Marco de Wit 16 marraskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kertoi, että Sam Bankman-Fried pyöritti historian suurinta Ponzi-tyylistä kryptohuijausta sekä demokraattien että Ukrainan tuella.

 

Mikä asia noita neljää asiaa yhdistää? Tietysti Mossadin organisoimat sionistiset juutalaiset! Tämä on ihan päivänselvää jo pelkästään Bankman-Friedin käkkäräpäisestä ulkonäöstäkin.

 

Juutalainen kryptohuijari varasti miljardeja? Rahat demokraateille ja Israeliin?

 

 

Sionismin rooli on myös päivänselvä huijauksen laajuudesta ja röyhkeydestä. Mietipä: Taas uusi juutalainen Ponzi-huijaus, jolla tällä kertaa rahoitetaan sekä juutalaisten proxypuoluetta demokraatteja että juutalaisten proxysotijaa Ukrainaa. Välistä on taatusti tietysti vielä vetänyt juutalainen Mossad. Niinpä on selvää, etteivät viranomaiset uskaltaneet tehdä yhtään mitään, vaikka juutalaisen johtama Ponzi-huijaus oli päivänselvä.

 

Juutalaisten dominoimalle New York Timesille kaikki on kuitenkin niin kovin monimutkaista. Asiathan eivät ole mustavalkoisia silloin, kun juutalainen varastaa miljardeja. Onneksi Elon Musk ja Kim Dotcom uskaltavat sentään hieman ihmetellä valtamedian kaksoisstandardia.

 

 

 

 

Tässä Laittoman Lehden pitkään fanittaman Kim Dotcomin analyysi. Hyvä tiivistelmä, joskin hänkään ei uskalla puhua sanaakaan juutalaisista.

 

 

Miksi sitten niin usein suurimmissa huijauksissa on takana juutalainen? Onko kyseessä geneettinen erikoispiirre? Tuskinpa. Onhan ihan selvää, että jos sen enempää viranomaiset kuin valtamedia eivät uskalla estää juutalaisten huijauksia, niin sittenhän häikäilemättömimmät juutalaiset tulevat käyttämään tilannetta hyväkseen!

 

Niinpä seuraava huijausennätys tulee todennäköisesti jälleen juutalaiselta huijarilta.

 

Tosin kuinka paljon voi näitä huijareita syyttää? He nimittäin löytävät huijattavia erittäin helposti. Aikanaan Ponzi itsekin sai vielä vankilaankin joulukortteja ja rahaa, jossa Ponzin huijatut uhrit pyysivät Ponzia sijoittamaan loputkin rahansa! Sama juttu myös juutalaisella huijarilla Bernie Maddofilla, jolle monet antoivat rahansa suorastaan väkisin!

 

Suurhuijareita ei voisi olla ilman, että niin moni suorastaan haluaa tulla huijatuksi!

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Elon Musk ja Kim Dotcom ihmettelevät: Miksi valtamedia puolustaa kryptohuijaria, Sam Bankman-Friediä?

 1. Älä koskaan luota ”älykkäiksi” kutsuttuihin, sillä he yrittävät tavalla tai toisella viedä sinun rahasi, myrkyttää sinut, verottaa sinut ja lapsesi hengiltä, viedä elinkeinosi jne. Kuten amerikkalaiset ja brittiläiset loiset, ”älykkäät” eivät tule jättämään sinua ja perhettäsi rauhaan, sillä he ovat kykenemättömiä tulemaan toimeen omillaan ja pitämään itsestään huolta. He ovat pahimpia vihollisiasi, mädättäjiä, huijareita ja pettureita.

 2. Yksi syy tähän on myös, että valvovat viranomaiset on täysin umpimätiä ja korruptoituneita, jolloin suuret huijaukset ja petokset ovat mahdollisia. Suurimmat pankit liikuttavat ”markkinoita” ja ovat ostaneet myös valvovat viranomaiset, jotka ovat mukana huijauksissa ja katsovat niitä sormiensa läpi. Laittomalle Lehdellekin on yritetty selittää kuinka rikkaat eivät ole rikkaita sen takia, että he olisivat jotenkin erityisen hyviä ja kyvykkäitä. Koko talousjärjestelmä on täysin umpimätä ja heidän pyörittämänsä, sekä ainoat ihmiset joiden ylipäätään annetaan tehdä rahaa on tämä unpimätä eliitti, joka ei ole vallassa ”älykkyyden” takia, vaan he pitävät valtaa aseilla, uhkauksilla ja kiristyksillä. Mafian pyörittämiseen ei tarvita mitään suurta älykkyyttä. Siinä se salaisuus on.

