1. Joskus vuosia sitten puolusteli raivokkaasti juutalaisia blogissaan. Se yksistään jo riittää AINA todisteeksi että kyseessä on myyrä. AITO kansallismielisyys ja juutalaisten mielistely ovat kuin öljy ja vesi -ne eivät koskaan, ikinä, milloinkaan mahdu samaan astiaan vaan hylkivät toisiaan. Myyrät ja muut harhaanjohtajat on helppo tunnistaa em.seikasta -olipa kyseessä mikä puolue tai organisaatio tahansa. Poikkeuksia ei ole.

   1. Mielenkiintoista. Löytyykö linkki? Olen kuullut paljon siitä miten Hirvisaari on ollut ja nähtävästi on edelleenkin erittäin kova sionisti. Se selittäisi hänen käytöstään ja loputonta persuiluaan. Hirvisaari näyttää kuitenkin viime vuosina poistaneen monia blogi- yms. kirjoituksiaan. Ehkä niitä löytyisi WayBackMachinella?

    1. Hirvisaaren blogejako ne olikin? Muistan itsekin täydellä varmuudella lukeneeni noita juttuja parikin kappaletta, mutta turhaan olen koittanut etsiä. Ne ovat tyystin kadonneet jo 4-5 vuotta sitten. Elävästi muistan kuinka juuri tuo eduskunnassa tapahtunut heilaus-episodi herätti mielenkiinnon, koko jutun karikatyrimäisyydellään.

     Niin syvälle mieleen on painunut tuo sama havainto Hirvisaareen liittyen, että on ollut todella vaikea hyväksyä edes hänen upeaa puhettaan eduskunnassa.

     Hirvisaaresta Putkosen manttelinperijä?

 2. Marco on niin terminaalisen naiivi, että muiden pitää muistuttaa kuinka kaikki muut ovat pelkkiä valehtelijoita, pettureita ja hyväksikäyttäjiä, eikä elämässä ole vähemmän tai enemmän hyviä ihmisiä, vaan hyviä ja pahoja ihmisiä. Ei ole ihmisiä niiden välillä, vaan joko voit luottaa ihmiseen tai et voi luottaa ihmiseen.

 3. James=Erkki. Naurettavaa pelleilyä leikkiä olevansa jokin James. Jesse James, James Bond?

  Aina nämä brittien hajottaja-agentit paljastavat tahallaan itsensä. Englannin kielen käyttö ja englannin kieliset nimet aina paljastavat, että minkä tiedustelupalvelun agentteja ovat. Persuthan ovat M16-ohjauksessa ja VKK Kremlin ohjauksessa. Venäjällä on VKK: ta vastaava Kremlin ohjaama valeoppositiopuolue. Sieltä VKK on kopioitu.

  Pitääkin äänestää jotain Mikko Möttöstä, joka ihan varmasti ei osaa yhtään englantia ja venäjää. Siinä on varmasti aitosuomalainen, johon voi luottaa.

  1. Persuthan ovat M16-ohjauksessa ja VKK Kremlin ohjauksessa.
   Venäjällä on VKK: ta vastaava Kremlin ohjaama valeoppositiopuolue.
   Mikä on tämän ”Valeoppositio” puolueen nimi?

   1. Toimii Pietarin alueella. Venäjän kielen taitoiset selvittäkööt. On sielläkin niitä pikkupuolueita joka lähtöön.

    1. No olipas vakuuttavaa. Tyypillistä suomalaista väittelytaitoa tuollainen epämääräinen, pelkurimainen olan yli molottaminen, ja sitten muka muiden pitäisi sinun sanomisiasi ja syytöksiäsi selvittää. Väitän valehteluksi.

 4. Tuskin Hirvisaarikaan on niin tyhmä ettei tajuaisi Persujen olevan valeoppositio. Tämä kuvio tosiaankin haiskahtaa, ja paljon!

  1. Ei teologian opiskelu tee äärikristityksi. Ehkäpä selvennät mikä on äärikristitty. Oletko itse ääripotkukelkka?

 5. https://youtu.be/ratukXxGcSA

  Jimmy Dore: The United States is a mafia state, ruled by the Democratic and Republican parties.

  Muuten täysin oikein, mutta edelleenkään ei ole mitään amerikkalaisten rahoja ja amerikkalaisten verorahoja, vaan rahaa mitä he varastavat koko ajan kaikilta muilta terrorilla, huumeilla, pedofilialla, uhkailemalla jne. ja tekevät rahaa muiden selkänahasta. Ei siis ole mitään amerikkalaisten rahoja. Tämä on jotain niin uskomattoman törkeää ja röyhkeää, kun he väittävät rahojen olevan heidän.