 3. Tämä ei myöskään eroa siitä mitä Republikaanit tekevät. Näin ihmiset saadaan kuitenkin kannattamaan jompaa kumpaa mafiaa, vaikka kuvio on molemmilla aivan sama. Republikaanit ovat vielä pahempia poliisivaltion edistäjiä.

 4. On väärin että tyhmät saavat pitää omaisuutensa. Suurin osa näistäkin lähti mukaan ihan ahneuttaan. Miksi jonkun krypton arvo nousisi? Mikä konkreettinen asia nostaisi sen arvoa?

  Kaikki ne on pyramidihuijauksia.

  1. Sillä on arvoa, jos sinun jälkeen joku vielä tulee mukaan siihen. Nämä maksavat sinun mahdolliset voittosi, aivan kuten sinä maksoit sinua ennen sisään menneiden voitot. Mitään muuta arvoa sillä ei ole. Kun uutta porukkaa ei saada enää mukaan, ei arvoa enää tule. Arvo siis perustuu 100 %:sesti siihen olettamaan, että sinun jälkeesi huijaukseen vielä tulee uusia ihmisiä mukaan.

 5. Syyt­tä­mät­tö­myys on sig­naa­li tu­han­sil­le tois­ten ra­hoil­la mil­jar­di­omai­suuk­sia lii­kut­te­le­vil­le hen­ki­löil­le ja kes­kus­pank­kii­reil­le, mi­ten tul­la äk­kiä rik­kaak­si — tai ai­na­kin pääs­tä sa­maan sel­fi­een ma­fi­oson, siis OI­KE­AN ma­fi­oson, kans­sa.
  –   Al­le mil­jar­dil­la ei kan­na­ta vai­vau­tua.
  –   Nyt al­kaa ryös­tö­vai­he, jos­sa pro­xy-val­ti­oi­den la­ki ei pai­na.
  –   Jo­kai­nen it­se­näi­nen val­tio omi­ne lain­sää­dän­töi­neen, pt­hyi!, on maa­il­maa hal­lit­se­van uk­ro­ma­fi­an ja sen hal­lit­se­man na­to-ar­mei­jan kil­pai­li­ja ja siksi tu­hot­ta­va.

  Nyt al­kaa suu­ri ro­mah­dus­ten aal­to.

  Tä­mä vai­he jat­kuu niin kau­an kuin dol­la­ril­la on mi­tään ar­voa,
  –   kos­ka dol­la­rin pai­no­ko­nei­den pyö­rit­tä­jät tie­tä­vät,
  –   et­tä kui­luun on jo hy­pät­ty,
  –   et­tä enem­pää ei ole enää hä­vit­tä­vis­sä.

  Älä kui­ten­kaan nuo­lai­se en­nen kuin ti­pah­taa:
  –   Eu­ro ro­mah­taa en­nen dol­la­ria.
  –   Pan­kit sul­je­taan, mut­ta avaa­mi­nen kes­tää kau­an, kos­ka kaik­ki päät­tä­jät ovat ka­don­neet «YK:n suo­je­luun», jos­ta he vaa­ti­vat val­lan siir­tä­mis­tä it­sel­leen.
  –   ja ra­hat siir­ret­ty «tur­val­li­seen paik­kaan».

  Ku­ka Suo­mes­ta läh­tee en­sim­mäi­se­nä uk­ro-eläk­keel­le?
  –   On­ko se po­lii­tik­ko,
  –   on­ko se pank­kii­ri,
  –   on­ko se elä­keyh­ti­ön joh­ta­ja?

 6. Romahdutetaan muut kryptot ja keskuspankkien digiraha ainoaksi valuutaksi?

  NEW YORK – New Yorkin keskuspankki Federal Reserve Bank of New York ilmoitti tänään, että sen New York Innovation Center (NYIC) osallistuu proof-of-concept -hankkeeseen, jossa tutkitaan keskuspankkien tukkutason digitaalisen rahan ja liikepankkien digitaalisen rahan yhteentoimivan verkon toteutettavuutta.

  https://www.newyorkfed.org/newsevents/news/financial-services-and-infrastructure/2022/20221115

  Osana tätä 12 viikkoa kestävää hanketta NYIC tekee yhteistyötä yksityisen sektorin organisaatioiden kanssa, jotta se voisi antaa julkisen panoksen uuden teknologian soveltamista säänneltyyn rahoitusjärjestelmään koskevaan tietämykseen.