  1. No siis talmudissahan sanotaan, että kaikki gojimien omaisuus kuuluu juutalaisille. Siinä mielessä eivät edes valehtele (vaikka sekin on hyväksyttyä ja kannustettavaa).

 6. Marcoa ei tietenkään taaskaan epäilytä miksi Hirvisaari himoitsee Huhtasaarta persujen johtoon. Voi olla, että vaikka kaikki ovat aivan yhtä mätää ja samaa klikkiä, Huhtasaari on enemmän Israelin äärijuutalaisiin liittyvien evangelistamädättäjien suosikki, kuten Trump jne. Lopputulos on siis aivan sama kaikilla.

 7. Hyvin sai James iskostettua uskonnolisen hurmoksen ja apokalyptiset harhansa VKK:hon. Työ on tehty ja aika hypätä taas persukelkkaan.

 8. Onneksi kansa tietää että Persut eivät ole suomalaisten etujen ajajia. Jo Soini sen paljasti aikoinaan.

  Nyt on lisäksi vapaudeliittokin ruvennut ottamaan riveihinsä sionisteja. Ei hyvää päivää. Taidan jättää kokonaan äänestämättä. Kaikki yhtä huonoja vaihtoehtoja. Kun Sinimustiakin vetää kivikova-kristitty joka alitaa kaikki sääntöihinsä niin demarit alkaa äkkiä tuntua varsin kotoisalta puolueelta.

  1. Ainahan sinä olet demukoita äänestänyt. Näkeehän sen kun haluat vain hajottaa. Sosialistit ovat aina olleet juutalaisten velipuolia.

   1. Enpä tiedä. Kuinka suomalainen on ”jussi” ”halla-aho”?

    Varmaan yhtä suomalainen kuin ”klaus” on saksalainen ja ”albert” kreikkalainen.

 9. Turtiainen on kristitty, niin miksi eivät yrittäisi vaaliliittoa KD:n kanssa. Joku joskus kirjoitti, että siellä kristillisten puolueessa ne ruotsinkieliset ovat yhtä porukkaa RKP:n kanssa, mikä ei tietenkään ole kovin otollinen tilanne, mutta kyllähän Kristukseen uskova ruotsalainenkin on hyvä asia. Se on se yhdistävä asia, minkä avulla tästä ajasta selvitään.

  Jumala käskee siunaamaan Israelia, ja sanoo, että pelastus tulee sieltä. En tyrmäisi siis poliitikkoa sillä perusteella, että on itkumuurilla joskus kuvattu, vaikka joku tietenkin voi olla petturi tästäkin porukasta. Jumalahan sanoo, ettei kaikki Israelissa ole Israel, mikä tarkoittaa sitä, ettei sieltäkään kaikki pääse Jumalan valtakuntaan, kuten ei pääse kaikki pakanatkaan. Jumala kerää ihmisensä myös esim. Israelin siirtokunnista, esim. Gazasta. Messiaaniset juutalaiset uskovat Kristukseen, ja voisin uskoa, että hekin käyvät siellä itkumuurilla. Se paha porukka, Cabal tai eliitti, koostuu monista eri uskonnon edustajista.

  Jotkut uskovat, että me suomalaisetkin ehkä kuulumme Israelin 12 heimoon, eniten epäillään löytyvän yhteyksiä Isaskarin heimoon tämän oheisen sivuston mukaan (en tiedä kuinka tieteellinen on):
  https://www.britam.org/finland.html#Finland2

  1. Turtiainen ei todellisuudessa tiedä mitään kristinuskosta, vaan Huhtasaaren ja Hirvisaaren kanssa vain näyttelevät uskovia kristittyjä saadakseen ääniä vaaleissa. Todellisuudessa he ovat kaikkein pahimpia selkäänpuukottajia mitä voit löytää.

   1. Kyllä tiedän kasaarimafian, Raamattukin puhuu valejuutalaisista. Tarkoittaa sitä, että jotkut sanovat olevansa juutalaisia, vaikka eivät sitä ole. Tässä informaatiosodassa, missä elämme tulee kuitenkin jatkuvasti myös sitä väärää tietoa, joita meille tarjoaa sellaiset vaikutusvaltaiset henkilöt kuin Musk ja West, jotka itse kuuluvat eliittiin. Aika hyvin tämä aivopesu menee läpi myös itseään ”hereillä” pitäville. Onko tavoitteena, että ihmiset kääntyisivät yleensäkin juutalaisia vastaan? Kristityt ovat nykymaailmassa vainotuin ryhmä, mutta eipä siitä tuolta mediapoolin medioissa kirjoiteta. Koska TIEDE.

 10. Täysi kulttuuri sota, pyhä sota ja luokkasota laillisin keinoin ovat ainoa vaihtoehto. ”Älykkäät” ovat aina olleet pahimpia vihollisiamme, pettureita ja mädättäjiä. Kaikki pahuus on aina lähtenyt heistä. Nyt jokainen näkee tämän.

  1. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu
   https://raamattu.fi/raamattu/KR38/EPH.6/Efesolaiskirje-6

   Ylenpalttista kylttyyrin hehkuttamista vastaan voitaisiin noustakin, luokkasota on ehkä liian vaikea, kun kaikki rahat on sillä ylimmällä väestönosalla.

   Erittäin mielenkiintoisia ja tärkeitä profetioita, mm. Ruotsin Lapista löydetystä kristusvuoresta (Krstineberg).
   https://www.tv7.fi/arkki/puhalla-jumalan-tuuli/onko-profetiaa-heratyksista_p86151/
   http://www.elisanet.fi/shalom/kaivoskuilu.html

 11. Hirvisaaren, Anon ja Huhtasaaren tyyppiset ”niin kristityt” ovat niitä kaikkein pahimpia ja limaisimpia selkään puukottavia Juudaksia mitä voit tavata. Nämä eläimet eivät ole kristinuskoa nähneetkään.

 12. Jussi Halla-aholla, Hirvisaarella ja Anolla on aina ollut tämä ”Ei saa hajottaa. Kaikki äänet pitää keskittää CIA:n hallitsemille persuille.”. Nyt ihmiset alkavat pikku hiljaa ymmärtämään miten CIA hoitaa näitä asioita kulissien takana. Sitten tuodaan tietysti amerikkalaisten, brittien ja sionistien äänestyskoneet, jotta et voi äänestää väärin ja tehdä edes tarkistuslaskentoja!

  Amerikkalaisille ja brittiläisille vihollisillemme pitää antaa viimeinen ratkaisu ja heidät pitää murskata laillisin keinoin. Ei armoa, sääliä ja sympatiaa imperialistisille amerikkalaisille ja brittiläisille verivihollisillemme, jotka vainosivat jo esi-isiämme. Nämä loiseläimet ymmärtävät ainoastaan voimaa. Muuten he eivät lopeta, vaan he tulevat vainoamaan teitä loppuun asti. Suomalaisilla on vain kaksi vaihtoehtoa, joko he tai me.

  1. Eikö Ano Turtiainen erotettu persuista? Miksi hän haluaisi keskittää puolueeseen, joka hylkäsi hänet? Vai missaanko nyt jotain?

 13. Jotkut ihmiset ovat kertakaikkiaan niin epäluotettavia tuuliviirejä, että voivat nähdä omat ”perävalonsa”! Mitä enemmän tälläiset henkilöt tuottavat tekstiä ja sanallisia kannanottoja. Voi niistä kerätä kollaasin, jossa kaikkia toisensa kumovia näkökantoja on puolustettu ”henkeen ja vereen” ”tuumaakaan tinkimättä” jne.

 14. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6bbe7d30-c223-4f5d-9d47-9251a8bb1819

  Kaikki pitävät brittien ja amerikkalaisten vihollistemme ”oikeutta” pelkkänä vitsinä ja pelleilynä. Tuomiot he ovat jo suunnitelleet etukäteen , joten eiköhän syytteeseet ja tutkinnatkin Saad jotenkin järjestettyä. Näin he ovat aina toimineet. Satanistinen, sadistinen, täysin sairas ja rikollisen imperialistinen amerikkalainen ja brittiläinen verivihollisemme ei lopeta ja pysähdy, ellemme me pysäytä heitä ja anna laillisen viimeisen ratkaisun tälle eläinsaastalle.

 15. Kristuksen toiseen tulemiseen on vain 7,5 kk aikaa. ja James ”Aluepalauttelijan aisuri” Hirvisaari näkee omien syntiensä sijasta ympärillään olevat satumaisen houkuttelevat tilaisuudet rottailla ja tyrkyttää persusionistien satanismia. Sillä lailla!

 16. Jumala on aina varoittanut näistä Hirvisaaren, Huhtasaaren, Anon jne. kaltaisista teeskentelevistä ja petollisista Juudaksista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*