  Hanke toteutetaan testiympäristössä, ja siinä käytetään ainoastaan simuloituja tietoja. Sen tarkoituksena ei ole edistää mitään tiettyä poliittista lopputulosta, eikä sen tarkoituksena ole antaa ymmärtää, että Yhdysvaltain keskuspankki tekisi lähiaikoina päätöksiä vähittäis- tai tukkukaupan CBDC:n liikkeeseenlaskun tarkoituksenmukaisuudesta tai siitä, miten CBDC välttämättä suunniteltaisiin. Pilottihankkeen tulokset julkaistaan sen päätyttyä.

  ”In addition to the NYIC, the other participants on this project include the following financial institutions and payments organizations: BNY Mellon, Citi, HSBC, Mastercard, PNC Bank, TD Bank, Truist, U.S. Bank and Wells Fargo. The technology is being provided by SETL with Digital Asset, powered by Amazon Web Services. Swift, the global financial messaging service provider, is also participating in the initiative to support interoperability across the international financial ecosystem. Legal services are being provided by Sullivan & Cromwell LLP and Deloitte will be providing advisory services.”
  https://www.businesswire.com/news/home/20221115005936/en/Members-of-the-U.S.-Banking-Community-Launch-Proof-of-Concept-For-A-Regulated-Digital-Asset-Settlement-Platform

 7. DigiRAHA, DIGI-ID ja sirutus ja sosiaalinen pisteytys. Toisinajattelijoiden vainot, joista saatiin esimakua koronan aikana.

 8. Nimimerkki Junnu kirjoittaa magneettimediassa (16.11.), että Suomen Deep Staten (DS), joka on kasaarimafian ohjauksessa, virkaa toimittaa yhdeksän eri instituuttia. Hallituksen toiminta on pelkkää teatteria, mutta vetää pääministeri kyllä yhtä näistä toimijoista eli hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittista ministerivaliokuntaa puheenjohtajana.

  https://www.magneettimedia.com/venaja-vihan-lietsojat/#comments

  Nämä DS-toimijat Suomessa ovat seuraavat:
  I UTVA, HUTVA tai TP-UTVA
  II VNTIKE
  III EU INTCEN
  IV PVTIEDL
  V SUPO
  VI UM
  VII HVO
  VIII EHTO
  IX UPI

  Erinomainen kirjoitus.

  P.s. eipä muuten ihme, että Sanna Marinin aloittaessa PM:nä hän sai noin 80 viestintäavustajaa itselleen. Mammat ja papat ajatteli vaan, että se on niin tärkeä edustaja Suomelle ja meille, että sillä täytyy ollakin niin paljon niitä avustajia.

 9. Eiköhän tyypille myönnetä Nobelin Taloustieteiden palkinto tehdystä merkittävästä innovatiivisesta työstä talouden alalla! Ja, että häiskä on juutalainen. On se vain pahojen kielien puhetta. Sillä, jos maailmassa EI olisi hölmöjä goyimeja ja vieläpä omistaisivat rahaakin. EI tuollaisia aivan turhaa antiseminismiä aiheuttavia tapauksia olisi edes olemassakaan. Eli syy on yksinomaan rahaa omistavien goyimien, jotka ovat – kuten jo mainitsin – hölmöjä. Siksi on syytä goyimien, joilla on rahaa ja – kuten jo edellä mainitsin – ovat viwelä pirkuleen HÖLMÖJÄ!!! Syytä maksaa VAHINGONKORVAUSTA korkoa korolle periaatteella aiheuttamastaan antiseminismistä, mielipahasta ja pyydettävä anteeksi sitä, että Jeesus hakattiin Ristille juutalaisten toimesta. Sillä kukaan EI voi varmuudella tietää 2000-vuotta sitten tapahtuneen episodin KAIKKIA yksityiskohtia. Vm. otetaan jo ylihuomenna käsittelyyn ADL:n taholta mahdollisten suuri summaisten korvausten muodossa 2000-vuotta kestäneestä ”MAIHEHAITASTA” ja pahasta mielestä, jota tuo vääristelty totuus on tuonut tullessaan niille, jotka eivät näe tukkia silmässään!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*